User
Pass
2FA

Retail...
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message3064
Neissay
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-09-2014 22:04)

Votes: 1

Post Posted: 12-08-2014, 19:53:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare tuturor. Dupa ce m-am saturat sa joc pe servere private, m-am gandit ca as putea sa-mi cumpar wow si sa joc pe retail. Inca nu mi-am cumparat jocul, pentru ca am vrut sa aud "parerile" voastre (stiu ca jucati multi pe retail, am vazut printre alte comentarii - ). Deci intrebarile mele sunt:

1. Merita sa cumpar jocul?
2. Ce realm, factiune jucati?
3. Vrea cineva sa crestem impreuna (stiu e plictisitor pe 1x singur - )

P.S Nu am mai jucat pe MoP, ceea ce inseamna ca nu stiu nimic din acest expansion -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-08-2014, 20:02:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neissay wrote:
Salutare tuturor. Dupa ce m-am saturat sa joc pe servere private, m-am gandit ca as putea sa-mi cumpar wow si sa joc pe retail. Inca nu mi-am cumparat jocul, pentru ca am vrut sa aud "parerile" voastre (stiu ca jucati multi pe retail, am vazut printre alte comentarii - ). Deci intrebarile mele sunt:

1. Merita sa cumpar jocul? - Da.
2. Ce realm, factiune jucati? Horde -> Stormscale, Ally -> Sylvanas
3. Vrea cineva sa crestem impreuna (stiu e plictisitor pe 1x singur - ) Sure, add Runstarr#2207

P.S Nu am mai jucat pe MoP, ceea ce inseamna ca nu stiu nimic din acest expansion -

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 12-08-2014, 20:10:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e plictisitor sa joci x1 de unul singur, dar e mai fun cu prietenii.
Jocul merita cumparat pentru ca e mult mai captivant cand toate merg.
Eu nu mai joc acuma pentru ca astept WoD.

0 0

Back to top
Neissay
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-08-2014, 20:20:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc amandurora pentru raspunsuri -.
@Burebysta, stiu ca jocul in sine nu e plictisitor, dar nu vreau sa ajung in Stranglethorn Vale de unul singur si sa ma omoare aliantele/hordacii (cum se intampla pe alte servere private cand faci level de unul singur)-

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 12-08-2014, 20:23:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neissay wrote:
Multumesc amandurora pentru raspunsuri -.
@Burebysta, stiu ca jocul in sine nu e plictisitor, dar nu vreau sa ajung in Stranglethorn Vale de unul singur si sa ma omoare aliantele/hordacii (cum se intampla pe alte servere private cand faci level de unul singur)-

I'm here to cover you

0 0

Back to top
Neissay
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-08-2014, 20:31:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Runstarr, contacteaza-ma te rog ingame.
Realm: Stormscale EU
Nickname: Earlies

Am inca starter edition si nu pot da whisp -

0 0

Back to top
ArkantosZeu

[SEFU SUPREM]

(since 06-08-2022 08:24)

Votes: 10

Post Posted: 12-08-2014, 20:39:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am jucat pe blizz pana acum vreo 4 luni si sincer sa fiu, in unele momente imi era dor de freakz, faza e ca acolo sunt foarte foarte multi playeri adica o sa ai doar tovarasii in guilda cu care o sa te joci sau altii din IRL. Ideea e ca mie unul imi placea rivalitatea asta de pe freakz dintre playeri, toata lumea stia pe toata lumea, cand intrai in arena si il bateai pe unu afla tot globalul si na, era marfa.. plm. Pe blizz nu exista asa ceva, uneori ma simteam aiurea, jucam cu inca cativa din IRL si simteam ca suntem doar noi 3 in tot jocu. Intradevar nu se compara contentul, cand vezi ca totul merge aboslut perfect gasesti orice,oriunde,mrg....
Daca iti place pve-u si joci doar cu guilda, clar Blizz! Insa eu eram un retardat caruia ii placea sa stie tot serveru cand il batea pe unu in arena si imi placea sa ma stie toata lumea, sunt multi ca mine pe freakz, in general cei care fac PVP. Daca maine s-ar baga MOP pe freakz si WoD pe Blizz, as revenii pe freakz, pentru ca aici ma simteam eu bine -

P.S nu mai joc wow de cand m-am lasat de blizz

P.P.S nu mai joc pe freakz de peste 1 an

CEL MAI LUNG MUTE DIN ISTORIA FREAKZULUI ---> http://postimg.org/image/9h7gf8vg7/
0 0

Back to top
Wizhero

[Mentally Stable]

(since 05-02-2019 07:27)

Votes: 15

Post Posted: 12-08-2014, 21:30:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ArkantosZeu wrote:
Eu am jucat pe blizz pana acum vreo 4 luni si sincer sa fiu, in unele momente imi era dor de freakz, faza e ca acolo sunt foarte foarte multi playeri adica o sa ai doar tovarasii in guilda cu care o sa te joci sau altii din IRL. Ideea e ca mie unul imi placea rivalitatea asta de pe freakz dintre playeri, toata lumea stia pe toata lumea, cand intrai in arena si il bateai pe unu afla tot globalul si na, era marfa.. plm. Pe blizz nu exista asa ceva, uneori ma simteam aiurea, jucam cu inca cativa din IRL si simteam ca suntem doar noi 3 in tot jocu. Intradevar nu se compara contentul, cand vezi ca totul merge aboslut perfect gasesti orice,oriunde,mrg....
Daca iti place pve-u si joci doar cu guilda, clar Blizz! Insa eu eram un retardat caruia ii placea sa stie tot serveru cand il batea pe unu in arena si imi placea sa ma stie toata lumea, sunt multi ca mine pe freakz, in general cei care fac PVP. Daca maine s-ar baga MOP pe freakz si WoD pe Blizz, as revenii pe freakz, pentru ca aici ma simteam eu bine -

Aveai nevoie de feir pe blizz sa fii rank one -

0 0

Back to top
ArkantosZeu

[SEFU SUPREM]

Post Posted: 12-08-2014, 21:39:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wizhero wrote:
ArkantosZeu wrote:

Aveai nevoie de feir pe blizz sa fii rank one -

Nu te contrazic -) @fairrviatamea

CEL MAI LUNG MUTE DIN ISTORIA FREAKZULUI ---> http://postimg.org/image/9h7gf8vg7/
0 0

Back to top
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 12-08-2014, 21:43:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E fain pe blizz, daca doresti te bagi pe sylvanas la ally, unde ai dince alege, sunt romani acolo cu tonele. Daca doresti iti pot oferii eu raf. Am chare cu carul dar nu strica un mount in plus -

Twitch
Vand wow gametime
0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 12-08-2014, 21:52:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu putea blizz sa tina 2 grei in acelasi timp online... Nici shocker n`a putut pe Freakz de aceea a plecat Arkantos. Unu face legea aici, altul pe blizz.

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 12-08-2014, 22:01:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evita sylvanas, daca nu vrei sa ai parte de frigider plin la fiecare raid. Cu straini faci treaba mult mai buna.
0 0

Back to top
ArkantosZeu

[SEFU SUPREM]

Post Posted: 13-08-2014, 00:46:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myhay25 wrote:
Evita sylvanas, daca nu vrei sa ai parte de frigider plin la fiecare raid. Cu straini faci treaba mult mai buna.

Ba,sincer, sunt cateva mii de playeri online acolo, nu stiu numarul exact,sunt si foarte multi romani intradevar dar sa stii ca sunt jucatori buni (PVP) sunt mai nesimtit asa da iti faci treaba cu ei, si la cati playeri sunt crede-ma ca nici nu prea ii gasesti tu.. Adica eu nu am avut probelme, nu sunt pve-ar si na.. in pvp fiind serverele legate nu am avut treaba -.

0 0

Back to top
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 13-08-2014, 01:28:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myhay25 wrote:

Asa cum ai facut tu ? Unde ai ajuns cu progresul in flex ? Daca nu il luam io sub aripa pe Muteli sa il invat, nu stia sa va ajute si pe voi.

Twitch
Vand wow gametime
0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 13-08-2014, 01:46:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neissay wrote:

1. Merita sa cumpar jocul?
2. Ce realm, factiune jucati?

1. Retail e incomparabil cu serverele private. Ai alt feeling, no bugs, mii de playeri
2. Majoritatea romanilor joaca silvanas ally, desi cativa de pe freakz sunt stormscale

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 16-02-2025, 07:39:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x