User
Pass
2FA

Magical Ledger

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1034
Synoptic

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-12-2020 08:17)

Votes: 6

Post Posted: 12-10-2010, 12:13:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Yo!

Wowhead link: Magical Ledger
Descrierea buguilui: Spirit of Azuregos trebuia sa imi dea acest quest item dupa un dialog cu el care devine activ dupa completarea quest-ului The Charge of the Dragonflights. Nu exista nici un dialog cand vorbesc cu NPC-ul.
Dovada: Screenshot

Mi s-a spus sa postez aici, desi cred ca era mult mai simplu sa mi se dea quest item-ul dupa ce GM-ul mi-a raspuns la ticket dupa 3 zile.
Si asa e plin board-ul de bug reports mult mai importante deact un low level quest si se rezolva greu.

Multumesc anticipat.

The lowly maggot under the trash.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Rofly

[why me ?]

(since 04-12-2021 22:00)

Votes: 106

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-10-2010, 12:51:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai sunt cativa care au facut quest chainul pt gandac si titlu . Lor nu le-a dat nimeni mount , titlu . Tu dece mai incerci ?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Synoptic

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-10-2010, 12:54:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rofly wrote:
Mai sunt cativa care au facut quest chainul pt gandac si titlu . Lor nu le-a dat nimeni mount , titlu . Tu dece mai incerci ?

>implying i do it for the title and mount

Nu mai da cu presupusu'.

0 0

Back to top
shamycow
[Banned user]

Banned

(since 18-06-2013 19:53)

Votes: 43

Post Posted: 12-10-2010, 13:39:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rofly wrote:

din cate stiu nu se da nici mount si nici titlu deci orice ai face faci degeaba -

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 6 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 12-10-2010, 19:03:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu dam nici mount nici titlu.
0 0

Back to top
Synoptic

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-10-2010, 23:16:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna,

Sunt constient de faptul ca "ACELE" rewards nu se mai dau la completarea lantului de quest-uri.

Eu nu am mentionat nimic de nici un mount/title in postul meu initial.
Nu am fost eu cel care a sarit cu presupusul in ideea ca "uite-l si pe asta, se crede destept aici crezand ca-i primu' care incearca".
Black Qiraji Resonating Crystal e un reward pe Invite a Friend points, si un prost si-ar da seama ca acel mount nu s-ar da chair asa ca vrea X sa faca quest-ul si sa nu creasca 13 chars pana la 80.

Pentru cei care nu stiati, daca nu chiar toti, quest line-ul este inca intact pe toate blizz live realms cu exceptia quest-ului "Bang a Bong" care a fost sters din chain.
Pur si simplu am ales "worst case scenario" in care chiar daca as putea lua quest-ul Bang a Bong, cineva tot m-ar impiedica sa-l completez (a.k.a un GM care nu m-ar ajuta pe parcursul chain-ului la quest-urile buguite).
La finalizarea chain-ului, cu sau fara quest-ul "Bang a Bong" completat, se da quest-ul final "Treasure of the Timeless One de unde iti poti alege in final un epic weapon ca reward.

Chiar nu trebuie neaparat (desi nu ar fi rau) sa ai mount-ul si titlul ca sa te simti satisfacut ca ai completat acest epic quest line.
Eu ma multumesc si cu una din acele 4 weapons.

Also, please stick to the topic.
Eu am cerut politicos fixarea unui quest item, nu mounts si titles.
Toate acestea la cererea unui GM in-game care a decis ca e mai simplu sa fac un post pe forum (dupa 3 zile de asteptat la ticket) pentru un amarat de low level quest, si sa urmeze ceea ce a urmat dupa postul meu initial, decat sa tasteze 2-3 comenzi si sa imi ofere item-ul in nici 2-3 minute.

Multumesc oricum.
Astept totusi daca se poate, va rog, rezolvarea bug-ului sau daca este posibil inmanrea acelui item de catre un GM pentru a-mi putea continua quest line-ul.

PS: Ma asteptam la un post mai constructiv din partea unui GM, nu sa repete exact ce s-a spus in jumatate de thread.

0 0

Back to top
Rofly

[why me ?]

(since 04-12-2021 22:00)

Votes: 106

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-10-2010, 23:24:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Synoptic wrote:
Buna,

Sunt constient de faptul ca "ACELE" rewards nu se mai dau la completarea lantului de quest-uri.

Eu nu am mentionat nimic de nici un mount/title in postul meu initial.
Nu am fost eu cel care a sarit cu presupusul in ideea ca "uite-l si pe asta, se crede destept aici crezand ca-i primu' care incearca".
Black Qiraji Resonating Crystal e un reward pe Invite a Friend points, si un prost si-ar da seama ca acel mount nu s-ar da chair asa ca vrea X sa faca quest-ul si sa nu creasca 13 chars pana la 80.

Pentru cei care nu stiati, daca nu chiar toti, quest line-ul este inca intact pe toate blizz live realms cu exceptia quest-ului "Bang a Bong" care a fost sters din chain.
Pur si simplu am ales "worst case scenario" in care chiar daca as putea lua quest-ul Bang a Bong, cineva tot m-ar impiedica sa-l completez (a.k.a un GM care nu m-ar ajuta pe parcursul chain-ului la quest-urile buguite).
La finalizarea chain-ului, cu sau fara quest-ul "Bang a Bong" completat, se da quest-ul final "Treasure of the Timeless One de unde iti poti alege in final un epic weapon ca reward.

Chiar nu trebuie neaparat (desi nu ar fi rau) sa ai mount-ul si titlul ca sa te simti satisfacut ca ai completat acest epic quest line.
Eu ma multumesc si cu una din acele 4 weapons.

Also, please stick to the topic.
Eu am cerut politicos fixarea unui quest item, nu mounts si titles.
Toate acestea la cererea unui GM in-game care a decis ca e mai simplu sa fac un post pe forum (dupa 3 zile de asteptat la ticket) pentru un amarat de low level quest, si sa urmeze ceea ce a urmat dupa postul meu initial, decat sa tasteze 2-3 comenzi si sa imi ofere item-ul in nici 2-3 minute.

Multumesc oricum.
Astept totusi daca se poate, va rog, rezolvarea bug-ului sau daca este posibil inmanrea acelui item de catre un GM pentru a-mi putea continua quest line-ul.

PS: Ma asteptam la un post mai constructiv din partea unui GM, nu sa repete exact ce s-a spus in jumatate de thread.

La naiba , drama - . Acele super arme epice sunt de-a dreptul O_o ....
Sa revenim "EPIC QUEST LINE " lol 75% din questuri ce crezi , nu merg sau cel putin nu mergeau cand am facut eu so the epicness of the quest line => .complete quest ...

Dar daca tu vrei doar pentru ca iti place cum arata acele arme nu vad unde ar fi problema wowhead(dot)com si "same as model"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-12-2024, 10:54:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x