User
Pass
2FA
 
 

Primul turneu național de League of Legends și-a desemnat câștigãtorii

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT
Author Message547
Spartans.

[<®>]



Status: Offline
(since 29-04-2019 17:53)
Joined: 23 Feb 2016
Posts: 7113, Topics: 1016
Location: Buzau

Reputation: -356.8
Votes: 203

 
Post Posted: 06-02-2017, 16:00:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Etapa finalã a primului turneu național de League of Legends i-a adus fațã în fațã pe Great! Team și Nexus Gaming, aceștia din urmã fiind și cei care au plecat acasã cu titlul de campioanã naționalã. Evenimentul organizat de Riot Games și ESL România a reunit peste 200 de echipe de jucãtori profesioniști sau simpli împãtimiți ai celebrului joc online.
Primul mare turneu de League of Legends din România, adus în premierã în țara noastrã de Riot Games și ESL România, a reunit fațã în fațã, pe lângã jucãtori profesioniști, cu experiențã în turnee internaționale, și o serie de tineri fani ai celebrului joc, aflați pentru prima oarã într-o competiție profesionistã de esports. Dintre cele peste 200 de echipe înscrise, Great! Team și Nexus Gaming au fost cele douã care au reușit sã parcurgã drumul pânã în finala turneului, disputându-și titlul de campioanã naționalã.
Cele douã echipe s-au înfruntat, în etapa offline a turneului, în fața a câteva sute de oameni prezenți într-una din sãlile Auditorium Pallady și a altor câteva zeci de mii care au urmãrit finala live, pe postul de televiziune Utv sau pe platforma online de streaming, Twitch.
Dupã mai bine de douã ore și douã meciuri strânse, Nexus Gaming a devenit câștigãtoarea trofeului de campioana naționalã la League of Legends. Echipa își adaugã astfel în palmares acest titlu, dupã ce a reprezentat anul acesta România la Campionatul Mondial de Sporturi Electronice din Jakarta, Indonezia, și în seminafinalele GeForce Cup din Varșovia, Polonia.
Primul turneu național de League of Legends a avut toate ingredientele unei mari competiții internaționale: pe lângã difuzarea live pe un post de televiziune distribuit, la nivel național, de toți marii operatori de servicii de cablu, finala turneului a fost dezbãtutã atât de o echipã de comentatori formatã din streameri de pe celebra platformã Twitch, dar și de o echipã de analiști, formatã din alți jucãtori profesioniști de League of Legends.
Premiile primului turneu național de League of Legends au fost de 4000€, jumãtate din sumã revenind campioanei, 1000€ ocupantei locului doi, restul sumei împãrțindu-se în douã premii pentru ocupanta locului III, respectiv IV.
ÃŽnregistrarea integralã a primului turneu național de League of Legends poate fi urmãritã pe twitch.tv.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT  


The time now is 05-05-2024, 11:36:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x