User
Pass
2FA

Ninja
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian

Sunteti de acord cu idea mea?
Da .
64%
 64%  [ 143 ]
Nu .
35%
 35%  [ 80 ]
Total Votes : 223

Author Message15656
sundaysfantasy

[The Human Equation]

Status: Offline
(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 25-10-2010, 09:25:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba eu m-as baga sa rezolv daca s-ar face un sistem prin care sa demonstreze ca s-a facut ninja si ca cineva a primit itemul pe nedrept. nu neaparat pentru a pedepsi faptasul ci pentru a da itemul celui care l-a castigat.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
earthshaker

[Mentally Stable]

(since 11-02-2014 06:07)

Votes: 6

Post Posted: 25-10-2010, 12:21:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aiurea frate, pe blizz nu se da ban pt ninja si nici nu le sterge nimeni itemele. Asta face parte din joc, face jocul mai palpitant, sa ai grija cu cine te duci in raid, mi s-au ciordit si mie o groaza de iteme, asta e. idee proasta
0 0

Back to top
andreyutzz93

[Mentally Stable]

(since 26-09-2015 00:56)

Votes: 8

Post Posted: 25-10-2010, 14:36:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa gandim putin unii vin intr-un raid si spune ca tank-ul are prioritate la iteme de tank dupa aceea se sare cu gura degeaba de ce l-a luat fara roll.
Eu votez NU pentru ca in unele guilde tank-ul si healer-ul are prioritate, vine unu cu cap iese din guild si dupa spune ca membrii din guilda sunt ninjalai apoi guilda primeste disband si ramane fara iteme.Daca va trezeste suspiciuni dati inspect.
Si pana la urma nu jocul da de mancare ajungi sa joci pana la 25 de ani dupa care realizezi ca nu ai bani sa iti intretii familia si asa te lasi de wow si de toate.
Tot ce pot zice:"Este doar un joc."

Sunt un om ca fiecare.Respect reciproc!
0 0

Back to top
DeadBeat

[Account disabled]

(since 21-08-2011 10:32)

Votes: 11

Post Posted: 25-10-2010, 15:33:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar fi o munca foarte grea pe respectivul , nu sunt sclavii serverului , ei muncesc pentru server doar din placere.

r:Knock Knock!
r:Who`s there?
r:Sex!
r:Sex who?
r:Sex with me!
r:BANG!
f:That`s so romantic..
r:Whatever

http://www.youtube.com/watch?v=NIGJbFMCcfk !!
0 0

Back to top
Layla

[Mentally Stable]

(since 28-06-2022 06:08)

Votes: 18

Post Posted: 25-10-2010, 16:18:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut perosana care isi va pune mintea cu toti semizmeii de pe server -.

http://www.youtube.com/watch?v=FUxQ_uyK3Vc&feature=player_embedded
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Moon

[Mentally Stable]

(since 14-07-2019 19:56)

Votes: 17

Post Posted: 29-10-2010, 12:18:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E usor de zis cauta-ti guilda buna, sau fa o guilda tu, ca sa scapi de ninja.
Daca stau sa ma gandesc, numarul de guilde care pot face mai mult de 3 bosi in icc le cam numeri pe degetele de la o singura mana.
Nasol e ca guildele astea nu mai fac recrutari, pentru ca deja au ajuns la un nr. mare de playeri si nu prea mai fac fata cu raidurile.
Sa iti faci tu o guilda iar e destul de greu, si sa o duci la nivelul de a face icc 25, e si mai greu.
Deci iti ramane varianta sa faci cu globalu, ca alta nu mai e. Si, pentru 2 embleme de frost, pentru ca inevitabil raidu se sparge dupa primu ninja iei si cd.
Absolut evident, te infurii, si adio joc de placere, de placere mai e doar pentru ninjalaul ala care isi lasa omenia acasa pentru un rahat de item.
Eu am noroc sa fac parte dintr-o guilda super tare, pentru mine e cea mai tare, pentru ca s-a interzis si ninja in raidurile cu globalul, si nu am probleme de gen, dar ii inteleg perfect pe cei care au, imi aduce aminte de vremurile cand am venit pe server -

Ar putea fi o varianta de pedepsire a ninjalailor astia, si nu necesita, cred, prea multa munca si nici personal in plus.
Daca se poate, eu nu sunt programator, deci nu ma injurati, o idee ar fi ca sa existe o pagina, gen aia "votati pentru freakz" iar membrii raidului sa voteze da sau nu la propunerea de ban pentru Master looterul respectiv.
Evident, pusa poza cu raidul, si daca, eu stiu...80% din membrii raidului (sau 20 din 25) voteaza pentru ban, sa i se dea 30 zile ban respectivului ML.
Cred ca e destul de greu sa corupi 20 oameni, daca ai vrea sa faci vreun scam sau ceva de genu' sau sa banezi pe cineva, ca asa vrei tu. Puse si pozele cu itemele ninjate si voila....le sterge un GM.
Dupa cateva chestii de genu asta, nu cred ca vor mai ninja niciunii, pt ca muncesc de pomana.

Va spun eu ca intr-o luna de la chestia asta, serveru va avea 3000 playeri, pt ca va fi primul server care pedepseste ninja din Romania. Ar trebui sa va ganditi la asta si dpdv al reclamei care se va face de playerii multumiti.

A fost numai o idee....
Seeya

0 0

Back to top
speedballz

[Hero in training]

(since 03-03-2014 01:15)

Votes: 7

Post Posted: 08-11-2010, 02:53:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am votat nu din mai multe motive:
1 Nu mi se pare corect ca unu sa ia un item doar ca a dat rollul cel mai mare atat timp cat a stat afk jumatate de boss
2 Nu mi se pare corect ca un DPS care are offspec de tank/heal sa ia gearul de tank/heal doar pt faptul ca a dat rolll mai mare ca tankul sau ca healerii
3 Nu mi se pare corect ca un druid sa ia cloth shamanul sa ia cloth si leather si paladinul sa ia tot doar ca poate sa le poarte si ca a dat roll mai mare ca cei care pot purta doar un singur tip de armura
4 Nu mi se pare corect ca sa fac un raid in care ca am 90% din persoane din guild si sa am 2-3 copii de pe LFG care sa isi ia direct end-game gear fara ca sa munceasca pt acel gear
Va dau un exemplu saptamana trecuta am nimerit intr-un raid icc 25hc in care era un shaman de 4.7k GS ( presupun ca isi facuse liderul mila de el) acel shaman care nu a fost in stare sa scoata nici macar 4k DPS a castigat corect pe /roll 5 itemuri ...credeti ca a fost corect fata de shamanii care au scos 13k DPS? vo iva bazati pe faptul ca ati dat o data /roll 100 si v-a fost ninjat itemul .Daca ati fi intr-un raid si voi ati da roll mai mic ca un noob care habar nu are habar ce e ala DPS sau heal, dar liderul ar fi nevoit sa i idea lui itemul din cauza unei reguli impuse tot de voi atunci nu ar fi mai rau?
Sincer dak se va lua o masura impotriva celor care fac ninja o sa ma apuc sa joc numai pe paladin si sa dau roll la orice item care il pot purta sa vad atunci cum o sa va mai convina

0 0

Back to top
merllin

[Rated Awesome.]

(since 26-11-2018 13:59)

Votes: 10

Post Posted: 08-11-2010, 04:45:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu sunt de acord cu asta. Nu am ninjat, nu am de ce. In mare stau si facu numai cu guildu raiduri. Si daca nu suntem destui si luam de pe global, este normal sa "ninjam" daca este guild run. Cei care vin in astfel de raiduri ar trebui sa stie asta. Oricum toate guildele isi ninjaza pt ai lor.
0 0

Back to top
jupiterestru

[uat da fac ?]

(since 31-01-2012 15:22)

Votes: 19

Post Posted: 08-11-2010, 13:06:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca shamanu' da roll la cloth sau leather va dati si voi seama cat wow stie.

0 0

Back to top
speedballz

[Hero in training]

(since 03-03-2014 01:15)

Votes: 7

Post Posted: 08-11-2010, 14:09:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

jupiterestru wrote:

Irelevant, sa stii ca am intalnit paladin care dadea roll la cloth pt ca "pe blizz asa face ca nu are cum sa isi ia direct end game gear" dak ala da roll la cloth leathersi mail iar eu nu i le dau ala ma poate posta pt ninja

0 0

Back to top
endzorel

[I <3 Music!]

(since 02-09-2011 14:29)

Votes: 2

Post Posted: 08-11-2010, 16:05:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e mai usor sa intrii intr-o guilda buna si e toata lumea fericita? Sa fim seriosi si gm-ii au viata , vorba lui Shocker nu pot sta toata ziua sa verifice 234879578927894 ssuri ca v-a luat unu itemul...

Intrii intr-o guilda buna si s-a rezolvat problema. Nu te invita nimeni? Inseamna ca nu esti destul de bun -

Ingame : Dopped
0 0

Back to top
oMSQo

[Freakazoid]

(since 22-04-2024 18:54)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 08-11-2010, 18:10:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aia de pe blizz de aia dau ban ca au loguri cu tot ce se intampla...
0 0

Back to top
Hex

[Creep]

(since 19-10-2020 20:33)

Votes: 5

Post Posted: 08-11-2010, 18:23:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se da ma nici un ban ..cel mai rau lucru care il poate pati un ninjalau e sa il pareasca lumea pe global si sa-si ia niste ignore de la cei care is pe chatul global in momentul respectiv.
Iar acum log-urile nu prea se mai folosesc pentru evidenta itemelor(nu ca nu ar fi loguri , dar nu prea se mai folosesc pentru ninja cum era inainte ca daca iti lua cineva un item la roll din greseala , trebuia sa faca ticket la GM ca pe urma gm-u sa caute in loguri si sa trimita itemul prin mail ) , acum se foloseste doar in cazul cand ti-a hackuit cineva contul si ti-a sters itemele..pentru ca au sistemul ala de rescumparare a valorii itemului , daca cumperi din gresala un item si vrei sa-l schimbi sau cand se da roll aiurea( asa zis din gresala si sa-l poti da la trade aluia care ii era menit sa primeasca itemul respectiv).

Concluzie : Cauta-ti guild !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Berserk

[No Self-Control]

(since 06-09-2015 07:05)

Votes: 46

Post Posted: 08-11-2010, 18:40:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

jupiterestru wrote:

probabil stie mai mult wow ca tine.

am 3 piese leather pe warrior si am 10k+ dps la aproape fiecare boss

If you enjoy wasting time.. Is that time really wasted?
0 0

Back to top
Jasmine

[The Malefic]

(since 03-02-2013 17:26)

Votes: 12

Post Posted: 08-11-2010, 21:20:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Berserk wrote:
jupiterestru wrote:

probabil stie mai mult wow ca tine.

am 3 piese leather pe warrior si am 10k+ dps la aproape fiecare boss

+1 post , warru da dps calumea cu orice iteme cu strenght / agi pe el !
5k gs pve full sa aiba !

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 31-07-2025, 17:04:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password