User
Pass
2FA

Recrutari PVP @Rated BG's

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2325
Punkyfunky

[GLADIATOR]

Status: Offline
(since 08-06-2015 22:21)

Votes: 10

Post Posted: 10-07-2012, 00:42:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HKP face recrutari de playeri in GUILD pentru Rated BG!!!

Recruții PvP nu au obligația sã participe la raiduri, dar vor putea participa dacã îndeplinesc condițiile și respectã regulile guildei cu privire la raiduri (gear/cunoaștere a scripturilor/disciplinã în raid).

Avem nevoie de:

Discipline Priest // Holy Paladin // Resto Shamy // Resto Druid // Frost mage // Hunter MM // Shadow priest // Druid Boomkin // Rogue // blood DK

Obligatoriu TS + microfon + urmatoarele Addons

BGDefender link -----> http://www.curse.com/addons/wow/bg-defender/511483
Helers have to Die link -----> http://www.curse.com/addons/wow/healers-have-to-die/513057
CC report link -----> http://www.curse.com/addons/wow/ccreport/502722

ROG POSTATI DOAR CEI INTERESATI DE PVP (NU PVE)

Daca indeplinesti 2 din cele trei conditii poti sa postezi:

1. full gear PvP (pentru specul care faci cererea)
2. achiv de 2 v 2 / 3 v 3 la 2.2k rating
3. caracterul tau se regaseste intre clasele cerute mai sus

Model cerere:

1. Clasa/rasa/spec
2. Varsta:
3. Link Armory:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
4. Experienta ta in PvP de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
5. link cu conditia 1
6. link cu conditia 2
7. link cu conditia 3

Persoane pentru contact: Punkyfunky // Exe // Qim

Last edited by Punkyfunky on 24-07-2012, 16:19:36; edited 4 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(since 20-11-2024 17:34)

Votes: 133

Post Posted: 10-07-2012, 08:23:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Clasa/rasa/spec : Belfa Paladina Holy.
2. Varsta: 22
3. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Classbaws
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Momentan destul, si cand voi incepe munca la fel, dupa ora 19-20 sigur voi fi on.
4. Experienta ta in PvP de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Cel mai important, ca doar pt asta fac aplicatia: Fac bg-uri de pe vremea cand wsg-ul se incepea cu ajutorul unui gm prin comenzile .wsg start / .wsg open .wsg end / .wsg close[sau ceava de genul asta] si dadea mark of honor warsong glutch cu additem la winners. Ma refer pe serverele private. Adica, fac bg-uri de pe vremea 2005[1.11 - 1.12.1]. Probabil ati auzit de Cornholio wow, pnz, synpatics, evolva, underworld. serverele de top din romania pe vremea aia, 2004/5.[iar pe blizz am facut pvp pe tbc si wotlk, dar nu foarte mult]
5. link cu conditia 1 - 1. full gear PvP (pentru specul care faci cererea) - Da, am full pvp holy.
6. link cu conditia 2 - 2. achiv de 2 v 2 / 3 v 3 la 2.2k rating - Da, pe freakz am facut doar 2 v 2 cu wandbolt / saradominz DOAR pe evolution realm, cu ei am facut 2.4k rate 2's. Cand am venit pe genesis am facut DOAR pve.
7. link cu conditia 3 - 3. caracterul tau se regaseste intre clasele cerute mai sus - Discipline Priest // Holy Paladin // Resto Shamy // Resto Druid // Frost mage // Hunter MM // Shadow priest // Druid Boomkin // Rogue // blood DK. Da

Obligatoriu TS + microfon + urmatoarele Addons . Da, am ts / skype mic. addons le iau nu-i problema.

Treaba sta in felul urmator, nu pot iesi din Guilda Awaken, eu sunt de prioritate PVE, iar guilda este PVE, plus de asta m-am acomodat foarte bine de ei, am acumulat o vechime si plus de asta am si oarece functie pe acolo -.

Daca doriti sa colaborati cu mine, va las un id de mess / skype, cand doriti sa facem pvp imi dati un semn. [la orele 21:00 vineri, si una din zile in cursul saptamanii nu voi putea veni, raid cu guilda 25h si o grupa de 10h in cursul saptamanii] in rest sunt disponibil oricand.

-

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 10-07-2012, 13:25:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Juhziz wrote:
3. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Classbaws
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Momentan destul, si cand voi incepe munca la fel, dupa ora 19-20 sigur voi fi on.
4. Experienta ta in PvP de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Cel mai important, ca doar pt asta fac aplicatia: Fac bg-uri de pe vremea cand wsg-ul se incepea cu ajutorul unui gm prin comenzile .wsg start / .wsg open .wsg end / .wsg close[sau ceava de genul asta] si dadea mark of honor warsong glutch cu additem la winners. Ma refer pe serverele private. Adica, fac bg-uri de pe vremea 2005[1.11 - 1.12.1]. Probabil ati auzit de Cornholio wow, pnz, synpatics, evolva, underworld. serverele de top din romania pe vremea aia, 2004/5.[iar pe blizz am facut pvp pe tbc si wotlk, dar nu foarte mult]
5. link cu conditia 1 - 1. full gear PvP (pentru specul care faci cererea) - Da, am full pvp holy.
6. link cu conditia 2 - 2. achiv de 2 v 2 / 3 v 3 la 2.2k rating - Da, pe freakz am facut doar 2 v 2 cu wandbolt / saradominz DOAR pe evolution realm, cu ei am facut 2.4k rate 2's. Cand am venit pe genesis am facut DOAR pve.
7. link cu conditia 3 - 3. caracterul tau se regaseste intre clasele cerute mai sus - Discipline Priest // Holy Paladin // Resto Shamy // Resto Druid // Frost mage // Hunter MM // Shadow priest // Druid Boomkin // Rogue // blood DK. Da

Obligatoriu TS + microfon + urmatoarele Addons . Da, am ts / skype mic. addons le iau nu-i problema.

Treaba sta in felul urmator, nu pot iesi din Guilda Awaken, eu sunt de prioritate PVE, iar guilda este PVE, plus de asta m-am acomodat foarte bine de ei, am acumulat o vechime si plus de asta am si oarece functie pe acolo -.

Daca doriti sa colaborati cu mine, va las un id de mess / skype, cand doriti sa facem pvp imi dati un semn. [la orele 21:00 vineri, si una din zile in cursul saptamanii nu voi putea veni, raid cu guilda 25h si o grupa de 10h in cursul saptamanii] in rest sunt disponibil oricand.

Cred ca Punky a uitat sa mentioneze ca vrea sa recruteze playeri in guilda HKP, pentru Rated BG's implicit Guild Achievements. Avem rank special pentru asta, tot tacamul, iar in timp cine e in rankul ala poate evolua spre PVE area daca doreste si daca e potrivit. Punky, vezi ce lamuriri mai trebuie sa faci, mersi. Also, ai un pm de la mine, astept un raspuns cand e gata.

P.S. Pune numele topicului "Recrutari PVP @Rated BG's" si vorbeste cu un GM sa-l faca "ANUNT"

0 0

Back to top
Punkyfunky

[GLADIATOR]

Post Posted: 10-07-2012, 13:29:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
Juhziz wrote:

Cred ca Punky a uitat sa mentioneze ca vrea sa recruteze playeri in guilda HKP, pentru Rated BG's implicit Guild Achievements. Avem rank special pentru asta, tot tacamul, iar in timp cine e in rankul ala poate evolua spre PVE area daca doreste si daca e potrivit. Punky, vezi ce lamuriri mai trebuie sa faci, mersi. Also, ai un pm de la mine, astept un raspuns cand e gata.

de uitat nu am uitat scrie clar si la obiect in denumirea topicului " recrutari playery in Guild pentru PvP & RatedBG "

Ar fi fost ok, doar ca e nevoie de oameni in guild, conditiile pe care le-am cerut aici le-ai indeplinit, daca te intereseaza sa vi si sa intri in guild, astept un /w si discutam mai multe in game

0 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

Post Posted: 10-07-2012, 13:56:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am specificat, daca vreti sa colaborati cu mine fara sa fac parte din guild -

Astept un raspuns, aici sau pe PM.

-

0 0

Back to top
Prozacel

[Consigliere]

(since 02-09-2016 19:04)

Votes: 7

Post Posted: 11-07-2012, 06:48:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trece-ma pe lista la Holydin. Intru diseara sa vb cu tine Punky.

0 0

Back to top
islidur

[Mentally Stable]

(since 26-08-2012 00:19)

Votes: 2

Post Posted: 14-07-2012, 13:41:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Clasa/rasa/spec : Rogue/Undead/Subtielty
2. Varsta:20
3. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Islidur
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : intre 1 ora si 4 pe zi
4. Experienta ta in PvP de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).: Pvp fac de pe TBC, numai rogue am jucat de atunci (am mai incercat si alte clase dar tot pe rogue am ramas), r1 pe alte servere, acum am venit aici si am cautat o guilda buna.:p
5. Se observa in armory.
6. am achievul
7. // Druid Boomkin // Rogue // blood DK

0 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

Post Posted: 17-07-2012, 19:14:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Clasa/rasa/spec Undead Warlock Destro
3. Link Armory: Contelevagin
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) Momentan destul, dar si cand voi incepe munca voi avea timp si pt. wow.
4. Experienta ta in PvP de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). :Cel mai important, ca doar pt asta fac aplicatia: Fac bg-uri de pe vremea cand wsg-ul se incepea cu ajutorul unui gm prin comenzile .wsg start / .wsg open .wsg end / .wsg close[sau ceava de genul asta] si dadea mark of honor warsong glutch cu additem la winners. Ma refer pe serverele private. Adica, fac bg-uri de pe vremea 2005[1.11 - 1.12.1]. Probabil ati auzit de Cornholio wow, pnz, synpatics, evolva, underworld. serverele de top din romania pe vremea aia, 2004/5.[iar pe blizz am facut pvp pe tbc si wotlk, dar nu foarte mult]
5. link cu conditia 1 full gear PvP (pentru specul care faci cererea) - Da, am full pvp.
6. link cu conditia 2 achiv de 2 v 2 / 3 v 3 la 2.2k rating - Da, pe Freakz am facut doar 2 v 2 cu wandbolt / saradominz DOAR pe evolution realm, cu ei am facut 2.4k rate 2's. Cand am venit pe genesis am facut DOAR pve.
7. link cu conditia 3 Din cate vad nu pare a fi warlock, dar poate nu ati mai dat update la topic Thinking

Am mai facut o aplicatie la voi de pe paladin, dar nu acel caracter nu pot iesi din main guild -. Cu acest caracter pot veni/intra in guilda HKP pentru PVP.

Pot veni la rbg-uri oricand, inafara de zilele Vineri seara ora 21, si una din zilele saptamanii pentru grupa de 10man hc. in rest sunt disponibil -

-

0 0

Back to top
gandhi

[Mentally Stable]

(since 15-01-2015 06:25)

Votes: 6

Post Posted: 17-07-2012, 21:26:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prot warrior intentionezi sa recrutezi vreodata? (FC)

acum lucrez la al 2-lea set pe care-l optimizez (jk resi spam) astfel incat sa fie viabil pentru flag carrying. am 1h/shield 372, tot tacamu

Kockflex/Braintumor

0 0

Back to top
gandhi

[Mentally Stable]

(since 15-01-2015 06:25)

Votes: 6

Post Posted: 20-07-2012, 23:43:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bumpity bump

Kockflex/Braintumor

0 0

Back to top
Punkyfunky

[GLADIATOR]

Post Posted: 24-07-2012, 16:14:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

islidur wrote:
1. Clasa/rasa/spec : Rogue/Undead/Subtielty
2. Varsta:20
3. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Islidur
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : intre 1 ora si 4 pe zi
4. Experienta ta in PvP de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).: Pvp fac de pe TBC, numai rogue am jucat de atunci (am mai incercat si alte clase dar tot pe rogue am ramas), r1 pe alte servere, acum am venit aici si am cautat o guilda buna.:p
5. Se observa in armory.
6. am achievul
7. // Druid Boomkin // Rogue // blood DK

scuze de intarziere, /w un offiter in guilda pt invite

Posturi unite automat, 24-07-2012, 17:14:47

Juhziz wrote:
1. Clasa/rasa/spec Undead Warlock Destro
3. Link Armory: Contelevagin
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) Momentan destul, dar si cand voi incepe munca voi avea timp si pt. wow.
4. Experienta ta in PvP de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). :Cel mai important, ca doar pt asta fac aplicatia: Fac bg-uri de pe vremea cand wsg-ul se incepea cu ajutorul unui gm prin comenzile .wsg start / .wsg open .wsg end / .wsg close[sau ceava de genul asta] si dadea mark of honor warsong glutch cu additem la winners. Ma refer pe serverele private. Adica, fac bg-uri de pe vremea 2005[1.11 - 1.12.1]. Probabil ati auzit de Cornholio wow, pnz, synpatics, evolva, underworld. serverele de top din romania pe vremea aia, 2004/5.[iar pe blizz am facut pvp pe tbc si wotlk, dar nu foarte mult]
5. link cu conditia 1 full gear PvP (pentru specul care faci cererea) - Da, am full pvp.
6. link cu conditia 2 achiv de 2 v 2 / 3 v 3 la 2.2k rating - Da, pe Freakz am facut doar 2 v 2 cu wandbolt / saradominz DOAR pe evolution realm, cu ei am facut 2.4k rate 2's. Cand am venit pe genesis am facut DOAR pve.
7. link cu conditia 3 Din cate vad nu pare a fi warlock, dar poate nu ati mai dat update la topic Thinking

Am mai facut o aplicatie la voi de pe paladin, dar nu acel caracter nu pot iesi din main guild -. Cu acest caracter pot veni/intra in guilda HKP pentru PVP.

Pot veni la rbg-uri oricand, inafara de zilele Vineri seara ora 21, si una din zilele saptamanii pentru grupa de 10man hc. in rest sunt disponibil -

nu avem nevoie de warlock ms pt post

0 0

Back to top
Necromor

[Mentally Stable]

(since 02-11-2012 12:10)

Votes: 2

Post Posted: 24-07-2012, 19:33:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Clasa/rasa/spec:DK/Undead/Blood/Frost
2. Varsta:16
3. Link Armory:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Necromor
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : 4-5h pe zi
4. Experienta ta in PvP de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am inceput pvp de pe tbc cand pe server era ffa pvp , dupa care am continuat pe tlk unde erau guild wars in diferite zone ... dupa care am continuat sa fac bgs dar cu seturi pve , de cand am inceput sa joc pe cata am spus ca ma concentrez doar pe PVP si de cand am creat dk-ul l-am tinut numai prin bg-uri si arene .
5. link cu conditia 1 : am set full vicious , se poate vedea si de la armory
6. link cu conditia 2 : achievementul nu-l am .. am doar 2,1k ..
7. link cu conditia 3 : Druid Boomkin // Rogue // blood DK

am si de asemenea ce ati mai cerut , team speak si cu addonurile acelea ..

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 14:14:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password