User
Pass
2FA

Some feels ... :(
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message3932
strachi

[Creep]

Status: Offline
(since 25-11-2018 09:40)

Votes: 30

Post Posted: 29-06-2014, 14:37:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-a apucat dorul si am vrut sa-l impartasesc cu voi !

https://youtube.com/watch?v=bcM_Jg7je_0:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
rappcapitulare

[Mentally Stable]

(since 13-08-2014 19:41)

Votes: 2

Post Posted: 12-08-2014, 12:22:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

f tare clipu:D

0 0

Back to top
noxuris

[Blood Bath ]

(since 04-01-2018 23:24)

Votes: 19

Post Posted: 12-08-2014, 14:09:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nostalgia Q_Q

I drink your blood and I eat your skinn.
http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Tenzor/

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-08-2014, 14:19:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

What have pandas do with this game - intradevar ,ne trezim mai incolo ca avem si ursi koala -)

0 0

Back to top
noxuris

[Blood Bath ]

(since 04-01-2018 23:24)

Votes: 19

Post Posted: 12-08-2014, 14:28:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Meh e ideea ca Blizz credea ca daca ne da o noua rasa o sa fim fericiti dar ne-a luat multe lucruri ce pentru multi WoW era frumos , vremurile cand primu mount era la level 40 ce fericit eram cand am luat pentru prima data , aventurarea prin multe zone care asta a disparut imediat cand au pus RDF + Heirlooms , lumea numai are timp sa stea sa alerge pana in Zul Farak cu prietenii toti pe mounturi de teren ,acuma toti pe fly mount sau que direct la dungeon X si Y sunt multi factori pentru care lumea numai joaca sau raman blocati la trecut deaia unii isi tin twink-urile de level 60-70-80.

I drink your blood and I eat your skinn.
http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Tenzor/

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 12-08-2014, 14:31:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

noxuris wrote:
Meh e ideea ca Blizz credea ca daca ne da o noua rasa o sa fim fericiti dar ne-a luat multe lucruri ce pentru multi WoW era frumos , vremurile cand primu mount era la level 40 ce fericit eram cand am luat pentru prima data , aventurarea prin multe zone care asta a disparut imediat cand au pus RDF + Heirlooms , lumea numai are timp sa stea sa alerge pana in Zul Farak cu prietenii toti pe mounturi de teren ,acuma toti pe fly mount sau que direct la dungeon X si Y sunt multi factori pentru care lumea numai joaca sau raman blocati la trecut deaia unii isi tin twink-urile de level 60-70-80.

Era si foarte distractiv sa ma duc in tanaris ca aliac fara fly path... nici nu dura 3 ore si dupa mai si cadea serverul. Cu fly mountul in anumite zone nici eu nu sunt de acord, dar oricum pierzi MULT mai putin timp acum decat inainte. Intram 3 ore pe zi ca sa ma joc si pierdeam 1 ora doar mergand pana la destinatii.

0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 12-08-2014, 15:59:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma apuca plansul... JK m`am apucat de wow pe LK, dar din cate am inteles au fost vremuri frumoase ;d

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 12-08-2014, 19:38:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

au fost vremuri frumoase, dar stiti de ce? fiindca era ceva nou, proaspat, neexplorat. Ca si cu femeile, oricat de buna ar fi, la un moment dat tot ti se acreste. Da, bossii erau mai smecheri, pareau mai badass, era si lore. "You are not prepared", "Frostmourne Hungers", "Father, is it over?". Erau si cinematics, erau si pe oficial cand era cataclysm, plus inca niste detalii de script (armata de mobi de la primul boss din Well of Eternity) care dadeau savoare si ofereau imersiune jocului (stiu ca suna cretin, alt mod de exprimare n-am la ora asta). Erau alte vremuri atunci, vedeai un tank best in slot cu HP mare ii dadeai /bow... Toti am avut vremuri cand am facut scurta la deget din cauza click-ului.

Dar inca exista caterinca. Acum au mai multi TS, atunci rar mai dadeai de vreo ghilda cu server de Ventrillo. Jocul a ramas la fel. Sigur, s-au schimbat spellurile, s-au bagat chestii noi, dar feelingul a ramas acelasi. Cei care se apuca acum au acelasi feeling pe care il aveau cei din vanilla/TBC. Doar ca gameplay-ul e mai intuitiv.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
vaeda

[Unbreakable]

(since 12-02-2019 11:15)

Votes: 24

Post Posted: 12-08-2014, 22:53:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hmm, cand am facut eu 70 pe oficial jucam pe contul lui frate-miu...si dupa aceea s-a bagat WotLK

0 0

Back to top
Seyrox
[Banned user]

Banned

(since 24-11-2018 18:47)

Votes: 201

Post Posted: 13-08-2014, 02:24:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu neaparat @Kinook ,inainte nu aveai toate caca*urile pe care le ai acum ,rdf sau heirlooms sau elixire care iti boosteaza xp-ul cu nu stiu cat %, care te ajuta la crescut, sa zbori peste tot si multe altele.Gameplay-ul nu mai este la fel cum era pe vanilla/tbc din cauza ca au facut jocul pentru prosti de exemplu raid finder, acolo practic vezi bosii si pe unii doar asta-i intereseaza nu sa fie hardcore raiders, plus cand intri in lfr majoritatea mecanicilor de la bosi nici nu trebuie sa o respecti ca sa faci boss-ul.De ex: nazgrim(pandaria) are defensive stance cand isi ia damage reduce si face rage foarte mult daca dai in el, cand are rage incepe sa dea cu ravager si daca tot dai dps cand are defensive stance o sa ai prea multe arme invartindu-se pe jos.Pe lfr nu trebuie sa respecti mecanica asta ca sa faci boss-ul, si mai sunt multe altele

Demonolgy Warlock Guide 5.4.8

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 13-08-2014, 02:37:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

din cate am observat eu, mai toate jocurile si-au schimbat gameplay-ul din high skill high rewards, in full autist mode. Atrag mai multi playeri in felul asta. Stiu cum e LFR, am intrat fara sa am habar de instante si am facut full run. RAR iei wipe in LFR. Si au mai bagat si iteme la microtranzactii jegosii. Se vede ca i-a inghitit Activisionu. Din cauza asta a si murit jocul. Content de rahat, gameplay retard. Inainte erai best daca aveai cap, acum esti best daca farmezi ca un obsedat. S-a dus complexitatea jocului-> s-au dus playerii. PVP bazat pe cooldowns, nu pe reflex, pozitie si comunicare. Dar, totusi, pentru un casual sau semi-hardcore gamer, e cam tot acelasi lucru

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Jokedy
[Banned user]

Banned

(since 03-04-2016 15:49)

Votes: 91

Post Posted: 14-08-2014, 16:11:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oricum , daca cititi atenti , o sa se reintoarca noul gameplay de pe tb/vanilla pe Warlorlds of Draenor. Cel putin o mica parte din el. Oricum daca nu faceau ce au facut pana acum , pierdeau multi copii bolnavi dupa jocul asta care nu inteleg nimic doar " Uite pot da bani de la mama , hai sa dau sa vad ..." Deci ei au iesit pe + nu va temeti. Oricum si pe freakz , daca nu erau portale in fiecare capitala , mai bine de 20% din server te-ar ruga sa ii duci cu Vial of the Sands pana in Ratchet pt ca ei nu stiu unde "exista" orasul ala. E aiurea sa pierzi contentu de pe BC dar a fost necesar pentru blizz - profitu e pe 1.

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 14-08-2014, 16:40:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-au facut schimbari poate unele bune altele nu. La multi nu le place MoP "pt ca panda" un motiv patetic.
De ce credeti ca s-a renuntat foarte rapid la raidurile de 40man? Pentru ca era destul de greu sa poti face/participa la un raid multi doar visau la MC/BWL/AQ40 sa mai spunem de Naxx unde doar cateva SUTE de playeri au reusit sa faca Kel'Thuzad in vannila din milioane. De asta blizzu odata cu TBC a micsorat nr de playeri la main raids. Pentru ca greu nu inseamna neaparat bine, ce rost avea sa creezi o instanta si doar 10% playeri sa o poata completa.

Last edited by mihai25 on 14-08-2014, 17:50:49; edited 1 time in total
0 0

Back to top
strachi

[Creep]

(since 25-11-2018 09:40)

Votes: 30

Post Posted: 14-08-2014, 17:19:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Au vazut ca nu merge cu numerele mari si boosturile, acum incearca sa se intoarca inapoi. Oricum si in WoD , chiar daca pare promitator sunt featuringul de tot rahatl ( gen chestia aia cu "build and upgrade your own garrison" , mi se pare ca o da in farmville de pe Facebook ...). Jocul era greu si odata cu inaintarea expansionurilor au simplificat jocul enorm de mult, incat a devenit plictisitor din anumite pct de vedere. PVE-ul mai e cum mai e, dar sistemul PVP mi se pare ca l-au stricat de tot de la cataclysm.

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 14-08-2014, 18:47:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

strachi wrote:
Au vazut ca nu merge cu numerele mari si boosturile, acum incearca sa se intoarca inapoi. Oricum si in WoD , chiar daca pare promitator sunt featuringul de tot rahatl ( gen chestia aia cu "build and upgrade your own garrison" , mi se pare ca o da in farmville de pe Facebook ...). Jocul era greu si odata cu inaintarea expansionurilor au simplificat jocul enorm de mult, incat a devenit plictisitor din anumite pct de vedere. PVE-ul mai e cum mai e, dar sistemul PVP mi se pare ca l-au stricat de tot de la cataclysm.

Hai ca sunteti deja prosti, ramaneti macar in prostia voastra acolo si taceti drq din gura.

Du-te si joaca pe un server de tbc toata viata, daca nu baga nimic ziceti, "vai ce content lame, nu le pasa deloc", daca baga ceva ziceti, "eh ce *****, au facut jocul prea usor.".Asa faceti si cu freakz si cu toate serverele, va bateti joc, nu va convine nimic, daca face asa nu e bine, daca face invers nu e bine, faceti-va voi un server cum vreti sau construiti-va propriul joc.

Staff message (Alexander0810):

Grija la limbaj sau urmeaza warns

Last edited by Loveheal on 14-08-2014, 20:23:52; edited 1 time in total
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 21-02-2025, 20:45:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password