User
Pass
2FA

Sugestii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 151, 152, 153 ... 242, 243, 244  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message341904
alinblb

[1337]

Status: Offline
(since 30-07-2024 15:40)

Votes: 234

Post Posted: 30-04-2012, 05:58:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun sa faca iar striker in asa fel in cat sa se elibereze singure casele dupa o saptamana de inactivitate ca nu mai e asa.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ZpwT

[Mentally Stable]

(since 21-04-2013 10:29)

Votes: 3

Post Posted: 01-05-2012, 13:26:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZpwT wrote:
Motiv: Din factiunea M/F nu se castiga aproape deloc. Spun asta pentru ca majoritatea jucatorilor prefera sa faca /heal la BS, tonomate si restul.
Sugestie: Sugerez ca, o parte din aia 250$ (factura medicala de la spawn/respawn jucator) sa mearga intr-un cashbox la factiunea M/F. Nu toti, o parte, sa spunem 10%. Chiar daca nu e mult, sunt de ajutor. La 100 de jucatori online timp de 10 de ore se castiga 25000$, pentru 10% din factura.

UP, nu s-a raspuns. Multumesc.

Everything is White Hot !

0 0

Back to top
FaNn

[Mentally Stable]

(since 10-07-2014 10:23)

Post Posted: 01-05-2012, 14:05:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DunnKz wrote:
1. Misiuni mai interactive. SA-MP permite creerea caracterelor de tip NPC. Faceti si voi ceva de genul, gasiti-l pe John Doe (un NPC) si omorati-l. Sa treci prin cateva checkpointuri e plictisitor rau.

2. Sa se salveze armele, numarul de unitati de viata si armura la log out.

3. Oricine omoara un player cu misiune, primeste automat warn. Astfel vom scapa de foarte multe reclamatii.
De asemenea, definiti safezoneurile server-sided astfel incat armele sa nu poata faca damage in aceste zone. Puteti face acelasi lucru si cu atacul unui player cu misiune, astfel scapam si de playeri nemultumiti din cauza warnurilor provocate de killul unei persoane cu mission.

4. Sistem de cenzura imbunatatit. De ex., daca apar semne de punctuatie intre literele unui cuvant sa zicem "abc", adica "a.b.c" sa fie considerat injuriu si sa fie cenzurat automat. De asemenea "a\nb\nc\n" sa fie pedepsit cu un kick, din moment ce functia de cenzurare nu ar mai functiona. Un astfel de sistem poate fi costisitor d.p.d.v. al resurselor serverului, dar se poate optimiza foarte mult.

5. Cat timp un player activ este intr-o masina, aceasta sa nu se mai deblocheze. E enervant ca la un interval de timp sa se deblocheze masina si sa poata veni cineva sa ti-o fure.

6. Traducerea serverului in romana, din moment ce 90% din player base e de nationalitate romana (primul pas) si apoi adaugarea unei optiuni pt. a alege limba. (engleza, romana si orice alte limbi se vor mai adauga)

7. Sa se adauge gang zone-uri si in SF si LV si sa se mute unele lucruri din LS in SF sau LV(e.x. locul de unde se ia misiunea). Acele locuri sunt pustii, toata lumea sta in LS. Daca se vor mai adauga teritorii ar putea fi adaugate si factiuni noi.

8. Factiunile de tip, taxi, medic, etc. (astea care sunt mai naspa) sa aibe taskuri "single-player", cum sunt misiunile actuale, sa nu necesite interactiunea cu alti jucatori.

9. Cat timp este un news reporter online, comanda /ad sa nu poata fi folosita sau banii de pe /ad sa mearga la news reporter. News reporterii sunt degeaba pe server, ca si taximetristii, medicii, etc.

10. Sa se reduca cooldown-ul de la car jacker. 20 minute e mult prea mult si banii primiti nu sunt prea multi.

11. Adaugarea mai multor POI-uri la GPS.

12. O noua repriza din "voting event".

13. Pt. astia isteti, sa se bage "trivia", gen fast type event.

14. Aeroportul sa fie un fel de teleporter. Adica din aeroport LS sa poti ajunge la cel in SF si LV si invers, ca si cum ai zbura cu avionul.

15. Scoateti limitele legate de economie. Casele sa poata fi vandute cu mai mult de 10kk, businessurile cu mai mult de 100kk si limita imprumutul de 500k. Sunt stupide. Incercand sa controlati economia mai mult o stricati. (parerea mea)
Stiu ca vor mai aparea tipi gen Cuassar, cu 72kk, de acei tipi avand grija administratorii.

16. Testele pentru leadership-ul unei factiuni sa fie mai complicate. Toti pustii de 13 ani, care stiu sa traga cu Deagle-ul sunt lideri.

17. Cand cineva foloseste /gov apare ceva de genul:
|________ Useless GOV stuff... _______|
player: Lorem dolor sit amet...
Stergeti partea cu GOV. Si asa este limita de caractere/chat line, daca cineva vrea sa zica mai multe lucruri, o sa apara prima linie de cateva ori, spam.
Sunt mai multe mesaje care ar trebui editate. Si cel de la normal chat, "X says: message...". Stergeti cuvantul "says", s-ar aranja mai frumos chat-ul. (parerea mea)

Aspect back-end, important in adaugarea viitoarelor functii: Implementati MySQL, IO timeout-ul se va imbunatati considerabil, mai putine resurse folosite pe VPS. -

cred ca nici aici nu sa raspuns la tot ( sunt idei foarte bune zic eu)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
RinG

[Mentally Stable]

(since 05-06-2012 15:56)

Votes: 2

Post Posted: 01-05-2012, 15:59:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de acord cu FaNn dar sa vedem daca mai spune si alta parere altcineva

Nick:valy09
Y!M:freakzvaly09
Skype(nul folosesc): DumitruMirceaValentin
0 0

Back to top
wiLd.

[Maniac]

(since 29-12-2020 11:29)

Votes: 26

Post Posted: 01-05-2012, 16:42:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RinG wrote:
de acord cu FaNn dar sa vedem daca mai spune si alta parere altcineva

Aici nu se voteaza PRO sau CONTRA !
aici doar owneru zice daca vrea sa faca sau nu.
si numai va dati cu parereai ca puteti risa warn in game.

0 0

Back to top
DunnKz

[Mentally Stable]

(since 17-06-2012 16:37)

Post Posted: 02-05-2012, 16:54:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FaNn wrote:
cred ca nici aici nu sa raspuns la tot ( sunt idei foarte bune zic eu)

Da, deja am avut o discutie cu Striker despre mai multe feature-uri, unele din ele mentionandu-le chiar si mai sus, dar a zis ca atat timp cat nu e ceva "vital", ii e lene. Imi dau seama ca este ocupat, este clasa a 12-a, are BAC, admitere, etc., dar sunt 6 administratori si 4 helperi (daca nu ma insel) la 100 playeri online cu un player base de maxim 200 de jucatori. Asta ar insemna ca aproximativ 20 de jucatori sunt atribuiti unui administrator/helper ceea ce e ridicol de putin. Un administrator/helper capabil poate sa aiba grija de peste 100 playeri. Din propria experienta, am avut un server de MuOnline, avea peste 200 de playeri online + trebuia sa programez si emulatorul, incepandu-l de la zero, sa-l scriu in Java. Nu vreau sa-l invat cum se face treaba, stie si el, dar ar trebui sa incerce sa organizeze serverul mai bine si sa tina din cei 6 administratori doar developerii ce sunt activi si isi stiu treaba, restul deveninind helperi, iar unii helperi sa devina jucatori si atat. De asemenea, am mai observat ca unii helperi se simt cu mult peste playeri, probabil a observat si Marian, dar e indiferent atat timp cat el castiga cativa banuti.

Probabil ca am sa-mi iau warn pentru postul asta, dar vreau sa spun ca tot ce am scris mai sus poate fi considerat o sugestie foarte serioasa, cu mult peste toate celelalte optsprezece care le-am scris cu un post in urma. Sper ca unele din lucrurile pe care le-am postat pe aici sa se si puna in practica si sa schimbe in bine serverul.

Inca o chestie: Am mai vazut posturi de genul "Nu bagam asta, este prea <<roleplay>>." care mi se par stupide. De ce? Pai, daca amesteci game mode-ul The Godfather si Roleplay-ul ar fi ceva original si originalitatea nu strica niciodata. Jucatorii veritabili isi vor da seama ca serverul este unul serios.

P.S. Nu vreau ca acest post sa fiu considerat o injurie adus staff-ului. In caz de e interpretat gresit, va rog sa-l stergeti.

Btw, fixati si voi site-ul, banuiesc ca ati observat ca hosting account-ul vostru a fost suspendat.

0 0

Back to top
KillForFun

[East Side Grove]

(since 04-08-2020 19:19)

Votes: 514

Post Posted: 02-05-2012, 18:04:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca se poate sa dati wipe la factiuni , in special gangurile / mafiile , sunt nu stiu cate zone si liderii de ganguri(unii care pot intra dar nu vor) stau si freaca menta.Pe server chiar nu mai ai ce face.. inainte mai dadea un take / un dm / un war dar acum liderii stau degeaba.

2.La fiecare saptamana liderii sa fie OBLIGATI de admini sa faca cate 1 war intre factiuni ca si asa tm si tt sunt degeaba si sa nu se mai planga.

3.Daca ai timp / chef sa mai faci si niste zone prin alte orase sau tot in LS dar mai departe prin satele alea..

4. Si nu stiu daca a zis si dunkz asta dar daca poti face un concurs in care playerii daca fac reclama doar in locuri permise sa primeasca ceva.. de ex la vreo 5 6 reclame 1-2kk , la mai multe o arma infinita.Asta sa fie facut in fiecare luna si sa dureze 2 saptamani sau mai putin.

5.La fiecare sfarsit de luna sa se mai faca
Supremacy....

0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-05-2012, 18:54:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa ma ocup de Supremacy, am fost cam ocupat in ultima vreme... -.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
DunnKz

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-05-2012, 18:57:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

KillForFun wrote:
4. Si nu stiu daca a zis si dunkz asta dar daca poti face un concurs in care playerii daca fac reclama doar in locuri permise sa primeasca ceva.. de ex la vreo 5 6 reclame 1-2kk , la mai multe o arma infinita.Asta sa fie facut in fiecare luna si sa dureze 2 saptamani sau mai putin.

5.La fiecare sfarsit de luna sa se mai faca
Supremacy....

+ inca o sugestie: Sa creasca numarul de sloturi, dupa care sa inceapa partea cu reclamele. Stiu ca nu sunt 100 de playeri constant pe server, dar o crestere cu 20 de sloturi ar fi benefica, dupa parerea mea.

Off-topic:

Chiar si asa, nu recomand sa se dea prize-uri atat de mari, cum a zis KillForFun. 1-2kk pt 5-6 reclame e mult. Ar veni 160k pe o reclama (in cel mai rau caz) si unii playeri cinstiti, care chiar tin la gameplay lucreaza mult pt acei bani. Daca ar fi facut in fiecare luna si sa tina 2 saptamani, ar insemna jumatate de luna de event si cel mai probabil ar duce la o criza economica, implicit la alt wipe. -

Partea cu Supremacy, hmm.. nu stiu ce sa zic, dar la sfarsitul lunii ar fi mult prea des. O data la 3 luni, cel mult o data la 2 luni sau si mai interesant: un fel de campionat, bazat pe asta.

Observ ca idei sunt multe in aceasta comunitate, unele chiar interesante. O parte din ele au nevoie de foarte mult cod pe partea de back-end sa fie reusite. Totul depinde de Striker si cum doreste sa continue dezvoltarea serverului.

0 0

Back to top
KillForFun

[East Side Grove]

(since 04-08-2020 19:19)

Votes: 514

Post Posted: 02-05-2012, 19:24:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum ai zis cu campionatul ar fi bine, adica nu stiu pe ce joc am vazut erau clanurile (gangurile si mafiile de pe samp) in niste topuri dupa kill-uri , death-uri adica daca ai putea sa faci aici un top cu gangul cu cele mai multe kill-uri si death-uri, kill-urile si death-urile sa fie facute la take / war nu in dm-uri.
0 0

Back to top
[Striker]

[Account disabled]

(since 03-12-2015 23:34)

Votes: 84

Post Posted: 03-05-2012, 00:55:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@DunnKz: Stiu ca e nevoie de o "slefuire" a serverului si de o retusare a conducerii, dar s-a nimerit perioada asta cand ambii owneri nu sunt disponibili. Cabron e plecat in tara iar eu am BAC-ul la usa, e nevoie de rabdare momentan dupa care voi avea tot timpul sa ma ocup de ce este nevoie.

0 0

Back to top
HeRoInE

[The Real Slim Shady]

(since 24-01-2019 19:53)

Votes: 297

Post Posted: 03-05-2012, 14:58:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa se bage un "i" la fiecare spawn de mafie in care dak dai /enter sa te duca intr-o camera de antrenament dgl,m4,TEC9,etc. ..... Stiu k ar veni un fel de GsLs dar aici sa poata intra numai membrii acelei mafii.....akol sa poata sa tina liderul sedinte(dak ti o sedinta la Gsls vine un civil mai "cionchi -" si distruge sedinta) sau (are 1 membru w si vine politia si il omoara - ) si sa se antreneze -...mie mi se pare o indee chiar foarte buna dar asta decide Ownerul/Co-Ownerul

0 0

Back to top
DunnKz

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-05-2012, 15:00:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[Striker] wrote:
@DunnKz: Stiu ca e nevoie de o "slefuire" a serverului si de o retusare a conducerii, dar s-a nimerit perioada asta cand ambii owneri nu sunt disponibili. Cabron e plecat in tara iar eu am BAC-ul la usa, e nevoie de rabdare momentan dupa care voi avea tot timpul sa ma ocup de ce este nevoie.

Nu esti singurul care se poate ocupa de server. Mai sunt inca 5 administratori (cu ranguri, dupa parerea mea, destul de dubioase "head admin", "extra admin"; bine ca n-ati facut si "extra extra admin"). Din cate observ, ei sunt tot un fel de helperi. Pun pariu ca este cel putin o persoana trustworthy pe server care poate sa faca toate astea in locul tau si sa aibe si timp liber. Ideea e ca el face un "plan" si tu il aprobi/modifici. Din moment ce esti si developer, faci parte din staff-ul de management si ai si o viata dincolo de ecran, banuiesc ca e obositor (sunt aproape in aceasi stare, am avut olimpiada nationala, acum invat pt. Cambridge Examination, trebuie sa-mi pregatesc softuri/researchuri pt. alte concursuri si trebuie sa mai am si timp de relaxare), dar sa citesti o chestie si sa-ti dai cu parerea ar trebui sa fie un fleac.

0 0

Back to top
PaTt0

[Mentally Stable]

(since 08-07-2013 07:46)

Votes: 7

Post Posted: 03-05-2012, 16:02:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru a putea edita diverse chestii cum ar fii : Adaugi/stergi ceva la cazino , un nou filescript etc. iti trebuie FTP care doar owner-ul are acces la el deoarece el plateste serverul si nu Adminii / helperii ! Sper ca ti-am fost de ajutor.

0 0

Back to top
FaNn

[Mentally Stable]

(since 10-07-2014 10:23)

Post Posted: 03-05-2012, 16:14:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa mai faceti inca un gang sau TT-ul si Tm-ul sa aiba zone de take

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 151, 152, 153 ... 242, 243, 244  Next    

The time now is 11-11-2024, 05:18:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x