User
Pass
2FA

[REJECTED] Raid CD luat aiurea

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message1041
ypsya

[No warn No worries]

Status: Offline
(since 13-12-2015 00:20)

Votes: 22

Post Posted: 11-07-2013, 14:25:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: N/A

Descrierea bugului / Bug description:

Am facut 2 tickets si exista cineva care imi tot raspunde la ele fara sa inteleaga ce am spus (desi a fost foarte explicit ticketul), insistand sa ma invete chestii de baza ale jocului. No offence, dar joc de multi ani si sunt capabil sa inteleg niste "mecanici" pe care le-au gandit astia cand au facut jocul.
Ideea e asa: am luat cooldown de raid DS 25N, eu fiind in 10HC, dupa ce am fost inainte in raidul acela de 25N si am primit kick in timpul primului encounter @ Yor' *&%&. Daca e vorba de vreun fix ascuns, care sa previna vreun exploit, inteleg, numai sa mi se spuna. Desi nu vad ce ar putea sa previna. Daca nu, cititi in continuare.

Am intrat in DS 25n, am stat aproximativ 10 minute sa se completeze raidul (mult peste minutul ala, sau cat e, pana cand iei CD daca cineva intra cu CD in instanta; asta ca sa ajung si acolo unde mi s-a explicat mie in ticket cum sta treaba; vis-a-vis de asta, trebuie sa zic ca NU asa e gandit sistemul de share CD, adica daca eu sunt in instanta impreuna cu alti 15 oameni, in fata bossului, ALA CU CD CARE CICA "MI-AR DA SI MIE CD" intra in instanta si NU NE VEDE pentru ca e pe alt raid ID, in alt phasing). S-a completat raidul, a inceput encounterul, am primit kick pe la jumatatea lui, am iesit afara, am stat aproximativ 5 minute sa gasesc alt raid, am gasit unul de 10HC. Intru in asta de 10HC, merg in instanta unde ma asteptau ceilalti membri, stau si aici vreun sfert de ora sa mai gasim un om, in fata bossului, timp in care ma trezesc cu "You are now saved to this instance" message si "You receive item: Mote of Darkness x1". Mi-am verificat imediat CDurile folosind comanda ".cd" si a aparut un CD nou, anume DS 25N. Acum va intreb: cum e posibil asa ceva?
Repet, nu vreau sa arat lipsa de respect fata de GMul care mi-a raspuns in doua randuri ticketelor, ci pur si simplu insist eu sa inteleaga ca nu e asa cum zice el. Nu ai cum sa iei CD de la cineva care intra peste tine in instanta, ci numai invers, daca tu intri peste el, intri in raid IDul lui, respectiv in phase corespunzator lui. Nu ai cum sa iei CD de alta dificultate/dimensiune in raid care nu corespunde dificultatii/dimensiunii in care esti. Noi fiind pe 10hc la momentul cand am luat CD, nu avea cum sa intre cineva (nici daca se putea in felul asta) si sa imi dea mie CD de 25N. Plus ca am luat Mote of Darkness din senin, deci nu am primit CD si gata. Multumesc pentru promtitudine, dar gresesti, iar eu am fost destul de explicit @ GM care mi-a raspuns ticketelor.

Scuze pentru acest "wall of text", dar daca nu desfasor frazele, sau scriu in limita numarului de caractere, ca intr-un ticket, nu sunt inteles. Si chiar nu imi mai permit sa cer remove CD, dar macar sa intelegi ca este o problema reala si ca trebuie rezolvata daca se mai repeta in randul playerilor. Eu nu am guild, nici timp de asa ceva si sunt convins ca sunt multi la fel ca mine. Intru in raiduri si, daca vad ca nu o sa mearga, nu raman sa pierd timpul luand wipe sau sa fac CD pentru un singur boss. Dau leave. N-as vrea sa fiu constrans sa raman in raid si sa sper ca nu moare bossul pana la final ca sa pot da leave si sa nu iau CD afara din instanta, eu nemaifiind in raid.

Dovada / Proof: Nu cred ca sunt capabil sa demonstrez nici daca ne uitam la activity feed, pentru ca "as fi putut lua CD de la cineva", evident -, insa am explicat absolut totul, nu se pune problema.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cholo

[Mentally Stable]

(since 23-04-2022 08:32)

Votes: 6

Post Posted: 11-07-2013, 17:19:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/view-post-2786914.html?highlight=raid+cooldown#2786914
0 0

Back to top
ypsya

[No warn No worries]

(since 13-12-2015 00:20)

Votes: 22

Post Posted: 11-07-2013, 20:04:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cholo wrote:
http://forum.wow-freakz.com/view-post-2786914.html?highlight=raid+cooldown#2786914

Merci, nu stiam chestia asta. Nu sunt up to date legat de Catashit atat de mult incat sa cunosc asemenea detalii. Totusi, mi se pare absurd. In fine, daca voi ziceti ca asa era si pe oficial, ma las de PvE, ca oricum e shit.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Pirinush, 11 July 2013 19:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 03-12-2024, 07:41:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password