Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Magical Ledger
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Synoptic
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 20-12-2020 08:17)
,
Topics: 6
Votes
: 6
Posted: 12-10-2010, 12:13:29
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Yo!
Wowhead link
:
Magical Ledger
Descrierea buguilui
: Spirit of Azuregos trebuia sa imi dea acest quest item dupa un dialog cu el care devine activ dupa completarea quest-ului The Charge of the Dragonflights. Nu exista nici un dialog cand vorbesc cu NPC-ul.
Dovada
:
Screenshot
Mi s-a spus sa postez aici, desi cred ca era mult mai simplu sa mi se dea quest item-ul dupa ce GM-ul mi-a raspuns la ticket dupa 3 zile.
Si asa e plin board-ul de bug reports mult mai importante deact un low level quest si se rezolva greu.
Multumesc anticipat.
The lowly maggot under the trash.
0
0
Back to top
Rofly
[why me ?]
(since 04-12-2021 22:00)
,
Topics: 193
Votes
: 106
Posted: 12-10-2010, 12:51:07
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Mai sunt cativa care au facut quest chainul pt gandac si titlu . Lor nu le-a dat nimeni mount , titlu . Tu dece mai incerci ?
0
0
Back to top
Synoptic
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 12-10-2010, 12:54:24
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Rofly wrote:
Mai sunt cativa care au facut quest chainul pt gandac si titlu . Lor nu le-a dat nimeni mount , titlu . Tu dece mai incerci ?
>implying i do it for the title and mount
Nu mai da cu presupusu'.
0
0
Back to top
shamycow
[Banned user]
(since 18-06-2013 19:53)
,
Topics: 91
Votes
: 43
Posted: 12-10-2010, 13:39:30
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Rofly wrote:
din cate stiu nu se da nici mount si nici titlu deci orice ai face faci degeaba
0
0
Back to top
Zohlomg
[DEFIANCE]
(online 6 days ago)
,
Topics: 690
Votes
: 770
Posted: 12-10-2010, 19:03:10
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu dam nici mount nici titlu.
0
0
Back to top
Synoptic
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 12-10-2010, 23:16:04
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Buna,
Sunt constient de faptul ca "
ACELE
" rewards nu se mai dau la completarea lantului de quest-uri.
Eu nu am mentionat nimic de nici un mount/title in postul meu initial.
Nu am fost eu cel care a sarit cu presupusul in ideea ca "uite-l si pe asta, se crede destept aici crezand ca-i primu' care incearca".
Black Qiraji Resonating Crystal e un reward pe Invite a Friend points, si un prost si-ar da seama ca acel mount nu s-ar da chair asa ca vrea X sa faca quest-ul si sa nu creasca 13 chars pana la 80.
Pentru cei care nu stiati, daca nu chiar toti, quest line-ul este inca intact pe toate blizz live realms cu exceptia quest-ului "Bang a Bong" care a fost sters din chain.
Pur si simplu am ales "worst case scenario" in care chiar daca as putea lua quest-ul Bang a Bong, cineva tot m-ar impiedica sa-l completez (a.k.a un GM care nu m-ar ajuta pe parcursul chain-ului la quest-urile buguite).
La finalizarea chain-ului, cu sau fara quest-ul "Bang a Bong" completat, se da quest-ul final "
Treasure of the Timeless One
de unde iti poti alege in final un epic weapon ca reward.
Chiar nu trebuie neaparat (desi nu ar fi rau) sa ai mount-ul si titlul ca sa te simti satisfacut ca ai completat acest epic quest line.
Eu ma multumesc si cu una din acele 4 weapons.
Also, please stick to the topic.
Eu am cerut politicos fixarea unui quest item, nu mounts si titles.
Toate acestea la cererea unui GM in-game care a decis ca e mai simplu sa fac un post pe forum (dupa 3 zile de asteptat la ticket) pentru un amarat de low level quest, si sa urmeze ceea ce a urmat dupa postul meu initial, decat sa tasteze 2-3 comenzi si sa imi ofere item-ul in nici 2-3 minute.
Multumesc oricum.
Astept totusi daca se poate, va rog, rezolvarea bug-ului sau daca este posibil inmanrea acelui item de catre un GM pentru a-mi putea continua quest line-ul.
PS: Ma asteptam la un post mai constructiv din partea unui GM, nu sa repete exact ce s-a spus in jumatate de thread.
0
0
Back to top
Rofly
[why me ?]
(since 04-12-2021 22:00)
,
Topics: 193
Votes
: 106
Posted: 12-10-2010, 23:24:48
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Synoptic wrote:
Buna,
Sunt constient de faptul ca "
ACELE
" rewards nu se mai dau la completarea lantului de quest-uri.
Eu nu am mentionat nimic de nici un mount/title in postul meu initial.
Nu am fost eu cel care a sarit cu presupusul in ideea ca "uite-l si pe asta, se crede destept aici crezand ca-i primu' care incearca".
Black Qiraji Resonating Crystal e un reward pe Invite a Friend points, si un prost si-ar da seama ca acel mount nu s-ar da chair asa ca vrea X sa faca quest-ul si sa nu creasca 13 chars pana la 80.
Pentru cei care nu stiati, daca nu chiar toti, quest line-ul este inca intact pe toate blizz live realms cu exceptia quest-ului "Bang a Bong" care a fost sters din chain.
Pur si simplu am ales "worst case scenario" in care chiar daca as putea lua quest-ul Bang a Bong, cineva tot m-ar impiedica sa-l completez (a.k.a un GM care nu m-ar ajuta pe parcursul chain-ului la quest-urile buguite).
La finalizarea chain-ului, cu sau fara quest-ul "Bang a Bong" completat, se da quest-ul final "
Treasure of the Timeless One
de unde iti poti alege in final un epic weapon ca reward.
Chiar nu trebuie neaparat (desi nu ar fi rau) sa ai mount-ul si titlul ca sa te simti satisfacut ca ai completat acest epic quest line.
Eu ma multumesc si cu una din acele 4 weapons.
Also, please stick to the topic.
Eu am cerut politicos fixarea unui quest item, nu mounts si titles.
Toate acestea la cererea unui GM in-game care a decis ca e mai simplu sa fac un post pe forum (dupa 3 zile de asteptat la ticket) pentru un amarat de low level quest, si sa urmeze ceea ce a urmat dupa postul meu initial, decat sa tasteze 2-3 comenzi si sa imi ofere item-ul in nici 2-3 minute.
Multumesc oricum.
Astept totusi daca se poate, va rog, rezolvarea bug-ului sau daca este posibil inmanrea acelui item de catre un GM pentru a-mi putea continua quest line-ul.
PS: Ma asteptam la un post mai constructiv din partea unui GM, nu sa repete exact ce s-a spus in jumatate de thread.
La naiba , drama
. Acele super arme epice sunt de-a dreptul O_o ....
Sa revenim "EPIC QUEST LINE " lol 75% din questuri ce crezi , nu merg sau cel putin nu mergeau cand am facut eu so the epicness of the quest line => .complete quest ...
Dar daca tu vrei doar pentru ca iti place cum arata acele arme nu vad unde ar fi problema wowhead(dot)com si "same as model"
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
The time now is 02-12-2024, 10:54:18
Copyright info
Based on phpBB
ro