User
Pass
2FA

Mute.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2500
Diabqq

[Pure Awesomeness]

Status: Offline
(since 05-01-2019 18:38)

Votes: 33

Post Posted: 20-11-2014, 17:29:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele suspectului: Neneadwtf
Data/ora: 11/20/2014 - 17:25
Detalii: Injurii
Screenshot: http://i.imgur.com/Xl1WcYS.jpg
http://i.imgur.com/g3wrhnX.jpg
http://i.imgur.com/clRUkqs.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 20-11-2014, 23:07:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://s29.postimg.org/j18uzvdmv/Wo_WScrn_Shot_112014_171622.jpg , http://s27.postimg.org/hvmn1v5ir/Wo_WScrn_Shot_112014_174320.jpg
Ma provoci cu un cuvant vulgar si dupa te astepti sa te pup?
Sustin ce am spus in pozele postate de tine.
Periculosule.
Spoiler:

EL: Dar de ce nu arati tu tot ce am vorbit pe /w frumosule? Pe /w si tu m-ai injurat, chiar si pe global. Doar n-oi fi prost sa iti faci singur post, no?

Puteti sa-mi dati mute 5k ca nu ma deranjaza, dar dati-i si lui, doar ca am bine dispus globalul.

0 0

Back to top
Diabqq

[Pure Awesomeness]

Post Posted: 20-11-2014, 23:55:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate sa-mi dea mute , dar tu ai inceput , milogule . Vii si te victimizezi aici dupa ce provoci pe global aiurea ? Ti-am spus ca esti trist si mentin ce am spus , asta dupa ce ai generalizat de toata guilda HAOS . Tu ai injurat primul pe wisp , ti-am raspuns la fel. Asa ca nu-mi spune mie de provocat ma . Eu am vorbit decent totusi fata de tine . Hai P@ .. imi provoci repulsie.

Tipi pe global si te bati cu pumnii in piept 3 ore si dupa vii si plangi ca o fetita pe aici ? E ultimul reply , nici macar sa-ti raspund nu meriti . Ai generalizat despre HAOS de vreo 5 ori inainte sa ma bag eu pe global. Te-am facut TRIST , chiar esti , nu e o jignire . Dai ma cu praf de mers , tristule..

De la '' Esti cel mai trist '' pana la ce mi-ai raspuns tu , e cale lunga. P@

Posturi unite automat, 20-11-2014, 23:55:29

EL: Dar de ce nu arati tu tot ce am vorbit pe /w frumosule? Pe /w si tu m-ai injurat, chiar si pe global. Doar n-oi fi prost sa iti faci singur post, no?

Puteti sa-mi dati mute 5k ca nu ma deranjaza, dar dati-i si lui, doar ca am bine dispus globalul.

LE : Tu ai inceput discutia pe /w, frumosule . Se vede in poza mea de mai sus cum ai inceput-o. Daca te-am injurat pe global , posteaza.
BTW , poti sa bine dispui globalul si in alt fel , tristule , nu prin injurii ca un cioban. Noapte buna.

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-11-2014, 00:04:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am postat cand ai vorbit urat pe global, nu e necesar sa ma injuri.
Ce ti se umfla asa tare vena? De HAOS nu am zis nimic, am zis ca Pisic e urata (din cate stiam poti sa spui adevarul intr-o tara libera) si ai sarit tu ca sa-ti aperi nevasta in-game (ca doar esti pe metin2, ai relatii in-game).
Pe /w eu am inceput, dar oricum nu se da mute pentru injurii pe /w , nu inteleg de ce ai postat poza cu /w .
Eu nu te-am provocat pe tine pe global, am provocat-o pe Pisic, vii si faci pe eroul aici dupa ce te-am facut de "faina" pe wow?

0 0

Back to top
amaliaa

[Flawless]

(since 26-05-2019 13:53)

Votes: 15

Post Posted: 21-11-2014, 00:08:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu chiar esti complexat? Tu nu vezi ca te bagi prea mult in seama?
0 0

Back to top
Diabqq

[Pure Awesomeness]

Post Posted: 21-11-2014, 00:12:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu vezi ma cum ai vorbit tu si cum am vorbit eu ? N-ai zis nimic de HAOS ? Nu ti-e ma rusine sa minti in halul asta? Pe /w tu ai inceput ? Daca tu ai inceput pe /w , ce mai imi spui mie de discutia noastra pe /w ma ? Adica injuri pe global ca ultimul om si dupa imi spui mie ca te injur ? - Bai tristule , nu m-ai facut pe mine de '' faina '' pe wow , sunt injurat zilnic si nu fac post-uri , dar tu , tristule .. meriti. Promit solemn c-o sa interactionez cu Cuteness de fiecare data cand am s-o vad , tristule. E ultimul post , pentru ca , cu o fetita ca tine n-am ce sa discut. Injuri pe global si dupa vii si faci aici pe sfiosul - Oribil . Daca esti trist , asuma-ti vorbele si nu o mai da cotita pe aici. Sfantul de tine -. Hai ca m-ai amuzat , periculosule.
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 21-11-2014, 00:38:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta e un fel de "hai astept sa zici ceva", provoaca, da scroll pana unde ii convine si posteaza.

Nice, te bagi la "mistouri" pe global, ti-o iei, sa zic asa, iar mai apoi faci post dupa ce ai fost cu gura mare.

Off: Degeaba schimbi action barul la prints sa nu-ti vedem "bind-urile" -, se vede pe restul ca nu frecventezi bindatul lor.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-11-2014, 01:21:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am zis ca HAOS e best guild somalia&egipt sau ceva de genul.
Uite, stii cum m-am prins ca voi aveti relatie in-game? Tu te bagi pentru ea si pe mine nu ma intereseaza ce zici tu pentru ca eu nu dau 2 bani pe ce zici tu. Cutenes te are la ignore pentru ca nici ea nu da 2 bani pe ce zici tu sau pe persoana ta sau persoana lu' amalia aka Morsanu aka Pisic.

Si pms are dreptate, de cate ori zic ceva de cineva din mareata ta guilda, te bagi tu, te palmuiesc si rad astia pe global de tine, si dupa incepi si zici de Cutenes sau ca sunt sarac (si persoane care ma cunosc IRL ti-au garantat ca nu sunt si ca te ingrop in bani si te invinetesc cu pachete de bani), sau postezi pe forum, ca atat poti. Nu te duc neuronii sa imi tii piept pe global si apelezi la alte lucruri ca sa te simti si tu barbat frumos cu par pe spate.

EL : Barosane, eu am vorbit urat? Pai da, ca te-am injurat pe tine, da' si tu ai vorbit urat chiar daca nu m-ai injurat. E acelasi lucru. Poate pe unii ii deranjaza sa ne "afisam" noi organele pe global, capische?

Casuta: Ansiedad, Rageless, Cyad

L/T & mute mie sau la amandoi (preferabil lol) ca deja ne lungim cu un subiect care nu se va termina niciodata.

EL2: Ba, vezi ca te-ai postat singur, check primu' print hahahahha

0 0

Back to top
Diabqq

[Pure Awesomeness]

Post Posted: 21-11-2014, 02:19:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nenead wrote:
Am zis ca HAOS e best guild somalia&egipt sau ceva de genul.
Uite, stii cum m-am prins ca voi aveti relatie in-game? Tu te bagi pentru ea si pe mine nu ma intereseaza ce zici tu pentru ca eu nu dau 2 bani pe ce zici tu. Cutenes te are la ignore pentru ca nici ea nu da 2 bani pe ce zici tu sau pe persoana ta sau persoana lu' amalia aka Morsanu aka Pisic.

Si pms are dreptate, de cate ori zic ceva de cineva din mareata ta guilda, te bagi tu, te palmuiesc si rad astia pe global de tine, si dupa incepi si zici de Cutenes sau ca sunt sarac (si persoane care ma cunosc IRL ti-au garantat ca nu sunt si ca te ingrop in bani si te invinetesc cu pachete de bani), sau postezi pe forum, ca atat poti. Nu te duc neuronii sa imi tii piept pe global si apelezi la alte lucruri ca sa te simti si tu barbat frumos cu par pe spate.

EL : Barosane, eu am vorbit urat? Pai da, ca te-am injurat pe tine, da' si tu ai vorbit urat chiar daca nu m-ai injurat. E acelasi lucru. Poate pe unii ii deranjaza sa ne "afisam" noi organele pe global, capische?

L/T & mute mie sau la amandoi (preferabil lol) ca deja ne lungim cu un subiect care nu se va termina niciodata.

EL2: Ba, vezi ca te-ai postat singur, check primu' print hahahahha

Auzi ba ? Cuteness aia statea si ea pe acolo pe TS cu noi 24/24 . Crede-ma , nici eu nu dau 2 bani pe ea , dar nici nu sunt taran ca tine sa ma iau de fete , TRISTULE. Ma invinetesti cu pachete de bani ? Cocalare , du-te in fata blocului si lauda-te cu texte d-astea , lasa-ma cu suferinte d-astea pe un forum bai , saracule. Referitor la Cutenes , eu n-am implicat-o pe aeriana aia niciodata intre o disputa intre mine si tine . Si scuteste-ma cu '' Barosane , Boss '' , etc ca eu nu o ard Rromales. Tipi ca un Neanderthal pe global de fiecare data , dar acum faci aici pe virgina. Pleaca ba din ochii mei , fetito.

.

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-11-2014, 03:18:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai implicat-o acum. Aducandu-i numele in discutie o implici. Amice, tie nu-ti functioneaza bine neuronii sau ce? Nu te baga pe tine in seama, vorbea doar cu fabo, ca fabo nu e satean de prin satele alea de DUPA Alexandria, nu ca e aeriana, get it? Esti prea satean.
Lasa ba sa ma prefac eu virgina, ma bucur ca tu esti autentic.
E clar ca pe tine te deranjaza ca eu spun adevarul despre Pisic, adica ai inceput postul tau prin a vorbi de cu totul altceva decat subiectul topicului.

Las' ba sa fiu eu cocalar, cocalar asa cum sunt daca vorbesc cu tine in engleza pe teamspeak scoti cablu de la net si dupa zici ca ti-a picat netul pentru ca nu intelegi nici un cuvant ca la tine la sat acolo se vorbeste de "pita" si cum numiti voi carutele (nu mai tin minte).

Eu pot sa ma duc in fata blocului pentru ca stau la bloc, pot sa ies si in curte daca vreau, ca, ca sa vezi, am si casa, deci te asigur ca te sufoc cu bani, si te asigur ca singurul sarac din topicul asta esti tu.
Spoiler:

Spoiler:

Sa curga warnurile !

0 0

Back to top
Rageless
[Banned user]

Banned

(since 27-01-2022 16:06)

Votes: 255

Post Posted: 21-11-2014, 05:06:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

no mute, ai inceput sa injuri -> ai meritat.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 21 November 2014 03:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-02-2025, 13:24:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x