User
Pass
2FA

Item gresit trimis pe char gresit

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message585
edimihai

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-02-2017 23:36)

Votes: 3

Post Posted: 18-03-2012, 17:00:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Dxedimihai http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Dxedi
Acum cateva zice s-a bagat noul sistem de invite points si am vrut sa imi iau un mount. Este vorba de http://www.wowhead.com/item=45693/mimirons-head
Am intrat pe site,am selectat caracterul si am dat send,dar eu eram in joc si mi s-a zis sa dau logout. Am dat logout. Dupa am dat inapoi la site crezand ca mi-a ramas caracterul initial selectat si am dat send la cel nepotrivit,fara sa stiu ca se schimba atunci cand dai refresh la pagina. Se poate sa imi fie mutat mountul pe caracterul potrivit? Normal,sa imi fie sters mountul de pe cel pe care mi l-am trimis din greseala. Charu pe care mi l-am trimis se numeste Dxedi si are lvl 68 fara sa fi invatat artisan riding deci nu cred ca are ce cauta in Spellbook. Stiu ca am facut o prostie dar va rog mult. Aveam 165 invite points iar acum am 30 (ieri dupa ce mi l-am trimis aveam 25 dar astazi am votat) . Din ce am vazut nu sunt singurul caruia i s-a intamplat. Macar sa imi dati delete la mount si sa imi recuperez invite points.

Multumesc frumos si va rog sa ma ajutati.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 18-03-2012, 17:06:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai fost sincer, te-ai exprimat frumos, sper sa te ajute cineva.

Ideea e ca tre' sa invatati fratilor, sa folositi un browser. Nu inteleg functia "refresh", nu inteleg de ce o folositi si va complicati singuri. Eu nu v-as ajuta.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 day ago)

Votes: 770

Post Posted: 19-03-2012, 09:13:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fa ticket cu link spre postul asta.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 19 March 2012 07:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 04-05-2025, 13:21:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password