User
Pass
2FA

Q&A
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian

Crezi ca e o idee buna ?
Da
46%
 46%  [ 15 ]
Nu
53%
 53%  [ 17 ]
Total Votes : 32

Author Message3643
Ravenous

[Retired E5150]

Status: Offline
(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-01-2016, 20:42:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am apucat sa editez, Bob, inainte sa dai tu reply. - Vezi tu continuarea.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 26-01-2016, 20:47:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Revenind la subiect. Vreti sa faceti un Q&A despre el in sine sau il intrebati random Stuff server related? Well... Daca reusiti sa va organzizati frumos cu un set de intrebari de la persoane random atunci ar fi ok. Nu sa fie toti gramada pe un canal de TS si sa se vorbeasca asa cum erau RaidCall-urile lui Sodapoppin...
Desigur asta nu depinde numai de voi ci si de el, dar de voi intr-o mare parte ca sa va organizati cum trebuie pentru ca nu ii prea place lui Shocker sa isi piarda timpul... Intrebarile mele sunt:
-Cat vreti sa fei Q&A-ul?
-Cine culege intrebarile? De unde se culeg? Cum se culeg?
-Cine va fi Interviewer-ul?

Acuma ajung la the sad part si va spun ca sunt sanse minimale pentru asa ceva caci asa cum era La Sueta cu Froster, Shocker a zis ca nu vrea sa faca asa ceva (and I don't think he changed his mind -)

Wait for Shocker response

0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

(since 05-03-2023 21:30)

Votes: 92

Post Posted: 26-01-2016, 20:49:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous neaparat live , raspunde evident la ce intrebari vrea . Dar nu pregatit din timp , lasam sa fie pe loc , ne desfasuram crativitatea . Eu chiar cred ca ar fi un lucru bun pentru comunitate .

Burebysta , Q & A o sa fie si despre si el si despre server . Nu vad de ce nu ar vrea , atat timp cat poate alege sa raspunda la ce intrebari vrea .

Nu o s fie sub forma de interviu gen sueta lui froster . Ideea e sa fie LIVE , cu accent pe LIVE , deja am repetat chestia asta de prea multe ori .

Evident ca o sa fie un shitstorm de intrebari , dar dupa cum am spus raspunde la care vrea . Cat despre forma de comunicare , poate fi si in scris , dar de preferat cu voce ( atentie , voce doar din partea lui , asa se evita haosul ) , pentru ca daca or sa fie shitstorm de intrebari e posibil sa se piarta rapid raspunsul printre comentarii . Video nu ne intereseaza , oricum stim ca e urat . Oricum lasand gluma la o parte , ma bucur sa vad ca atatia membri ai staff-ului au raspuns la chestia asta , indiferent daca au fost raspunsuri constructive , pertinente sau nu .

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"

Last edited by Kirov on 26-01-2016, 20:55:10; edited 1 time in total
0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 26-01-2016, 20:54:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burebysta wrote:
[

Am mentionat mai in spate. Totul se va intampla pe twitch, live. Asta este tot scopul ideii, spontaneitatea. Raspunsuri date pe loc, sa para cat mai naturale cu putinta. Daca nu se face asa atunci sa nu se faca deloc pentru ca un QA text-based, cum zice Rave, e acelasi lucru cu ce se intampla la sectiunea asta de cand exista serverul de WoW, deci practic QA va fi inutil si neamuzant.
Quote:

Acuma ajung la the sad part si va spun ca sunt sanse minimale pentru asa ceva caci asa cum era La Sueta cu Froster, Shocker a zis ca nu vrea sa faca asa ceva (and I don't think he changed his mind -)

Da, la asta ma gandeam si eu, dar am zis sa-l ajut pe fratele Kirov cu sustineri.

0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

Post Posted: 26-01-2016, 20:58:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multam de sustinere bob . Oricum asta o sa fie pentru comunitatea de romani , ca sa evitam vorbitul in engleza daca si asa e timid Toni . Eventual pentru comunitatea internationala se poate face unul gen sueta lui froster daca , comunitatea internationala prezinta interes pentru lucrul asta.

Zic asta in ideea in care daca lasa timiditatea la o parte si face chestia asta , probabil o sa accepte si una sueta lui froster gen , pentru fratii de peste hotare .

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"
0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Post Posted: 26-01-2016, 21:01:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker e pudic, nu se baga, e mai old school - Chemati-l pe Cristi (Rageless).

Acu sincer, o sa fie o gramada de intrebari de ***** cu tenta personala, ar fi amuzant... sa se intample asta de cateva ori si ar face reclama pozitiva serverului daca se va pune accent pe live.

Asteptati raspuns de la batranul Shocker.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 26-01-2016, 21:04:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:

Acu sincer, o sa fie o gramada de intrebari de ***** cu tenta personala,

O sa fie cum e pe twitch, cancer. Chestia asta se poate evita intr-o oarecare masura cu delay pe chat, meaning un user care scrie ceva mai poate sa scrie ceva dupa 1 minut sau cat se vrea. In cazul in care intrebarea e canceroasa, utilizatorul va fi banat de ochii vigilenti ai moderatorilor de pe canal.

Si da, eu vreau sa-i pun intrebari personale, nu de *****, dar personale.

0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

Post Posted: 26-01-2016, 21:08:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Same here . Si dupa cum a spus bob , se pot baga cativa membri din staff sa fie avocatii lui shocker , si sa modere chat-ul dar in limita bunului simt . Nu la prima intrebare mai picanta , gata ban .

Chiar sper sa vrea , as putea da cateva motive care sa imi intareasca afirmatia ca ar ajuta comunitatea , si evident popularitatea lui ( nu ca ar avea nevoie , oricum e the big boss around here )
Multi il urasc , altii il respecta pentru ce a reusit sa faca ( eu personal ma incadrez in ambele categorii - )

- Interactiunea cu comunitatea , o intareste ( pe comunitate , perversilor )
- Postand inregistrarea si pusa pe youtube , pagina de fb a comunitatii , atrage membri / playeri etc ( vede lumea ca ownerul se implica )
- Mai dezmortim atmosfera forumului
- Aratam tuturor evidentul , si anume ca suntem cea mai tare comunitate de gaming din romania , si poate si international ( nu am vazut / auzit sa se mai faca astfel de lucruri in nici o comunitate demna de mentionat )

.

Last edited by Kirov on 26-01-2016, 21:15:08; edited 1 time in total
0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 26-01-2016, 21:13:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu pot intelege chestia asta cu "sueta", dar inteleg pe deplin dezinteresul lui Shocker de a se implica in asa ceva. Interesul asta pentru detaliile din viata unei persoane "cunoscute" mi se pare un romanism infect cultivat de tabloide si emisiunile de ***** de la tv (acces direct, maruta etc.). Deci nu pot sustine asa ceva, nu vad niciun avantaj nici pentru comunitate si nici pentru Shocker. Lasa-ti-l sa-si vada de treburile lui.

In schimb sunt de acord cu realizarea unor "conferinte" ce au ca subiect evolutia serverului, atata timp cat se face in mod organizat. Conferinta aceea la care a participat Rageless a fost chiar ok, s-au propus mai multe idei si din cate imi dau seama s-a si tinut cont de ele (nu pot sa fiu sigur pentru ca n-am mai jucat in ultima perioada). E de asemenea o metoda buna de a tine comunitatea informata cu privire la progresul serverului (am observat imbunatatiri in privinta asta in ultima perioada).
Daca Shocker vrea sa participe in asa ceva sigur, de ce nu, dar chiar si cu Rageless cred ca e ok sa se realizeze o "conferinta" de genul macar o data la 2-3 luni.

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

3 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Kirov

[Russian FreaK]

Post Posted: 26-01-2016, 21:19:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tudor , am mai scris....este evident ca o sa se puna intrebari idioate , DAR , e alegerea lui la ce raspunde . Te contrazic total in ce priveste afirmatiile de mai sus . Chiar e un avantaj pentru comunitate cel putin , vazand ca owner-ul comunitatii vorbeste cu plebeii , si le raspunde la o parte din intrebari cel putin . Arata ca ii pasa ( da stiu , e evident ca ii pasa din moment ce sustine comunitatea si acum dupa atatia ani ) , dar altfel " atinge " membrii si playerii interactiunea asta mai personala sa ii spunem .

Nu inteleg de dumnezeu tot staff-ul aproape sustine sa il lase mai in " anonimat " , sa il ascunda . In loc sa sprijiniti si voi ideea asta , care din punctul meu de vedere are doar beneficii . Poate daca vede ca si staff-ul ( despre care consideram ca are sanse mai mari sa fie ascultat ) sustine lucrul asta , ii mai intarim increderea sa iasa in fata poporului sa vorbeasca .

Macar incercam odata , daca iese bine mai repetam , daca nu uitam ca s-a intamplat si gata . Zic eu ca mare lucru nu avem de pierdut ( noi ca si comunitate ) si nici el .

.
0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 135

Post Posted: 27-01-2016, 08:46:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa ma nu mai veniti cu idei de asta care au legatura cu owner-ul forumului ,serverului, daca aveti off-uri de zis sunt altii din staff care va pot asculta si pot trimite mai departe concluzia.

0 0

Back to top
Evydence

[僧]

(since 15-10-2019 19:05)

Votes: 176

Post Posted: 27-01-2016, 09:02:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BobMarley12 wrote:
Burebysta wrote:
[

Am mentionat mai in spate. Totul se va intampla pe twitch, live. Asta este tot scopul ideii, spontaneitatea. Raspunsuri date pe loc, sa para cat mai naturale cu putinta. Daca nu se face asa atunci sa nu se faca deloc pentru ca un QA text-based, cum zice Rave, e acelasi lucru cu ce se intampla la sectiunea asta de cand exista serverul de WoW, deci practic QA va fi inutil si neamuzant.
Quote:

Da, la asta ma gandeam si eu, dar am zis sa-l ajut pe fratele Kirov cu sustineri.

"Neamuzant" si ce ar trebui sa fie amuzant in a discuta cu owneru? Baieti nici voi nu stiti ce vreti, ori aveti chef sa faceti mistouri aiurea. Cand vb cu el ar trebui sa fiti seriosi, nu sa cautati amuzament, Shoceru e aici ca sa se ocupe de sv, nu e clovnul vostru personal. Think about this

If you gonna hit the king you're better kill the king

1 0

Back to top
but#pglist
[Banned user]

Banned

(since 05-11-2020 18:35)

Votes: 171

Post Posted: 27-01-2016, 09:07:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

respectul pe care il ceri tu ar trebui sa fie reciproc evydence. din pacate nu a existat,nu exista si nici nu va exista.am votat cu NU pentru ca oricum nu se va face nimic bun.atat am avut de spus
0 0

Back to top
Evydence

[僧]

(since 15-10-2019 19:05)

Votes: 176

Post Posted: 27-01-2016, 09:19:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Era o vorba, respectul il primesti daca il oferi si tu la randul tau, nu fac vreo aluzie la cnv sau ceva, eu inca cred ca putem sa fim o comunitate unita, daca am putea sa mai taiam din rautatea si suferintele care sunt deja...ar fi minunat.

If you gonna hit the king you're better kill the king

0 0

Back to top
oMSQo

[Freakazoid]

(since 22-04-2024 18:54)

Post Posted: 27-01-2016, 11:14:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Shocker e pudic, nu se baga, e mai old school - Chemati-l pe Cristi (Rageless).

Acu sincer, o sa fie o gramada de intrebari de ***** cu tenta personala, ar fi amuzant... sa se intample asta de cateva ori si ar face reclama pozitiva serverului daca se va pune accent pe live.

Asteptati raspuns de la batranul Shocker.

You an AIDS Fest? lol

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by OpTIXy, 27 January 2016 15:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 12-07-2025, 21:37:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x