User
Pass
2FA

Report a Gamemaster
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 62, 63, 64  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message154813
Zohlomg

[DEFIANCE]

Status: Offline
(online 3 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 01-03-2013, 18:38:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba, unde va credeti astia din GMs and Donors? Voi veniti aici si spuneti "Mi-am luat ban pt ca l-am injurat pe shocker -((((", "mi-am luat mute ca am zis ca serverul e de carton, nu e corect -(".
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
loloman

[Mentally Stable]

(since 13-11-2014 19:50)

Votes: 6

Post Posted: 01-03-2013, 18:51:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohl,nu vreau sa par nesimtit sau ceva de gen,dar am afirmat chestii de genul acesta?I-am insultat cumva persoana vreunui Gm sau persoana din staff?Eu personal,fara generalizari?

0 0

Back to top
Dazz1

[Falcon Punch]

(since 04-01-2019 09:23)

Votes: 16

Post Posted: 01-03-2013, 18:56:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Ba, unde va credeti astia din GMs and Donors? Voi veniti aici si spuneti "Mi-am luat ban pt ca l-am injurat pe shocker -((((", "mi-am luat mute ca am zis ca serverul e de carton, nu e corect -(".

Arata-mi mie unul care a spus ca serverul e de carton, sau care l-a jignit pe Shocker, din GM's & Donors. Cine va credeti voi sa insinuati chestiile astea ? Daca esti Head GM consideri ca poti inventa si afirma astfel de chestii ?

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 3 weeks ago)

Post Posted: 01-03-2013, 19:06:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ba, ca deja o dam in copilarisme. Nu mai postati aici daca nu aveti o reclamatie ADEVARATA (Nu, daca ai injurat un GM si ti-ai luat mute NU E ABUZ)
0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

(since 12-11-2014 19:20)

Votes: 51

Post Posted: 04-03-2013, 02:22:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: Turbokill
Gamemaster name: Burton
Date and time: 04.03.2013
More information on the subject:

Ca de obicei face diferente intre playeri cand vine vorba in luarea unei decizii. Acum cateva zile mai multi jucatori il tot spamau pe playerul Turbokill cu tot felu de tampenii gen "moldovean prost" , "cum e viata la sapa moldovene" etc, dume de copii de 10 ani.

Culmea, vine dupa cateva minute Burton si ii da mute doar lui Turbokill 2500 minute, discutia fiind in durotar, fara sa fie facut vre1 report de mute request , practic fara sa vada ce s-a discutat, iar ceilalti playeri care l-au jignit au inceput sa spameze chatu cum ca "nici nu a fost nevoie de print sa ia moldoveanu mute hahahaha" si multe alte chestii de genu', am fost afk nu am apucat sa fac print la tot.

Am trecut cu vederea insa aparent continua cu aceeasi atitudine. La toata lumea da 500-1500 minute mute (injurii repetate pe canale publice gen global) , playerului Turbokill ii da 2500 minute pentru cuvantul "ratat" scris pe say chat.

Parca GMii trebuiau sa fie impartiali in luarea unei decizii, nu sa dea mute pe prietenii.... ceva gen "ce faci fratele meu? " , "bine uite radem de moldovean" , "a stai ca il aranjez eu acum daca te deranjeaza". Trist ca unii GMs , care sunt oarecum vechi pe server , se injosesc la asa ceva.

Casuta Zohl.

"Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni."
0 0

Back to top
Burton

[Freakazoid]

(since 28-12-2015 14:04)

Votes: 31

Post Posted: 04-03-2013, 07:56:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mute pe prietenii? Sincer, nu am nici o tangenta cu nimeni implicat. Turbokill a luat mai mult mute pentru ca s-a mai certat cu respectivul in topicul de mute request si si din cate imi aduc eu aminte nu e chiar la prima abatere a regulamentului. O sa caut acel topic cand ajung la pc. Stii care e ghinionul tau? Acum 2 zile in durotar eram langa voi si am dat mute tuturor celor de acolo, o sa ma uit dupa print acasa.

Pe viitor sa posteze cel implicat daca are vre-o problema, nu cine stie ce secretara a lui.

Ia http://forum.wow-freakz.com/Moldovian-rage-t208278.html . Stiu ca e destul de mult mute pentru asa ceva, dar nu e la prima abatere, asa ca il cam merita.

Quote:
Victor: ce ratat sunt

Last edited by Burton on 04-03-2013, 09:22:30; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 3 weeks ago)

Post Posted: 04-03-2013, 09:20:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-ai aratat nimic in printurile alea Nerd.
0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-03-2013, 14:19:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burton wrote:
Acum 2 zile in durotar eram langa voi si am dat mute tuturor celor de acolo, o sa ma uit dupa print acasa.

Povesti. I-ai dat mute doar lui, se poate verifica pe data de 27 ora 19:15-19:30 (eu am setat local time) , din toti care sunt in primul print , doar el a luat mute.

@ Zohl. Cum adica? Aia care injura ca la usa cortului pe global isi baga si isi scot in tot ce prind ia cate 1000 minute mute si el pentru cuvantu "ratat" scris pe /s chat sa ia mute 2500 de minute?
Uita-te sa vezi muteurile pe care le-a dat aseara, iar treaba ca "are antecedente" sunt povesti, nu a mai luat un mute de luni de zile in afara de astea date de Burton ca asa i-a fost trasat sa faca.

In primul print daca se pot verifica playerii nominalizati de Burton cum ca le-a dat mute si lor pentru insulte, ar fi grozav, pentru ca nu a facut asta, tocmai de aia se intampla ce se intampla pentru ca nu doar playerii fac diferente , ci si GMii si prin asta incurajeaza comportamentu asta de 2 lei al acestor playeri.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 3 weeks ago)

Post Posted: 04-03-2013, 14:38:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

unde vezi tu injuraturi pe global in printurile alea?
0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-03-2013, 14:48:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

In muteurile de le-a dat burton aseara. M-am uitat la mute request iar alora de injura pe global le da 1000 minute si lu' turbokill 2500 pt cuvantu' "ratat" scris pe /s.

@Zohl
Ca sa vezi ca minte cu nerusinare si ia deciziile cum ii traseaza unii playeri, verifica te rog daca poti asta.

Nerd wrote:
Burton wrote:
Acum 2 zile in durotar eram langa voi si am dat mute tuturor celor de acolo.

Povesti. I-ai dat mute doar lui, se poate verifica pe data de 27 ora 19:15-19:30 (eu am setat local time) , din toti care sunt in primul print , doar el a luat mute.

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 04-03-2013, 20:23:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerd wrote:
Zohlomg wrote:

In muteurile de le-a dat burton aseara. M-am uitat la mute request iar alora de injura pe global le da 1000 minute si lu' turbokill 2500 pt cuvantu' "ratat" scris pe /s.

@Zohl
Ca sa vezi ca minte cu nerusinare si ia deciziile cum ii traseaza unii playeri, verifica te rog daca poti asta.

Nerd wrote:
Burton wrote:

Did a check, in log-urile lui Burton:

2013-02-27_19:12:22 Burtonz .goname victordadead
2013-02-27_19:17:24 Burtonz .announce burtonz muted bullcox for 1440 minutes, reason: limbaj Victordadead 1220530
2013-02-27_19:17:24 Burtonz .announce burtonz muted mychi for 10000 minutes, reason: injurii server Victordadead 1220530
2013-02-27_19:19:12 Burtonz .announce burtonz muted jasonstatham for 1440 minutes, reason: limbaj Jasonstatham 1064641
2013-02-27_19:21:31 Burtonz .announce burtonz muted noyz for 5000 minutes, reason: injurii staff Kosticka 957765

Tu n-ar trebui sa stii ca pot face asta, uite eu vreau sa-ti demonstrez ca pot face asta. Nu esti nici primul, nici ultimul care face pe victima, si care crede ca totul e o neintelegere si lumea se prabuseste in jurul sau. Aparent Burton n-a dat mute numai lui Jasonstatham, deci ai mintit cu privire la asta. Aparent Burton intr-adevar a fost acolo, din moment ce pozitia lui nu e modificata (Durotar). Asa ca daca nu ai vreo acuzatie nefondata pe care ai mai vrea s-o arunci ca si cum mi-as dori eu uneori sa va aruncati pe geam de la atata suferinta, as vrea sa-ti ceri scuze lui Burton. O seara buna.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-03-2013, 22:32:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LoL ai demonstrat exact ce am zis eu. Chiar iti multumesc. El a dat mute doar lu' Turbokill, nu a dat la nici1 din cei care il jigneau.

E normal ca omu sa se simta discriminat, cand Victordadead care este GM si participa si el cu restul "grupului" la toata tampenia asta.

Nerd wrote:
Acum cateva zile mai multi jucatori il tot spamau pe playerul Turbokill cu tot felu de tampenii gen "moldovean prost" , "cum e viata la sapa moldovene" etc, dume de copii de 10 ani. Culmea, vine dupa cateva minute Burton si ii da mute doar lui Turbokill.

Burton wrote:

Eu cel putin asta inteleg din logul ala. Victordadead care este GM, a participat la toata conversatia (jignirile) de cand a iesit Turbokill din arena, dupa care l-a chemat pe Burton la el (.goname) sa ii dea mute doar lu Turbokill, urmand sa rada in continuare cu restul lumii de el (printul 1). Daca am gresit cu ceva, te rog sa ma corectezi.

//LE: Chiar mai grav. Acum m-am uitat mai atent si aparent si Burton a luat parte la toata discutia, pe langa Victordadead, si a actionat cu buna vointa asa...
Froster wrote:

2013-02-27_19:12:22 Burtonz .goname victordadead
2013-02-27_19:19:12 Burtonz .announce burtonz muted jasonstatham for 1440 minutes, reason: limbaj Jasonstatham 1064641

Casuta Zohl.

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

Post Posted: 04-03-2013, 23:42:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Crezi ce vrei, eu consider ca a actionat cu discernamant. Daca intr-adevar te simti discriminat, arata-mi niste printuri cu cei care l-au atacat pe Turbokill si ti-i rezolv si pe aia. Asta daca nu ai incercat sa transformi totul intr-o drama gen "DA DACA MI-A MURIT MIE CAPRA, DE CE SA NU MOARA SI CEA A VECINULUI?"

PS: "a luat mute Chisinau" nu se considera insulta. Also, din cate vad, Victoras a ras de situatie (lucru ce probabil l-as fi facut si eu), iar apoi a incercat sa calmeze situatia. Cel putin asta inteleg eu din asta. Da-mi place totusi cum scoti totul din context ca un jurnalist proaspat iesit de pe portile facultatii cu chef de scandal -

Si-a luat mute pe drept, ceilalti nu si-au luat fiindca nu exista dovezi concrete/GM-ul care presupui tu ca a fost full witness la toata discutia fie a considerat ca nu sunt injurii pertinente. Nu cunosc sa fi fost altercatii intre Burton/Victor si Turbokill, dar ce stiu e ca Turbokill a avut antecedente, si e normal sa fie flagged drept 'oaia neagra' a serverului. Nu, asta nu e o scuza ca nu le-am dat mute celorlalti.

Quote:
Trist ca unii GMs , care sunt oarecum vechi pe server , se injosesc la asa ceva.

Nu cred ca e necesar sa-ti reamintesc ca amicul tau pe care-l protejezi cu atata desavarsire, a facut si el parte din staff pentru o perioada scurta de timp. De aici afirmatiile negre legat ca el e oaia neagra. Nu cred ca e necesar sa-ti reamintesc ca unii GM-i vechi si-au luat suspend pentru astfel de chestii (Check Erai x 2, Check Ravenous odata, Check Raster, Cobrel). Insa in cazul de fata nu vad vreo incalcare a vreunei etici sau reguli.

O ultima chestie:

Quote:
nu doar playerii fac diferente , ci si GMii si prin asta incurajeaza comportamentu asta de 2 lei al acestor playeri.

Presupunand ca ar fi vreunii dintre noi care fac diferente (Nu neg, nu-i pot verifica pe toti), mi se pare destul de exagerat sa presupui asta. Adica voi va comportati ca niste excremente pe internet fiindca noi facem diferente? As zice sa va revizuiti (nu tu, ai incercat sa rezolvi problema cu tact si diplomatie si respect asta) comportamentul, sa nu lansati acuzatii blatante, si sa analizati cu calm situatia. -

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-03-2013, 00:02:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma intereseaza sa ia mute x player, insa nu imi place atunci cand se fac diferente, cu atat mai mult ca GM.
Atata timp cat TOTI ia parte la discutie, se jignesc reciproc si este sanctionat doar 1 singur, urmand ca aceluias player sa ii dai mute iar 2500 minute in decurs de cateva zile pentru cuvantul "ratat" scris pe say chat , iar la altii care se injura ca orbii pe global sa le dai 1000, mie 1 mi se pare destul de clar ca urmareste playerul respectiv si ca are ceva cu el.
In fine cum ziceam voiam doar sa stie ca prosti nu suntem, poate nu bagam in seama toate copilariile astea , cu toate ca vin din partea unor GMs.

PS: Sa nu intelegeti ca ii iau apararea lui Turbokill. A gresit sa fie sanctionat idc. Problema este ca nu e tratat in mod egal fata de restul playerilor pentru ca e "moldovean" (si aici ma refer ca nu e tratat de GMul in cauza la fel, oricum 50% din comunitate e de nimic), macar GMii sa fie impartiali.

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

Post Posted: 05-03-2013, 00:07:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite, inteleg perfect situatia in care se afla prietenul tau. Totusi, daca se simte discriminat/marginalizat, insist sa-i posteze pe forum. Faptul ca a asistat si el la o discutie, din cate vezi, nu l-a ajutat cu nimic, fiindca el a iesit de fraier. Pe viitor, daca vrea sanctiuni pentru ceilalti, sa-si vada intai de treaba si sa-i posteze, ca nu ma doare mana sa scriu o linie de cod, ca sa pastrez ordinea.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 14 July 2014 11:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 62, 63, 64  Next    

The time now is 20-02-2025, 16:57:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x