User
Pass
2FA
 
 

LEGION - Intrebari, raspunsuri, sugestii
Go to page 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message96948
Snoppy

[Inside the fire]



Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)
Joined: 31 May 2011
Posts: 5195, Topics: 250
Location: Constanta

Reputation: 226.9
Votes: 173

              Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-01-2017, 02:42:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)


Pentru cã tot e un forum, în care ne expunem opinia etc am zis sã deschid acest topic la fel cum am fãcut È™i la început de MoP È™i Shockerul a ales din el ce era mai bun. Aici puteÈ›i pune întrebãri/sugestii fãrã sã întreceÈ›i limita sau sã veniÈ›i cu arfele/suferinÈ›ele din topicul trecut MoP->Legion pentru cã n-are rost sã continuãm aceleaÈ™i subiecte la nesfârÈ™it care-s exact la fel cu ,,ar fi bine dacã a-È›i bãga wotlk pe server."

  • ÃŽntrebãri & Rãspunsuri
    Q: Titlurile obitnute ca si reward din achiv points le vom primi?

    A: Toate achievementurile care dau titluri si le ai completate o sa iti dea titlurile si pe Legion
    +
    Pentru item rewards din achievements o sa permitem sa faceti cerere sa le primiti

    Q: In cazul in care nu o sa primim toate mounturile putem sa venim cu dovezi ca am avut acele mounturi si sa postam la recuperare items?

    A: Nu vreau sa imi sariti in cap sau sa spuneti "nu iti e de ajuns cate primesti daca iese a 2 a optiune" etc.
    Nu. Daca nu au fost transferate cu siguranta o sa fie un motiv intemeiat

    Q: Nu exista nici o posibilitate sa transferi achievements total, inclusiv cele in curs de completare?

    A: Nu. Desi o parte din achievements au contoare simple, multe altele depind de quests completed/items owned/etc. Gandeste-te cum ar fi sa ti se transfere un achievement cu "complete 80 quests in ZONE X" iar progresul tau sa fie 79/80. Pe legion mergi si faci 1 singur quest => primesti achievementul => contoarele sunt date peste cap (plus alte situatii dubioase). Sa le luam la manual pe toate... nu.
    Priveste partea buna: se creeaza o oarecare presiune sa continuati sa jucati si pe MoP in speranta ca reusiti sa mai completati din achievementuri pana se face transferul, astfel se mentine si populatia de pe MoP la inceput cand e legion hype si toti sunt pe legion.

    Q: ÃŽn ce ordine or sã fie scriptaÈ›i bossi?

    A: Teoretic dungeons cat de multe, apoi raidurile in ordinea levelurilor/dificultatilor. Cele mai usoare la inceput, cele mai grele la final, cum a fost si pe MOP: MV => TOES => SOO, etc

    Q: Dacã toate itemele care or sã fie in lista de donatii or sã putea fi luate in joc gratis?

    A: Da, dar evident trebuie scriptat totul (la fel cum e pe MoP cu legendarele, am scriptat pana la chapter 4, am bagat pana la chapter 4). Cand? Asta nu se stie, cert e ca sunt foarte multe de scriptat deci o sa dureze ceva

    Q: Vom avea și noi acces pe PTR sau numai GM-ii?

    A: PTR-ul o sa fie public, e deja postat pe site asta

    Q: Era extrem de important daca pe pagina de votare ne-ai fi spus cu aproximatie cu cate saptamani se va amana lansarea Legion live ca sa transferi achievementurile,mounturile si pets pt. 5000 de caractere. Poate ca unii si-ar fi schimbat votul daca ar fi aflat ce presupune acest efort.

    A: nu am nici cea mai mica idee, e vorba sa transfer zeci de GB de date, nu am de unde sa stiu ce probleme pot sa apara.

    Q: PvP si premade group(s) pentru PvE feature o sa fie cross-faction ca pe MoP?

    A: Da și da






  • Sugestii



Voi actualiza acest topic constant È™i voi adãuga întrebãrile, rãspunsurile È™i sugestiile È™i din topicul fãcut la English Zone.



,,Angel Among demons"



Last edited by Snoppy on 12-02-2017, 19:28:52; edited 2 times in total
2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)
Joined: Momentul zero
Posts: 33986, Topics: 1350
Location: localhost

Reputation: 6485.6
Votes: 829

   
Post Posted: 25-01-2017, 04:04:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-am editat postul, ai aici wall of textul, am vrut sa las primul post curat ca sa poti sa faci rezumat la tot ce se posteaza.
Snoppy wrote:
Exemplu de sugestie: Prima sugestie ar fi ca sã împaci capra și cu varza sã repari first of all dacã nu sunt reparate account-wide achievements/pets/mounts în așa fel încât sã funcționeze și pe legion(îmi imaginez cã va fi greu). Sã lași FRESH REALM. Sã muți chare mai târziu ar fi aiurea pentru cã sunt absolut sigur cã vor fi mulți playeri noi care se vor apuca de server doar pentru renumele ce și l-a fãcut freakz de-alungul timpului și vor testa expansiunea sau habar n-am, vor fi și playeri vechi care se vor reîntoarce și au rãmas fãrã chare pentru cã au fost șterse, dar playerii noi vor veni pentru cã va fi competiție. Credeți cã doar lvling-ul e o competiție? Sã transferi playerii dupã un anumit timp(1-2 sãptãmâni) va fi aiurea, vor plânge cã n-au avut timp la fel cum au avut și alții sã progreseze, vor apãrea o grãmadã și o grãmadã de probleme la fel cum a fost și pe cataclysm, la fel cum a fost și pe pandaria, spelluri în plus, invisible aura și o grãmadã de probleme cu caracterul pe care joci.(nici azi nu înțeleg de ce pe al meu nu dau și pe alte caractere dau). Sã transferi temporar sau ce ai zis tu, iar ar fi prostesc.
Exemplu de întrebare pentru playeri&Shocker: Din câte știu transmogrify system a fost schimbat și din câte am citit prin forumuri(acum nu mai joc n-am de unde sã știu ș.a.m.d.) dupã ce deblochezi un item ca și look devine account-wide. Ai putea sã faci în așa fel încât itemele de pe charele de pandaria sã aparã deblocate pe legion? Cred cã sugestia și cu întrebarea/a 2 a sugestie cum vreți voi s-o numiți ar împãca și capra și varza, așa aveți și achievement-urile și transmog items și pets și mounts, singurul lucru care vã va lipsi ar fi /played sã suferi cât de mult ai petrecut timp în casã și nu afarã jucându-te/socializând. Ce implicã un realm transfer de pe o expansiune pe alta? iteme din old content, achievements. Foarte multe mats-uri&currency care va strica economia noului realm. Ar fi practic inutilã ideea de a pãstra serverul de MoP pentru cã știți cum e românul, se duce cu restul(efectul de turmã) și dupã regretã cã a fãcut-o.

Sugestii sigur ar mai fi doar în cazul în care s-ar muta caracterele(deși ar fi o MARE prostie și o IMENSÃ bãtaie de cap cum ar fi: wipe la gold, delete la mats, la orice ABSOLUT ORICE chestie care ar afecta economia serverului a.î. sã nu se mai repete greșelile din trecut).
p.s: dacã am fãcut greșeli gramaticale sau lipsește un cuvânt din context, îmi pare rãu. Am încercat sã refulez pe forum și sã scap de stresul sesiunii.
ȘI EU PLÂNG DUPÃ FOSTUL MEU CHAR DACÃ AR FI SÃ RECUNOSC DAR PUNEȚI AVANTAJELE MAI PRESUS DE DEZAVANTAJE și am pe unele char-uri achievment-uri de realm first sã vã îngrop și totuși n-o fac, dar fresh realm-ul e soluția cea mai bunã.
Nu realizați cã o datã cu un fresh realm ar reapãrea rivalitatea/competiția între playeri achievements/pvp/pve/TOT.
Și încã o chestie, dacã ar fi sã nu facã acel realm separat de Legion și sã nu-l pãstreze pe cel de MoP veți vedea o datã ce e implementat Legion topicuri de genul: trebuia sã pãstrați realmul de pandaria sau trebuia sã pãstrați realmul de pandaria și sã mai bãgați și unul de wotlk ș.a.m.d.
l.e: cre-cã am dat 2342342 de edit-uri pentru cã nu mi-am exprimat punctul de vedere coerent inițial(oboseala și stresul din sesiune își spune cuvântul, noapte bunã).


Legat de:
Snoppy wrote:
Prima sugestie ar fi ca sã împaci capra și cu varza sã repari first of all dacã nu sunt reparate account-wide achievements/pets/mounts în așa fel încât sã funcționeze și pe legion(îmi imaginez cã va fi greu).
Account wide mounts/pets sunt functionale de pe MoP, iar account-wide achievements system e deja reparat pe Legion (printre multe altele)

Legat de celelalte sugestii, nu are rost sa raspund, se refera strict la situatia in care am fi permis full char transfer si raspunsul e FINAL, va rog sa nu mai postati DAR VREM TRANSFERATE CARACTERELE COMPLET. Ai enumerat si tu destule motive pentru care NU ar trebui sa facem asta, insa ne gandim sa transferam mounts + pets + achievements, info aici https://forum.wow-freakz.com/view-post-5427034.html

P.S.: Ai putea face topicul si la english zone


FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook


Last edited by Shocker on 25-01-2017, 13:03:59; edited 1 time in total
2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ShiftFTW

[Assasin]



Status: Offline
(since 11-02-2022 21:05)
Joined: 03 Jul 2012
Posts: 4002, Topics: 505
Location: Bucuresti

Reputation: 448.8
Votes: 205

 
Post Posted: 25-01-2017, 08:41:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,foarte buna ideea Shocker sa fie fresh dar sa putem pastra achiv,mounts,pets.
Insa am si eu 2 intrebari:
1.Titlurile obitnute ca si reward din achiv points le vom primi?
2. In cazul in care nu o sa primim toate mounturile putem sa venim cu dovezi ca am avut acele mounturi si sa postam la recuperare items?
Nu vreau sa imi sariti in cap sau sa spuneti "nu iti e de ajuns cate primesti daca iese a 2 a optiune" etc.

O zi buna!



Dau reputatie

Free

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Scott

[Maniac]



Status: Offline
(since 03-04-2023 21:32)
Joined: 14 Oct 2011
Posts: 1160, Topics: 76
Location: Romania

Reputation: 146.9
Votes: 59

Post Posted: 25-01-2017, 10:35:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si titlurile de ce nu vor fi transferate? Sunt account wide din mop!
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Wingz
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 15-06-2017 12:39)
Joined: 31 Mar 2012
Posts: 2149, Topics: 235
Location: Italy

Reputation: -180.3
Votes: 192

 
Post Posted: 25-01-2017, 11:02:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
La achievements s-ar transfera doar achievement-urile completate, nu si cele incomplete.


Nu exista nici o posibilitate sa transferi achievements total, inclusiv cele in curs de completare?
Este un mare minus pentru achievements aproape completate gen:
Spoiler:


De asemenea, poti sa faci ceva in privinta itemelor din void storage? Pe acolo se tin itemele de transmog... luate pe vp / donatii...
De luat in considerare ca la transfer sa dai si ceva baguri "cadou" . Nu stiu despre ceilalti dar eu am cheltuit 400 vote points pe 4 foror's crate

La fiecare schimbare de patch ai facut transfer total al caracterelor. Chiar si cand a fost vorba de alt core (cata > mop) Acum sincer nu inteleg aceasta decizie finala a ta de a porni realmul de la zero. Raspunsurile pe care ni le dai sunt vagi, evazive. Daca vrei ca noi sa facem un compromis si sa acceptam transferul partial al caracterelor, fa si tu un compromis si enumera de la a la z motivele pentru care gasesti dificil / nerealizabil full char transfer.

Nu sunt hater, incerc doar sa-mi protejez "investitia" (180 played days / main char). Incearca sa intelegi acest aspect.

LE: Daca motivul pentru care nu accepti full char transfer este volumul prea mare de munca pe care il implica, ma ofer sa ajut. Poate nu sunt in masura sau nu sunt capabil dar incearca si accest lucru. Mai sunt oameni competenti in comunitate care ar putea sa te ajute.





Last edited by Wingz on 25-01-2017, 11:24:18; edited 2 times in total
2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
dracusoru93

[Achive Hunter]



Status: Offline
(since 18-09-2021 15:29)
Joined: 25 Mar 2011
Posts: 2611, Topics: 274
Location: Suceava

Reputation: 994.9
Votes: 205

           
Post Posted: 25-01-2017, 11:08:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu numai asta Wings.. dar ai rewards de la achivements.. gen http://www.wowhead.com/item=71259/leyaras-locket , nuj dar se pierde munca de 4-5 ani.. la unii -


2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ShiftFTW

[Assasin]



Status: Offline
(since 11-02-2022 21:05)
Joined: 03 Jul 2012
Posts: 4002, Topics: 505
Location: Bucuresti

Reputation: 448.8
Votes: 205

 
Post Posted: 25-01-2017, 11:43:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Wingz motivele sunt foarte simple,clare si limpede. Iti mai explic eu odata cu liniute sa intelegi.
Realm de la 0:
- lume noua
- competitie
- content nou
- singurul server privat unde o sa fie Legion

Transfer achiv,mounts,pets:
- sa multumeasca pe toata lumea
- sa nu piarda veteranii server-ului ceea ce au muncit atata timp lucrand,farmand la acestea



Dau reputatie

Free

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Wingz
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 15-06-2017 12:39)
Joined: 31 Mar 2012
Posts: 2149, Topics: 235
Location: Italy

Reputation: -180.3
Votes: 192

 
Post Posted: 25-01-2017, 11:49:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Shiftftw(offtopic)
Spoiler:


LE: Shoker, ce intentionezi sa faci legat de forum. Cum o sa-l structurezi avand in vedere ca vom avea doua expansionuri diferite?
O sugestie ar fi tag in fata titlului [MOP] / [Legion] sa nu existe confuzii. Dar apoi, cum facem cu zonele de discutii / FAQ? Le lasi toate la gramada?



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ShiftFTW

[Assasin]



Status: Offline
(since 11-02-2022 21:05)
Joined: 03 Jul 2012
Posts: 4002, Topics: 505
Location: Bucuresti

Reputation: 448.8
Votes: 205

 
Post Posted: 25-01-2017, 12:19:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Wingz
Spoiler:


Probabil ca o sa faca o sectiune speciala pentru Legion nu neaparat sa fie diferentiate,ci mai mult sa le fie mai usor atunci cand vor repara bugurile.
Parerea mea este ca dupa ce se zice o idee (logica si sa aiba legatura cu acest subiect, nu orice le trece tuturor prin cap), Snoopy sa o treaca pe prima pagina pentru a nu se repeta aceeasi chestie si lumea sa posteze pentru +1.



Dau reputatie

Free

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)
Joined: Momentul zero
Posts: 33986, Topics: 1350
Location: localhost

Reputation: 6485.6
Votes: 829

   
Post Posted: 25-01-2017, 12:57:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ShiftFTW wrote:
Salut,foarte buna ideea Shocker sa fie fresh dar sa putem pastra achiv,mounts,pets.
Insa am si eu 2 intrebari:
1.Titlurile obitnute ca si reward din achiv points le vom primi?
2. In cazul in care nu o sa primim toate mounturile putem sa venim cu dovezi ca am avut acele mounturi si sa postam la recuperare items?
Nu vreau sa imi sariti in cap sau sa spuneti "nu iti e de ajuns cate primesti daca iese a 2 a optiune" etc.

O zi buna!
1. Toate achievementurile care dau titluri si le ai completate o sa iti dea titlurile si pe Legion
2. Nu. Daca nu au fost transferate cu siguranta o sa fie un motiv intemeiat
dracusoru93 wrote:
nu numai asta Wings.. dar ai rewards de la achivements.. gen http://www.wowhead.com/item=71259/leyaras-locket , nuj dar se pierde munca de 4-5 ani.. la unii -
Pentru item rewards din achievements o sa permitem sa faceti cerere sa le primiti

Wingz wrote:
Quote:
La achievements s-ar transfera doar achievement-urile completate, nu si cele incomplete.


Nu exista nici o posibilitate sa transferi achievements total, inclusiv cele in curs de completare?

Nu. Desi o parte din achievements au contoare simple, multe altele depind de quests completed/items owned/etc. Gandeste-te cum ar fi sa ti se transfere un achievement cu "complete 80 quests in ZONE X" iar progresul tau sa fie 79/80. Pe legion mergi si faci 1 singur quest => primesti achievementul => contoarele sunt date peste cap (plus alte situatii dubioase). Sa le luam la manual pe toate... nu.
Priveste partea buna: se creeaza o oarecare presiune sa continuati sa jucati si pe MoP in speranta ca reusiti sa mai completati din achievementuri pana se face transferul, astfel se mentine si populatia de pe MoP la inceput cand e legion hype si toti sunt pe legion.

Wingz wrote:
hai sa venim cu niste propuneri pertinente sa ne facem gameplayul cat mai placut si tranzitia sa fie un succes.
Tu sau cine a zis asta a zis-o bine, ar fi frumos sa nu distrugeti si topicul asta. Decizia a fost luata, chiar ne-am oferit sa facem si compromisul cu mounts + pets + achieves. Incetati sa mai ziceti DAR DE CE NU SI X, Y, Z, A, B, C ca nu o sa ajungem niciunde.

Legat de forum si cum il structuram inca nu ne-am gandit, asteptam propuneri

P.S.: Snoppy, am rugamintea sa mentii primul post updated, un rezumat, lista cu tot important ce merita mentionat sa vada toti playerii fara sa fie nevoie sa caute in toate paginile din topic


FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ShiftFTW

[Assasin]



Status: Offline
(since 11-02-2022 21:05)
Joined: 03 Jul 2012
Posts: 4002, Topics: 505
Location: Bucuresti

Reputation: 448.8
Votes: 205

 
Post Posted: 25-01-2017, 13:37:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Legat de forum ai putea sa il structurezi astfel incat sa iti fie si tie si noua usor atunci cand raportam un bug.
Unde este sectiunea de Bug Report, ii dai rename mai adaugi MOP si sa ramana la fel.
Intre sectiunea Request si Bug Report MOP mai faci o sectiune cu Bug Report Legion fiind structurat la fel ( PENDING Class spells / talents, CONFIRMED Class spells / talents, Quests, PvE, Items, Other, Low priority / visual bugs - Class spells, Low priority / visual bugs - Misc, Fixed / Closed bugs )
Nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic exact asa ca ti-am facut 2 desene.
https://s23.postimg.org/5bfb55xm3/Untitled.png
https://s28.postimg.org/dp38q6yel/image.png



Dau reputatie

Free

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Wingz
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 15-06-2017 12:39)
Joined: 31 Mar 2012
Posts: 2149, Topics: 235
Location: Italy

Reputation: -180.3
Votes: 192

 
Post Posted: 25-01-2017, 13:46:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, niste chestii care cu siguranta intereseaza pe toata lumea:

1. Ratele ( XP / Reputatie / Drop % / Gold)

2. Mai lasi featureul cu mounts de level 20 si 60 automat invatate pentru charele noi? Dar chesturile cu iteme?

3. Un topic cu development plan gen: Mists of Pandaria Current status and Development Plan ?

4. Structura forumului (sariti cu sugestii)

5. Alpha testers? Daca a fost de ajutor pe cata > mop eu zic sa-i dai o sansa proiectului (trebuie doar sa gasesti pe cineva dispus sa se ocupe cum a facut-o Zohll)

6. Vote points? Cum vom vota, ce vom vota si cum se primesc punctele? (gen adaugi inca 5 siteuri si se dau 10 vote points pe acelasi cont si le poti folosi unde vrei sau vote points diferite pt fiecare expansion)

7. Cum imparti staff-ul pe 2 servere diferite? Propun sa dai o sansa alpha testerilor sa se afirme (cu siguranta sunt multi care vor sa intre in staff dar nu stiu cum, nu se pot afirma. asta este o oportunitate pentru cunoscatori sa iasa in fata si sa se alature echipei) Poate gasesti in randul helperilor oameni de nadejde daca le acorzi oportunitatea sa arate ce pot face.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]



Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)
Joined: 31 May 2011
Posts: 5195, Topics: 250
Location: Constanta

Reputation: 226.9
Votes: 173

              Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-01-2017, 14:08:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi actualiza topic-ul diseară dacă vor apărea diferite răspunsuri la întrebări ș.a.m.d. și voi face și un topic la English Zone, momentan sunt rupt de somn că n-am dormit toată noaptea și abia am ajuns de la examen.


,,Angel Among demons"

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
marius_xy
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 18-12-2019 09:13)
Joined: 15 Apr 2014
Posts: 253, Topics: 21
Location: Romania

Reputation: -288.8
Votes: 19

 
Post Posted: 25-01-2017, 15:26:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt socat de rezultatul sondajului de pe pagina principala care a fost deschis astazi.
57,6% (742 din 1288) doresc sa se transfere si mounts, pets si achievements !!!!!
Din lipsa de activitate de pe server, cu toate ca erau peste 2000 online, banuiam ca foarte multi joaca pt. achievementuri dar nu ma asteptam sa fie in nr. asa de mare. Rezultatele finale ale sondajului vor confirma ca am am avut dreptate cand am spus ca pe mop se joaca doar pt achievementuri.
Daca din prima zi au votat 742 pt. transfer achievementuri, va dati seama la ce nr. se va ajunge dupa 1 saptamana.

Sugestia mea e sa nu faceti greseala sa le faceti pe plac celor care vor transfer achievementuri pt ca pe serverul mop nu va ramane nimeni. Oricum nu--i puteti obliga sa ramana pe mop chiar daca nu faceti transfer caractere cu achievementuri dar macar mai evitati pt o perioada inevitabilul.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ShiftFTW

[Assasin]



Status: Offline
(since 11-02-2022 21:05)
Joined: 03 Jul 2012
Posts: 4002, Topics: 505
Location: Bucuresti

Reputation: 448.8
Votes: 205

 
Post Posted: 25-01-2017, 16:37:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In urma unui enșantion pe serverul wow.freakz.ro(in-game) am întrebat peste 70 de playeri random "Ce doriți sa știți despre legion?".Pe langã întrebarile puse de Wingz am mai întalnit urmatoarele:
1. În ce ordine or sã fie scriptați bossi?
2. Dacã toate itemele care or sã fie in lista de donatii or sã putea fi luate in joc gratis?
3. Vom avea și noi acces pe PTR sau numai GM-ii?



Dau reputatie

Free

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Power, 07 April 2020 22:35



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  Next    


The time now is 28-03-2024, 22:09:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x