User
Pass
2FA

Intrebari catre Shocker

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message1131
Tatarul
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 06-11-2015 09:50)

Votes: 8

Post Posted: 12-07-2015, 21:50:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu repari BUG-urile ?

Daca nu, atunci tu coordonezi activitatea celor care le repara?
Daca da, atunci de ce primeaza rezolvarea bug-urilor PVE in detrimentul celor PVP ?

Cu ce sunt mai privilegiati "culegatorii" - ca doar asa le poti spune celor care isi fac caractere
ca sa culeaga gear din raid-uri, - decat jucatorii care vor PVP ?

Mi s-a spus ca sunt bug-uri PVP nerezolvate de doua luni. In schimb vad dezvoltare si rezolvari PVE.

Au dreptate barfitorii sau mananca rahat ?

Dupa ora 16:00 unii avem timp cateva ore sa jucam un joc de calitate. Vrem sa ne relaxam astfel in loc sa fim imbecilizati de Antena3 si Romania TV sau in loc sa spargem seminte pe aleile curate din parcuri.

Vrem sinceritate de la tine: Crezi ca putem gasi distractia care o cautam pe acest server sau nu?

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 13-07-2015, 02:00:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Tu repari BUG-urile ?

Daca nu, atunci tu coordonezi activitatea celor care le repara?
Daca da, atunci de ce primeaza rezolvarea bug-urilor PVE in detrimentul celor PVP ?

Ce spui aici tine de clase. Vrei clase fixate? Nu mai aduce intrebari ca astea si apuca-te sa cauti bug-uri, sa postezi formulele corecte, iar Shockerul le va rezolva in secunda 2... Dar nu, voi alegeti sa aduceti topic-uri ca astea.

Code:
Cu ce sunt mai privilegiati "culegatorii" - ca doar asa le poti spune celor care isi fac caractere
ca sa culeaga gear din raid-uri, - decat jucatorii care vor PVP ?

In PvP se simte mai mult nevoia de class fixed. Ai raspunsul mai sus.

Code:
Mi s-a spus ca sunt bug-uri PVP nerezolvate de doua luni. In schimb vad dezvoltare si rezolvari PVE.

Pot fi bug-uri nerezolvate de 2 luni. Daca player-ul X sesizeaza un bug si nu-l raporteaza corespunzator poate sa faca vechime si 10 ani.

Code:
Au dreptate barfitorii sau mananca rahat ?

Avand in vedere cele de mai sus, poti sa te iei cu ei de mana.

Code:
Dupa ora 16:00 unii avem timp cateva ore sa jucam un joc de calitate. Vrem sa ne relaxam astfel in loc sa fim imbecilizati de Antena3 si Romania TV sau in loc sa spargem seminte pe aleile curate din parcuri.

Pentru cativa lei in plus, ai Discovery-urile toate.

0 0

Back to top
Tatarul
[Banned user]

Banned

(since 06-11-2015 09:50)

Votes: 8

Post Posted: 13-07-2015, 12:27:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba Sebastian , ce marca de supozitor esti si tu ? Ca am cautat PMS supozitoare pe google si n-am gasit decat " PMS se manifesta cu 2 saptamani inainte de ciclu si se manifesta prin balonari, deprimare, nervozitate." Asta esti tu ? Tind sa cred ca da ma nene, vad ca chiar esti deprimat si destul de nervos in exprimarea ta.

Tu ori esti batut in cap ori analfabet incat nu intelegi citind pe litere.

Du-te ba la treaba ta si lasa-ne in pace . Examenele le-ai luat sau ai restante deja ? Ori le iei cu 1kg de rosii si 1kg de branza de oaie ? Du-te lasa oamenii in pace sa-si rezolve intre ei probleme, nu te baga tu in seama cu japca ca esti un neica nimeni , nu pricepi ? Tu nu contezi ba nenicule, esti doar un supozitor , un bagator de seama . Vezi ca o sa primesti acum numai artefacte in joc ca te-ai pus bine cu Adminul. Ma copii cresteti ma odata ma , varsta voastra din buletine nu e reala, desi aveti 20 de ani voi aveti mintea de 14 ani. Tu vezi bai batut in cap ce esti ca i-au plecat peste 50% din jucatori in 3 ani ? Atat de batut in cap esti incat nu esti in stare sa intelegi. Dar nici nu-mi mai bat capul cu tine ma tata ma. Esti copil.

Baiatul care are serverul trebuie sa raspunda, si doar daca vrea, eu l-am intrebat frumos si direct fara ocolisuri fara sa ma plang cine esti ba pustiule tu sa-mi spui mie ca mananc rahat copil din flori care esti ? Esti de-o seama cu mine ai facut armata cu mine cacacios mic ce esti ? Muci in ceai,vezi de treaba ta taranusule. Invata sa-ti tii gura .

Staff message (SeaGer):

1 warn pentru limbaj.

1 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-07-2015, 13:13:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg de ce vii si tu tatarul cu QQ ,trebuie sa intelegi odata ca daca tie nu iti merge clasa in pvp nici in pve nu merge...doar pentru ca a scriptat 4-5 bosi acolo nu inseamna ca doar asta se face pe serverul asta

0 1

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 13-07-2015, 14:01:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Totusi trebuie sa recunoastem ca pvp-ul ( din punctul meu de vedere ) a fost lasat INTOTDEAUNA pe locul 2.
Nu stiu ce s-a reglat sau ce s-a mai reparat dar duminica am luat 4 crash intr-un singur AB.mai multe decat in ultimele 2 luni.
Nu stiu din ce motiv dar am observat ca mi se intampla doar cand vroiam sa dau intr-un war de la ally sau cand acesta ma ataca.

iar tataru are dreptate.sunt f multi care vin de la munca si vor sa joace un bg sau o arena ( ca nu au timp de mai mult ) si uneori li se strica toata distractia cu crash/erori.

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
1 1

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Post Posted: 13-07-2015, 14:05:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
Totusi trebuie sa recunoastem ca pvp-ul ( din punctul meu de vedere ) a fost lasat INTOTDEAUNA pe locul 2.
Nu stiu ce s-a reglat sau ce s-a mai reparat dar duminica am luat 4 crash intr-un singur AB.mai multe decat in ultimele 2 luni.
Nu stiu din ce motiv dar am observat ca mi se intampla doar cand vroiam sa dau intr-un war de la ally sau cand acesta ma ataca.

iar tataru are dreptate.sunt f multi care vin de la munca si vor sa joace un bg sau o arena ( ca nu au timp de mai mult ) si uneori li se strica toata distractia cu crash/erori.

Se ia crash si in pve..de ex la al 3 boss din mogu shan am dat over dupa 2 ore de incercari ca luam toti crash

0 1

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 13-07-2015, 14:22:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da, nu se fac deloc fixuri
https://forum.wow-freakz.com/Fixed-Closed-bugs-f1978.html

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shpace, 13 July 2015 12:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  

The time now is 11-01-2025, 00:34:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x