User
Pass
2FA

[PvP] Arms Warrior 4.3 Discussion
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 24, 25, 26  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message56538
MeizNab

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-12-2019 02:29)

Votes: 32

Post Posted: 21-02-2013, 14:00:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

compulsiv wrote:
Kinook wrote:
avand in vedere problema cu rage, e mai bine sa joci la HC strike sau la slam? cu spec cu tot

Slam ftw daca te poti obisnui sa-l dai din mers, da mai tare si costa less rage.

Agreed cel putin pana rezolva problema la rage.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Nrultimate

[your master]

(since 23-07-2023 17:07)

Votes: 23

Post Posted: 21-02-2013, 22:54:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

heroic strike este un skill de umplutura pe toate specurile warriorului, il dai doar la surplus de rage ca sa scapi de el...

VEKU
Joker of Jokes. Ace of Games. Warrior of Chaos.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 21-02-2013, 23:23:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu personal am preferat intotdeauna Heroic Strike. Don't ask me why.
E mult mai practic , singurul dezavantaj este ca te mananca la rage .

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 21-02-2013, 23:55:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dmg pe slam este mai mare decat pe heroic strike, dar noi credem ca daca dam instant ne avantajeaza mai mult pentru spam, dar pierdem din vedere faptul ca pe langa acel cast la slam noi putem sa completam cu un heroic strike...

VEKU

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 22-02-2013, 03:06:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:
heroic strike este un skill de umplutura pe toate specurile warriorului, il dai doar la surplus de rage ca sa scapi de el...

Nrultimate wrote:
dmg pe slam este mai mare decat pe heroic strike, dar noi credem ca daca dam instant ne avantajeaza mai mult pentru spam, dar pierdem din vedere faptul ca pe langa acel cast la slam noi putem sa completam cu un heroic strike...

Ce profesor avem noi aici.

Te intreb, inainte sa dai un sfat incepatorilor, ai facut tu rating mare cu Incite, calcule pe foaie, sute de dueluri, de teste, ca apoi sa tragi concluzia ca X e mai tare ca Y ?

Nu exista "noi credem". Nu te gandi ca vorbesti in numele tuturor si ca toti iti dau tie dreptate, kid. In fond tu, cel putin, n-ai nicio credibilitate aici.

Conform teoriei tale, daca Slam e atat de bun, la ce ar mai exista Heroic Strike, Incite spec si Inner Rage? Totusi exista si sunt folosite de foarte multi playeri, mai ales d-aia "zmei de pe blizz".

Tot ei sunt aia care zic ca "HS da cel mai mare damage intr-o situatie de burst". Deci nu-i nici pe departe un "skill de umplutura" sau care "il dai ca sa scapi de rage".

In primul rand, fiecare joaca cum ii place. Da, poti sa faci o comparatie intre HS si Slam, dar fii constructiv! Si HS si Slam sunt bune, fiecare joaca cum il avantajeaza pe el.

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 22-02-2013, 10:47:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
Nrultimate wrote:

Nrultimate wrote:

Ce profesor avem noi aici.

Te intreb, inainte sa dai un sfat incepatorilor, ai facut tu rating mare cu Incite, calcule pe foaie, sute de dueluri, de teste, ca apoi sa tragi concluzia ca X e mai tare ca Y ?

Nu exista "noi credem". Nu te gandi ca vorbesti in numele tuturor si ca toti iti dau tie dreptate, kid. In fond tu, cel putin, n-ai nicio credibilitate aici.

Conform teoriei tale, daca Slam e atat de bun, la ce ar mai exista Heroic Strike, Incite spec si Inner Rage? Totusi exista si sunt folosite de foarte multi playeri, mai ales d-aia "zmei de pe blizz".

Tot ei sunt aia care zic ca "HS da cel mai mare damage intr-o situatie de burst". Deci nu-i nici pe departe un "skill de umplutura" sau care "il dai ca sa scapi de rage".

In primul rand, fiecare joaca cum ii place. Da, poti sa faci o comparatie intre HS si Slam, dar fii constructiv! Si HS si Slam sunt bune, fiecare joaca cum il avantajeaza pe el.

Foarte bine explicat.
Fiecare sa le incerce separat , @dummy test/duel/bg si intr-un final arena. Si dupa , alegeti dupa preferinta si stil de joc.

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 22-02-2013, 10:57:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu unul nu am jucat pe blizz, dar eu cel putin pe freakz am testat warru pe toate specurile dupa fiecare fix pe freakz (nu ma intereseaza blizzu), iar sfaturile pe care le dau se aplica pentru freakz, nu pentru blizz, heroic strike este mai usor de folosit si automat mai usor sa dai dps cu el, dar tot cu slam dai mai bine daca sti sa il folosesti, si totodata chiar le poti combina, pentru un avantaj si mai mare...
si iti multumesc pentru jigniri, aici este freakz nu blizz, ciocu mic si daca ai ceva de reparat la warr pe freakz dute la bug report...

p.s: cu faza cu noi credem ia mai citeste o data ca esti cam analfabet...ma refer atunci cand esti pe warr si dai cu skillul, crezi ca...

VEKU

0 0

Back to top
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 22-02-2013, 12:41:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:
eu unul nu am jucat pe blizz, dar eu cel putin pe freakz am testat warru pe toate specurile dupa fiecare fix pe freakz (nu ma intereseaza blizzu), iar sfaturile pe care le dau se aplica pentru freakz, nu pentru blizz, heroic strike este mai usor de folosit si automat mai usor sa dai dps cu el, dar tot cu slam dai mai bine daca sti sa il folosesti, si totodata chiar le poti combina, pentru un avantaj si mai mare...
si iti multumesc pentru jigniri, aici este freakz nu blizz, ciocu mic si daca ai ceva de reparat la warr pe freakz dute la bug report...

p.s: cu faza cu noi credem ia mai citeste o data ca esti cam analfabet...ma refer atunci cand esti pe warr si dai cu skillul, crezi ca...

Ascultam sfaturile unuia care nu a facut macar 2.2k rating :-J

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 22-02-2013, 13:28:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:

Nu e cazul sa te umfli-n pene ca faci spume la gura. Inainte sa-i faci pe altii analfabeti, uita-te la tine, bulangiule.

Aparent, n-ai inteles nimic, tot cu "dar tot cu slam dai mai bine daca sti sa il folosesti". Sunt curios de unde stii tu asta, din moment ce ai scor negativ la 2v2 ?! Daca imi amintesc bine, anu trecut faceau toti misto de tine pe forum (inclusiv botii de reclame), acum peste noapte, te-ai trezit tu mare filozof.

Repet, poti face acelasi lucru si cu HS spec si cu Slam spec. Mai repet odata? Poate intelegi. E o chestie de preferinte, fiecare joaca cum ii place.

Nu te-a jignit nimeni, boss. N-ai o treaba, da-i drumu de-aici! Simplu! Fara suparare!

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 22-02-2013, 14:27:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Eu nu ma umflu in pene, chiar sunt foarte calm.
2. Multe chestii pe forum poate ca ma bat, dar din greseli se invata.
3. Nu totul se rezuma la PVP, mie unul in afara de bg-uri (si atunci sa intru cu prieteni sau cunoscuti, ca sa ne distram), nu imi place pvp-ul.
4. Un sfat nu este obligatoriu sa il urmezi, acel om care til da, poate l-a testat si stie cum sta treaba, si bineinteles daca cineva are aceeasi problema, il impartaseste. Eu nu cred ca am zis ceva mai mult decat un sfat. (aplica daca iti convine, daca nu faci cum te duce capul)

Cat despre asta:
Nrultimate wrote:

raportul rage / dmg este prea mare inclusiv cu set pe tine.

Eu sunt prost, dar ma bucur cand vad altii mai prosti.

Nu prea mai frecventeaza nimeni forumul asta, eu ce mai scriu cate ceva si mi se pare logic sa dau raspuns cuiva cu ce mi-am testat eu si am vazut ca merge foarte bine...

VEKU

0 0

Back to top
cosmi
[Banned user]

Banned

(since 27-10-2013 06:31)

Votes: 10

Post Posted: 22-02-2013, 14:31:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu personal le folosesc pe ambele pentru ca HS nu are shared gcd cu alte spelluri si il pot da ca un bonus damage.Pacat de Inner Rage care nu prea mai e de folos.Dat fiind faptul ca nu mai folosesc Sweeping Strikes, mi-am facut un macro cu hs + modifier cleave.E destul de folositor pentru clase cu peti, gen lock.

My Passion

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 22-02-2013, 14:51:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inner Rage a murit de mult timp in pvp cel putin , nu stiu despre pve. Mai ales la cum merge rage-ul momentan , nici numai are ce cauta intr-un macro .. Am ajuns sa scot din bara si execute..si nu sunt singurul care a facut asta. Bataie de joc , nu inteleg de ce nu se rezolva..

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 22-02-2013, 18:35:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:
raportul rage / dmg este prea mare inclusiv cu set pe tine.

Cu cat faci rage dump mai mult si mai repede, cu atat e mai bine.

Spre exemplu, la 90 rage, daca urmatorul hit va genera 30 tu practic pierzi 20 rage aiurea, acolo intervine Heroic Strike.

E o regula, "more rage=more stuff".

Alta chestie, in 6 secunde cu Inner Rage, dai exact 8 HS, pe langa damage initial. Ia pune mana si fa calcule si vezi cat damage dai. Apoi in 6 secunde cu Slam, vezi cat damage dai, trage linie, si zi-mi cine da mai mult? Si zi-mi daca mai are vreo relevanta rage-ul ?

Nrultimate wrote:
Un sfat nu este obligatoriu sa il urmezi, acel om care til da, poate l-a testat si stie cum sta treaba

A, si sa inteleg ca tu ai testat si stii cum sta treaba? Tu care ai -30% win ratio?

0 0

Back to top
allecs10

[( . Y . ) ---> <3]

(since 27-11-2016 18:12)

Votes: 9

Post Posted: 22-02-2013, 20:13:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am jucat la heroic strike spec pentru ca ma scapa de rage`ul inutil mai usor (pe vremea cand aveai rage) si pentru ca nu avea global cd si atunci cand dadeam un mortal crit+heroic strike crit ina celasi GCD, cu colosus pe target puneam foarte multa presiune. Nu am jucat warr pe 4.3.4 pentru ca nu aveam chef sa imi onsum nervii degeaba, dar daca nu faci rage nici de un fear eu zic, ca ar fi mai bun slam spec. Totusi, cei obisnuiti cu heroic strike nu cred ca se pot trece pe slam asa usor...

Munca te elibereazã
0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 22-02-2013, 21:57:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:

Nrultimate wrote:

Morphing mai citeste o data, cred ca te contrazici in ultimul post al tau, si daca as fi in locul tau as tacea...

MorphinG wrote:
A, si sa inteleg ca tu ai testat si stii cum sta treaba? Tu care ai -30% win ratio?

ce parte din "nu fac pvp decat fun", nu intelegi ? tu crezi ca totul se rezuma la pvp ? cred ca esti cazut in cap si nu prea intelegi...o clasa o poti testa si in pve nu numai in pvp...

asta e ultimu meu post pe tema asta ca dam in flame. si nu are rost...

VEKU

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 27 January 2016 17:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 24, 25, 26  Next    

The time now is 15-02-2025, 08:49:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x