User
Pass
2FA

[REJECTED] Mangle Dmg
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2824
Rofly

[why me ?]

Status: Offline
(since 04-12-2021 22:00)

Votes: 106

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-11-2011, 23:55:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=33876&&name=mangle
Descrierea bugului / Bug description: Dmg*ul de la mangle este mult mai mare decat trebuie
Dovada / Proof: Sunt dezbracat , fara talente dmg test pe dummy :

Aici vedeti rezultatul dupa 30 mangle :

Dr.Damage este un addon care iti spune cu aproximatie dmg*ul care trebuie sa il dai tinand cont de adversar , buffuri , talente etc . Calculeaza dmg output in timp real .

Este gresita formula de calcul la mangle .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Whysomadbro
[Banned user]

Banned

(since 20-12-2011 20:17)

Votes: 14

Post Posted: 28-11-2011, 23:59:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Druid-Weapon-Damage-Contribution-t114967.html

Te poate ajuta asta. Aparent spells nu tin cont de arma, pana nu se repara asta, nu ai cum sa zici un anumit spell nu merge bine, abia dupa fix se poate calcula.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Rofly

[why me ?]

Post Posted: 29-11-2011, 00:25:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din ce vad in postul pus de tine se *plang* unii ca dmg*ul este mic si nu tine cont de weapon dmg . Daca ar rezolva si aia ar creste si mai mult dmg*ul la mangle .
In poza pusa de mine nu am arma pusa deci nu ar trebuii sa influenteze ..
Sunt curios cu cat da mai mult dmg decat trebuie mangle cineva care are 360 ilvl .

Tocmai am crescut acest druid si de la lvl 10 la 60 dadeam 1 shot la mobi .

0 0

Back to top
Whysomadbro
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-11-2011, 01:12:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Coriolis wrote:

Weapon Damage la Druid este construit de asa natura incat nu tine cont daca are sau nu arma echipata.
Screenshots cu un test simplu aici. Se poate reproduce de catre oricine. Scoate arma si observa un damage aproape identic.

Test Mangle fara arma: 9.7k average hit damage pe dummy cu 0 armor /0 resil.
Test Mangle cu arma: 10.4k average hit damage pe acelasi dummy.
Diferenta este foarte mica, si este dictata de un plus de ~1k Attack Power din stats de pe arma, nicidecum de lipsa armei.

^
Read this... nu ti-am dat link aiurea. Daca se repara in asa fel incat sa tina cont de wepp dmg cum ar trebuii sa tina, atunci faci test, acum este irelevant pentru ca nu tine cont de el.

0 0

Back to top
trutilol

[Mentally Stable]

(since 20-08-2013 11:12)

Votes: 8

Post Posted: 29-11-2011, 08:42:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Whysomadbro wrote:
Coriolis wrote:

Weapon Damage la Druid este construit de asa natura incat nu tine cont daca are sau nu arma echipata.
Screenshots cu un test simplu aici. Se poate reproduce de catre oricine. Scoate arma si observa un damage aproape identic.

Test Mangle fara arma: 9.7k average hit damage pe dummy cu 0 armor /0 resil.
Test Mangle cu arma: 10.4k average hit damage pe acelasi dummy.
Diferenta este foarte mica, si este dictata de un plus de ~1k Attack Power din stats de pe arma, nicidecum de lipsa armei.

^
Read this... nu ti-am dat link aiurea. Daca se repara in asa fel incat sa tina cont de wepp dmg cum ar trebuii sa tina, atunci faci test, acum este irelevant pentru ca nu tine cont de el.

ai fi in stare sa ii desenezi o arma in pozele alea numa ca sa zici ca nu e gresita formula

url=http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=WoW+Freakz&cn=Strumphitza][/url]
0 0

Back to top
mihay9245

[Mentally Stable]

(since 06-05-2015 08:49)

Votes: 2

Post Posted: 29-11-2011, 10:39:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:

Tocmai am crescut acest druid si de la lvl 10 la 60 dadeam 1 shot la mobi .

si marmota ce facea?

Don't worry,be happy
0 0

Back to top
thatangel

[Mentally Stable]

(since 27-05-2012 23:35)

Votes: 4

Post Posted: 29-11-2011, 12:15:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce cum ne cum druidul da mult prea mult dmg si punct.
0 0

Back to top
Spdy

[Mentally Stable]

(since 30-12-2011 12:07)

Votes: 2

Post Posted: 29-11-2011, 12:47:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Whysomadbro wrote:

^

Ai dreptate, problema e ca el a calculat dmg fara weapon

0 0

Back to top
Whysomadbro
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-11-2011, 12:47:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trutilol wrote:
ai fi in stare sa ii desenezi o arma in pozele alea numa ca sa zici ca nu e gresita formula

Meh nu prea inteleg limbajul backpedalarilor , insa o sa iti explic si tie (again) care este problema.

1. Wepp dmg este calculat prost, ai undeva la jumate din cat ar trebuii sa ai.
2. Abilitatile nu sunt influentate de el cum ar trebuii , gen 9k mangle fara arma 10k cu arma.

Toate astea le gasesti aici: http://forum.wow-freakz.com/Druid-Weapon-Damage-Contribution-t114967.html

Cand se repara asta, atunci o sa poti calcula dmg la abilitatile influentate de wepp dmg ca (Mangle, Shred, Ravage, Maul, S.A.M.D), acum este irelevant pentru ca nu prea tin cont de arma si sunt calculate aiurea. Now you got it?

0 0

Back to top
Rofly

[why me ?]

Post Posted: 29-11-2011, 16:40:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toata lumea a inteles dar mai putin TU (WHYSOMADTRALALA) atata timp cat nu am arma echipata DECE ARE CONTA ?

vreau sa vad druizi cum isi apara clasa !!!

0 0

Back to top
Whysomadbro
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-11-2011, 16:51:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rofly wrote:
Toata lumea a inteles dar mai putin TU (WHYSOMADTRALALA) atata timp cat nu am arma echipata DE CE* ARE CONTA ?

Si eu ce am zis bai baiatule? CA NU MERGE BINE SI NU TINE CONT DE ARMA CUM AR TREBUII SA TINA? Esti si tu mai incet la minte si trebuie sa iti explic separat? Toate abilitatile cu wepp dmg se comporta asa, nu numai mangle.

LE: Poftim ca sa vezi ca e problema generala.

Ravage cu arma:

Ravage fara arma:

Shred cu arma:

Shred fara arma:

Asa ca data viitoare, inainte sa ne tragem de sireturi unu cu altu, mai bine pui mana si te informezi sau asculti de aia care stiu ce vorbesc.

0 0

Back to top
coriolis

[Mentally Stable]

(since 19-02-2014 14:08)

Votes: 3

Post Posted: 29-11-2011, 17:09:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rofly wrote:
Toata lumea a inteles dar mai putin TU (WHYSOMADTRALALA) atata timp cat nu am arma echipata DECE ARE CONTA ?
Vreau sa vad druizi cum isi apara clasa !!!

Il provoci si il jignesti fara ca macar sa intelegi despre ce vorbeste. Omul incearca de ceva timp sa explice ca principala componenta
din joc pe baza careia se calculeaza damage la feral cat este bugged: Weapon Damage.

Mangle = 460% Weapon Damage + Base Damage
Shred = 450% Weapon Damage + Base Damage
Ravage = 850% Weapon Damage + 2813

Ce rost are sa te plangi de 1 abilitate, cand defapt toate sunt bugged, si sunt bugged pentru ca feral cat este acum o combinatie dintre cel de pe Wotlk si cel de pe Cata @ Blizz.

Vrei sa vezi cat de important este sa rezolve Weapon Damage la feral? Pune Unheeded Warning pe acel druid pe care l-ai crescut.... si fa spam de mangle... o sa-ti "pice fata".

0 0

Back to top
Rofly

[why me ?]

Post Posted: 29-11-2011, 17:26:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

coriolis wrote:
Rofly wrote:
Vreau sa vad druizi cum isi apara clasa !!!

Il provoci si il jignesti fara ca macar sa intelegi despre ce vorbeste. Omul incearca de ceva timp sa explice ca principala componenta
din joc pe baza careia se calculeaza damage la feral cat este bugged: Weapon Damage.

Mangle = 460% Weapon Damage + Base Damage
Shred = 450% Weapon Damage + Base Damage
Ravage = 850% Weapon Damage + 2813

Ce rost are sa te plangi de 1 abilitate, cand defapt toate sunt bugged, si sunt bugged pentru ca feral cat este acum o combinatie dintre cel de pe Wotlk si cel de pe Cata @ Blizz.

Vrei sa vezi cat de important este sa rezolve Weapon Damage la feral? Pune Unheeded Warning pe acel druid pe care l-ai crescut.... si fa spam de mangle... o sa-ti "pice fata".

Am facut ce ai zis doar cu trinketu echipat si cand a procuit numerele care sareau pe acolo mau lasat masca

Daca am zis ca druidu da mult prea mult dmg il jignesc ? S inteleg ca acel druid ii vine mama , frate , sora , tata .. wtf ..

Eu am raportat un bug , experienta cu druidul am 0 dar stiu ca abilitatile din feral iao X% din weapon dmg .
Nu stiu ce parte a paharului vedeti voi dar luatio logic daca asa fara sa tina cont de weapon da 3x dmg cand repara si aia ce facem sau pana repara ?

0 0

Back to top
Whysomadbro
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-11-2011, 17:41:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rofly wrote:
Eu am raportat un bug , experienta cu druidul am 0 dar stiu ca abilitatile din feral iao X% din weapon dmg .

Aparent nu numai cu druidul esti 0, dar si cu cititul/ganditul tot pe acolo esti. Daca o sa se repare astfel incat abilitatile sa tina de wepp dmg cum ar trebuii sa tina, automat si shred si mangle si ravage o sa dea ok. Cum ziceam bug report facut la fiecare abilitate nu are nici o relevanta, cand de fapt problema este cu totul alta si anume http://forum.wow-freakz.com/Druid-Weapon-Damage-Contribution-t114967.html <- asta.

Staff message (Levier):

+1 warn, flaming.

Last edited by Whysomadbro on 29-11-2011, 17:48:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Rofly

[why me ?]

Post Posted: 29-11-2011, 17:45:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Whysomadbro wrote:
Rofly wrote:

Aparent nu numai cu druidul esti 0, dar si cu cititul/ganditul tot pe acolo esti. Daca o sa se repare astfel incat abilitatile sa tina de wepp dmg cum ar trebuii sa tina, automat si shred si mangle si ravage o sa dea ok. Cum ziceam bug report facut la fiecare abilitate nu are nici o relevanta, cand de fapt problema se stie care e si anume http://forum.wow-freakz.com/Druid-Weapon-Damage-Contribution-t114967.html <- asta.

E de ajuns cat gandesti tu stai linistit si imi pare rau ca mam legat de dmg*ul care il da mama ta .

Staff message (Levier):

+1 warn. Te abtii de la jigniri. Si foloseste acuzativul cand trebuie. Se scrie "pe care il da mama ta."

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burton, 02 May 2012 18:21

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 22-08-2025, 21:54:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password