User
Pass
2FA

[Rezolvat] Salut!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message331
AlexelMET

[-- Alex. --]

Status: Offline
(since 14-11-2015 08:50)

Votes: 4

Post Posted: 24-04-2015, 20:30:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut! Am si eu o nelamurire , de ce am primit destroy , eu mi am dedicat foarte mult timp acestui server , sti foarte bine ca am si donat ! Nu inteleg ce s a intamplat... Dintr o data v ati schimbat parerea despre mine? Sincer eu nu cred ca am facut nici o greseala.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
uK | iNocenT^^

[PGL.FREAKZ.RO ]

(since 09-04-2019 18:36)

Votes: 10

Post Posted: 24-04-2015, 20:55:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok,am vrut sa-ti aduc de mult la cunostinta chestia asta,am oprimit "N" reclamatii atat pe MESS/Facebook etc despre tine ca si cum ai juca,nu neaparat cu aim dar
Silent/No-Recoil/ETC.
Am tacut din gura si am trecut cu vederea pana iar am primit alta sesizare pe Facebook de la cineva ca si cum
Ai fi dat HS in continuu atata timp cat acea persoana juca si cand el/ei se punea/u la spec tu deja nu mai jucai bine deloc (dezactivai) a intrat astazi uK | Ox!GeNNNN pe server satul si el de reclamatii cu alt nume
"ADD LA FAVORITE PGL.FREAKZ.RO |BOT|" ca sa te induca in eroare,si a reusit,cand i s-au adeverit lui banuielile te-a sanctionat.
DEMO ---> http://www.girlshare.ro/34699362.5
Care arata clar ce frumos iti sare tina,el mi-a zis asa
"uK | Ox!GeNNNN : Imi pare rau ca nu l-am prins cu 5 minute inainte,adica ma uitam pe el dar nu ii facem demo sa vezi acolo saritura de tinta"
Si am fost curios si intradevar m-am uitat peste acel demo si se vede ca tu chiar ai ceva.
Voi vede si ce zice AlkaN

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
AlexelMET

[-- Alex. --]

(since 14-11-2015 08:50)

Post Posted: 24-04-2015, 21:31:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate , nu eram atat de nebun sa joc cu cod din moment ce si tu si alkan erati pe server ... si reclamatii e normal sa primesc , din moment ce sunt pe locul 1 pe server. Ma sti foarte bine si de pe svr turbatii si din clan , cum joc si acolo , pana acum nu mi s a mai intamplat sa iau destroy pe motiv de aim , ma jur. Nu stiu ce sa mai zic , am muncit ca admin. atat la server , am si donat si mi se spune ca intru cu cod ...

Posturi unite automat, 24-04-2015, 22:31:05

Ca fapt divers doar uita te in banlist , cum arata lista mea si cum arata a celorlalti ! Eu pana acum am ajutat serverul cum am putut si cum mi ati cerut , nu cred ca aveam vreun motiv sa intru cu cod... sun printre primii din staff pe svr , primii din clanul uk si inca nu ai incredere in mine ...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
uK | iNocenT^^

[PGL.FREAKZ.RO ]

Post Posted: 24-04-2015, 21:37:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci tu ai zis ca ai ajutat acest server,sa stii ca aici nu te contrazic,ai ajutat si te plangi ca esti acuzat de COD...desi ai ajutat server-ul
Hai sa-ti spun o treaba si tu stii bine asta
Eu ca FONDATOR,care nu am ajutat server-ul ci l-am creat am fost acuzat ca avand aim,dar nu tu dand 2 euro s-au cat ai dat
In acest server a fost bagat pana acum undeva la 30 si ceva de euro.
Deci nu ne scoate pe ochi faptul ca ai dat 2 euro si de acum vai cine esti...

0 0

Back to top
AlkaN^^

[Mentally Stable]

(since 26-09-2015 16:29)

Post Posted: 24-04-2015, 21:42:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai ma.. tu valoarea lui Alex o vezi doar in 2 Euro? Mda.. eu,cum prea bine stiti,cred ca Alex merita o alta sansa,valoarea lui e mult mai mare,am incredere in el si cum spunea mai sus,este printre cei mai buni,printre primi in clanul uK,de multe ori mi-a dat motive sa am incredere in el.

0 0

Back to top
uK | iNocenT^^

[PGL.FREAKZ.RO ]

Post Posted: 24-04-2015, 21:59:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In viata toti merita o a doua sansa,si daca,esti constiient ca joci cu ceva mai bine scoate ca nu stii de unde apar,si data viitoare te ard direct fara sa negociez.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by uK | iNocenT^^, 24 April 2015 20:00

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-02-2025, 01:42:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x