User
Pass
2FA

Retail
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message7548
ACHT

[Assasin]

Status: Offline
(since 18-03-2015 15:26)

Votes: 42

Post Posted: 25-06-2012, 21:51:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nastyblabla wrote:
kred ca el se refera ca pe freakz e o alta treaba comunitate romani lots of friends more fun -

Si pe retail sunt guilde de romani, n-ai vrea sa faci parte din una (proprie experienta).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 25-06-2012, 21:53:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

Am 150 days played pe blizz si tot pe freakz am venit sa joc. Parerea ta nu este parerea tuturor.[/quote]
+1

0 0

Back to top
muthambals

[Mingonos]

(since 02-10-2023 13:03)

Votes: 88

Post Posted: 25-06-2012, 21:59:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ACHT wrote:
Zohlomg wrote:

Am 150 days played pe blizz si tot pe freakz am venit sa joc. Parerea ta nu este parerea tuturor.

Iti place sa fi injurat des? Sa fi ninjat periodic? Sa fi inconjurat de suferinzi care nu isi stiu clasa? (asta e XP meu pe freakz PvP wise)

Si eu am renuntat la Blizz pentru Freakz. Blizz e prea serios si monoton si de roboti oarecum. Freakz e mult mai fun in multe categorii. Also, chiar daca se va face f2p, patchuri nu or sa mai apara presupun si o sa fie foarte plictisitor. Cine plateste intretinerea la atatea servere ca sa joace milioane de oameni pe moca?

0 0

Back to top
Fowb

[Assasin]

(since 10-12-2019 13:37)

Votes: 33

Post Posted: 25-06-2012, 22:37:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wow e p2p si asa o sa ramana. Si eu am ~100zile played pe retail, si tot pe freakz ma distrez mai bine, in fond la asta se reduce tot
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 25-06-2012, 23:37:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma bucur sa vad in sfarsit ca sustineti serverul. Ma asteptam sa fie un topic monoton in care o tineti toti pe-o parte si ajungeti la concluzia ca "ar trebui sa mai bagam bossi".

My 2 cents about blizzard? Era grozav, pe vremuri. Era minunat sa schimbi vorbe in engleza, cu niste tipi pe care nu-i cunosteai. Mi-am facut MSN multumita WoW-ului. Am avut cunostinte din Serbia, din Germania, Franta si Bulgaria. Era altfel. Munceai pentru orice. Acum? Robotism la tot pasul. E o rutina, care daca o inveti, e ca mersul pe bicicleta. Nimic nou sub soare.

Bun, si va intrebati "Bine ba, da Freakz copiaza Blizzardu. Care-i faza?". Faza e, ca aici dansati dupa muzica noastra. Poate noi mai bagam un event, o duma. Ne cunoastem majoritatea intre noi, alte glume, mai vezi o suferinta, mai dai un mute, un ban, mai razi.

Bag picioarele-n el tort de-nghetata Scarisoara ca ma deprima :<

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Padurarul

[Ponyfag]

(online 1 week ago)

Votes: 169

Post Posted: 25-06-2012, 23:42:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

muthambals wrote:

Si eu am renuntat la Blizz pentru Freakz. Blizz e prea serios si monoton si de roboti oarecum. Freakz e mult mai fun in multe categorii

+ 1 . Pana la urma de ce se mai numeste "joc video" daca mai mult te enervezi sau nu e distractiv. Decat ca automatonii aia de pe Blizz mai bine cu moldovenii si oltenii nostri inculti si cu limbaj de mahala -

0 0

Back to top
whisperica

[Oltean sh3F]

(since 09-11-2016 17:59)

Votes: 15

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-06-2012, 01:22:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:
muthambals wrote:

Si eu am renuntat la Blizz pentru Freakz. Blizz e prea serios si monoton si de roboti oarecum. Freakz e mult mai fun in multe categorii

+ 1 . Pana la urma de ce se mai numeste "joc video" daca mai mult te enervezi sau nu e distractiv. Decat ca automatonii aia de pe Blizz mai bine cu moldovenii si oltenii nostri inculti si cu limbaj de mahala -

sa inteleg ca voi bucurestenii sunteti rasa suprema? -

de aia marile universitati din bucuresti si timisoara sunt pline ochi de olteni. ca sunt inculti. iar voi astia desteptii o ardeti prin facultati de turism/filosofie/relatii cu publicul etc. mai vedeti-va lungul nasului

Crescut pe stadion, pe umerii lu tata
Strãzile erau pustii când juca Universitatea
Înebuneau salcâmii, tre sã-nþelegi
Cã nimic altceva nu mai conta în zi de meci
0 0

Back to top
Gangsta23

[Mentally Stable]

(since 11-07-2012 22:56)

Votes: 2

Post Posted: 26-06-2012, 02:02:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa nu dati ma la Medicina,ascultati aici la mine - daca inca mai vreti sa aveti par in cap...Scz de offtopic,cat despre ce ai zis tu mai sus Sundays,eu cred ca nu sta chiar asa problema....intr-adevar,multe te-au facut sa joci pe Freakz,poate problema banilor,poate ca ai vrut sa fii pe un server numai cu romani,etc,poate,poate si iar poate (tu stii mai bine)...dar daca e s-o luam pe aia dreapta,pe Freakz esti cineva (ca sa zic asa) - pe retail esti nimeni...vezi cum interpretezi...si poate iti iese si tie ceva la treaba asta plus ca beneficiezi de niste avantaje (you are free like a bird => Game Master power),nu cred eu ca faci pe moca,si daca ar fi sa faci,poate din prietenie...daca am zis ceva gresit,my bad ! Pace !
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 26-06-2012, 02:56:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gangsta23 wrote:
Sa nu dati ma la Medicina,ascultati aici la mine - daca inca mai vreti sa aveti par in cap...Scz de offtopic,cat despre ce ai zis tu mai sus Sundays,eu cred ca nu sta chiar asa problema....intr-adevar,multe te-au facut sa joci pe Freakz,poate problema banilor,poate ca ai vrut sa fii pe un server numai cu romani,etc,poate,poate si iar poate (tu stii mai bine)...dar daca e s-o luam pe aia dreapta,pe Freakz esti cineva (ca sa zic asa) - pe retail esti nimeni...vezi cum interpretezi...si poate iti iese si tie ceva la treaba asta plus ca beneficiezi de niste avantaje (you are free like a bird => Game Master power),nu cred eu ca faci pe moca,si daca ar fi sa faci,poate din prietenie...daca am zis ceva gresit,my bad ! Pace !

First time poster? Ador carnea proaspata.

In fine, de ce sa nu dai la medicina? Uite, eu sunt la medicina, si imi place, nu ma plang, nu am peri albi. Pot vorbi atat in numele lui sundays cat si al meu, ca odata ce te-ai acomodat cu o comunitate, nu-ti prea pasa de restul. Screw the benefits.

0 0

Back to top
Gangsta23

[Mentally Stable]

(since 11-07-2012 22:56)

Post Posted: 26-06-2012, 03:24:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
Gangsta23 wrote:

First time poster? Ador carnea proaspata.

In fine, de ce sa nu dai la medicina? Uite, eu sunt la medicina, si imi place, nu ma plang, nu am peri albi. Pot vorbi atat in numele lui sundays cat si al meu, ca odata ce te-ai acomodat cu o comunitate, nu-ti prea pasa de restul. Screw the benefits.

Depinde unde esti la Medicina,cand zic asta ma refer la oras (gradul de dificultate este impartit,trust me! Cel putin in Bucuresti e chinul de pe lume...si nu la privat,d`ooh ! Carol Davila),dar si ca ce vrei sa profesezi (La ce esti? Generala,dentara? Vroiam sa ma fac farmacist ca sa testeze astia drogurile pe mine,dar m-am razgandit,raman tot la verdele meu - -nu bagati legale dragi copii ! Nici in vena,nici sa prizati,nici alte nebunii ce va mai vin in cap,va pierdeti! Va ruinati viata!- verde sa bagati ca e bun (nu provoaca dependenta ca tigarile !!!)...si cum orice lucru are nevoie de dovezi (tested on me): http://stiri.acasa.ro/social-125/marijuana-medicamentul-interzis-93790.html .Sa vezi cand am avut examenul la engleza - ,am dat in amfiteatrul celor de la farmacie...pe toti peretii scria: marijuana,smoke weed,cannabis,feel good,etc same thing...ai prins ideea - ). Daca esti la dentara si mai esti si in Buc da-mi PM - poate bagam o bere intr-o zi... (me-first year).

P.S.: Prepara carnea aia cat e proaspata,altfel se va invechi...

P.S.2: Ma,sper ca nu avem pe aici gabori,jandarmi,caschetari,tablagii sau ce drq or mai fi,ce mai are Politia Romana (rebuturi) care s-au apucat sa joace wow...sa nu ma dati acum in gat si sa-mi luati ip-ul sa ma dati pe mana militienilor astora care vorba parazitiilor: ,,Fara cartus pe teava puti a prost!'' - eu am incredere in voi ca sunteti comunitate serioasa,da? Lasati-ma sa-mi fumez iarba linistit...erm,si-asa trebuie s-o legalizeze,altfel ma mut in Olanda,bag picioarele... - Hai sa-i salutam cu respect ! => https://youtube.com/watch?v=aSAyIFTmnhw:

LEGALIZE !!!

ON: Destul cu offtopic-ul,cat despre faza cu wow cum ca s-ar baga free ar fi fain,dar de Mists of Pandaria chiar nu stiu nimic,decat ca au renuntat foarte multi dupa acest patch...mm,ma intreb oare...n-or baga in urmatoarele patch-uri niste rate ceva,gaste care sa dea cu flacari pe nari si sa aiba in spellbook un buff numit Kamasutra? Ar fi interesant...pana atunci Freakz rulls!

0 0

Back to top
AirShield

[Account disabled]

(since 13-07-2012 18:54)

Post Posted: 26-06-2012, 09:47:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Destul,vad ca o dati prea in off-topic.

Ideea e ca pe retail e mai placut sa faci pve/pvp deoarece acolo nu vezi atatia tarani care sa te injure daca nu-i dai gold/nu-l ajuti etc. Eu personal m-am saturat pana peste cap sa vad cum romanasii nostri se injura de toti sfintii in bg-uri/arene/raiduri etc, + ca de multe ori se iau si de server si de administratia acestuia.

Din proprie experienta,spun ca strainii sunt mai sociabili si mai civilizati decat romanii in aceasta privinta.

0 0

Back to top
ovidiu12345

[Ne plus ultra]

(since 28-07-2015 20:44)

Votes: 7

Post Posted: 26-06-2012, 09:56:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

retail = al doilea servici, aici joci de fun, sau cel putin eu joc de fun
0 0

Back to top
oMSQo

[Freakazoid]

(since 22-04-2024 18:54)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-06-2012, 10:43:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu de pe blizz am venit pe freakz e plictisitor rau acolo same shit every day
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 26-06-2012, 10:51:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ACHT wrote:
Zohlomg wrote:

Am 150 days played pe blizz si tot pe freakz am venit sa joc. Parerea ta nu este parerea tuturor.

Iti place sa fi injurat des? Sa fi ninjat periodic? Sa fi inconjurat de suferinzi care nu isi stiu clasa? (asta e XP meu pe freakz PvP wise)

E aceeasi experienta si pe blizzard, poate putin multiplicata cu cateva milioane -)
Experienta ta pe Freakz se pare ca e numai teoretica. Ninja se pedepseste cu IGNORE. Te-a ninjat, ii dai ignore si nu te mai ninjeaza si data viitoare.

Cu cat ninjeaza mai multi oameni, cu atat o sa aiba raiduri mai putine. Healerii buni, ii numeri pe degete pe Evolution, la fel si tankurile si dps-ul.(si prin buni...se intelege buni..nu nabi care vin cu vicious in raiduri ca sa aiba ilvl mare si abia scot si ei acolo un 8k dps full buffed in raid)

ON TOPIC: Blizzard scoate cateva sute de milioane dolari numai din abonamentele pentru WOW. Voi chiar credeti ca o sa renunte ei la aceasta sursa de venit?

Posturi unite automat, 26-06-2012, 11:51:09

ovidiu12345 wrote:
retail = al doilea servici, aici joci de fun, sau cel putin eu joc de fun

Scopul unui joc e sa fie fun, oricat de captivant poate devenii. In ziua in care o sa tip la prietena mea ca mi-a inchis calculatorul ca eram in raid sau ceva, o sa dau delete la joc si o sa donez contu pe forum -

0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 26-06-2012, 10:51:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:
muthambals wrote:

mai ia-te tu mult de olteni :/

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 29-07-2025, 15:19:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password