User
Pass
2FA

Mai patetic de atat?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message886
INst1Nct

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-06-2015 20:28)

Votes: 2

Post Posted: 18-06-2015, 22:48:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Subiectul este topicul asta in care t1tAN arata clar cum ia ban cu motiv wall cand se filmeaza fiind curat: https://forum.wow-freakz.com/Dati-va-cu-parerea-t369798.html

- xavi , asa zis-ul scripter/creier din spatele serverului
Degeaba spui in topic-ul respectiv ca suntem turci , ca-ci tu prietene esti incapabil sa gandesti.
Code:

xavi quote
degeaba vii tu cu alt demo , daca eu te filmez ca ii dai un pumn lui unu , tu vii cu alta filmare ca nu iai dat cu pumnu .... Se poate asta ?

Omule cum ai ajuns tu sa gandesti in felul asta? plecand de la video-ul pus de el vazandu-se clar ca ia ban pe motiv de wall
Prietene , daca tu-l suspectezi pe t1tAN de wall se presupune ca t1taN avand wall vede prin pereti nu?Bun , si tu zici ca vede prin pereti , ii faci demo il banezi ,IAR apoi el vine cu filmare desktop/demo si se vede clar ca NU vede prin pereti. In cazul asta bai omule cum d-zeii ma-si de treaba poti sa zici tu inca ca are wall?
Probabil spui ca oricum merita ban pt. c-a fost prins altada cu wall cand nu a apucat sa sa filmeze? Omule, nici macar nu era cu nick-ul lui, puteati sa banati pe oricine, era vorba strcit despre faptul ca , cam asa se da ban.

- vyrus nu vreau sa te bag in aceeasi oala , te credeam mai breaz .Probabil esti constrans de situatie avand parteneri la plata host-ului pe acesti indvizi (skezor,xavi ,s.a.m.d)
Spui in acel topic ca s-a filamat degeaba ca nu are ce sa arate.Cum nu are ce sa arate mai vyrus.... -)Pai ma nene el a fost banat pentru wall in acel video , iar tot in acel video se vede clar ca nu avea wall .Deci cum poti sa spui asa ceva?Cum?Te manipuleaza xavi cu logica lui?
Cat despre acces-ul pe server, numai are rost sa spun nu?Dati-ne slot pe toate numele -

Deci cam asa se da ban pentru wall pe server:
https://youtube.com/watch?v=yaxKCcoXE30:

https://youtube.com/watch?v=crTDAXELZZ8:

Mai sunt necesare alte dovezi ca sunteti incapabili sa verificati niste jucatori si ca echipa voastra de admini sunt "pamant"?
Tineti cont ca in video-urile astea nu se stie ca suntem noi .Deci cam asa se actioneaza.
Si cam asa faceti si comunitatea asta de ras , asa ca idee.
Ps: nu sterge vyrus , lasa sa se discute.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DuLceTeL

[Account disabled]

(since 29-06-2015 09:19)

Votes: 51

Post Posted: 19-06-2015, 08:00:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce ai mai deschis incã un topic inutil nu a facut titan un ropic la reclamați și tu instict,titan voi nu mai aveți voie pe sv
@xavi

0 0

Back to top
vyrus|2009

[Șeful ]

(since 17-04-2019 23:03)

Votes: 261

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-06-2015, 08:49:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci sa iti explic tu , instinct ai ban cu dovezi clare pentru ca l-ai injurat pe Sk3z0r + ca ai amenintat cu flood . Cat despre prietenul tau titan , a fost banat pe numele lui cu demo.cat de cat clar

E posibil sa avem si admini mai slab pregatiti dar totul se invata , nimeni nu a stiut din prima .
Daca acei playeri care au luat ban degeaba faceau cerere unban in mod sigur le dadeam unban .
poate ca voi.sunteti baieti destepti dar aveti o atitudine de copii (va puneti ambitia intr-un joc sa aratati nu stiu ce ) deci pe noi ne deranjeaza atitudinea voastra , faptul ca ne luati peste picior , primiti ban si intrati imdediat dupa si faceti gura mare si jigniti in stanga si dreapta .
Daca erati baieti destepti (se vede ca le aveti cat de cat cs cs-ul) ne ajutati in mod frumos sa facem sv-ul cat mai bun dar voi ati vrut sa pareti "rebeli"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
INst1Nct

[Mentally Stable]

(since 22-06-2015 20:28)

Post Posted: 19-06-2015, 09:21:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vyrus , daca imi aduc eu aminte bine , totul a degenerat de ban-uri date aiurea.Incepand cu primul ban luat de mine pe motiv de wall , neavand wall ca in video-urile de mai sus.
Eu cand am intrat dupa cateva ore dupa ce luasem ban skezor inca era pe server iar el vazandu-ma mi-a dat ban cu motiv "marsh" sau ceva in genul ( ban-uri cu cu totul felul de reason-uri jignitoare ) ...daca asta este limbajul unui admin cand da ban mai avea rost sa vin pe forum sa ma prefac ca mi-a fost vorbit frumos?
Dupa ce am intrat dupa toate banurile alea , mi-a dat destroy , etc etc timp in care eu incercam sa-l conving ca nu aveam nimic , dar el tot incerca sa ma scoata cu injuraturi la reason-uri.

Daca cineva a fost rebel de la bun inceput , sunt de parere ca skezor a fost acela , vazand ca nu poate sa-mi faca nimic sa scape de mine , din orgoliu nu voia sa accepte si pur si simplu ma scoate cu reason-uri spuse mai sus.

+ ca tu vyrus ai spus la un moment dat ca ne-ai acordat o a doua sansa , insa de fiecare data cand jucam pe server , iar si iar eram banati pe motiv de wall , no-recoil si alte minunatii pe care defapt nu le aveam daca am fi verificati cum trebuie si sa acceptati adevarul.
te rog sa lasi topic-ul deschis , poate in cele din urma putem discuta civilizat.

0 0

Back to top
t1tAN

[Mentally Stable]

(since 27-06-2015 09:01)

Post Posted: 19-06-2015, 09:29:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa stii ca eu nu am mai jignit/injurat pe nimeni de pe server de cand am vorbit cu darkcrit.Eu am facut cerere unban,exact cum ai spus,dar evident ca nu am primit si pe baza unui motiv foarte slab la care un admin de-al tau a gresit...Ce ma deranjat cel mai mult e ca toti tineati cu el.Adminul WaYy a pus un demo cu mine la pareri demo dar practic nu a fost nicio parere pt ca Sk3z0r a spus imediat banned si topic closed,inclusiv la cerere unban.Practic nu mi-a dat nicio sansa...a vrut sa scape cat mai repede de mine
0 0

Back to top
Flavyss

[Sk3z0R]

(since 17-07-2015 14:26)

Votes: 5

Post Posted: 19-06-2015, 10:22:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu am dat niciodata ban pe motiv de "Marsh"
2. Nu mai pomenii numele meu ca ma deranjeaza. Nu am nevoie sa iasa numele meu din gura unor persoane de "Calibrul" tau.
3. Ai unele setari in CS care nu sunt permise (75% No Recoil-30-40% aim). Exista cfguri de genu pe "google".
4. REPET !!! Daca voi familia care a inventat cs`u sunteti asa buni de ce nu jucati in PGL ? Si vreti sa va bateti joc de serverul nostru "Amarat" , cu admini "vai de steaua lor" su fondatori "slabi" ?
5. Deja mi`am calcat prea mult pe orgoliu sa v-a raspund la toate topicurile inutile .
--------------

Nu va exista nici`o urmare a ce faci tu aici !

YiM : Flavyss

0 0

Back to top
Low^LeaVerS

[Mentally Stable]

(since 26-06-2015 19:35)

Votes: 1

Post Posted: 19-06-2015, 10:47:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Orgoliu? din orgoliu dai banuri aiurea pe motive de tot rahatul , si inca nu mi sa raspuns de ce am slot pe nume? cauta tu cfg cu 40% aim si 75% norecoil - , nu exista asa cv ori e aim sau norecoil ori amandoua , nu ai cum sa faci asa ceva - engine-ul nu permite .

PS: inca am ban de la adminu hunter , ban dat aiurea , va rog faceti cv ! si curatativa lista de admini

0 0

Back to top
[H]unTe'R

[|<BB Owner >|]

(since 03-04-2019 12:30)

Votes: 43

Post Posted: 19-06-2015, 12:46:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azi nici nu am intrat pe server. Dacã mai spui astfel de minciuni chiar îți dau.

Casuta vocala >> Hunter

0 0

Back to top
t1tAN

[Mentally Stable]

(since 27-06-2015 09:01)

Post Posted: 19-06-2015, 12:56:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e vb de azi,e de cand ai cerut sa i se dea ban,acum 1 zi sau 2
0 0

Back to top
vyrus|2009

[Șeful ]

(since 17-04-2019 23:03)

Votes: 261

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-06-2015, 13:01:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Leavers nu iti scot nimic , oricum va blochez toate numele pe care va jucati . Voi nu aveti ce cauta pe acest sv .
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by vyrus|2009, 19 June 2015 11:01

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 12:03:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x