User
Pass
2FA

Raiduri vechi.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message1897
PaladinFreak

[Traitor.]

Status: Offline
(since 27-02-2013 19:37)

Votes: 6

Post Posted: 24-02-2013, 21:55:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Explicati-mi si mie ce aveti de gand sa faceti cu instantele de low level. Uitati-va si voi:

ICC-ul e scriptat HAOTIC;
De Ulduar nici nu mai vorbesc, dintr-o instanta de nota zece a ajuns o mizerie infecta; ca sa faci bossii trebuie sa treci de Leviathan. Dar, surpriza! Leviathan e buguit, da de ce sa-l scoateti, lasati-l acolo ca e frumos, ca si reactia de nepretuit a achieverilor inraiti cand vad ca bossul se buguie in maxim 1 minut.
Naxxramasul mai merge. Oh wait, acolo iei crashurile alea fara numar. (cu toate astea e cel mai bine scriptat dintre cele enumerate)
TOC - Un singur encounter merge; restul nu se pot incepe; se buguie NPC-ul care incepe eventul.

Nu mi-o luati in nume de rau,nu vreau sa jignesc pe nimeni, apreciez faptul ca voi,stafful wow freakz incercati sa faceti un gameplay cat mai bun si sun constient de faptul ca joc pe gratis, dar vreau doar sa stiu ce aveti de gand cu raidurile din expansion-urile anterioare. Sunt printre noi si achieveri, unii dintre ei au donat (si evident ca au si asteptari), care fac ceva mai mult decat activitatile de rutina ale playerilor obisnuit si au mai mult de 500 - 1000 achievement points. Macar scoateti - in cazul ulduarului - ce e buguit si faceti in asa fel incat sa se poata sari peste bossul respectiv. De celelalte ati putea totusi sa va ocupati.

Oricum ati putea si voi sa puneti mana sa mai reparati din aceste instante; nu cred ca s-ar supara cineva si poate ca ar fi chiar mai bine primit fixul decat un boss nou in firelands/ds.

Inca odata imi cer scuze daca am jignit pe cineva cu acest thread. Numai bine!

. . .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
FrostBlaze

[Mentally Stable]

(since 04-02-2017 23:47)

Votes: 9

Post Posted: 24-02-2013, 22:39:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TOC am facut azi si merge, ICC merge pe 25, pe 10 player e buguit.(gen putricide)
Ulduar nu stiu...

Ce cred ca o sa iti zica si restul adminilor...tot ce tine de lvl 85 e prioritate, nu te astepta sa repare instante vechi pana nu le fac pe astea de acuma.

PS: Mai aveai tu un topic pe undeva cu strathholme...confirm AICI pt topicu ala=)) ca sunt niste mobi cu evade si se blocheaza Arthas la ei, in rest scriptu merge.
PS2: Nu, nu ar fi mai bine primit un fix din asta, lumea vrea instantele de 85, am jucat destul WOTLK.

0 0

Back to top
Voinic

[pve]

(since 29-06-2019 06:57)

Votes: 13

Post Posted: 24-02-2013, 22:53:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

leviathan merge chiar azi am facut pe 10 si acu 2-3 zile pe 25 .
0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 24-02-2013, 23:01:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inainte sa debitezi tampenii informeaza-te....
Ulduar MERGE! Ca guilda/raidul e plin de maimute care nu stiu sa treaca de boss e treaba ta dar el se poate face... Error in Naxx? Doar la Instructor dar se poate trece si de ala daca ai un dps rapid si bun incat sa-l dea jos pana la Error. Toc merge cap coada cum trebuie....
In concluzie, eu cred ca tu nu ai pic de rabdare in a face raid-urile ...
De ICC nu ma pronunt...pare cam 80% cum trebuie Thinking

0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 24-02-2013, 23:57:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaladinFreak wrote:
ICC-ul e scriptat HAOTIC;

- Haotic ? Chiar deloc :

Lord - Blizzlike
Lady - Blizzlike
Gunship - n/a
DB - Blizzlike
Rotface - Blizzlike
Fester - Blizzlike
Prof - Blizzlike ( are casturile marite ca se evite crashuri si pe 10 n e scos din acelasi motiv)
Council - Blizzlike
BQ - Blizzlike
Vali - n/a ( spawneaza prea multi mobi si da crash la server)
Sindra - n/a ( da tp la light's hammer )
LK - n/a

Unii bosi au scriptul mai bun decat pe 3.3.5 , eu zic sa te multumesti si cu astia care sunt.

Casuta : Ravenous

Mistweaver Monk Guide PvE

0 0

Back to top
Ficatuman

[Creep]

(since 22-01-2018 17:49)

Votes: 24

Post Posted: 25-02-2013, 07:47:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaladinFreak wrote:
Oricum ati putea si voi sa puneti mana sa mai reparati din aceste instante; nu cred ca s-ar supara cineva si poate ca ar fi chiar mai bine primit fixul decat un boss nou in firelands/ds.

Vorbeste in numele tau,altii care au farmat pe wotlk instantele astea sunt satuli de ele.
PS:Rotface nu e chiar blizzlike(da cu vile gas)

0 0

Back to top
Bacchus

[Unbearable]

(since 03-01-2023 19:21)

Votes: 87

Post Posted: 25-02-2013, 10:23:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incercam sa multumim pe toata lumea sau o parte din ei macar.

E greu sa ne impartim in atatea locuri. Sa facem aia, cealalta, etc.

Unii inteleg cat de greu este sa faci atatea fixuri dar unii sunt batuti in cap si nu inteleg ca NU SE POATE TOTUL dintr-o data. Cum s-a tot zis VA RUGAM SA AVETI RABDARE! Toate la timpul lor.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Faithless, 25 February 2013 08:23

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 10-02-2025, 18:29:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x