User
Pass
2FA
 
 

Niculae, radical dupã remiza cu Celtic

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message546
Fair

[^^ Events MC ^^]



Status: Offline
(since 28-08-2022 08:30)
Joined: 25 Jun 2011
Posts: 8598, Topics: 638
Location: City Of God <3

Reputation: -374
Votes: 414

 
Post Posted: 08-11-2014, 02:18:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

”E ultimul interviu!” Schimbãri în iarnã





Patronul Astrei, Ioan Niculae, a anunțat dupã primul punct câștigat de echipa sa în UEFA Europa League, 1-1 cu Celtic, la Giurgiu , cã nu va mai da niciun alt interviu pe teme sportive, lãsând acest lucru în grija lui Narcis Rãducan, viitorul director general.

”Am vrut neapãrat sã vorbesc cu voi în seara asta, pentru cã e ultima datã când mai dau un interviu legat despre sport. De acum înainte, am o rugãminte la dumneavoastrã. De acum încolo sã nu îmi mai luați mie niciun fel de interviu și sã nici nu vã intereseze pãrerea mea. Va fi o conducere cred eu profesionistã la clubul nostru, va fi un om delegat special pentru presã, va fi un director general care poate vorbi cu voi, pentru cã se pricepe la fotbal. Pânã acum au fost probleme, cã eram un fel de club amator”, a declarat Niculae, trimițând câteva sãgeți și cãtre fostul oficial al giurgiuvenilor, Dinu Gheorghe.

„Budescu și Enache n-au ajutat cu nimic echipa în ultimele douã meciuri”

Niculae nu i-a iertat nici pe internaționalii Budescu și Enache, doi ”clienți” mai vechi ai finanțatorului Astrei, despre care spune cã nu au ajutat cu nimic echipa în ultima vreme. În plus, a promis cã în pauza competiționalã din iarnã, va urma o ”primenire generalã” a lotului.

„Eu sper sã ca jucãtorii sã-și revinã din aceastã adormire, pentru cã marea majoritate dintre ei sunt jucãtori de valoare. Sper sã facã puncte în aceste patru meciuri pe care le mai avem din campionat, sã vedem ce va fi la iarnã, când probabil va avea loc o primenire generalã.

Mã îndoiesc cã Budescu și Enache au confirmat la echipa naționalã. Nu știu, nu pot sã mã erijez eu în locul selecționerilor României. Dar, cel puțin pentru echipa noastrã de club, mai ales Budescu, dar și Enache, cu excepția lui Silviu Lung, din pãcate n-au fãcut mare lucru la ultimele douã meciuri. Din acest motiv, din momentul ãsta, nu o sã mai dau niciun interviu legat de sport”, a explicat Niculae.

Patronul vicecampioanei României a explicat și care e situația financiarã a clubului, ținând sã infirme zvonurile cu privire la problemele economice ale Astrei.

„Vã spun eu ce s-a întâmplat la clubul Astra, pentru cã tot e ultimul interviu. De ce spuneți cã avem probleme financiare? Din octombrie s-au plãtit zeci de mii de euro pe fiecare jucãtor, iar cel care a fost înainte a avut grijã sã plãteascã inclusiv bonusurile. Pânã luni vom fi la zi și cu salariile. Și când vorbesc de bonusuri au fost zeci de mii de euro de jucãtor în mai puțin de douã luni de zile”, a încheiat Ioan Niculae.


source - http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Europa+League/VIDEO+Niculae+radical+dupa+remiza+cu+Celtic+In+iarna+primenim+lo




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Radical

[Madness forever]



Status: Offline
(since 13-04-2023 12:11)
Joined: 08 Sep 2011
Posts: 7438, Topics: 366
Location: Neverland

Reputation: 3074.2
Votes: 461

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 08-11-2014, 08:13:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se putea sa nu imi activezi casuta vocala - ma jur cred ca ai facut-o intentionat.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 02-07-2024, 19:12:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x