User
Pass
2FA
 
 

Messi, scos din calcule de Ancelotti!

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message412
Fair

[^^ Events MC ^^]



Status: Offline
(since 28-08-2022 08:30)
Joined: 25 Jun 2011
Posts: 8598, Topics: 638
Location: City Of God <3

Reputation: -374
Votes: 414

 
Post Posted: 08-11-2014, 02:08:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Numai nemții îi pot bara drumul lui Ronaldo spre Balonul de Aur"




Carlo Ancelotti i-a supãrat pe fanii lui Lionel Messi. Antrenorul lui Real Madrid nu îi dã nicio șansã argentinianului de 27 de ani sã își treacã în palmares al cincilea "Balon de Aur" din carierã, la începutul anului 2015.

Italianul îl vede pe Cristiano Ronaldo favorit sã punã mâna pe trofeu pentru a doua oarã consecutiv. Totuși, fostul tehnician de la Milan știe cã portughezul va avea concurențã din partea internaționalilor germani, care au câștigat Campionatul Mondial din Brazilia.

"Ronaldo știe cã este un jucãtor foarte important pentru Real și asta îl ajutã. Rezultatele lui Cristiano din acest an îi dau statutul de favorit la câștigarea <Balonului de Aur>. Singurii care se vor lupta cu el pentru trofeu sunt jucãtorii Germaniei, care au ieșit campioni mondiali în 2014. Nu cred cã mai sunt alți fotbaliști pe listã", a declarat Ancelotti pentru presa ibericã.

Messi nu a câștigat niciun trofeu cu Barcelona în 2014, dar a dus Argentina pânã în finala CM 2014, pierdutã în prelungiri, cu 0-1, în fața Germaniei lui Joachim Low. Catalanii au terminat pe doi în La Liga, la trei puncte de campioana Atletico Madrid. Decarul lui Enrique a fost al doilea marcator din Spania, cu 28 de reușite. A fost devansat doar de rivalul Ronaldo, cu 31 de goluri.

Cifrele îl avantajeazã pe lusitanul de pe "Santiago Bernabeu", care a fost golgheterul din UEFA Champions League, cu 17 goluri. Atacantul de 29 de ani a câștigat și trofeul, alãturi de Real Madrid. Chiar dacã nu a scos Portugalia din grupele Mondialului brazilian, Ronaldo are un debut de sezon senzațional, cu 22 de goluri marcate în toate competițiile pentru "los blancos".

Ronaldo a primit deja trofeul "Gheata de Aur" a Europei și a fost desemnat cel mai bun jucãtor al anului în Spania.

source - http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Messi+scos+din+calcule+de+Ancelotti+Numai+germanii+se+bat+cu+Ron




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 01-10-2024, 08:54:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x