User
Pass
2FA
 
 

Kovacs nu mai arbitreazã în 2014

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message441
Fair

[^^ Events MC ^^]



Status: Offline
(since 28-08-2022 08:30)
Joined: 25 Jun 2011
Posts: 8598, Topics: 638
Location: City Of God <3

Reputation: -374
Votes: 414

 
Post Posted: 08-11-2014, 02:20:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kovacs nu mai arbitreazã în 2014, dupã dezastrul de la meciul ASA - Steaua 1-0





Continuã sancþiunile dupã meciul dintre ASA Târgu-Mureº ºi Steaua. Dupã ce Gabi Mureºan ºi Ousmane N'Doye au primit împreunã 22 de etape de suspendare, centralul Istvan Kovacs ºi-a aflat ºi el sentinþa. Nu va mai arbitra niciun joc pânã la finalul anului.

Prestaþia lui Istvan Kovacs de la ASA Târgu-Mureº - Steaua nu a fost trecutã cu vederea de CCA. Centralul, care a refuzat un penalty Stelei ºi i-a iertat de eliminare în timpul jocului pe Mureºan ºi pe N'Doye, va fi reþinut de la delegãri pânã la finalul anului.

Nici meciuri internaþionale nu va mai arbitra Kovacs. “Pe mine m-ar fi mulțumit dacã Raul Rusescu nu ieșea accidentat, ãsta e lucrul cel mai important pentru mine. Celelalte sunt... Cei de la Federație, de la Comisia Centralã de Arbitri, sã judece pe cei care sunt în culpã.”, a comentat antrenorul Stelei, Costel Gâlcã.

16 etape de suspendare pentru Gabi Mureºan ºi ºase pentru Ousmane N'Doye au fost sancþiunile dictate de Comisia de Disciplinã. Președintele de imagine al Stelei crede cã nu sunt definitive aceste sancțiuni: “Probabil cã se va face apel și atunci se va mai scãdea din aceste suspendãri.”

Șefii mureșenilor contestã deciziile. Daniel Stanciu, directorul general de la ASA: “Cã trebuia roșu în loc de galben, e altceva. Cã a fost faultat mult mai grav decât s-a crezut inițial, eu sunt de acord cu voi. Dar nu poți sã dai 16 etape pentru un cartonaș galben.”

source - http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Istvan+Kovacs+nu+mai+arbitreaza+in+2014+dupa+meciul+ASA+Tg+Mures


 
Staff message (AMG):
 
Citeºte cu mare atenþie ce scrie aici: https://www.freakz.ro/forum/Ce-e-aici-t319126.html
"aveti voie sa postati doar un singur topic in fiecare sectiune la un interval de 4 ore."
Next: warn





0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 01-10-2024, 08:38:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x