User
Pass
2FA

Sugestii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 152, 153, 154 ... 242, 243, 244  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message342179
DunnKz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-06-2012 16:37)

Votes: 3

Post Posted: 03-05-2012, 16:24:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaTt0 wrote:
Pentru a putea edita diverse chestii cum ar fii : Adaugi/stergi ceva la cazino , un nou filescript etc. iti trebuie FTP care doar owner-ul are acces la el deoarece el plateste serverul si nu Adminii / helperii ! Sper ca ti-am fost de ajutor.

Stiam si eu care-i treaaba cu scripturile. Ideea mea era sa dea access si la unul dintre ceilalti administratori sa poata face ei lucru acesta in locul lu' Striker / Cabron.

Btw: Daca te gandesti putin mai bine o sa realizezi ca playerii platesc hostingul serverului.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AlX1321

[Creep]

(since 10-10-2015 15:29)

Votes: 65

Post Posted: 03-05-2012, 19:56:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DunnKz wrote:
PaTt0 wrote:
Pentru a putea edita diverse chestii cum ar fii : Adaugi/stergi ceva la cazino , un nou filescript etc. iti trebuie FTP care doar owner-ul are acces la el deoarece el plateste serverul si nu Adminii / helperii ! Sper ca ti-am fost de ajutor.

Stiam si eu care-i treaaba cu scripturile. Ideea mea era sa dea access si la unul dintre ceilalti administratori sa poata face ei lucru acesta in locul lu' Striker / Cabron.

Btw: Daca te gandesti putin mai bine o sa realizezi ca playerii platesc hostingul serverului.

Te-ai intrebat daca vreunu din administratori stiu scripting?si acum serios la cum este facut sv daca ar primi cineva acces la el ai vedea un "freakz" la fiecare colt

0 0

Back to top
Seb

[Mentally Stable]

(since 16-07-2015 10:44)

Votes: 2

Post Posted: 03-05-2012, 21:41:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Cand cineva iti da /w si are /togwhisper sa i se deblocheze automat.
2. Politia sa poata da amenzi pentru parcatul ilegal/lasatul masinilor in strada/etc...

0 0

Back to top
DunnKz

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-05-2012, 21:56:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlX1321 wrote:
DunnKz wrote:
PaTt0 wrote:

Te-ai intrebat daca vreunu din administratori stiu scripting?si acum serios la cum este facut sv daca ar primi cineva acces la el ai vedea un "freakz" la fiecare colt

Administratorii ar trebui sa aibe un nivel de cunostinte cu mult peste helperi. Stiu ca doar vreo 2 admini din cei actuali stiu programare, de asta am si propus o restructurare. Oricum e Pawn.. e limbaj de 2 bani, ceva gen HTML. M-am uitat pe documentatie pe SA-MP.com, structura e asemanatoare cu a altui limbaj de programare, C, numai ca cu mult simplificata. Nici nu cred ca Pawn stie ce-s aia pointeri. - In vreo 2 ore cred ca as fi gata sa scriu cod de calitate. E mai naspa ca trebuie sa stii toate metodele abstracte, so you won't reinvent the wheel.

Nu inteleg la ce aspecte faci referire cand te referi la modul cum e facut serverul si treaba cu vazutul un "freakz" la fiecare colt... (Oricum vezi cel putin cate un "freak" la fiecare colt de strada.. -)

Imi pare rau ca serverul rival ce a copiat in proportie de peste 80% gameplay-ul Freakz-ului are mai multi playeri, dar era de asteptat, zic eu...

0 0

Back to top
Reloaded.
[Banned user]

Banned

(since 03-06-2012 21:41)

Votes: 19

Post Posted: 03-05-2012, 22:12:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@DunnKz tu desteptule tu... nu o mai arde pe a-tot-stiutorul pe aici ca imi provoci greata -

"Daca drumul vietii e atat de scurt,nu-l parcurge tinere cu pasi mari,fiindca o sa ajungi prea repede la capat."(Musatescu Tudor)
0 0

Back to top
DunnKz

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-05-2012, 22:31:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reloaded. wrote:
@DunnKz tu desteptule tu... nu o mai arde pe a-tot-stiutorul pe aici ca imi provoci greata -

Cand ajungi tu la nivelul meu si vei putea purta o discutie pertinenta cu mine poti sa ma bagi in seama. Aroganti ca tine sunt multi si stii.. doar 1% din populatia lumii are IQ-ul peste 130, I doubt you are one of them. Incep sa inteleg de ce un tip de pe aici care mi-a trimis PM mi-a zis (oarecum) ca ma agit degeaba, sunt prea multi pusti de 14 ani care nu se comporta cum ar trebui...

Sugestie: Incercati sa adaugati comanda de teleport si pentru cei care organizeaza un event sau cei care doresc sa participe sa dea /joinevent si sa fie teleportati la cel care face eventul. Vor fi si jucatori care abuzeaza, dar d-asta sunt helperii...

Inca o intrebare: Daca Striker si Cabron sunt ocupati cine ii promoveaza in rang pe helperi?

Last edited by DunnKz on 04-05-2012, 10:55:20; edited 2 times in total
0 0

Back to top
sTk.aCceSs

[HUNTER]

(since 08-06-2020 12:18)

Votes: 79

Post Posted: 03-05-2012, 22:39:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reloaded. wrote:

@Ionut - Nu inteleg de ce te iei de DunnKz, mie chiar imi place aditudinea lui. Demonstreaza ca stie totusi ceva fata de altii. Cateva sugestii facute de el sunt bune. Asteptam sa raspunda Striker atunci cand va avea timp.
@Dunkz - Asta trebuia sa postezi la Discutii>Intrebari/Raspunsuri. BTW: Head Adminii / Head Helper / Ownerii se ocup de marirea rangului la helper.

Nu mai faceti posturi aiurea(gen pro/contra | comentarii aiura) pentru a nu primi warn in joc / pe forum.

"Un lucru frumos este o bucurie veºnicã." (John Keats)
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-05-2012, 22:53:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba, ce a ajuns topicul asta ?

DunnKz, am inteles ce vrei sa zici, nu trebuie sa le dai explicatii si alte minuni. Nu mai faceti chat din topicul asta, sunteti off topic. Urmatorul post aiurea rezulta warn.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
DunnKz

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-05-2012, 23:13:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi mai trece o singura sugestie(forum-related) prin minte in acest moment:

Am observat ca ati facut o categorie "Sugestii", dar in care exista doar un thread (acesta). Fie mutati acest topic in alta categorie si o stergeti pe aceasta, fie permiteti userilor sa deschia un nou thread pentru sugestii (asta recomand eu). Astfel ceilalti useri isi vor putea exprima opinia despre acea sugestie, fara sa se amestece cu posturile care contin opinii. Sper ca ati inteles ce vreau sa zic.

0 0

Back to top
LILaleex

[Psihic Instabil :D]

(since 17-04-2013 15:02)

Votes: 7

Post Posted: 04-05-2012, 09:46:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dunnkz ideea cu /joinevent si sa iti dea tp la cel care face event ar fi o idee excelenta , dar daca aceasta comanda va fi introdusa se va profita extrem de mult de ea...unii playeri vor da event numai pt faptul ca prietenii lor sa dea join si sa i teleporteze...

Take m3 slow !
0 0

Back to top
KillForFun

[East Side Grove]

(since 04-08-2020 19:19)

Votes: 514

Post Posted: 04-05-2012, 12:30:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LILaleex wrote:
Dunnkz ideea cu /joinevent si sa iti dea tp la cel care face event ar fi o idee excelenta , dar daca aceasta comanda va fi introdusa se va profita extrem de mult de ea...unii playeri vor da event numai pt faptul ca prietenii lor sa dea join si sa i teleporteze...

si daca iti da tp unele bizuri ar fi degeaba si ai putea scapa usor de wanted sau cand esti la un dm ceva

0 0

Back to top
LILaleex

[Psihic Instabil :D]

(since 17-04-2013 15:02)

Votes: 7

Post Posted: 04-05-2012, 14:32:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da..exact asta vreeam si eu sa zic..sar abuza prea mult si de exemplu la duele dgl gsls toti sar teleporta direct la cel care face event si nu ar mai plati acea suma de intrare si probabil nici celor care au bizzul nu lear convenii...

Take m3 slow !
0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-05-2012, 16:16:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BA! voi intelegeti ca NU E CHAT AICI ? urmatoarele tampenii,comentarii rezulta warn.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
Loadinggg
[Banned user]

Banned

(since 02-11-2013 12:25)

Post Posted: 05-05-2012, 12:01:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sugestie: In timpul contractului numele hitman-ului sa nu fie scris.
0 0

Back to top
squ1rrel

[Mentally Stable]

(since 12-05-2013 07:32)

Post Posted: 07-05-2012, 21:58:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. daca ai mision si nu o mai vrei sa poti da /cancel sau ceva asemanator, sa nu trebuiasca sa mori si sa vii iar unde erai
2. sa fie o comanda de genul /warns in care sa iti apara warnurile luate, cu data, motivul, si adminul care l-a dat
3. la /stats sa mai fie o rubrica de ore jucate (in care nu erai afk), pt ca liderii sa isi dea seama mai usor cat esti de activ
4. sa se faca un fel de ziar accesibil oricand, in care sa vezi clar anunturile importante, de gen: X RECRUTEAZA 1, Y VINDE CASA, care sa poata fi puse si scoase de catre playeri contra cost. (ceva mai mult decat ad-ul), dar sa nu fie decat cele pe durata.. de exemul Y VINDE CASA - o poate vinde si azi si maine, X PROVOACA Y la DM, asta e temporara.. deci nu ar trebui trecuta
5. masina personala (cea de la rank-ul V.I.P.) sa o poti chema la tine cu o comanda de gen /callcar dar sa fie scumpa.
6. cel care face event sa aiba acces la /rb, iar cand se da event over sa se dea automat rrball
7. la bizz sa poti da /givebiz, sau /sellbiz si sa iti dea 5kk
o sa revin cand mai am idei

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 152, 153, 154 ... 242, 243, 244  Next    

The time now is 13-11-2024, 12:07:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x