Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
O schimbare :)
Go to page
Previous
1
,
2
,
3
,
4
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Show only staff posts
Vrei o schimbare?
Da
78%
[ 29 ]
Nu
21%
[ 8 ]
Total Votes : 37
Author
Puccasita
[Puccalicious]
Status: Offline
(since 21-09-2017 10:04)
,
Topics: 50
Votes
: 37
Posted: 17-03-2014, 20:06:14
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Snoppy-Ai atentia mea,e randul meu,cand zic banale te rog sa ma ierti,trebuia sa fiu mai clar si concis ,aveai dreptate nu trebuia sa zic ca toate sunt banale,erau si altele mai prioritare care au un impact mai mare asupra jocului ,hai sa fim realisti si sa aruncam cartile pe fata,ca aceste "fixuri" recente au fost de umplutura .Nu tin cu ungurii,doamne feri ,in halu ala nu am ajuns,dar am ajuns sa observ o chestie,devotamentul lor,faptul ca joaca jucatori de 16 ani nu poti sa zici ca toti sunt prosti,nu au mintea asa de dezolvata sau asa,dar nu poti sa generalizezi in halu asta,era punctul meu de vedere la fixuri,iara daca tu nu accepti ideea de fiecare vede lucrurile in mod diferit,nu are rost sa scriu acest post,ungurii pe langa acel server de 4.3.4 sau cat e,mai au si unul de 3.3.5a foarte bun,numele nu o sa il dau,pentru ca nu caut motive(pretexte) de warn/ban sau asa,nu ma intrebati pe PM`s pentru ca pm-urile chiar daca par "confidentiale"nu sunt asa.Observ ca iti place asa de mult ce a ajuns acest server? Peste tot sunt buguri ,padure fara uscaturi nu exista,tu zici de ei,dar si eu pot sa zic multe chestii ce se intampla aici,ce s-a intamplat pe WoLTK ce au facut unii GM`s ,dar e mai bine sa ma abtin si sa nu dau exemple ce s-a facut la LK pe 25 HC + multe multe altele,nu e nevoie sa parem sfiniti pentru ca nu e cazul,E VINA mea,ca am avut asteptarii mai mari de la acest server,care era spuma.
Nu vreau sa intru in mai multe detalii,ca nu vreau sa imi iau staff-ul in cap.
0
0
Back to top
skyreaker24
[Faraon intergalactic]
(since 21-01-2023 19:17)
,
Topics: 363
Votes
: 90
Posted: 17-03-2014, 20:25:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
totusi unele idei sunt si retardate, gen delete la tot gearul pvp cataclysmic si pus pe rating
daca s-ar baga o prostie de genul care modifica sistemul blizzlike actual ar pleca garantat si mai multi, bagati o data la cap fratilor. sunteti doar vreo 10 indivizi din teamurile high rating care tot cereti insistent prostia asta, desi nu vedeti ca majoritatea refuza categoric si vor sa joace asa cum e sistemul de pe cata, pentru ca e realm blizzlike atat pvp cat si pve, nu dedicat pvp only ca pe AT.
ca lumea e mai mult orientata spre pve decat spre pvp e alta poveste, nu poti obliga pe nimeni sa joace ce/cum iti place tie.
Last edited by
skyreaker24
on 17-03-2014, 20:33:30; edited 1 time in total
0
0
Back to top
nenead
[Banned user]
(since 08-12-2014 23:06)
,
Topics: 148
Votes
: 43
Posted: 17-03-2014, 20:32:14
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Am inteles ca si pentru events ai nevoie de aprobare de la Toni si etc.. Inca sustin tot ce am spus, daca s-ar face events, ar mai uita lumea de buguri si astea, si ar aprecia (ar trebui in gatu lor de lesinati) efortul depus.
Am sters chestia cu nero. Facusem un post bacchus, am sters SS-urile de atunci. Nu e nevoie sa fie sactionat, da' macar cu ss-urile in fata, sa fie si ala tratat la fel. Am editat postul ca mi-am dat seama ca o sa vina shatra de copii de 12 ani si sa acuze in stanga si in dreapta.
+La nero m-a enervat modul cum vorbea, daia nu-l suport.
Last edited by
nenead
on 17-03-2014, 20:57:16; edited 1 time in total
0
0
Back to top
Bacchus
[Unbearable]
(since 03-01-2023 19:21)
,
Topics: 42
Votes
: 87
Posted: 17-03-2014, 20:54:09
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nenead cand mai primesti astfel de mutes si ai dovezi PM me si se rezolva. Acum fiecare GM are cate un rol, sa zicem asa. Nu suntem degeaba, nu stii ce si cum se intampla la staff zone. Dar nu-i greu sa-ti dai cu parerea si sa arunci cu pietre:)
0
0
Back to top
Zohlomg
[DEFIANCE]
(online 1 week ago)
,
Topics: 690
Votes
: 770
Posted: 17-03-2014, 21:02:04
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
TL:DR, e a 1000a oara Pucasito cand iti dai cu parerea despre donatii si despre cand bagam noi MoP in functie de donatii, dar n-ai o treaba.
MoP nu vine curand, schimbarile vin la ritmul in care putem. Developeru nostru a avut/are olimpiada natioala, admitere, BAC && other stuff. Shocker intretinte atat forumul, cat si site-ul cat si serverul de WoW + alte lucruri, e evident ca nu are timp doar de asta.
Posturi unite automat, 17-03-2014, 21:02:04
Roshkatul wrote:
Ultraxion: "Bossul asta are doar cateva abilitati banale si 2 din ele nu functioneasa bine"
How to be random player 101.
0
0
Back to top
Shocker
[
Freakz owner
]
(since 08-02-2020 12:17)
,
Topics: 1350
Votes
: 829
Posted: 18-03-2014, 02:56:18
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Da, stiu de situatia serverului, trebuie sa recunosc ca nu e ca in zilele de glorie, dar nu e nici capat de lume. A fost / am avut o perioada mai nasoala, dar urmeaza revenire, am mai mult timp acum.
Stiu ca am promis de mai demult warmaster, nexflame se ocupa de el, a fost ocupat si eu nu prea am cum sa ma bag peste munca lui, astept dupa el sa termine.
Am facut chestul ala din gurubashi zilele trecute (de maine o sa fie si anunt ingame periodic sa reaminteasca lumii de el )
Zilele urmatoare sper sa termin si cu Dungeon Finder, am inceput deja sa lucrez la el de ceva vreme.
Am citit ce sugestii ati postat pe-aici, unele sunt ok, altele nu. Nu intru in detalii despre fiecare, ce am cel mai mult nevoie e cineva sa puna toate sugestiile astea cap la cap undeva frumos aranjate fara wall of texts, fara certuri/discutii, ori un player ori unu din game masteri (cel mai bine ar fi unul din game masteri, o sa discut la staff zone). Eu unul nu pot/nu citesc toate topicurile de la wow zone, e foarte mult spam si e greu sa le urmaresc.
Si nu, sa spui "bagati bossi noi, reparati bugurile, bagati rated battleground, etc" nu e o sugestie
Deecii.. bottom line, urmeaza revenire!
FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
Zohlomg
, 17 March 2014 19:01
Freakz Forum Index