User
Pass
2FA

Pvp on
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian

Vrei pvp on ?
DA
75%
 75%  [ 72 ]
NU
24%
 24%  [ 23 ]
Total Votes : 95

Author Message11891
gandacel

[Screwed Freak]

Status: Offline
(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 08-07-2012, 22:52:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa voteze cat mai multi iar daca majoritatea or sa voteze da atunci sa se bage pvp on sau invers...adica daca majoritatea voteaza nu.... atunci sa nu se bage...

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
dudeuronfire

[Creep]

(since 10-12-2018 15:29)

Votes: 16

Post Posted: 08-07-2012, 23:02:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea e ca majoritatea va complaceti intr-o rutina infecta, mai exact tipicele raiduri de la 5 dimineata sau 9 seara, de care o sa va saturati dupa un timp deoarece sunt plictisitoare si nu vi se va mai parea super-amuzanta ideea de spama un macro timp de o ora, si veti ajunge sa salivati pe birou in timp ce apasati un singur buton gandindu-va ca merita sa va chinuiti ca sa luati acel item si va veti trezi ca nici macar nu pica la boss. Dupa inca 10 incercari o sa reusiti si gearu vostru va fi full. Apoi ce? Veti fi satui sa spamati din nou acel buton fara sa va ajute cu nimic ora sau orele pe care vi le pierdeti facand bossi de care nici nu aveti nevoie. Si va veti da seama de asta, si veti cauta ceva mai variat, mai exact PvP-ul. Exista destui oameni care au trecut prin toate fazele astea si au ajuns sa faca numai PvP.

Pana si voi, astia carora le e frica sa mearga in Gadgetzan ca-i farmeaza lumea, veti ajunge acolo. Chiar daca nu acum, peste o vreme, si apoi veti face voi aceleasi cereri care se fac acum, mai exact PvP on, iar atunci vor fi refuzate , din nou, deoarece se mai satura omu sa va dea tot pe tava si sa nu va placa nimic.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 08-07-2012, 23:10:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dudeuronfire wrote:
Ideea e ca majoritatea va complaceti intr-o rutina infecta, mai exact tipicele raiduri de la 5 dimineata sau 9 seara, de care o sa va saturati dupa un timp deoarece sunt plictisitoare si nu vi se va mai parea super-amuzanta ideea de spama un macro timp de o ora, si veti ajunge sa salivati pe birou in timp ce apasati un singur buton gandindu-va ca merita sa va chinuiti ca sa luati acel item si va veti trezi ca nici macar nu pica la boss. Dupa inca 10 incercari o sa reusiti si gearu vostru va fi full. Apoi ce? .

apoi or sa isi creasca alt char si o sa planga pe forum ca il farmeaza unu in tanaris...dupa ce pune shocker pvp off face si el 85...ca doar in tanaris stie el sa faca level...si apoi pierde timpul in stormwind la copac suferind de gear sau pe global...dand citate din salam...

sunt nab.
0 0

Back to top
ylfor

[Mentally Stable]

(since 22-11-2014 21:13)

Votes: 6

Post Posted: 08-07-2012, 23:55:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FaithOfDarkness wrote:
ylfor wrote:
PvP on !!!
Dece ? PT CA ASA TREBUIE SA FIE !

Te omoara unu de 85 cand faci lvl vino cu main charu , vino cu guilda , vino cu toate factiunea ta sau iao in fund in continuare .

esti nou pe server nai guilda n u sti pe nimeni te omoara unu de 85 cand faci lvl ce faci?te farmeaza ce faci?dai delete la cont si pleci pe altserver right?ca unu nou pe server nare cine sal ajute si daca tu il farmezi 3 ore in continuu normal casi da delete la cont

Release la spirit , ma duc in alta parte sa fac questuri . E HIGH RATE IN MOLOZ poti face lvl 85 chiar si in northrend nu spune nimeni ca e obligatoriu sa faci questurile din hyjal sau tanaris unde este populat .

Cine este atras de server ( raid finder , transmog , rated bg , pve content , fixuri etc ) face lvl 85 orice ar fi .

0 0

Back to top
v1p3r

[Takin' it Easy]

(since 07-09-2013 20:42)

Votes: 5

Post Posted: 09-07-2012, 03:12:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu inteleg ce e atata agitatie ca mori in timp ce faci lvl... asa si? Mare rahat, te invi la loc... te omoara iar? Iar te invi la loc.

Poti chema prieteni, pe cineva din guilda sau sa intri pe main-u tau. De asemenea poti sa-ti faci caracter la factiunea adversa si sa-l rogi pe tipu' ala sa nu te mai omoare in loc sa-l injuri ca romanu'.

Trebuie sa fii chiar prost sa te lasi de un server doar ca esti campat. Da tata un exit la game 30 de minute daca numai suporti sa fi omorat, poate tipu' se plictiseste si pleaca daca nu asta e.... Deal With It

0 0

Back to top
Hardwell

[forbidden sorcery]

(since 22-02-2022 09:13)

Votes: 44

Post Posted: 09-07-2012, 07:58:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ This

Ceva de genul am facut eu pe wotlk , imi faceam primul caracter la ally si era un dk mare si rau (cam full icc set hc) care ma omora doar din chains. M-am logat pe main si i-am cerut foarte frumos sa nu ma mai atace , iar el a fost de acord.

0 0

Back to top
Gangsta23

[Mentally Stable]

(since 11-07-2012 22:56)

Votes: 2

Post Posted: 09-07-2012, 09:01:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
dar tu mereu faci level ?
lumea wacraft vrea sa semene cu o lume reala...crede-ma ca daca acu 2000 de ani voiau dacii sa faca level (gen sa taie lemne sau sa pescuiasca) nu trecea romanu pe langa el si il lasa in pace pentru ca avea pvp off....
de aia e alianta si hoarda ...asa de ce sa nu puna si limbaj comun intre cele 2 factiuni barem daca tot nu va bateti sa mai si discutati...sau sa lase sa faceti si partyuri...

Are dreptate gandacel.,mare dreptate,eu sunt pentru.... PVP ON !!! Si sa fie de la orice level,nu doar la 85...asta e,nu poti sa faci level treaba ta,intri pe main si i-o dai in nas la ala care te campeaza,ce va tot plangeti atata? Haideti sa fie cat mai realist jocul,nu-l stricati ! Pace !

0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 09-07-2012, 09:06:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
am stat langa un palac invizibil pana a gresit si a dat un aoe si apoi l-am farmat 5 ore

Clar nu mai zic nimic ca nam cu cn...daca vrei pvp on sa fie de la 85 nu si la low lvl ca sa poata si ei sa faca lvl linistiti dupa de la 85 sai farmati cat vreti.

0 0

Back to top
dudeuronfire

[Creep]

(since 10-12-2018 15:29)

Votes: 16

Post Posted: 09-07-2012, 09:19:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^^^^. Nu ai cum sa faci chestia asta, cu ce crezi ca e diferit jocul pentru un lvl 85 fata de unu lvl mic? Nu e. Fa-ti tu mii de chare, dar lasa-ne cu prostiile deoarece foarte multi doresc pvp on si nu e corect sa nu primeasca pentru ca vor egoistii ca tine sa isi faca toate clasele la ambele factiuni si pe toate realmurile, facand si meserii intre timp. Am vazut, ai 25d played si 173 cu 153 la arene, nu esti in stare sa faci PvP dar esti printre putinii care nici macar nu vor sa incerce.

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-07-2012, 09:38:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poti face level linistit cel putin pana la lvl 80 cu PVP ON! Normal ca nubu o sa inceapa sa planga ca el nu stie altceva decat tanaris sau alte zone populate, dreaq cum zicea si rofly sunt 20x rate si te plangi, la fiecare zona de level exista alta alternativa. Dar n-ai cu cine, noi astia care am jucat de pe wotlk cum mama dreaq am facut level cu pvp on fara sa planga nimeni pe forum! Face parte din joc, totusi daca nu vrea shocker pvp on la low lvl, macar la 85 sa il lase on. Mai tineti minte graveyard de la icc? Eu zic ca sunt suficiente argumente in topicu asta pt a primi un raspuns de la un gm.
0 0

Back to top
bestvlead

[Mentally Stable]

(since 27-07-2012 10:41)

Votes: 3

Post Posted: 09-07-2012, 09:48:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faceti server de pvp si intru si fac 5k rating. defapt 7k..ca is 99% roboti pe server =|).

anyway.

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 09-07-2012, 10:16:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oricum votul reflecta dorinta playerilor...deci nu mai plangeti atat...daca va fi implementata , va fi implementata dorinta playerilor

sunt nab.
0 0

Back to top
guldash

[Salty M.]

(since 06-11-2019 16:52)

Votes: 11

Post Posted: 09-07-2012, 11:04:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FaithOfDarkness wrote:
ylfor wrote:
PvP on !!!
Dece ? PT CA ASA TREBUIE SA FIE !

Te omoara unu de 85 cand faci lvl vino cu main charu , vino cu guilda , vino cu toate factiunea ta sau iao in fund in continuare .

esti nou pe server nai guilda n u sti pe nimeni te omoara unu de 85 cand faci lvl ce faci?te farmeaza ce faci?dai delete la cont si pleci pe altserver right?ca unu nou pe server nare cine sal ajute si daca tu il farmezi 3 ore in continuu normal casi da delete la cont

N-am citit restul posturilor dar vroiam sa raspund la acest post. Am jucat pe multe servere q pvp on unde faceam lvl si nu cunosteam pe nimeni, nu aveam guilda nu nimic. Chiar daca cateodata ma enervam maxim din cauza campului,tot reusam sa fac ceva fun.Cel mai bun exemplu sa cresti night elf, sa te alerge hoarda si u te ascunzi in boscheti blat q shadow meld si ii vezi pe fraieri "og kog morog" si pleaca -)

PVP ON! -

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 09-07-2012, 11:25:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1

Alt exemplu: Un druid care farmeaza plante din cioara form direct si eu ca herbalist nu mai raman cu nimic. Pvp on sa scot penele din el sa farmez si eu.

Also sa ai lvl 40 si sa bati pe unu cu 5 levele mai mare este mai ceva ca 2k rating -

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
guldash

[Salty M.]

(since 06-11-2019 16:52)

Votes: 11

Post Posted: 09-07-2012, 11:30:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Low lvl pvp e fun. E prea fun.. Multi uita scopul unui joc , sa fie FUN sa te distreze.Dar din pacate jocu asta a ajuns o obsesie , se injura de mame si de nush ce pt un item FICTIV sau k l`am omorat pe unu odata isi face char alli lvl 1 si imi spameaza gunoi in chat (bine dau mute dar totusi sa faci asa ceva).

EU votez pt FUN VOTEZ pt PVP on!! (chiar dak am toate clasele 85,daca se baga ,special o sa-mi cresc alt char - )

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 10 July 2012 18:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 12-01-2025, 20:33:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password