User
Pass
2FA

Scam

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message740
twocent

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-12-2013 04:29)

Votes: 2

Post Posted: 26-03-2011, 09:14:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand salut tuturor nu am mai jucat pe freakz de o perioada de timp si am revenit la ceva foarte nashpa, cum puteti lasa sa se vanda conturi pe server ?! Deci asta vreau sa stiu on "prieten" de al meu a cumparat cont cica in fine nu e foarte inteligent are 15 ani si joaca de cateva luni wow fiindui date vreo 4-5 conturi 80 lvl 5k + gs, si s-a gandit sa isi cumpere bou alt cont .... Nu zic ca nu este vina lui dar este si vina gmurilor care nu fac nimic in legatura cu anunturile care le dau astia pe global ca vand conturi. Acum pe langa 100k gold care ia dat pe cont (warlock 2.5k gs -) a mai bagat inca 300k pe el in diverse iteme .... Vreau sa stiu daca se poate da ban permanent la acel cont ? Contul il vreau inapoi dar cred ca nu este posibil si cred ca a se da ban sa nu il mai foloseasca nici una din partile implicate ar fi cel mai corect. Am loginul, parola nu o mai am deoarece a schimbato ... normal. Astept un raspuns cat mai repede.

Multumesc, twocent

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
zeoos

[Mentally Stable]

(since 18-07-2017 11:17)

Votes: 7

Post Posted: 26-03-2011, 15:20:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adu dovezi. Char trade este interzis si se baneaza. Daca nu sunt GM on cand se vand conturi poti face print la un asemenea individ si il pui la cereri ban si primeste ban.
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 26-03-2011, 15:47:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu este o mare afacere vânzarea asta de conturi pentru cã principalul proprietar poate în orice moment sã-ºi recupereze parola prin mail.
Mailul nu poate fi schimbat decât de Shocker ºi doar atunci când acesta nu este valid.

Soluþia problemei: Îþi recuperezi parola prin mail.
Nu ai un mail valid? O iei ca o învãþãturã de minte, pe viitor sã ºtii sã-þi administrezi un cont, nu sã o facã alþii pentru tine.

http://forum.wow-freakz.com/AI-O-PROBLEMA-CITESTE-AICI-GOT-A-PROBLEM-READ-THIS-t55875.html

- Retired -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 26 March 2011 13:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-08-2025, 07:41:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password