User
Pass
2FA

Reclamatie richi
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message6607
BlaCkMinD

[Be productive.]

Status: Offline
(since 21-06-2024 10:11)

Votes: 60

Post Posted: 27-08-2010, 21:15:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : AZ Gamer
- Numele adminului reclamat : richi ;x
- Harta, ora si data faptei reclamate : de_westwood , 22:00 , 27.08.2010
- Motivul / Regula incalcata : Ma pusesem si eu de 2 sec spec ca ma duceam pana la baie,si el imi zice sa ma bag la joc ca de nu kick,i-am zis sa astepte 5 sec (metaforic vorbind) si face misto si imi da kick.
Stiu ca nu este voie sa stai spec dar pe altii ii lasa si 10 min(cand iau kick automat) dar acum era nervos pe mine,cum era si jupanu si imediat ce m-au vazut spec kick.
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola :

Eazy- dropped
*SPEC* jupanu*** : gamer la joc te rog

PaZuZu killed SeLp.Love Struck with m4a1
*DEAD* Insane ,) : omg

*DEAD* HappyKid : -

*SPEC* jupanu*** : sau ai kick

*DEAD* Insane ,) : de unde ala va..

Eazy- connected
SeLp.Love Struck is joining the Counter-Terrorist force
*SPEC* AZ Gamer : deabea mam pus

*DEAD* SeLp.Love Struck : -

Van Snitel Svaiter killed moartea with ak47
*SPEC* AZ Gamer : stai 5 sec

Eazy- dropped
Eazy- has left the game
*DEAD* SeLp.Love Struck : criminalu

ADMIN: kB>>Ray^Gaming. Is No Longer Gagged
Message from Admin (richi;o): SPEC IN OR OUT!
*DEAD* SeLp.Love Struck : /rankstats

10nuTz* killed groparu with m4a1
*SPEC* AZ Gamer : stai 5 sec maaa

*SPEC* richi;o : 1

[war4.freakz.ro] Pentru reclamatii, sugestii si altele, vizitati forumul serverului: http://www.war4.freakz.ro
Insane ,) dropped
Insane ,) has left the game
*SPEC* richi;o : 2

*SPEC* AZ Gamer : deabea mam pus

*SPEC* richi;o : 3

PaZuZu : epic
*SPEC* richi;o : 4

*SPEC* richi;o : 5

Kicked by Console
Kicked

PS: Stiu ca o sa iau o gramada de contra cand o sa fac cerere de slot,dar nici nu ma va surprinde pentru ca voi dati pro sau contra in functie de cat de bine va intelegeti cu acea persoana,nu ii dati pro sau contra pe cum s-ar descurca in functia respectiva.Aici nu ma refer la toti adminii,ma refer numai la anumiti admini care am observat de cand sunt pe server ca isi ajuta prietenii/fratii si etc...

Am observat ca aici trebuie sa ai relatii ca sa ajungi undeva sus,caci pe merit si daca ai merita nu vei ajunge din cauza celor care nu stiu sa aprecieze omul decat dupa relatia care o are cu el...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
saLaM_^

[Maniac]

(since 30-01-2013 21:28)

Votes: 19

Post Posted: 27-08-2010, 21:19:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prunc , serveru era plin crezi ca mai aveam noi nevoie de spectatori?
apropo..pune si consola dinainte sa te mai lauzi putin cu ce gura mare ai -

ps: sa nu zici ca nu am zis spec in or out si ai luat si tu un kick - dute la mama si plangi

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 27-08-2010, 21:20:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma snk , mai terminate q toate tamtamurile asta , Dc nu ai pus tot din consola? - , Sau vrei sa iti reamintesc ? cum miai zis u mie "xD tu mai taci acolo ma ca vb cam mult, esti cam stresant" sau cv de genu ! , Sau mai bn zis , ce pm ai putut sa`mi dai de am ramas Surprise masca frate sincer acum -
-Uitativa si voi ce poate sa zic asa numitul snk -

"
BlaCkMinD wrote:
" xD!. -Ba da gata ! , Aicea este lista de codati ? - Sau yahoo messenger ?- , Sincer nu`ti pre dai seama , Dak ai cv de vb , "faci un post , apoi dak vrei sa mai zici cv, Dati edit ! "
-Lasati vb si ocupativa de codati - ,nu de conferinte -"

snk - Uitete cu o pagina -2 in urma ca ai facut acelasi lucru,hai frate ce naiba tu ne crezi prosti sau ce?Tu ce-ai facut cu 2 pagini in urma?Si mai ai si tupeul sa comentezi,sincer ai devenit nesimtit de cand ai luat admin,prea mult tupeu dasta de vedeta. -
"

Deci snk mai termina q prostiile , si las`o mai moale - , Invata sa respecti frate - ,

aDwar3 - Casuta vocala

Last edited by xD!. on 27-08-2010, 21:25:48; edited 1 time in total
0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 27-08-2010, 21:24:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

precizati clar motivu pentru care stati spectatori pe amx_page...mai ales cand serverul este plin pentru ca probabil veti primi kick..
snk e a 3 reclamatie pentru un kick...ce mai pot sa zic -...no words -
richi si jupanu fiti mai calmi si aveti mai multa rabdare cu jucatori...va rog.
v-am zis ca media de varsta pe server e ceva mai scazuta..trebuie neaparat sa aveti rabdare mai multa..e important sa intelegeti asta...

Last edited by TwisTer on 27-08-2010, 21:29:10; edited 3 times in total
0 0

Back to top
saLaM_^

[Maniac]

(since 30-01-2013 21:28)

Votes: 19

Post Posted: 27-08-2010, 21:26:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TwisTer wrote:
precizati clar motivu pentru care stati spectatori pe amx_page...mai ales cand serverul este plin pentru ca probabil veti primi kick..
richi si jupanu fiti mai calmi si aveti mai multa rabdare cu jucatori...va rog.

twistere,daca ai timp uite`te te rog in loguri sa vezi ce gura mare are si cata nesimtire e in pruncu asta ca nu am mai putut juca calumea cand l`am auzit Dosent Matter erau 14 vs 15 ce mai avea sa caute spec? Dosent Matter

BlaCkMinD wrote:
Eu acum 2 zile am luat slot pe deathrun Freakz de la tweety,fara cerere fara nimic.

in "5 sec" incep sa te aplaud -

BlaCkMinD wrote:
xD!. wrote:
AS PREFERA SA NU MAI POSTEZE NIMENI NU VREAU SA SE AJUNGA DIN NOU LA OFF-TOPIC

Tie ce-ti veni sa dai copy -paste? N-ai destule posturi sau ce?

TOPIC CLOSE!!

cine face off-topic? - in primu rand nici n`o scris chestia asta pruncule -

Last edited by saLaM_^ on 27-08-2010, 21:42:51; edited 2 times in total
0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 27-08-2010, 21:32:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sNk,incepi sa ti-o cam iei in cap.As fi mult prea cretin sa nu dau dreptate adminilor(qx si jupanu),n-aveai ce cauta spec.Daca te duci la baitza sa faci "shushu",ori dai pe amx_page "ma duc la baie,revin imediat",ori iesi frumusel si dai reconnect cand te intorci,cu manutzele spalate,evident.Regulile astea se aplica tuturor playerilor,inclusiv noua ca admini,nu te vad cu vreun motz in frunte ca tu sa nu le respecti,nu-ti convine eu te pup si iti urez pa - ,vorba lui richi <<pruncule>> -

l.e:iti mai arati si latura rasista aici pe forum...m-ai dat gata...piei!
Ai reusit sa te faci de ras si pe ziua de azi,see you tomorrow - Applause

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.

Last edited by PaZuZu on 27-08-2010, 21:43:16; edited 3 times in total
0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

Post Posted: 27-08-2010, 21:35:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum spuneam...prietenii Dosent Matter

xD nu am spus ca vb prea mult si ca esti stresant tiam zis in felu urmator:

mai taci ma

dupa care tu

cine sa taca?

tu ma ca vorbesti intruna nuti mai tace gura de cand ai luat admin cu toate fitele

dar nu mai vreau sa intru in detalii cu "fite de admin" Dosent Matter ca dupaia ziceti ca uite cum e ala.

richi nu ziceam ca nai zis spec in or out,ziceam ca ai facut misto si eu nu suport mistocarii.Am o ura pentru ei cum am pentru ciori(tigani) .

Vreau sa va multumesc de pe acum pentru nenumaratele "contra" pe care le voi primi , cum ziceam.....prietenii Dosent Matter .

Eu acum 2 zile am luat slot pe deathrun freakz de la tweety,fara cerere fara nimic.
De ce?In trecut facusem ce facusem si acolo,iar lui tweety ii venea sa dea cu ceva in mine,deci nu eram prieteni mai deloc,dar el a avut incredere in mine cand i-am spus ca incerc sa ma schimb si i-am dovedit ca pot se pare.

Pentru voi nu conteaza daca s-ar descurca sau nu(iara nu dau nume,nu vorbesc despre toti)conteaza daca vi se "inchina" voua la picioare

Topic close...

PS:Chestia cu "prunc" iarasi reveniti la varsta,eu ti-am zis pazuz cum sunt oamenii care se leaga de varsta,si inca ceva : Tweety are 14 ani e owner pe DR,The Angel are 14 ani e owner pe DR,la ce va duce gandul cand aflati ca are 14 ani?La prostii va spun eu clar!!Si uitati sunt amandoi owneri!(scz de off-topic)

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 27-08-2010, 21:37:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:

-atunci dc mai faci reclamatii "absurede" , Doar pt k ai primit kick ?- , Lol si eu mi`am luat kick knd faceam demo - si ce ? dak nu am dat amx_page sa anunt , asta este ,
-incearca sa te mai controlezi !

edit// Ma snk , incearca sa tii gura aia oleak mai mica - , Te rog eu , de data asta te`am iertat pt, k ai zis ce ai zis Dosent Matter, Dar data viitoare o sa primesti un indelungat gag - , Pt jicnirile aduse "adminilor", si nu aici , pe mess sau etc, ci pe sv -

edit//
Quote:
tu ma ca vorbesti intruna nuti mai tace gura de cand ai luat admin cu toate fitele

-Ma frate in primul rand sa o luam asa cu usurelul,
1.Pe war4 eu nu cred k am vazut vreodata admini cu fite, si nici nu o sa existe asa cv
2.Mie imi tace gura, doar atunci cand stiu ca nu am gresit cu nimik , incep a vorbi ca si o "moara stricata" , ceea ce nu va da bine niciodata
3.Nu cred ca mi`am luat admin pt "fitzele mele" asa cum zici u, eu zic ca am luat pe merit si pe buna dreptate !
4.Mai termina si u q toate "aberatiile" astea aduse adminilor, ca nu este prima data , in care faci "reclamatie" , pt cv absurd
5.Ai primit doar un simplu kick , nimic altcv
6.eu vad ca tu tot faci "topicuri" absurde ,
7.Si cum a mai zis si cnv, nu`mi aduc aminte - , un owner poate inchide si deschide acest , topic cand vrea el ! , asa ca nu ne mai spune u "noua" sa terminam !
8.Bagati mintile`n cap , ca asa nu o sa ajungi nicaieri -

aDwar3 - Casuta vocala

Last edited by xD!. on 27-08-2010, 22:59:59; edited 2 times in total
0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

Post Posted: 27-08-2010, 21:39:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:

Tie ce-ti veni sa dai copy -paste? N-ai destule posturi sau ce?

TOPIC CLOSE!!

Quote:
cine face off-topic? - in primu rand nici n`o scris chestia asta pruncule -

Ba a scris numai ca a dat EDIT.

Last edited by BlaCkMinD on 27-08-2010, 21:54:19; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 27-08-2010, 21:46:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:
Quote:

-atunci dc mai faci reclamatii "absurede" , Doar pt k ai primit kick ?- , Lol si eu mi`am luat kick knd faceam demo - si ce ? dak nu am dat amx_page sa anunt , asta este ,
-incearca sa te mai controlezi !

edit// Ma snk , incearca sa tii gura aia oleak mai mica - , Te rog eu , de data asta te`am iertat pt, k ai zis ce ai zis Dosent Matter, Dar data viitoare o sa primesti un indelungat gag - , Pt jicnirile aduse "adminilor", si nu aici , pe mess sau etc, ci pe sv -

snk amice,la cei 13 ani ai tai esti mult prea tupeist omule,ti-am mai zis si eu si ceilalti admini,mai lasa frate de la tine si nu mai da din gura aia mare ca daia ajungi sa iti iei contre si altele....invata sa te controlezi si sa nu mai pui suflet la aia care arunca vorbe in stanga si in dreapta,lasai paia ca o sa fie ei pedepsiti nu trebuie sa te bagi tu peste treaba adminilor pe server,invata sa respecti si sa fii mai diplomat omule...nici eu nu sunt ala perfect dar am invatat din greselile pe care le-am facut - ....INVATA SA RESPECTI SI O SA FII RESPECTAT, si o sa vezi k vei avea si pro-uri de la admini -

0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

Post Posted: 27-08-2010, 21:58:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adytzza wrote:

snk amice,la cei 13 ani ai tai esti mult prea tupeist omule,ti-am mai zis si eu si ceilalti admini,mai lasa frate de la tine si nu mai da din gura aia mare ca daia ajungi sa iti iei contre si altele....invata sa te controlezi si sa nu mai pui suflet la aia care arunca vorbe in stanga si in dreapta,lasai paia ca o sa fie ei pedepsiti nu trebuie sa te bagi tu peste treaba adminilor pe server,invata sa respecti si sa fii mai diplomat omule...nici eu nu sunt ala perfect dar am invatat din greselile pe care le-am facut - ....INVATA SA RESPECTI SI O SA FII RESPECTAT, si o sa vezi k vei avea si pro-uri de la admini -

Ce parte din nu mai postati nu intelegi?
Sincer eu nu mai ascult nicio vorba de la tine,frate ai luat ban pt cod si eu m-am strofocat si te-am crezut ca nu ai cod si m-am facut de tot .... numai pt tine si tu mai iei odata tot pt cod,ce imi zice asta?Ca m-am facut de ras degeaba.Si mai ai si tupeul sa comentezi si sa faci ceea ce imi faci pe srv si pe mess?Talk to the hand!

TOPIC CLOSE CA IAR S-A TRANSFORMAT TOTUL IN OFF-TOPIC.

Superb,daca ar exista un premiu pentru off-topic,war4 l-ar castiga 100%.

In viata mea nu mai deschid un topic ca sa se creeze OFF-TOPIC AGAIN AND AGAIN.

TOPIC CLOSE!!!!!!

Last edited by BlaCkMinD on 27-08-2010, 22:00:40; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 27-08-2010, 21:58:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Am observat ca aici trebuie sa ai relatii ca sa ajungi undeva sus,caci pe merit si daca ai merita nu vei ajunge din cauza celor care nu stiu sa aprecieze omul decat dupa relatia care o are cu el...

Eu cand am venit pe server nu cunosteam pe nimeni. Am primit slot fara nicio problema si de ce? crede-ma ca si eu am primit kick, gag si un ban de 5 minute. Iar acel ban nu era dat pe corect insa am intrat pe server din nou, i-am explicat adminului ca a gresit si ne-am inteles acolo. Normal ca i-am vorbit frumos si nu am facut pe victima. Oricum trebuie sa intelegi ca e adevarat ca pe relatii se ajunge undeva sus, dar acele relatii ti le faci singur daca sti cum. Nu trebuie sa pupi aiurea ci sa "ceri" altora sa te respecte prin comportamentul pe care il ai. Sa ajungi sus prin relatiile pe care ti le-ai facut intre timp este tot pe merit stai linistit, iar sfatul asta crede-ma ca nu numai pe server il poti aplica.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
Lt^

[GodLike]

(since 08-04-2012 10:29)

Votes: 6

Post Posted: 27-08-2010, 22:02:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

parca te schimbai ? eu vad ca tot cu gura mare esti , tot plin de tupeu , tot un zeu mai mic . (nici nu vreau sa stiu ce s`ar intampla daca ai avea si acces)

edit : care e offtopicu ? ca iti zicem ca e o reclamatie aiurea ? asta e ON TOPIC ...

De ce ? Pentru ca pot !
0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

Post Posted: 27-08-2010, 22:10:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatie aiurea?Ala e off topic credeai ca asa gandesc?Uite-te si tu la toate mesajele si o sa vezi off-topic'ul dar am zis acum 5 reply'uri sau mai putin

TOPIC CLOSE

TOPIC CLOSE

TOPIC CLOSE

TOPIC CLOSE

Nici nu mai vreau niciun acces nici nimic decat sa ma lasati odata in pace,daca mai posteaza vreunu cer warn up.!!

TOPIC CLOSE!!!!!

0 0

Back to top
uNu*

[m1Xx oN;x]

(since 21-08-2012 11:55)

Votes: 6

Post Posted: 27-08-2010, 22:13:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite k am postat....Cand un owner decide topic close atunci o sa se intample acel lucru.....Dupa ce k faci reclamatii fara rost si app toti de aiki care au postat incearca sa te ajute cu sfaturi u o tii pe a ta cu topic close....cu Off topic....Veziti de treaba ta si ai sa vezi k nimeni nu are nimic cu tine!
-

No Music,No Life!;x
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ion.mzk, 28 August 2010 00:57

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 20-02-2025, 14:54:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x