User
Pass
2FA

[REJECTED] [4.0.6] Priest Discipline Mana Bug sau Exploit

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3230
twlsted

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-02-2012 16:24)

Votes: 6

Post Posted: 25-01-2012, 13:53:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=95860 (wowhead link)
Descrierea bugului / Bug description:
NU RAMANE FARA MANA IN PVP (mai exact arena)
EXPLICATIE:

nu vb.de skill sau despre cum trebuie facut dar efectiv cand intalnesti un team de keyturners/backpedaling oameni care folosesc 3-4 abilitati in pvp
oameni care nu folosesc cc sau care se vede clar ca sunt clikeri si schimba targetul dupa 2-3 secunde fara focus fara nici o urma de skill efeectiv doar ajutati de exploit sau bugurile pozitive pe care le are clasa lor iti piere tot cheful sa faci o arena.
ati facut o treaba extraordinara cu serverul (mai ales Sokeru prin munca si scripturi bune + anumite fixuri) dar incercati sa faceti ceva cu aceasta clasa pentru ca nu exista deloc balance in pvp - mai ales ca healer.

eu holy pala + lock afli VS disci priest + feral druid

feralul - ok ca damage / burst
dar popa.....nu exista sa ramana fara mana.
a folosit 3 speluri toata arena (adica 15 minute)
https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=17 (wowhead link)
https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=2061
https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=8129 (wowhead link)
+DOTS

efectiv nu stie un dispell la bufuri sau divine plea
fara fear sau focus fear dupa cyclone
fara urma de control (nu zic sa fi zeu gen hydramist) da sa-l vezi cum se invarte sa dea click pe partener pt.un pws sau FH e jenant deja
stat in mijlocul arenei si spamat Mana burn + flash si pws atat si nimic mai mult poate 2 doturi si un mind spike daca le gasea pe bara sa dea click.
JENANT

Dovada / Proof:

AM RAMAS SI EU SI LOKU FARA MANA SI I-AM LASAT SA NE CRAPE PT.CA EFECTIV NU TRECEAM DE 1K MANA DE LA MANA BURN SPAM SI NE PLICTISISEM
LOKU DEJA VEDEA NUMAI ABSORB PE ECRAN NU PUTEA SA FACA DAMAGE DE ATATA ABSORB
(da stiu ca trebuie los, eu stateam in los si dadeam heal pe lock /judgement pe cd logic pt.mana iar lockul cc druid si dps popa nici o sansa absorb absorb absorb si mana burn atat primea loku)

SE VEDE CLAR 15 MIN ARENA

SE VEDE CLAR 45 SEC TIMERUL LA HASTE DEBUF DE LA JUDGEMENT PE MINE SECUNDA 45
POPA MANA : 87768
EU MANA : 12457

NU A DAT NIMENI DAMAGE SA SPARGA PWS SA ACTIVEZE https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=47537 (wowhead link) DECI CLAR PROBLEMA ESTE LA https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=95860 (wowhead link) CARE VOI DEMONSTRA IN URMATORUL POST LA PRIEST DA DUBLU DACA NU TRIPLU VALORII DE MP5

DUPA FIX 23 DE SECUNDE (SE VEDE LA HASTE DEBUF DE LA JUDGEMENT PE MINE SECUNDA 22)
POPA MANA FULL : 109K SI-A DAT HEAL IN ACEL TIMP SI ERA IN COMBAT SE VEDE CA ARE FULL HP DUPA 23 DE SEC (2 FLASH SIGUR SI-A DAT CEL PUTIN 12K MANA)
EU MANA: 28949 (DECI DE LA SPIRIT 3K+ AM PRIMIT 16492 MANA IN 23 DE SECUNDE)

CEEA CE NU ESTE NORMAL CUM ACEL POPA IN 23 DE SECUNDE DE LA 87700 MANA A PRIMIT FULL PANA LA 109K MANA SI SE VEDE CLAR CA SI-A DAT HEAL IAR LA FULL HP
+NU ESTE NORMAL CA TIMP DE 15 MINUTE SA NU-I SCADA MANA SUB 85K IN TIMP CE EL NU S-A OPRIT DIN CASTAT HEAL,MANA BURN,DOTS,MIND SPIKE SI NUMAI EL A LUAT DAMAGE + NU A DAT SHADOWFIEND (asta habar nu are de dispel daramite de shadowfiend sau alte smecherii ce draq)

PANA IN PATCH 4.1 (CAND A FOST INTRODUS GEAR CU VALORI MAI MARI LA SPIRIT) POPA DISCI AVEA MARI PROBLEME IN PVE SI PVP CU MANA MAI ALES PATCH 4.0.6 UNDE FARA SPIRIT STAK ERA OOM IN 10 MINUTE DE ARENA
PANA SI HYDRA DE NERVI A JUCAT IN SEZONUL 9 SHP SI LA 3S

TOATA LUMEA SE PLANGEA PE RETAIL DE MANA LA DISCI PRIEST NUMAI PE FREAKZ EFECTIV POPA ESTE MAI RAU CA DRUIDU RESTO SAU SHAMANUL LA MANA, NU SCADE DELOC.
SPER SA FACETI CEVA IN LEGATURA CU ACEASTA PROBLEMA PENTRU CA PVP-UL NU ESTE BALANSAT DELOC MAI ALES CAND DAI DE DISCI PRIEST + RANDOM

DISCLAIMER:
nu sunt un idiot stiu clar ce si cum se mananca wow-ul
combo-ul f druid+d priest rupe la 2s asta se stie dar nici chiar asa dupa 15min ala sa aibe mana full
(bine nu e cazul celor 2 de fata se vede clar ca am cd pe kings 45min de la 60 fix 15 min - clar ca popa ala nu a dat dispel sigur nici nu stie ce e ala)
am experienta de retail pana in 4.1 pe mai multe clase +2.2k nu stau acum sa ma laud dar stiu ce si cum ar trebui sa se comporte un caracter / clasa la un anumit gear si la anumite valori de sp / mp5 etc
am team si pe freakz de heal + dps dar si de 2x dps si de cand au fost facute fixurile la mastery pentru disci priest + rapture + pws heal glyph nu am putut sa nu remarc ca degeaba imbunatatesc gearul cu cat dau mai tare si am arma (implicit valori mai mari de sp sau ap) nu pic un prapadit de popa cu low resil)

sokeru te rog arunca o privire peste fixurile facute la disci priest pentru ca nu exista balance deloc, efectiv este zeu la capitolul mana https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=95860 (wowhead link)
multumesc anticipat.

joc holy pala / druid resto / resto shaman si disci priest

cel mai mult mp5 poti scoate pe shaman treci lejer de 3.2k cu spirit din ieteme/mp5 din watter shield/ totem
urmeaza holy pala care jucat si gerat corespunzator nu are probleme cu mana chiar daca mananci cateva mana burn cand iesi din los sau iei un fear etc
druidul pe locul 3 (cu toate ca este buguit pozitiv la clearcast si replenishment)
iar disci priestul are cel mai putin mp5 si se bazeaza in principal pe https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=47537 (wowhead link)

nu am jucat aceste clase numai pe freakz dar si pe retail
(am jucat si facut lvl pe toate clasele pentru a le descoperi slabiciunile si atuurile pentru a-mi exploata mainul foarte bine in pvp)

tocmai de aceea dupa ce am vazut sinergiile si felul cum se comporta fiecare healer in parte am ramas socat si stupefiat cand priestul facut de mine imbracat cu iteme de reputatii si ah epix (unele sunt slabute pt.pvp) cu numai 200 resil si 1500 spirit nu are probleme cu mana in pvp.
primele arene am avut scor 6-1 la 100 resil. si 90k mana + 1500 spirit .

da corect vorbele fara dovezi nu au nici o valoare, dar acestea ce sunt ?

NU A DAT NIMENI DAMAGE SA SPARGA PWS SA ACTIVEZE https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=47537 (wowhead link) DECI CLAR PROBLEMA ESTE LA https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=95860 (wowhead link) SAU LA ALT TALENT

DUPA FIX 23 DE SECUNDE (SE VEDE LA HASTE DEBUF DE LA JUDGEMENT PE MINE SECUNDA 22)
POPA MANA FULL : 109K SI-A DAT HEAL IN ACEL TIMP SI ERA IN COMBAT SE VEDE CA ARE FULL HP DUPA 23 DE SEC (2 FLASH SIGUR SI-A DAT CEL PUTIN 10-12K MANA)
EU MANA: 28949 (DECI DE LA SPIRIT 2.5K+ AM PRIMIT 16492 MANA IN 23 DE SECUNDE)

deci popa are mana full 21232 mana in 22sec + minim 10k mana cheltuit pe 2 heals cel putin 31k mana in 22sec
mp5 primesti mana odata la 5 sec sa zicem ca a primit de 5 ori

31k / 5 = 6200 mana per 5 secunde ceea ce este enorm nici in 4.3 in combat nu ai 6k mana per 5 sec regen

orice healer are acest talent pasiv doar ca la popa este triplu cel putin
orice healer stie ca spiritul si alte abilitati de mana replenishment il fac OP in pvp oferindu-i MANA pt.heals dar cea mai slaba clasa din 4.0.6 popa disci care nu are alte surse de mana decat cele 2 enumerate mai sus sa-si dea mai multa mana per second decat cea mai OP (nu exista healer care sa depaseasca shamanu resto la mp5 in cataclysm) asa ceva este imposibil.

clar este un bug sau exploit la mijloc

uite armory link la popa:

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Sevgei

nu mai zic de exploitul cu inele uniq echipate nimic dar ti se pare dupa gear si resil asta sa fie full gemat spirit ? nu cred deci merge pe intelect si resil
omul asta nu trece de 2500 mp5 in combat nici cu 5 staks de trinket si totusi din pozele de mai sus si dintr-un calcul simplu el are 6k mp5 lejer in arena
cum frate sa ai mana full ca popa cu 2500 mp5 ? eu pe shaman cu shield/totem spirit stak acelasi trinket 5 staks am 3.2k si tot am probleme cu mana la bursturi si switchuri in pvp...

sa fim seriosi https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=95860 (wowhead link) ESTE FOARTE BUGUIT

Last edited by twlsted on 25-01-2012, 18:05:06; edited 4 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shay

[Mentally Stable]

(since 19-12-2013 22:13)

Votes: 7

Post Posted: 25-01-2012, 14:43:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e bug report -> rejected

Quote:
PANA SI HYDRA DE NERVI A JUCAT IN SEZONUL 9 SHP SI LA 3S DACA BAGA DISCI JUCA SPELLCLEAVE SI RMP SA IA MANA DE LA MAGU FROST PRIN REPLENISHMENT

Replenishment pe parteneri nu mai merge din 3.1.0(hotfix)
Quote:
Hotfix (2009-04-24): "We are making a hotfix (any minute now probably) so that Replenishment in Arenas will only affect the character and not the whole team. It will continue to function as it does currently outside of Arenas

Quote:
http://www.wowhead.com/forums&&topic=93916/mana-issues-with-disc

By Apostle on 2009/05/04 at 2:42 AM (Patch 3.1.1)

Quote:
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/1415210220

4.0.3 - 06/01/2011 - "upcoming"
Quote:
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3225623639

4.3.0 - 09/01/2012 - PVE

Screenshot-urile tale arata ca echipa ta a facut ~1.2mil damage in timp ce echipa adversa a facut 2.3mil damage. Asta sigur iti rupe mana.

Si da, stiu ca priest e godmode la mana regen pe freakz dar daca nu se face un bug report clar topicul o sa fie inchis instant.

There is still hope though...
Quote:
@rapture: de 5 pagini incoa faceti qq dar nu s-a gandit niciunul sa posteze la bug reports ca nu are icd. halal playeri... fixed anyway, ar trebui sa aiba 12 sec icd acum.

P.S. Wall of text hits Shay for over 9000. (Critical!)

0 0

Back to top
twlsted

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-01-2012, 15:15:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shay wrote:
Nu e bug report -> rejected

Screenshot-urile tale arata ca echipa ta a facut ~1.2mil damage in timp ce echipa adversa a facut 2.3mil damage. Asta sigur iti rupe mana.

Si da, stiu ca priest e godmode la mana regen pe freakz dar daca nu se face un bug report clar topicul o sa fie inchis instant.

am facut mai mult de 2.5 mil damage conform cu recountul meu (1mil absorb lejer poate si mai bine)
in alta ordine de idei:

-joc pe pala la spirit si jedgement pe cd (nu am probleme cu mana) stau si in mana burn spam fara probleme 1-2min daca e nevoie sa ies din los sa dau heal
-problema este ca acel popa nu are cum sa treaca de 2500-3k mana la mp5

si totusi el in 22 de secunde isi da heal minim 12k mana + are full mana peste 25k

adica 35k mana per 22sec = 35000 mana de 4 ori la 5 sec hai sa zicem de 5 ori inseamna ca ia peste 7kmana odata la 5 sec (mp5) asa ceva este imposibil chiar cu gearul din 4.3

nimeni nu a spart shieldul in alea 23sec ceva sau cumva un talent merge prost POZITIV la priest disci astfel recupereaza mana dublu de cat normal.

0 0

Back to top
emygx

[Mentally Stable]

(since 21-11-2019 18:02)

Votes: 8

Post Posted: 25-01-2012, 15:40:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inca suferi de pe lich king,cand paladinul holy facea spamm de flash heal si avea tot timpul mana full? Ca disci priest,iti garantez ca full spirit + trinketul de la darkmoon care iti mai da 400 spirit constant+ enchant pe arma,un priest care are de castat doar pws si penance,eventual un flash heal,mana full e la ordinea zilei.Si imi place cum gandesti,stai lejer 1-2 minute in mana burn? Esti inteligent,te-ai gandit vreodata sa te apuci de sport?

Posturi unite automat, 25-01-2012, 15:40:29

Inca ceva: te-ai gandit vreodata ca poate partenerul tau e asa de bun incat nu e capabil sa dea 23-26k in 12-14 secunde?Impotriva unui frost dk,feral,balance druid care stie cum se mananca wow-ul,chiar si la 3k mana regen in combat priestul incepe sa aiba probleme.

0 0

Back to top
Twinblades
[Banned user]

Banned

(since 06-10-2012 03:26)

Votes: 5

Post Posted: 25-01-2012, 16:33:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

emygx wrote:
inca suferi de pe lich king,cand paladinul holy facea spamm de flash heal si avea tot timpul mana full? Ca disci priest,iti garantez ca full spirit + trinketul de la darkmoon care iti mai da 400 spirit constant+ enchant pe arma,un priest care are de castat doar pws si penance,eventual un flash heal,mana full e la ordinea zilei.Si imi place cum gandesti,stai lejer 1-2 minute in mana burn? Esti inteligent,te-ai gandit vreodata sa te apuci de sport?

Inca ceva: te-ai gandit vreodata ca poate partenerul tau e asa de bun incat nu e capabil sa dea 23-26k in 12-14 secunde?Impotriva unui frost dk,feral,balance druid care stie cum se mananca wow-ul,chiar si la 3k mana regen in combat priestul incepe sa aiba probleme.

In patch 4.0.6 pe retail holy pala facea legea impreuna cu resto shammy, urmat de resto drood iar disc era cel mai slab.Aici pe server discu tankeaza lejer 2/3 dps-eri fara sa scada sub 50% viata si se tine cu mana aproape full tot timpu.Ceva cu singuranta nu e in regula cu priestu aici pe server, chiar daca acest topic nu exprima exact ce este.

0 0

Back to top
Shay

[Mentally Stable]

(since 19-12-2013 22:13)

Votes: 7

Post Posted: 25-01-2012, 16:48:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

emygx wrote:

Nu ca n-ar juca orice healer cu DMC:Tsunami. Ai dreptate, numai priests joaca cu trinketul ala, cei care joaca pala sau rsham sunt copii cu autism care nu folosesc acelasi trinket.
Si mai ai dreptate la ceva : Partenerul lui de arene nu da 23-26k damage in 12-14 secunde. Stii cum de stiu asta? Pentru ca era mort! (uita-te la screenshots ).

Ca shaman resto am 3025 combat regen cu Water Shield si Mana Spring. Un priest full vicious ajunge la ~2100 combat regen.

16 minute la 3v3 vs ret+dk+priest , beau 200-300k mana , priestul oponent nu bea deloc. Pe undeva pe la minutul 13 ajunge intr-un final la 10k mana, Hymn of Hope si e gg.
Parca suntem la Benny Hill Show - alerg ca un descreierat nebun 24/7 sa beau in timp ce priestul oponent mai are un pic si imi da /dance.

0 0

Back to top
twlsted

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-01-2012, 17:22:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

acest topic nu exprima o parere / bug / exploit foarte exact pentru ca nu pot sa-mi dau seama ce se intampla si ce avantajeaza clasa priest specul disci asa de mult.

joc holy pala / druid resto / resto shaman si disci priest

cel mai mult mp5 poti scoate pe shaman treci lejer de 3.2k cu spirit din ieteme/mp5 din watter shield/ totem
urmeaza holy pala care jucat si gerat corespunzator nu are probleme cu mana chiar daca mananci cateva mana burn cand iesi din los sau iei un fear etc
druidul pe locul 3 (cu toate ca este buguit pozitiv la clearcast si replenishment)
iar disci priestul are cel mai putin mp5 si se bazeaza in principal pe https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=47537 (wowhead link)

nu am jucat aceste clase numai pe freakz dar si pe retail
(am jucat si facut lvl pe toate clasele pentru a le descoperi slabiciunile si atuurile pentru a-mi exploata mainul foarte bine in pvp)

tocmai de aceea dupa ce am vazut sinergiile si felul cum se comporta fiecare healer in parte am ramas socat si stupefiat cand priestul facut de mine imbracat cu iteme de reputatii si ah epix (unele sunt slabute pt.pvp) cu numai 200 resil si 1500 spirit nu are probleme cu mana in pvp.
primele arene am avut scor 6-1 la 100 resil. si 90k mana + 1500 spirit .

da corect vorbele fara dovezi nu au nici o valoare, dar acestea ce sunt ?

NU A DAT NIMENI DAMAGE SA SPARGA PWS SA ACTIVEZE https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=47537 (wowhead link) DECI CLAR PROBLEMA ESTE LA https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=95860 (wowhead link) SAU LA ALT TALENT

POPA MANA FULL : 109K SI-A DAT HEAL IN ACEL TIMP SI ERA IN COMBAT SE VEDE CA ARE FULL HP DUPA 23 DE SEC (2 FLASH SIGUR SI-A DAT CEL PUTIN 10-12K MANA)
EU MANA: 28949 (DECI DE LA SPIRIT 3K+ + judge AM PRIMIT 16492 MANA IN 23 DE SECUNDE)

deci popa are mana full 21232 mana in 22sec + minim 10k mana cheltuit pe 2 heals cel putin 31k mana in 22sec
mp5 primesti mana odata la 5 sec sa zicem ca a primit de 5 ori

31k / 5 = 6200 mana per 5 secunde ceea ce este enorm nici in 4.3 in combat nu ai 6k mana per 5 sec regen

orice healer are acest talent pasiv doar ca la popa este triplu cel putin
orice healer stie ca spiritul si alte abilitati de mana replenishment il fac OP in pvp oferindu-i MANA pt.heals dar cea mai slaba clasa din 4.0.6 popa disci care nu are alte surse de mana decat cele 2 enumerate mai sus sa-si dea mai multa mana per second decat cea mai OP (nu exista healer care sa depaseasca shamanu resto la mp5 in cataclysm) asa ceva este imposibil.

clar este un bug sau exploit la mijloc

uite armory link la popa:

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Sevgei

nu mai zic de exploitul cu inele uniq echipate nimic dar ti se pare dupa gear si resil asta sa fie full gemat spirit ? nu cred deci merge pe intelect si resil
omul asta nu trece de 2500 mp5 in combat nici cu 5 staks de trinket si totusi din pozele de mai sus si dintr-un calcul simplu el are 6k mp5 lejer in arena
cum frate sa ai mana full ca popa cu 2500 mp5 ? eu pe shaman cu shield/totem spirit stak acelasi trinket 5 staks am 3.2k si tot am probleme cu mana la bursturi si switchuri in pvp...

sa fim seriosi

0 0

Back to top
Aen

[Mentally Stable]

(since 05-06-2015 00:15)

Votes: 12

Post Posted: 25-01-2012, 18:22:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nui destul ca https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=17&&name=power-word-shield ajunge sa absoarba peste 30k dmg mai are si healuri gen Lay on hands" - , now infinite mana is ftw.
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 25-01-2012, 18:24:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici nu ma chinui sa citesc, rejected.

Faci bug report ca lumea fara caps spam sau nu faci.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 25 January 2012 16:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-08-2025, 01:39:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password