User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 77, 78, 79  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message198685
UlquiorraSchiffer

[Flügel]

Status: Offline
(since 24-04-2024 23:10)

Votes: 34

Post Posted: 30-11-2014, 23:55:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

felly48 wrote:
1. Nume IRL: Dragos
2. Varsta: 21
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) :in timpul saptamanii dupa ora 19
5. Clasa: Death Knight
6. Main Spec/OFF spec: DPS/TAnK
7. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Tapu
8. Screenshot cu Interfata*:
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Pai pe 4.3.4 am facut foarte multe teste si Unholy este peste Frost.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). TBC-full WOTLK-full Cataclysm 4.0.6 Full
12. Detalii PC*: I7 8gb ram placa video de 1 gb
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Raiding
14. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) -http://postimg.org/image/a9vv5mv89/e4dfc7a8/

Don't bother
Respins

I'm a legend, you're a trend, you ain't got half the skills I got
I'll beat your *** with one eye closed: Boba Fetty Wap!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zelmoxis

[Mentally Stable]

(since 23-10-2016 15:13)

Votes: 6

Post Posted: 03-12-2014, 16:35:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Razvan
2. Varsta: 17
3. Localitate: Toplita / Harghita
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Nu am program stabil dar ma prezint la orice ora e raidul.
5. Clasa: Paladin
6. Main Spec/OFF spec: Main: Retri 401 ilvl/ OS: Holy 405 ilvl
7. Link Armory*: Nu functioneaza -
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Am ales retri deoarece pana la warmaster 10hc inclusiv warmaster, am tinut in 2 healeri dar nu stiu daca as fi facut fata la spine / madness.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Joc wow de pe 3.3.5 , pe 4.3.4 am facut doar pve.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : The Betrayers , da am mai fost ca si heal main, nu am fost dat afara si nici nu am dat leave, a trebuit sa plec la mondiale cu sportul.
12. Detalii PC*. : 8 gb ram, placa video 2 gb. Nu am probleme nici la 10 hc nici la 25 hc.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Vreau sa ma alaturi guildei pentru a face pve, am achiv warmaster hc , ceilalti doi sper sa ma puteti primi si sa-i fac impreuna cu voi.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Sunt Eleve in clasa a 11-a , in timpul liber fac antrenamente ssau joc world of warcraft, sunt sportiv de performanta ( Sanie )
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.: Este 46k la 3M , daca nu se intelege o sa dau test ,nu se intelege pentru ca nu e facuta de la mine si era grafica la low.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
kirkof21

[Mentally Stable]

(since 08-06-2016 08:10)

Votes: 2

Post Posted: 06-12-2014, 15:15:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTARI DESCHISE LA TOATE CLASELE
0 0

Back to top
Babardell

[Mentally Stable]

(since 07-07-2015 07:20)

Post Posted: 15-12-2014, 15:31:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Claudiu
2. Varsta: 21
3. Localitate: Romania/Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : in fiecare zi cat este nevoie, in sapt cand sunt dimineata ;cand sunt dupa masa nu prea am cum decat dimineata
5. Clasa: Death Knight
6. Main Spec/OFF spec: MS:Unholy/OS:Blood
7. Link Armory*: nu merge
8. Screenshot cu Interfata*: http://i62.tinypic.com/2r5sz6d.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : mi se pare printre primele clase la dps daca stii juca
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc de pe Cataclysm
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : nu prea am avut guilde am jucat ceva timp in Biolar Disorder
12. Detalii PC*. Procesor AMD x4 quad core 3.4;4GB ram; placa video 2gb ddr3
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? dorec o guilda de progres pve
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) ;lucrez iar in timpul liber joc wow si ies cu prietenii
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). nu am
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://i62.tinypic.com/2r5sz6d.jpg

0 0

Back to top
caporale

[Mentally Stable]

(since 08-02-2015 19:38)

Post Posted: 18-12-2014, 18:21:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2. Varsta: 25
3. Localitate: Romania/Vaslui
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : de dupa amiaza pana dimineata.
5. Clasa: Mage
6. Main Spec/OFF spec: MS:Fire/OS:Arcane
8. Screenshot cu Interfata*: http://i59.tinypic.com/15dngg0.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : joc mage fire de cand sa bagat cata , joc si arcane dar fire imi place are aoe si este nevoie de dmg aoe.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc de pe Wotlk si CATA si am o experienta medie din cauza ca am facut pauza o vreme din cauza locului de munca
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Am fos in Specii care s-a destramat apoi in I N L si nu am mai continuat din cauza ca a trebuit sa plec intr-o misiune de 3 luni si cv dupa care am revenit inapoi si iar la cv timp alta misiune, apoi cand am venit nu mai era guilda , dar nu mai lucrez in sistem de aceea am mult timp la dispozitie
12. Detalii PC*. Procesor Intel i 5 , placa video 1 GB sharabila , 3 Gb Ram.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? vreo o guilda la care se poate face progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) ;joc WoW , WoT , Dota 2 , mai ies cu prietenii , cu prietena .
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).ramane la aprecierea voastra.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://i61.tinypic.com/2mcatm9.jpg

0 0

Back to top
rockometer

[Mentally Stable]

(since 04-09-2019 17:44)

Votes: 9

Post Posted: 19-12-2014, 13:39:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Marian
2. Varsta: 19
3. Localitate: Constanta
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Aproximativ 5 ore pe zi , dupa ora 19:00.
5. Clasa: Hunter
6. Main Spec/OFF spec: Bm/Sv
7. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Mythraftw
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Am ales Beast mastery pentru simplul motiv ca imi place mai mult. Pot juca orice spec in functie de cerintele raid leaderului.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). - M-am apucat de WoW de pe WotlK , din perioada cu Ulduar , jucand pe retail . Apoi am inceput sa joc si pe freakz in perioada in care s-a pus patchul cu icecrown citadel fiind dupa parerea mea cel mai frumos raid. Am continuat apoi pe freakz pe cataclysm pe 4.0.6 cu bwd(inafara de Nefarius sau cum ii zice) si cei 3 bossi din BoT (Halfus , Valiona si council), apoi cand s-a bagat 4.3.4 a fost ca o explozie a pve pe serverul asta reusind sa scripteze tot ds-ul.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Pana acum am fost mai mult in cateva guilda mai mici , am jucat mai mult cu prieteni fiind incapabil de un progres calumea , motiv pentru care am si decis sa aplic la aceasta guilda.
12. Detalii PC*. - 8 gb ram (hyper x dual channel 2 placute de 4 gb ) , placa video radeon gygabite r7 (2gb) , CPU amd phenom quad-core , 3.2GhZ.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece imi doresc progres si o experienta de raiding frumoasa.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Momentan sunt student , majoritatea timpului liber il petrec afara si pe wow , aceste fiind cred ca hobbyul meu.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu cred ca sunt.
16.Screenshot Recount: Am fost testat de Scarr la dummy.

0 0

Back to top
ekyu2011

[Maniac]

(since 08-02-2022 23:52)

Votes: 43

Post Posted: 19-12-2014, 13:55:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

caporale wrote:
2. Varsta: 25
3. Localitate: Romania/Vaslui
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : de dupa amiaza pana dimineata.
5. Clasa: Mage
6. Main Spec/OFF spec: MS:Fire/OS:Arcane
8. Screenshot cu Interfata*: http://i59.tinypic.com/15dngg0.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : joc mage fire de cand sa bagat cata , joc si arcane dar fire imi place are aoe si este nevoie de dmg aoe.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc de pe Wotlk si CATA si am o experienta medie din cauza ca am facut pauza o vreme din cauza locului de munca
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Am fos in Specii care s-a destramat apoi in I N L si nu am mai continuat din cauza ca a trebuit sa plec intr-o misiune de 3 luni si cv dupa care am revenit inapoi si iar la cv timp alta misiune, apoi cand am venit nu mai era guilda , dar nu mai lucrez in sistem de aceea am mult timp la dispozitie
12. Detalii PC*. Procesor Intel i 5 , placa video 1 GB sharabila , 3 Gb Ram.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? vreo o guilda la care se poate face progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) ;joc WoW , WoT , Dota 2 , mai ies cu prietenii , cu prietena .
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).ramane la aprecierea voastra.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://i61.tinypic.com/2mcatm9.jpg

low gear low dps soryy -

0 0

Back to top
scarr

[Mentally Stable]

(since 26-05-2019 09:35)

Votes: 13

Post Posted: 19-12-2014, 15:43:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rockometer wrote:
1. Nume IRL: Marian
2. Varsta: 19
3. Localitate: Constanta
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Aproximativ 5 ore pe zi , dupa ora 19:00.
5. Clasa: Hunter
6. Main Spec/OFF spec: Bm/Sv
7. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Mythraftw
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Am ales Beast mastery pentru simplul motiv ca imi place mai mult. Pot juca orice spec in functie de cerintele raid leaderului.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). - M-am apucat de WoW de pe WotlK , din perioada cu Ulduar , jucand pe retail . Apoi am inceput sa joc si pe freakz in perioada in care s-a pus patchul cu icecrown citadel fiind dupa parerea mea cel mai frumos raid. Am continuat apoi pe freakz pe cataclysm pe 4.0.6 cu bwd(inafara de Nefarius sau cum ii zice) si cei 3 bossi din BoT (Halfus , Valiona si council), apoi cand s-a bagat 4.3.4 a fost ca o explozie a pve pe serverul asta reusind sa scripteze tot ds-ul.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Pana acum am fost mai mult in cateva guilda mai mici , am jucat mai mult cu prieteni fiind incapabil de un progres calumea , motiv pentru care am si decis sa aplic la aceasta guilda.
12. Detalii PC*. - 8 gb ram (hyper x dual channel 2 placute de 4 gb ) , placa video radeon gygabite r7 (2gb) , CPU amd phenom quad-core , 3.2GhZ.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece imi doresc progres si o experienta de raiding frumoasa.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Momentan sunt student , majoritatea timpului liber il petrec afara si pe wow , aceste fiind cred ca hobbyul meu.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu cred ca sunt.
16.Screenshot Recount: Am fost testat de Scarr la dummy.

Bine , Acceptat /w un ofiter sau CL care-i online

0 0

Back to top
neutronzor

[Mentally Stable]

(since 07-03-2018 15:10)

Votes: 6

Post Posted: 21-12-2014, 16:25:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ion

2. Varsta: 22

3. Localitate: Suceava

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Seara after work, and late night

5. Clasa: Shaman

6. Main Spec/OFF spec: Resto

7. Link Armory*: revin cu link cand merge armory ( https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Oppzz )

8. Screenshot cu Interfata*: http://imgur.com/ZbQz09C

9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : for smart healing (mastery)

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Since begging of wow

12. Detalii PC*: tigaie, dar merge rezonabil pt 25h

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : aiming for the best

P.S: Pana acu jucam la ally, pana la next patch joc horde , first char horde, and best

@Ekyu, skill > ilvl -

http://images.neobux.com/imagens/banner9/?u=NeuTroNBuXx&u3=17168800

Last edited by neutronzor on 21-12-2014, 16:41:37; edited 1 time in total
0 0

Back to top
ekyu2011

[Maniac]

Post Posted: 21-12-2014, 16:32:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

neutronzor wrote:

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Seara after work, and late night

7. Link Armory*: revin cu link cand merge armory ( https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Oppzz )

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Since begging of wow

P.S: Pana acu jucam la ally, pana la next patch joc horde , first char horde, and best

cam low gearu nu crezi 397 .....

0 0

Back to top
Daeron

[Death's Demise]

(since 28-10-2022 08:33)

Votes: 149

Post Posted: 23-12-2014, 16:41:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

neutronzor wrote:

@Ekyu, skill > ilvl -

Respins

0 0

Back to top
boddo

[Mentally Stable]

(since 01-06-2015 22:08)

Votes: 4

Post Posted: 25-12-2014, 20:47:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Bogdan
2. Varsta: 20
3. Localitate: Valcea
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Pe zi 3-4 ore , seara pana tarziu in noapte
5. Clasa: DK
6. Main Spec/OFF spec: Main Unholy / OFF Blood
7. Link Armory*: Nu merge
8. Screenshot cu Interfata*: http://tinypic.com/view.php?pic=4vipvb&&s=8#.VJw7cs9ABg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Mi se pare uosr de jucat si foarte interesant.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Am mai jucat doar pe TBC care aveam progres full doar pe N , si pe 4.0.6 am jucat aproape de terminarea patch-ului , am apucat sa fac full pe N si Valiona pe HC. In prezent , 8/8 N si 5/8 HC
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Exilium ( am dat leave pt ca nu imi placea programul de raiduri ) , Warlods Of Orimmar ( am fost dat afara din motivul inactivitate. Am facut o pauza de aproximativ 2 luni.
12. Detalii PC*. : Pentium(R) Dual-Core CPU 2.30 GHz , Memorie RAM 4 GB , Placa video 1 GB
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Deoarece se va schimba Patch-ul si imi doresc o experienta noua alaturi de membrii unei Guilde capabile.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Momentan sunt in desfasurare cu un curs. timpul mi-l petrec afara si ce-a mai mare parte in WoW.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). : Momentan nu ar fi.
16.Screenshot Recount: http://tinypic.com/view.php?pic=316p25z&&s=8#.VJw-589ABg ( 36.807k ) .

Ilvl - 395 , umpic cam low . Imi cunosc clasa si stiu ce am de facut.
Contul il am legat de forum pe numele de " Soranjakk "

0 0

Back to top
ekyu2011

[Maniac]

Post Posted: 26-12-2014, 09:21:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

boddo wrote:
1. Nume IRL: Bogdan
2. Varsta: 20
3. Localitate: Valcea
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Pe zi 3-4 ore , seara pana tarziu in noapte
5. Clasa: DK
6. Main Spec/OFF spec: Main Unholy / OFF Blood
7. Link Armory*: Nu merge
8. Screenshot cu Interfata*: http://tinypic.com/view.php?pic=4vipvb&&s=8#.VJw7cs9ABg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Mi se pare uosr de jucat si foarte interesant.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Am mai jucat doar pe TBC care aveam progres full doar pe N , si pe 4.0.6 am jucat aproape de terminarea patch-ului , am apucat sa fac full pe N si Valiona pe HC. In prezent , 8/8 N si 5/8 HC
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Exilium ( am dat leave pt ca nu imi placea programul de raiduri ) , Warlods Of Orimmar ( am fost dat afara din motivul inactivitate. Am facut o pauza de aproximativ 2 luni.
12. Detalii PC*. : Pentium(R) Dual-Core CPU 2.30 GHz , Memorie RAM 4 GB , Placa video 1 GB
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Deoarece se va schimba Patch-ul si imi doresc o experienta noua alaturi de membrii unei Guilde capabile.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Momentan sunt in desfasurare cu un curs. timpul mi-l petrec afara si ce-a mai mare parte in WoW.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). : Momentan nu ar fi.
16.Screenshot Recount: http://tinypic.com/view.php?pic=316p25z&&s=8#.VJw-589ABg ( 36.807k ) .

Ilvl - 395 , umpic cam low . Imi cunosc clasa si stiu ce am de facut.
Contul il am legat de forum pe numele de " Soranjakk "

low gear noi cautam oameni 402 +

0 0

Back to top
Emyylol
[Banned user]

Banned

(since 13-02-2015 12:26)

Votes: 11

Post Posted: 03-01-2015, 22:47:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele IRL : Vlad
Varsta : 15
Cateva lucruri despre tine : nu este nevoie, deocamdata
Nume caracter : killermaster
Armory link : am dat mai sus
Clasa : cavaler
Rasa : taur
Main spec : ret
Offspec (specificati cat de bine stiti sa jucati acest spec, daca e cazul) : prot.
Screenshot cu interfata : este la testu dps
Screenshot cu 5 mil dmg done la test dummy, cu recount-ul deschis pentru a vedea prioritatile la spells : dps-ul e decent si admisibil pentru orice tip de raid.

http://s27.postimg.org/gq0xazocj/Wo_WScrn_Shot_113014_183823.jpg
http://s12.postimg.org/cmzpccu6l/Wo_WScrn_Shot_112814_224131.jpg

Explica-ne de ce ai ales aceasta clasa, ce rotatie, prioritati si stats preferi : exp si hit cap, mastery < haste < crit in fct de gear, schimb reforges sa ating stats pentru dps-ul optim
Te incadrezi programului nostru de raids? : da
Guilde in care ai fost si motivul pentru care le-ai parasit? : am fost in toate guildele de pe server.
Detalii PC (TS3/Microfon/Hardware) : a8 5600k overclocked, r9 270x overclocked, 8 gb @ 1600 (stock frequency).

Pentru Florin: ti-am dat un PM in care am explicat clar ce s-a intamplat la faza aia cu BH-ul, efectiv mi-ai dat gkick degeaba, eu nu am fost vinovat cu absolut nimic. Sunt dispus sa-ti explic inca o data daca n-ai inteles. Daca ma iei bine, daca nu, nu.

0 0

Back to top
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2016 11:38)

Votes: 33

Post Posted: 04-01-2015, 01:00:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Emyylol wrote:
Numele IRL : Vlad
Varsta : 15
Cateva lucruri despre tine : nu este nevoie, deocamdata
Nume caracter : killermaster
Armory link : am dat mai sus
Clasa : cavaler
Rasa : taur
Main spec : ret
Offspec (specificati cat de bine stiti sa jucati acest spec, daca e cazul) : prot.
Screenshot cu interfata : este la testu dps
Screenshot cu 5 mil dmg done la test dummy, cu recount-ul deschis pentru a vedea prioritatile la spells : dps-ul e decent si admisibil pentru orice tip de raid.

http://s27.postimg.org/gq0xazocj/Wo_WScrn_Shot_113014_183823.jpg
http://s12.postimg.org/cmzpccu6l/Wo_WScrn_Shot_112814_224131.jpg

Explica-ne de ce ai ales aceasta clasa, ce rotatie, prioritati si stats preferi : exp si hit cap, mastery < haste < crit in fct de gear, schimb reforges sa ating stats pentru dps-ul optim
Te incadrezi programului nostru de raids? : da
Guilde in care ai fost si motivul pentru care le-ai parasit? : am fost in toate guildele de pe server.
Detalii PC (TS3/Microfon/Hardware) : a8 5600k overclocked, r9 270x overclocked, 8 gb @ 1600 (stock frequency).

Pentru Florin: ti-am dat un PM in care am explicat clar ce s-a intamplat la faza aia cu BH-ul, efectiv mi-ai dat gkick degeaba, eu nu am fost vinovat cu absolut nimic. Sunt dispus sa-ti explic inca o data daca n-ai inteles. Daca ma iei bine, daca nu, nu.
O sa discut cu ofiterii si maine dupa amiaza o sa ai un raspuns

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 77, 78, 79  Next    

The time now is 09-11-2024, 19:29:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x