User
Pass
2FA

Mute luat aiurea

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message477
misticrider

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-11-2016 11:05)

Votes: 3

Post Posted: 17-02-2013, 12:47:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut. Doresc si eu un unmute ca totusi numai suport ieri la cati au zis si au jignit server-ul. nu au primit atata mute cum am primit eu 20k zile... las-o naibi de treaba. chiar a exagerat prea mult shokeru cu mute-ul
ieri cand jigneau multi server-ul gen ca a pus degeaba upgrade-urile, exact ce ziceam si eu nu au mai primit mute deci nu mi se pare corect. hai intelegeam o sapt o luna dar nu 20k zile frate. vreau dreptate nu batjocora....
si bineinteles unul dintre gms imi spune cica sa donez daca am primit ban de la shoker. imi pare rau dar nu ma dau banii afara din casa.
Cand am zis lucrurile ca s-a facut degeaba upgrade-ul da intradevar le-am spus cand nu era pus si al doilea procesor. Dar am vut dreptate. si Plus de asta nu aveam de unde sa stiu ca nu sa pus al doilea procesor ca eu nu am timp sa ma uit 24-24 pe site sau pe forum ca sa vad activitatile ca nu e asa prioritar jocul pentru mine.
Si cu ce drept ma mai si jigneste shoker-ul o fi el ownerul dar nu are nici un drept sa-mi vorbeasca asa ca eu nu l-am jignit cu nimic si nici server-ul mi-am spus opinia mea.
Ca a bagat bani degeaba in el, a aruncat banii pe geam aiurea.Bani cheltuiti aiurea.
Character Name: Alegora
Realm Genesis.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

Status: Offline
(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 17-02-2013, 13:11:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Oricare din urmatoarele lucruri va rezulta in banarea temparora/permanenta a caracterului tau:
Sa ma tragi pe mine, Shocker, la raspundere sau sa imi critici actiunile;

Deja as fii multumit in locul tau.

Quote:
Si cu ce drept ma mai si jigneste shoker-ul o fi el ownerul dar nu are nici un drept sa-mi vorbeasca asa ca eu nu l-am jignit cu nimic si nici server-ul mi-am spus opinia mea.

Probabil te-ai exprimat intr-un mod care se pisa verbal pe munca lui. E mandru de munca sa si pe buna dreptate.

Trecand la alta parte, nimeni nu a spus ca nu ai voie la propria opinie dar nu ai voie sa o exprimi. E un concept relativ simplu, poti crede ce vrei dar cat timp nu aduce ceva critica CONSTRUCTIVA tineti parerea pentru tine.

tl;dr: Nu

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alexander0810, 17 February 2013 11:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 07-02-2025, 19:02:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x