User
Pass
2FA
 
 

Interviu w/ Burebysta

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Interviews
Author Message3734
Kaede

[Diclonius Queen]



Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)
Joined: 20 Jan 2014
Posts: 11135, Topics: 207
Location: United Kingdom

Reputation: 3263.5
Votes: 308

Post Posted: 03-10-2014, 21:22:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Carina: So, u rdy?

Burebysta: Let's do this.... LEEEEROOOOY JEEEEENKINS!

Carina: Cum te numeºti?

Burebysta: Vlad, dar prietenii îmi spun Vlãdel sau Vlad.

Carina: Bun. Câþi ani ai?

Burebysta: 18 virgulã 11 ani.

Carina: Mulþi înainte. De unde eºti?

Burebysta: Din veºnicul tãrâm al fãgãduinþei ºi al lui ªtefan, Moldova, more exactly Piatra Neamþ - oraºul în care nu ai unde sã ieºi seara.

Carina: Te poþi descrie în câteva cuvinte?

Burebysta: Dacã stau ºi mã gândesc, cred cã aº putea... fiind primul din clasã cu permis ºi cu unul dintre cei mai buni instructori (mersi tata), un ºofer desãvârºit "care nu merge cu geamul deschis ºi muzica tare", Necris ºtie / destul de ambiþios uneori / mereu bine dispus ºi totodatã încercând sã îi fac pe cei din jurul meu fericiþi cãci ei mã fac pe mine vesel ^^ ... ºi cam atât... asta ar fi mai important.

Carina: Frumoasã descriere. Ce muzicã asculþi? Te influenþeazã cumva?

Burebysta: N-am un gen preferat ci mai mult un stil... În mare parte muzica mai ritmatã, cu bass, cu volumul tare, cu versuri faine... ceva ce are viaþã în ea. Ca de exemplu dubstep sau rock sau rap românesc în special... Îmi place sã merg pe stradã cu cãºtile în urechi, sã mã rup de realitate ºi sã fredonez versurile, ca apoi sã îmi dau seama cã arãt ca un ciudat ºi toþi se uitã la fel de ciudat la mine.

Carina: Eºti credincios sau ateu?

Burebysta: Nici una nici alta. Sunt agnostic, dacã nu greºesc... din ãla care nu crede nici în D-zeu, dar nici nu-l neagã.... Mai am momente în care spun "DOAMNEEEEE ajutã-mã" sau spun Tatãl Nostru înainte de testele la fizicã ºi oricum iau 2... Nu prea mã deranjeazã religia, fiecare poate sã aleagã ceva dar nu mã freacã la cap cu "eºti un pãcãtos, ajungi în Iad hahaha" cã tu ajungi în Iad nu eu *religios paradox*

Carina: Ok then. Dintre toate jocurile, care e jocul care ar aprinde o scânteie în tine doar dupã ce urmãreºti un trailer/cinematic? Asemenea, care e jocul pe care l-ai juca 24/7 ºi nu te-ai plictisi?

Burebysta: Aº vrea sã spun cã m-am lãsat de jocuri, dar nu pot, momentan aºtept cu sufletul la gurã AC: Unity (haterz gonna potate)... dupã ce-am vãzut trailerul eram "omg omg omg such epicness...dar n-am PC bag **** ºi nici ps4/xone" dar dupã ce-am vãzut cã scot AC: Rogue pentru PS3 "mulþumesc Ubisoft cã îmi dai ceva de jucat".... Încã strâng bani de PS4 acuma.... Jocul care l-aº juca eu 24/7 ar fi cam greu de zis, cred cã AC: Brotherhood sau AC: Revelations pentru cã asasini d'uh ºi pentru cã Ezio. AC e seria mea preferatã, dar nu sunt fanatic gen sã fac hate la celelalte jocuri.

Carina: Good, ºi eu ador toatã seria AC, am toate jocurile acasã. Next: Dacã ar fi sã-þi faci un tatuaj, ce ar semnifica, ºi ce ar reprezenta, ºi de ce þi l-ai face fix pe acela?

Burebysta: Ca o parantezã.... ªI EU AM TOATE JOCURILE DIN SERIE. Dacã ar fi un tatuaj... sã mor eu de ºtiu... mã gândisem odatã... cred cã ar fi unul nici prea mare dar nici prea mic... încã nu ºtiu dacã sã fie discret gen pe braþ sus sau pe antebraþ... Probabil ar fi un AC Logo (fie cea de la Black Flag fie cea de la Ezio de pe curea din AC: Brotherhood) ... sau ceva care are legãturã cu maºinile. Nu ºtiu, habar nu am. Nu prea am de gând sã îmi fac.

Carina: Mai bine ceva din AC. Cu viaþa amoroasã? Cum a fost prima mare iubire a ta?

Burebysta: 404 girlfriend not found. Sunt burlac de când mã ºtiu. Dar sã zicem cã ultimele mele douã crush-uri m-au învãþat sã nu stau prea mult dupã una care nu pare interesatã ºi una care e prea timidã sã îþi dea un rãspuns. Dar hai sã schimbãm subiectul, deºi eu acuma iubesc pe cineva în secret care are 1.9 cmc cdti, 136 de cp ºi prinde suta în 11 secunde.

Carina: Diesel sau benzinã?

Burebysta: Diesel te rog, toarce ca o pisicã. Dar prefer ºi benzina la fel de mult pentru cã se tureaza mai tare motorul => more noise => more "valuare".

Carina: Ah, lol, good. Dar te întreb aºa: Dacã ai fi la un party, unde sunt ºi multe fete, aþi bea toþi, v-aþi îmbãta, ºi sã zicem, unei tipe (bombã) i-ar place de tine, ºi aºa împãiatã cum e, te-ar invita în dormitor într-un pãtuþ, ce ai rãspunde?

Burebysta: Asta-i cu douã tãiºuri: Dacã e c***ã o refuz... Deºi sã zicem cã pot exista ºi unele excepþii... Dacã nu-i c***ã mã duc sã-i arãt salteaua Dormeo memory iSilver. Sunaþi acuma la nr. de pe ecran ºi primiþi gratis o saltea. Sunaþi ACUM!

Carina: Bun. Bei? Fumezi?

Burebysta: Eu nu fumez, prietenii mei în schimb da. *fun fact* pentru prietenii mei, dacã eu m-aº apuca de fumat atunci ar fi sfârºitul lumii pentru ei din cauzã cã nu îºi pot imagina pe mine fumând sau dacã am sã le cer o þigarã n-o sã îmi dea cã mã respectã pentru asta. De bãut... bãuturã bãuturã ºi femei de 7 stele... înþelegi tu. La bere mã fac praf, la tãrii nu prea (*** logic) deºi sunt singurul din grup care îºi revine dupã juma de orã din beþie.

Carina: Eu nu prea beau bere, dar la tãrii n-am probleme.

Burebysta: Eu prefer vinul, e mai ºmecher... Mai ales vinul lui tata... Natural 100%!

Carina: That's the spirit. Mai departe, trecem la freakz?

Burebysta: Pãi hai sã trecem la freakz, ce mai aºteptãm?

Carina: Good. Cum ai ajuns tu, domnule, pe freakz?

Burebysta: Pãi eu don'ºoarã, am ajuns pe freakz aiciºa` cã era frumos aiciºa` º-am zis sã vãd ºi eu cum e pe aiciºa`... Cred cã de prin 2010 sau 2011 nu mai ºtiu, era ascensiunea Freakz-ului pe WoTLK ºi m-am mutat de pe un alt server pe Freakz, pe forum am avut vreo douã conturi, le-am uitat ºi aºa a apãrut al treilea, Burebysta. P.S. -> Nu regret... vã pup bãieþi ºi fete, mai ales pe cei de la PZ.

Carina: Good. Cum þi s-a pãrut forumul la prima vedere?

Burebysta: Prima datã mi s-a pãrut ciudat... Adicã eu mai activam pe alt forum al unui tracker ºi ºtiam cam cu ce se mãnâncã forumurile... Dar la Freakz a fost un pic ciudat la început... Nu era nimic de Spam Zone, intram doar pe la WoW, dar la început arãta destul de interesant dupã ce m-am obiºnuit cu el.

Carina: Ok. Despre staff ce pãrere ai? E competent?

Burebysta: Bãi sincer, dacã ar fi sã mã refer la staff-ul de pe forum, mi-e dor oleacã de Levier (We will remember you Levier) de modul lui de a-ºi spune punctul ºi de a te face muci într-o ceartã sau oricând la orice orã... Pot spune cã el m-a ajutat sã mã maturizez oleacã mai mult repede/mult... Acum e destul de competent dar nimeni nu-i uºã de bisericã, toþi fac greºeli. Dar e ok, n-am probleme cu staff-ul.

Carina: Ai avut ceva întâmplãri fericite/nefericite cu vreunul din membri staff-ului? Dacã da, ce s-a întâmplat, ºi cu cine?

Burebysta: Da. Chiar douã... un warn luat aiurea la Graficã pe care nu mi l-o mai scos nimeni deºi depusesem contestaþie, ºi ultimul warn luat (a trecut destul de mult timp de atunci), cel de la Levier prin care am luat ºi ban, ºi am promis cã nu voi plãti pentru unban! ªi n-am plãtit. oricum, ar trebui sã îi pup picioarele cuiva pentru cã mi-a dat unban, cã altfel nu mã mai întorceam pe forum, se ºtie el cine.

Carina: Ok then. Crezi cã ar merita cineva up/remove din staff?

Burebysta: Sincer? Au fost foarte mulþi noi fie ei din staff pe forum fie ei GMs... O grãmadã la un moment dat. Dar i-aº da demote lui Shockeru cã bã "omul ãsta nu mai face nimic pentru server... îºi ia x6 din banii italienilor ºi gata, ne lasã sã ne --- pe serverul lui unde putem intra moca ºi jucãm moca, ce ipocrit mã..." A da, ºi eu merit up d-aia.

Carina: Dacã ai deþine comunitatea pentru o sãptãmânã, ce schimbãri ai face, pe cine ai da afarã sau ce ai modifica la structurã/ierarhie?

Burebysta: Aº adãuga linia asta de cod "if (tigan == 1) , command.ban_permanent , cout<<"marº la muncã" , if (ungur_extremist == 1) command.deportare_în_ungaria , cout<<"marº în þara ta dacã te crezi ungur adevãrat". Sã fie clar, nu urãsc nici þiganii nici ungurii, doar ãia care spun cã ei sunt mai buni decât alþii sau care fac tâmpenii... Dar i-aº da ban lui Sartorius cã mã freacã la cap sã îi dau sã joace Heroes of the Storm. NU ÎÞI DAU SÃ JOCI! Sper cã vezi asta.

Carina: Okay atunci, cam asta a fost. Ai ceva de spus de final pentru comunitate? Vreun mesaj?

Burebysta: Zohl e ºefu meu, dã-mi ºi mie shadowmourne.

Carina: Cam atât. Sper cã þi-a fãcut plãcere.

Burebysta: Sper cã n-am fost la fel de boring ca tipul ãla care ai zis tu cã e boring. Nu vreau sã-mi imaginez cum ar fi ãla la pat.

Carina: Nu vreau sã mã gândesc cum ar fi la pat, Doamne fereºte! N-ai fost deloc boring. Pun ºi partea asta btw, epic!



Cuvinte grele la intervievatul pe numele de Vlãdel.
Mai mult de-atât, ThunderJB e praf la pat!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Loveheal

[ATN Attax]



Status: Offline
(since 17-03-2024 03:51)
Joined: 20 May 2012
Posts: 9908, Topics: 406
Location: Runstarr - disc

Reputation: 320.7
Votes: 572

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-10-2014, 21:31:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inca un interviu interesant adaugat -).404 gf not found made my day.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
David130899
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 05-12-2015 21:17)
Joined: 05 Jun 2014
Posts: 2126, Topics: 60
Location: Bã, cum i se zice acolo?

Reputation: -79.3
Votes: 222

 
Post Posted: 03-10-2014, 21:36:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burepizta. Eu zic sã-l lași pe Sartorius sã joace. La mai multe interviuri d-ãstea bune pls.

Shpace wrote:
Sa iti vinzi rinichii sa cumperi reputatie pe forum, asta inseamna sa fii mafiot.



Last edited by David130899 on 03-10-2014, 21:36:40; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Burebysta

[Retired Veteran]



Status: Offline
(since 27-08-2022 20:01)
Joined: 27 Jun 2011
Posts: 17044, Topics: 509
Location: Cluj-Napoca

Reputation: 3626.7
Votes: 245

Post Posted: 03-10-2014, 21:36:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Omfg postul 6667 l-ai facut aici - mersi Runstarr. ti pup papa
Mersi Cariinush pentru interviu. A fost fun -
Sper sa le placa si la altii.

Ca o paranteza. Sartorious, mi-o sters jocul din bnet app deci nu mai joci nica -

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sartorius

[s a d b o y s]



Status: Offline
(since 09-09-2018 07:14)
Joined: 26 Sep 2011
Posts: 10698, Topics: 177
Location: hehe

Reputation: 383.9
Votes: 249

 
Post Posted: 03-10-2014, 21:37:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

David130899 wrote:
Burepizta. Eu zic sã-l lași pe Sartorius sã joace. La mai multe interviuri d-ãstea bune pls.


iar glumix cu shadowmourne e copyright moi.


gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Burebysta

[Retired Veteran]



Status: Offline
(since 27-08-2022 20:01)
Joined: 27 Jun 2011
Posts: 17044, Topics: 509
Location: Cluj-Napoca

Reputation: 3626.7
Votes: 245

Post Posted: 03-10-2014, 21:39:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu gluma cu Shadowmourne o stiu dintr-un comic din ala facut pe cheezburger - Probabil tu ai facut comic-ul.




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Geo_Cs1
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 15-12-2014 23:46)
Joined: 17 Feb 2014
Posts: 7762, Topics: 196
Location: Peste drum de tine !

Reputation: 751.8
Votes: 211

          Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  - 
Post Posted: 03-10-2014, 21:43:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hahaha , am ras putin...


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sartorius

[s a d b o y s]



Status: Offline
(since 09-09-2018 07:14)
Joined: 26 Sep 2011
Posts: 10698, Topics: 177
Location: hehe

Reputation: 383.9
Votes: 249

 
Post Posted: 03-10-2014, 21:44:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burebysta wrote:
Eu gluma cu Shadowmourne o stiu dintr-un comic din ala facut pe cheezburger - Probabil tu ai facut comic-ul.


da, eu. si vezi ca heroes of the storm e down 1-2 weeks pana dau aia wipe. o sa revina si sper ca ma lasi sa joc


gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]



Status: Offline
(since 08-03-2024 13:58)
Joined: 13 Mar 2010
Posts: 12665, Topics: 267
Location: Romania

Reputation: 2269
Votes: 151

 
Post Posted: 03-10-2014, 21:55:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buei ciobi, la sfarsit de paragraf pui ; altfel vede doar o singura linie de cod. E C nu ciorba
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Burebysta

[Retired Veteran]



Status: Offline
(since 27-08-2022 20:01)
Joined: 27 Jun 2011
Posts: 17044, Topics: 509
Location: Cluj-Napoca

Reputation: 3626.7
Votes: 245

Post Posted: 03-10-2014, 21:58:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexander0810 wrote:
Buei ciobi, la sfarsit de paragraf pui ; altfel vede doar o singura linie de cod. E C nu ciorba


De fapt am scris in Pasca -- *lamest programmers' joke"

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
mayavin

[Future World]



Status: Offline
(since 23-06-2018 15:49)
Joined: 08 Mar 2012
Posts: 3033, Topics: 173
Location: Cluj-Napoca

Reputation: 119.8
Votes: 48

Post Posted: 03-10-2014, 23:26:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexander0810 wrote:
Buei ciobi, la sfarsit de paragraf pui ; altfel vede doar o singura linie de cod. E C nu ciorba

Good point, DAR ala e C++ nu C - .

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
cosmin827

[Welcome to my Hood ]



Status: Offline
(since 02-12-2022 21:31)
Joined: 31 Jan 2011
Posts: 16374, Topics: 74
Location: Oltenita

Reputation: 2370.2
Votes: 304

 
Post Posted: 04-10-2014, 11:12:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Comica faza cu salteaua Dormeo -. Good job.

#IseeY Blizz! ^El Lider
La confussione mi irrita ....e tanto!
Every new day is another chance to change your life
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
AlexXxXxX

[Eu sunt sefu' aici !]



Status: Offline
(since 25-11-2017 10:39)
Joined: 04 Jun 2013
Posts: 5846, Topics: 844
Location: Romania

Reputation: 1113.1
Votes: 248

Post Posted: 05-10-2014, 22:30:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine ba. Mi-a placut aia cum ca se roaga si el tot ia 2 -

Hai ca asta mi-a placut. Interviul.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Interviews  


The time now is 19-04-2024, 03:35:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x