User
Pass
2FA

Pvp on
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian

Vrei pvp on ?
DA
75%
 75%  [ 72 ]
NU
24%
 24%  [ 23 ]
Total Votes : 95

Author Message11895
Gangsta23

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-07-2012 22:56)

Votes: 2

Post Posted: 09-07-2012, 20:13:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AirShield wrote:
Gangsta23 wrote:
AirShield wrote:
Categoric nu. Unii playeri joaca pe server doar pentru PVE si nu-i poate nimeni forta sa faca PVP.
De ce? Pentru ca unii se cam intrec cu gluma. Te omoara odata,OK; te omoara de 2 ori,OK; dar nu mai e deloc OK cand esti low lvl si te trezesti ca nu poti sa faci level ca sta unul (sau mai multi) si asteapta sa-ti dai ress ca sa te poata omora iar si ca nu te lasa in pace. Asta ar avea un impact negativ asupra playerilor noi si implicit asupra serverului.

Eheee...sunteti mici copii...cand jucam eu pe un server si erau toate ratele x1 cu PVP ON as fi vrut sa-ti vad moaca atunci,sa vad cum te plangi...dupa ce ca sunt ratele 20x inseamna ca sunteti chiar praf ma bebelusilor,mai aveti un pic si va smiorcaiti aici,vai de capul vostru ! PVP ON Shocker !!! Fa asta ! Le-ai scriptat instantele,le-ai reparat questurile,le-ai facut toate mofturile,dar te rog nu face diferenta intre PVE si PVP...ar trebui sa fim egali din punctul asta de vedere...

Hey,mi-am dat si eu cu parerea;nu inseamna neaparat ca asa va fi 100%. Si nu trebuie sa ma insulti pe mine si pe ceilalti care imi sustin ideea doar pentru ca nu sunt de aceeasi parere cu tine.
Iti place PVP? Foarte bine. Fa arene,duels,bg. World PVP nu are niciun farmec decat daca se face event cu asa ceva.

Auzi si tu insulta,ba tu esti cu capul? Stii macar ce e aia o insulta? Ba nu mai vorbiti ma daca nu stiti limba romana,mai deschide drq o carte ceva...s-a pus praful pe DEX-ul ala (daca ai asa ceva...nici nu ma mai mir de ce e asa mica promovabilitatea la BAC),iar cat despre exemplul tau,stii cum ai zis-o? Hai sa-ti zic eu - e ca si cum ai zice... ,,Nu ne trebuie bossi,lasa ca facem si trash,daca pica iteme bune la mobi e ok,daca nu,asta e...n-avem nevoie de instante scriptate,n-avem nevoie de questuri reparate sau clase,de fapt,n-avem nevoie de nimic,ne multumim cu atat,, (si nu ma lua pe mine ca esti pro si n-ai nevoie de iteme epice,ca tu ai skill Dosent Matter ),pai atunci care mai e farmecul ma? Am fost si raman pentru PVP ON si nu-mi voi schimba parerea !

Last edited by Gangsta23 on 09-07-2012, 20:18:31; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 09-07-2012, 20:16:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma nu conteaza cum sunteti voi 2 conteaza cum e serverul...
si deocamdata serverul e pro pvp on ..dar nu se stie eu am pus chestionarul pe o saptamana, poate se intoarce roata...
asa e democratia...votezi iar cine castiga e ca el...
la primarie daca nu ia primarul care vrei tu pleci din oras?

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Gangsta23

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-07-2012, 20:27:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
ma nu conteaza cum sunteti voi 2 conteaza cum e serverul...
si deocamdata serverul e pro pvp on ..dar nu se stie eu am pus chestionarul pe o saptamana, poate se intoarce roata...
asa e democratia...votezi iar cine castiga e ca el...
la primarie daca nu ia primarul care vrei tu pleci din oras?

Total de acord cu tine plus ca serverul nu este de o zi,doua...are ceva vechime si nu cred ca este cineva care sa nu aiba un main char cu care isi poate proteja caracterul in momentul in care este campat (ma refer la cei care au minim 10 days played),sunt atatea zone mai fratilor pe care multi dintre voi nici nu le stiti,nici nu le-ati explorat,sunt multi care s-au apucat de wow doar cand s-a bagat patchul asta (cataclysm) si de-aia va plangeti,altii de la lich king,si tot asa,altii doar cu fun server-uri...dar aveti guide-uri,aveti google care este tatal vostru cand vine vorba de informatii,aveti fel si fel de variante dar va este lene sa le cautati si sa le adoptati...cat despre 20x rata de experienta ce sa mai zicem...

0 0

Back to top
LightPaladin

[.: -Light Inside- :.]

(since 25-01-2022 20:01)

Votes: 17

Post Posted: 09-07-2012, 20:49:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din punctul meu de vedere, e o porcarie World PvP. Cine are chef de PvP, se flaggeaza si se bate pana i se face rau. Nu mi se pare normal sa OBLIGI niste playeri sa se bata cu altii. Poate cel atacat chiar NU are chef de PvP, poate are lucruri mai bune de facut.

Cel mai bun exemplu, intrarile in instante. A fost activat World PvP cateva zile la un moment dat, perioada in care a fost o MAAAAAAAARE porcarie. In loc sa iti poti vedea de raid, gaseai toti tampitii care faceau pe gladiatorii p-acolo.

Da, stiu, o sa inceapa toti gladiatorii de Orgrimmar/Stormwind cu figuri cu "omg omg ti-e frica". Vreti PvP? Aveti BG-uri, arene, acu si RBG, aveti unde sa va rupeti capetele. Stiu, voi de fapt vreti sa va excitati cand omorati playeri cu 30 de lvl mai mici ca voi, sa va simtiti adevarati.

"Oh, you think darkness is your ally. But you merely adopted the dark;
I was born in it, molded by it." - Bane (The Dark Knight Rises)

Last edited by LightPaladin on 09-07-2012, 20:53:41; edited 1 time in total
0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 09-07-2012, 20:52:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

omule...e democratie
...
nici mie nu mi se pare normal sa obligi 58 de playeri sa moara de plictiseala sau sa intre in bguri care dureaza minute bune si iti fac mai mult nervi decat te relaxeaza...pentru 19 playeri care vor si ei sa faca lvl linistit pe 30 x...

sunt nab.
0 0

Back to top
Durerea

[Immortal]

(since 25-02-2014 18:16)

Votes: 11

Post Posted: 09-07-2012, 21:09:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

macar bagati in tol barad pvp on, trebuie sa stau ca nesimtitul langa ei ca sa dea AoE

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-07-2012, 21:26:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:
Din punctul meu de vedere, e o porcarie World PvP. Cine are chef de PvP, se flaggeaza si se bate pana i se face rau. Nu mi se pare normal sa OBLIGI niste playeri sa se bata cu altii. Poate cel atacat chiar NU are chef de PvP, poate are lucruri mai bune de facut.

Cel mai bun exemplu, intrarile in instante. A fost activat World PvP cateva zile la un moment dat, perioada in care a fost o MAAAAAAAARE porcarie. In loc sa iti poti vedea de raid, gaseai toti tampitii care faceau pe gladiatorii p-acolo.

Da, stiu, o sa inceapa toti gladiatorii de Orgrimmar/Stormwind cu figuri cu "omg omg ti-e frica". Vreti PvP? Aveti BG-uri, arene, acu si RBG, aveti unde sa va rupeti capetele. Stiu, voi de fapt vreti sa va excitati cand omorati playeri cu 30 de lvl mai mici ca voi, sa va simtiti adevarati.

e o porcarie pe dreaq nu aveti o treaba cu jocu, tocmai asta e frumusetea omor la intrare in instante la cimitiru lor ... dar ce sa stiti voi jucati wow cu prastia, world pvp e ceva ce te mai scoate din rutina monotona wow ... e cv pe neasteptate cand iti crapa ala capu sau tu pe al lui. Dar repet ce sa stiti voi plangi ca te-a omorat aliatu la intrare in bwd, s-au ca esti nob ca nu stii ca sunt mai multe zone de leveling.

0 0

Back to top
Gangsta23

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-07-2012, 22:08:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myhay25 wrote:
LightPaladin wrote:

e o porcarie pe dreaq nu aveti o treaba cu jocu, tocmai asta e frumusetea omor la intrare in instante la cimitiru lor ... dar ce sa stiti voi jucati wow cu prastia, world pvp e ceva ce te mai scoate din rutina monotona wow ... e cv pe neasteptate cand iti crapa ala capu sau tu pe al lui. Dar repet ce sa stiti voi plangi ca te-a omorat aliatu la intrare in bwd, s-au ca esti nob ca nu stii ca sunt mai multe zone de leveling.

Lasa-i frate ca n-ai cu cine Dosent Matter la ora actuala sunt 60 de voturi contra 19...eu ce sa inteleg??? Majoritatea au votat pentru,asa ca ar trebuie sa se aplice in functie de numarul voturilor odata pentru totdeauna...si cum noi am castigat si mai toata lumea isi doreste asta... PVP ON !!!

0 0

Back to top
ylfor

[Mentally Stable]

(since 22-11-2014 21:13)

Votes: 6

Post Posted: 09-07-2012, 22:39:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:

Aveti raid finder care va lasa in fata intrarii in instanta si te plangi ca te omoara .. zici ca ai urcat pe jos muntele alea de la intrare in bwd sau turnu din twilight ..

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 09-07-2012, 22:51:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stiti cum sunt romanii...
Dar mu.ieþi-s pormagii?(cenzura naspa)

sunt nab.
0 0

Back to top
adrianad

[Fight Owens Fight ]

(since 22-08-2020 20:16)

Votes: 26

Post Posted: 09-07-2012, 23:23:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand a fost implementat PVP ON acum ceva timp,chiar ma distram prin Tanaris si chiar la intrarea in BWD/BOT....si mi-e dor de acel amuzament.VREM PVP ON!
0 0

Back to top
palaprotftw

[Mentally Stable]

(since 09-11-2012 00:21)

Votes: 3

Post Posted: 10-07-2012, 11:45:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 world pvp on sa campam fetitzele pve la intrarea in instante pana incep sa faca qq rage -.
In ziua de cd reset adunam special raid de 25 full pvp si numa la intrarea de la bwd/bot stam -.

0 0

Back to top
Gangsta23

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-07-2012, 12:14:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

palaprotftw wrote:
+1 world pvp on sa campam fetitzele pve la intrarea in instante pana incep sa faca qq rage -.
In ziua de cd reset adunam special raid de 25 full pvp si numa la intrarea de la bwd/bot stam -.

Vorba lui - +1 bagati WORLD PVP sa campam FETITE !!!

0 0

Back to top
guldash

[Salty M.]

(since 06-11-2019 16:52)

Votes: 11

Post Posted: 10-07-2012, 13:41:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai cu world pvp`ul mai rpd sa ma apuc de lvl -

0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 10-07-2012, 14:11:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aveti o gramada de optiuni pt pvp :
1.BG
2.Arene
3.RBG
4.PVP mod ON
ce mai vreti?sigur e frumos sal omori pala cu 30 de levele mai mic ca tine si dupa sa fi in culmea fericirii da cand vine unu dala bun si te farmeaza pe tn 3 ore dupa tot tu vi cu QQ Rage pe forum pt pvp off so sad vreti pvp on da pun pariu ca dupa ce va farmeaza o guilda intreaga care sunt pro in pvp pe tn si pe cn mai aduci tu incepeti toti cu QQ Rage si ca vreti pvp off vreti pvp?aveti destule optiuni eu prefer pvp off daca vreau world pvp ma bag pvp on sa ma bat cu cine apuc poate aveti si voi o zi proasta naveti chef de pvp ce faceti?stati asa frumos prin orgrimmar ca nus aia prosti sa va atace acolo(asa credeti voi) sa va dau exemplu de minte romaneasca la pvp on?unu de 85 vine pe tine cand ai lvl 10 vrei sa te duci in stormwind/orgrimmar si te farmeaza ala tot drumu de faci un drum de 5 minute in 6 ore(nam patit eu am auzit pe altii cum se laudau ca farmau pe cnv de lvl 10 la 85 patetic...)apai scuze frate eu nus deacord...

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 10 July 2012 18:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 12-01-2025, 20:42:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x