User
Pass
2FA

O intrebare

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message840
damage15

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-07-2012 06:45)

Votes: 2

Post Posted: 14-05-2012, 19:56:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu o intrebare sunt nou in joc nu inteleg cum fac rost de tier 11?.Am inteles ca pica in Bastion of Twilight si Blackwing Descent si e si un vendor care le da pentru valor points
Problema e ca trebuie sa ai minim ilevel 350 ca sa intri intr-un astfel de raid dar unde gasesc eu iteme cu ilevel 350+ daca acestea pica in raidurile din cataclysm? -
Astept si eu un raspuns,tin sa mentionez ca sunt death knight frost

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Keleseth

[Account disabled]

(since 18-05-2012 18:05)

Votes: 2

Post Posted: 14-05-2012, 20:20:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

damage15 wrote:
Am si eu o intrebare sunt nou in joc nu inteleg cum fac rost de tier 11?.Am inteles ca pica in Bastion of Twilight si Blackwing Descent si e si un vendor care le da pentru valor points
Problema e ca trebuie sa ai minim ilevel 350 ca sa intri intr-un astfel de raid dar unde gasesc eu iteme cu ilevel 350+ daca acestea pica in raidurile din cataclysm? -
Astept si eu un raspuns,tin sa mentionez ca sunt death knight frost

In primul rand,vezi ca ai facut double post.
In al doilea rand,fa reputatii,meserii si trash-uri.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 17-05-2012, 02:06:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru a fi luat in raid-uri mai bune, recomand sa faci urmatoarele:

1) Iei toate itemele epice de la reputation factions care le poti folosi
2) Te folosesti de profesii si de gold sa faci rost de echipament epic pentru nivelul tau (Auction House, Trade, create, prieteni, bunici, frati, surori, etc)
3) Te apuci sa faci raiduri mici/dungeons, care iti vor da Justice/Valor points, cu care iti iei echipament mai bun.
4) Iti cauti un guild, care nu ninjeaza, sau niste oameni capabili si de incredere.
5) Faci raids pana pici jos, acolo cade si tier 11 + mai multe valor points cu care iti iei tier 11.

Cam asta ar fi toata povestea. O seara placuta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Froster, 17 May 2012 00:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 22-01-2025, 03:12:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x