User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
[RO] Demonology Warlock PvE Guide - Patch 4.3
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message88444
adiman0011

[Creep]

Post Posted: 23-01-2014, 02:53:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ATM cum da warlockul (any spec) fata de celelalte clase?
0 0

alexthewarrior1

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-01-2014, 01:26:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Ultraxion-Warlock-Soulburn-Pet-t279854.html can anyone confirm this please?
0 0

Furious428

[~Life is Music~]

Post Posted: 22-02-2014, 21:54:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shadowflame se foloseste in rotatie ?
0 0

Daeron

[Death's Demise]

Post Posted: 22-02-2014, 22:39:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Furious428 wrote:
da
0 0

MindBreaker

[Metamorphosed]

Post Posted: 22-02-2014, 23:37:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Furious428 wrote:

Da e foarte bun si aoe si single target pt demo dat fiind faptul ca felhunterul primeste 30% increase pe shadow bite de la fiecare dot.
0 0

Furious428

[~Life is Music~]

Post Posted: 23-02-2014, 09:32:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MindBreaker wrote:
Furious428 wrote:

Da e foarte bun si aoe si single target pt demo dat fiind faptul ca felhunterul primeste 30% increase pe shadow bite de la fiecare dot.

Intrebam pentru ca nu l-am vazut in rotatie in guide ... si acum aflu de chestia cu petu -
0 0

MindBreaker

[Metamorphosed]

Post Posted: 25-02-2014, 21:18:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DPS Chart
0 0

MindBreaker

[Metamorphosed]

Post Posted: 01-03-2014, 21:14:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Videoclipuri noi: Morchok 10 Heroic/Warlord Zon'ozz 10 Heroic/Yor'sahj the Unsleeping 10 Heroic si bonus Ultraxion 10 Heroic
L.E. Ultraxion 25 Heroic
0 0

Villy

[Freakz.ro freak]

Post Posted: 22-03-2014, 06:42:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As mai avea ceva de adaugat. In inceputul encounterului eu folosesc demon swap. Incep cu Felguard pentru efectul din Demon Soul si dupa fac swap cu Felhunter.

Folosesc urmatorul macro pentru demon summon si demon swap.

/cast [@Shaathun,dead] Summon Felguard
/cast [@Haadhon,dead] Summon Felhunter
/stopmacro [@pet,dead]
/cast [pet:Felguard] Soulburn
/cast [pet:Felguard] Summon Felhunter
/cast [pet:Felhunter] Summon Felguard
/cast [nopet] Summon Felguard

Note:
Shaathun - numele Felguard-ului
Haadhon - numele Felhunter-ului

Poti adauga acel tip in guide-ul tau.
0 0

Seyrox
[Banned user]

Banned
Post Posted: 22-03-2014, 09:22:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sau in loc sa te chinui cu un macro asa de mare, ca oricum tot nu se merita in mijlocul encounterului sa schimbi petii doar pt acel demon soul de la felguard, doar la aoe si acolo summonezi felguardu prin soulburn
Si macro mai simplu:
/cast soulburn
/cast Summon Felhunter
0 0

Villy

[Freakz.ro freak]

Post Posted: 22-03-2014, 10:57:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Seyrox wrote:
Sau in loc sa te chinui cu un macro asa de mare, ca oricum tot nu se merita in mijlocul encounterului sa schimbi petii doar pt acel demon soul de la felguard, doar la aoe si acolo summonezi felguardu prin soulburn
Si macro mai simplu:
/cast soulburn
/cast Summon Felhunter

Pai exact. Nu zic in mijlocul encounterului ci doar la inceput ptr burst.
0 0

MindBreaker

[Metamorphosed]

Post Posted: 22-03-2014, 17:01:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am schimbat la single target rotation.
0 0

ovidiu_2311

[Mentally unStable]

Post Posted: 29-04-2014, 16:55:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu o intrebare, am vazut ca ziceai ca trebuie sa avem 1993 haste care ar insemna dupa graficul tau 25 % haste, eu am 398 ilvl si am 2881 haste rating dar acesta inseamna abia 24.97 %. Ii buguit pe freakz? si cat ar trebui sa am haste pt extra tick de coruption?
0 0

MindBreaker

[Metamorphosed]

Post Posted: 29-04-2014, 23:06:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

25% haste sa ai cu di si 5%haste buff.
0 0

ryangg

[Advisor]

Post Posted: 13-10-2014, 10:28:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru cine mai este aici si joaca warlock la nivel inalt , o rotatie si main stats ?
0 0

Nemoboyz

[Creep]

Post Posted: 13-10-2014, 12:01:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
Pentru cine mai este aici si joaca warlock la nivel inalt , o rotatie si main stats ?

gasesti raspunsurile la inceputul topicului -
0 0

ryangg

[Advisor]

Post Posted: 13-10-2014, 12:23:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai mam uitat la inceput,dar se cam contrazic legat de filler ..
0 0

Nemoboyz

[Creep]

Post Posted: 13-10-2014, 15:01:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

specul din tutorial este pentru single target unde se foloseste incinerate ca filler. este si specificat sub imagine cum ca este "incinerate build" asa ca nu prea poti juca cu shadowbolt, cel putin pe specu' asta -
TL:DR incinerate filler pe specul din ghid.
0 0

ryangg

[Advisor]

Post Posted: 13-10-2014, 15:10:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nemoboyz wrote:
specul din tutorial este pentru single target unde se foloseste incinerate ca filler. este si specificat sub imagine cum ca este "incinerate build" asa ca nu prea poti juca cu shadowbolt, cel putin pe specu' asta -
TL:DR incinerate filler pe specul din ghid.

Si care spec merge mai bine ,cel cu shadowbolt sau incinerate?
0 0

Nemoboyz

[Creep]

Post Posted: 13-10-2014, 15:15:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sincer sa iti raspund, nu stiu. daca o iei logic ar trebui sa fie cel cu incierate pentru ca are partea cu damage increase daca e immolate pe target. poti astepta sa iti raspunda cineva care joaca demonology sau poti testa tu sa vezi care merge mai bine -
eu as zice ca incinerate care pe langa shadow bolt are si un cast time mai mic - plus ca oricum o sa il folosesti la procul de molten core -
0 0

MindBreaker

[Metamorphosed]

Post Posted: 13-10-2014, 19:37:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incinerate build e mai bun la single target, pt encountere aoe gen zon'ozz daca compozitia raidului nu iti permite sa stai pe boss in black phase si trebuie sa contribui la omoratul ochilor folosesti spec de shadowbolt (inlocuiesti improved corruption cu bane) astfel ai cast time reduce pe immo si pui mai repede dots pe mai multe targeturi si filler-ul devine shadow bolt deoarece primeste si el reduce la cast time.
0 0

Nytrox

[bored]

Post Posted: 13-10-2014, 19:39:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MindBreaker wrote:
Incinerate build e mai bun la single target, pt encountere aoe gen zon'ozz daca compozitia raidului nu iti permite sa stai pe boss in black phase si trebuie sa contribui la omoratul ochilor folosesti spec de shadowbolt (inlocuiesti improved corruption cu bane) astfel ai cast time reduce pe immo si pui mai repede dots pe mai multe targeturi si filler-ul devine shadow bolt deoarece primeste si el reduce la cast time.

pe langa asta,e bun si in encountere de burst(gen morchok).
0 0

Nemoboyz

[Creep]

Post Posted: 13-10-2014, 22:40:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XRobert01 wrote:
MindBreaker wrote:

pe langa asta,e bun si in encountere de burst(gen morchok).

exact. specul din topic este pentru single target si se foloseste incinerate ca filler. plus ca la specul cu sb se foloseste glyph of corruption pentru free sb procs:)
0 0

ryangg

[Advisor]

Post Posted: 13-10-2014, 22:42:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu prea am vazut lock(demo) sa joace cu incinerate filler...dar fie
0 0

whisperica

[Oltean sh3F]

Post Posted: 15-10-2014, 14:08:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in 4.3 se folosea incinerate ca filler. cel putin pe retail. nu stiu exact cum e treaba pe freakz ca nu am mai facut un raid de 1 an si ceva.
teoretic ar trebui sa fie la fel..
0 0

Shadowphyre

[Ōtsutsuki Clan]

Post Posted: 15-10-2014, 17:28:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

over-all ce parere aveti . specul de sb e mai bun sau specul de incinarata?mi se pare mai interesant cel de shadowbolt -
0 0

ryangg

[Advisor]

Post Posted: 16-10-2014, 07:17:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shadowphyre wrote:
over-all ce parere aveti . specul de sb e mai bun sau specul de incinarata?mi se pare mai interesant cel de shadowbolt -

Asta intreb si eu..maj warlocks demo..au shadowbolt 1st pe recount
0 0

Shadowphyre

[Ōtsutsuki Clan]

Post Posted: 16-10-2014, 14:16:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
Shadowphyre wrote:

Toti locki demo pe care ii stiu joaca la incinarate,doar eu joc la shadowbolt.
0 0

ryangg

[Advisor]

Post Posted: 16-10-2014, 14:20:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shadowphyre wrote:
ryangg wrote:
Shadowphyre wrote:

Si le-ai testat pe amandoua ? gen madness ,pe care build da mai bine?
0 0

Shadowphyre

[Ōtsutsuki Clan]

Post Posted: 16-10-2014, 18:16:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
Shadowphyre wrote:
ryangg wrote:
Shadowphyre wrote:

Si le-ai testat pe amandoua ? gen madness ,pe care build da mai bine?

Nu pot sa spun care e mai bun,fiecare are preferintele lui.Mie imi place mai mult shadowbolt -
0 0

MindBreaker

[Metamorphosed]

Post Posted: 18-10-2014, 20:54:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie sa testezi singur daca vrei un raspuns cat mai bun pentru ca nu la toti o sa le fie usor cu sb spec unde trebuie sa ai grija sa schimbi pe incinerate cand ai molten core proc.
0 0

ryangg

[Advisor]

Post Posted: 22-10-2014, 09:43:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si legat de faza cu full mastery gear...deci bagi gear-ul full mastery ,potiune ,demon ..si apoi schimbi gear normal ?
0 0

Ph3n0

[Serial Conflagrater]

Post Posted: 22-10-2014, 13:51:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da, + procurile din trinkete; si toate astea inainte de combat
0 0

ryangg

[Advisor]

Post Posted: 22-10-2014, 13:58:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sounds fun -
0 0

Shadowphyre

[Ōtsutsuki Clan]

Post Posted: 26-10-2014, 10:30:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
Sounds fun -

E fun,pana cand iti face unu ninja pull si te prinde cu gearu de switch.Atunci nu mai e fun -
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 20-08-2025, 00:01:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password