User
Pass
2FA

Problema tastatura(i)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message815
ryangg

[Advisor]

Status: Offline
(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 135

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-02-2015, 08:24:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna , de o saptamana incoace a inceput la tastatura anumite butoane sa nu mearga deloc...ok pana aici ,am cumparat apoi alta..a mers 2 zile,apoi iar anumite butoane au inceput sa nu mearga...am cumparat a 3 a tastatura la fel..ce cauza ar putea fi ?

Am tot descarcat unitatea de energia statica ,dar la fel nimic...o fi vreo problema de partea de electricitatea,socuri etc. ?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
darkzone

[Mentally Stable]

(since 17-04-2015 15:16)

Votes: 5

Post Posted: 02-02-2015, 08:41:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-ai precizat pe ce port se conecteazã tastaturile respective. Dacã sînt pe USB, atunci poate fi o problemã pe linia de +5V care le alimenteazã, respectiv regulatoarele de pe placã. Ar trebui efectuatã o verificare cu un multimetru (preferabil digital) pe linia respectivã, în idle și în load, dupã care comparate rezultatele și vãzut dacã ies din specificațiile ATX, ±5% din valoarea de referințã. Eventual o conectezi pe alt port și urmãrești dacã se mai întîmplã. Porturile USB sînt conectate cîte douã la un regulator de tensiune, respectiv controller care face legãtura cu controllerul integrat în PCH.
Dacã sînt pe PS/2, atunci problema poate proveni și din sursã, tot din linia de +5V, doar cã în acest caz sînt alte circuite care alimenteazã porturile respective.

Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2SWDB91B in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%!
0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

Post Posted: 04-02-2015, 08:27:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

darkzone wrote:
N-ai precizat pe ce port se conecteazã tastaturile respective. Dacã sînt pe USB, atunci poate fi o problemã pe linia de +5V care le alimenteazã, respectiv regulatoarele de pe placã. Ar trebui efectuatã o verificare cu un multimetru (preferabil digital) pe linia respectivã, în idle și în load, dupã care comparate rezultatele și vãzut dacã ies din specificațiile ATX, ±5% din valoarea de referințã. Eventual o conectezi pe alt port și urmãrești dacã se mai întîmplã. Porturile USB sînt conectate cîte douã la un regulator de tensiune, respectiv controller care face legãtura cu controllerul integrat în PCH.
Dacã sînt pe PS/2, atunci problema poate proveni și din sursã, tot din linia de +5V, doar cã în acest caz sînt alte circuite care alimenteazã porturile respective.

Este prin USB conexiunea..imi face la fel pe toate cele 4 porturi de la spate si cele 2 din fata...in urma cu vreo 3 luni unitatea primise un soc de la tensiunea mare pe retea si nu se mai deschidea...am scos bateria 5 min si apoi si-a revenit...plus ca acuma desi inchid pc ,mouse inca are luminita aprinsa desi nu ar mai trebuii sa primeasca curent

0 0

Back to top
darkzone

[Mentally Stable]

(since 17-04-2015 15:16)

Votes: 5

Post Posted: 04-02-2015, 10:45:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atunci e de la regulatoarele de pe placa de bazã care au ieșit din parametri. Reparația costã de regulã mai mult decît face toatã placa, prin urmare va trebui s-o înlocuiești.

Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2SWDB91B in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%!
0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 04-02-2015, 11:56:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tastaturile au fost diferite si inca face figuri Mobo is kill, faza cu luminile aprinse depinde de la modelul perifericei pana la mobo, la mine se inchide sobolanul dar tastatura sta aprinsa, no biggie.

Recomand si un UPS pe viitor, am unul SH de cativa ani si m-a pazit de multe cu instalatia de curent de pe vremea lu ceasca din cartier.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

Post Posted: 09-02-2015, 16:24:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

darkzone wrote:
Atunci e de la regulatoarele de pe placa de bazã care au ieșit din parametri. Reparația costã de regulã mai mult decît face toatã placa, prin urmare va trebui s-o înlocuiești.

Cred ca o sa schimb tot pc ...il am de 5 ani acus..mersi de raspunsurit

TC please

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 27-07-2025, 19:58:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password