User
Pass
2FA

Suggestions @ PVE/PVP/Regarding the server etc.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message44304
nseries

[Dumnezeu in devenire]

Status: Offline
(since 08-10-2022 13:11)

Votes: 162

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-09-2014, 14:07:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o sugestie, ca tot se plang astia (SI CA PE RETAIL IEI BAN), sa se bage un minimum deserter la custom raid finder, de 3-7 zile (adica create, join) la cei care sunt raportati ca fiind ninjalai si/sau cooldown la raids, cum e cel de la dungeon, doar ca sa ai debuff in functie de cat ai luat deserter

@Zohl , Shocker

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 03-09-2014, 17:07:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ceva legat de transferuri @ vp /race change?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
justyn17x

[KONVICT]

(since 21-10-2022 19:50)

Votes: 33

Post Posted: 03-09-2014, 17:33:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
Ceva legat de transferuri @ vp /race change?

Din 27-08-2014, 17:24:02 astept un raspuns pentru propunerea asta.-

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 03-09-2014, 17:50:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am propus inaintea ta:D sper sa vadã si avantajele , pentru ca funcția de rename consider eu e mai folosita decât faction change, si inca se doneaza pentru rename, nu a fost o piedica
0 0

Back to top
justyn17x

[KONVICT]

Post Posted: 03-09-2014, 17:59:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pacat ca nu raspunde nimeni.
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 03-09-2014, 18:02:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea este ca daca implanteazã , sper sa vina la pachet cu alte schimbãri, gen ce sa faci cu honoru, 100 bg uri câștigate sau mai mult hai 250 titlu veteran of alliance respectiv horde

// Nu stiu cat de posibil este ce o sa sugerez acuma post in mare parte pentru Shocker.

In gurubashi cand te lupti Ally vs ally,sa poti primit si HK,da stiu ca normal acel "Kill,honor " se primeste doar vs Horde,dar la cat ne batem acolo si zic ,si acuma de 1 ora am fost undeva la 40 de persoane ar fi ok sa mai facem niste HK,avand in vedere ca din alea 40,doar 15 intra in BG,e doar o sugestie nu stiu cat de posibil este acest lucru.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 09-09-2014, 00:29:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
Ideea este ca daca implanteazã , sper sa vina la pachet cu alte schimbãri, gen ce sa faci cu honoru, 100 bg uri câștigate sau mai mult hai 250 titlu veteran of alliance respectiv horde

// Nu stiu cat de posibil este ce o sa sugerez acuma post in mare parte pentru Shocker.

In gurubashi cand te lupti Ally vs ally,sa poti primit si HK,da stiu ca normal acel "Kill,honor " se primeste doar vs Horde,dar la cat ne batem acolo si zic ,si acuma de 1 ora am fost undeva la 40 de persoane ar fi ok sa mai facem niste HK,avand in vedere ca din alea 40,doar 15 intra in BG,e doar o sugestie nu stiu cat de posibil este acest lucru.

Faza cu same faction HK gained e o prostie? De ce? In 2 zile iti fac grand marshal, if u know what i mean.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 09-09-2014, 09:11:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ Nu stiu despre ce exploit vorbesti sau mai exact ce metoda insa,este o problema majora faptul ca nu se da join bg(cei care sunt full gear) si 2,nu ai ce sa faci cu honorul si din acest punct de vedere esti in dezavantaj fata de cei care fac pve.

Eu am dat o sugestie,nu am dat niciodata in cap la nimeni si nici nu o sa o fac.

Legat de Gurubashi,in 16 zile de stat non stop(aproape,cel putin) poti sa iei qiraji-ul,o sa ma abtin de la comentarii si nu o sa zic daca e mult sau putin.

Este alegerea lor,a staff-ului daca strict de pve se ocupa...

Toate cele bune,o zi frumoasa sa ai.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 09-09-2014, 09:19:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
^ Nu stiu despre ce exploit vorbesti sau mai exact ce metoda insa,este o problema majora faptul ca nu se da join bg(cei care sunt full gear) si 2,nu ai ce sa faci cu honorul si din acest punct de vedere esti in dezavantaj fata de cei care fac pve.

Eu am dat o sugestie,nu am dat niciodata in cap la nimeni si nici nu o sa o fac.

Legat de Gurubashi,in 16 zile de stat non stop(aproape,cel putin) poti sa iei qiraji-ul,o sa ma abtin de la comentarii si nu o sa zic daca e mult sau putin.

Este alegerea lor,a staff-ului daca strict de pve se ocupa...

Toate cele bune,o zi frumoasa sa ai.

Daca ar pune same faction HK gained in Gurubashi, ne facem raids cu guilda si ne farmam intre noi pana ne facem Grand Marshal.

Legat de restul cu honor and stuffs ... chiar sunt curios ce reglementari vin? Daca vin si cat de curand -.

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
inuiasa09

[Mentally Stable]

(since 20-08-2016 20:19)

Votes: 27

Post Posted: 11-09-2014, 21:55:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se poate adauga pe Vp : Blue Brewfest Stein ?..Questul pentru acest item nu se poate completa deoarece nu exista npc de la care iei questul sau la care il predai ori nu este setat ca sa primesti acest quest din cate se vede pe item finder .
@Zohll

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 21-09-2014, 22:32:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu știu dacã fac o greșealã dar e topic de sugestii și ar trebui sã-mi expun opinia, lãsând la o parte propunerile cu faction change etc pe votepoints și alte porcãrii, cred cã cel mai benefic ar fi sã vedeți dincolo de lista de donații, lumea cautã sã-și procure gear, legendarile au fost pe acest patch broken, nu toți furã de la bunici(am exemple prin guildã, nu dau nume cã se supãrã), nu toți își permit(când vine vorba de timp) sau sunt leneși sã munceascã undeva pentru a își lua un anumit item. Cred cã majoritatea care își cautã un server, se intereseazã, bãi, merge quest chain-ul pentru teracotã, pentru cuțitele aripii moarte? Știți de ce încã joacã lumea pe wotlk pe molten? Pentru cã ei, oricât de dobitoci și oricât de mare au numãrul de developeri, au ajuns la comun de acord sã nu fixeze quest chain-ul parcã(n-am mai jucat în ultima vreme, dacã vine cineva și mã contrazice, foarte bine, știe despre ce vorbesc) ci sã-l punã la drop la lk, cu o șansã FOARTE micã. Au știut sã-și ținã playerii, au pus pe gold, pe ce au pus ei la loterii shadowmourne, da, plãteai un tichet de 10k gold și participai la loterie unde aveai șansa sã câștigi invincible, shadowmourne sau ce mai era și era pusã o limitã, câți credeți cã nu participau atunci, pãi erau spoturile pline la farm și ah-urile erau pline. Sã vã gândiți cã majoritatea playerilor care își cautã un server atunci când se apucã de jucat se intereseazã cu privire la douã-trei chestii(lãsând la o parte random sites cu cele mai multe voturi, top 10 severs etc):
  • content-ul, de care sunt super mulțumit și am fãcut o diferențã clar dintre celelalte servere pe care am încercat sã joc, este pe departe cu mult mai bun decât cel advers(molten), scripturile sunt ok și ai posibilitatea sã accesezi contentul heroic fãrã sã donezi. Cred cã patch-ul acesta, oricât de oribil e și cu un content infect, din punct de vedere al scripturilor realizate de blizzard, v-a ridicat în ochii oricui, cred cã toți playerii vechi, printre care și eu știm cum a fost wotlk, cum erau majoritatea fight-urilor tank and spank, înafarã de council și lk, meritați laude și da, se cere mai mult, se cer dungeon-uri, se cer o grãmadã de chestii vechi de care nu am avut parte în aceastã expansiune, oamenii când se apucã de un server cautã sã aibã ce sã facã, cautã sã experimenteze orice chestie, orice content. Acest lucru ridicã și ține serverul în picioare, de aceea majoritatea aleg sã plece pe molten sau pe alte servere unde contentul este mult mai dezvoltat. Știu, vorbesc mult și e o muncã de depus, dar dacã vreți sã faceți ceva bun și sã continuie chestia aceasta, sã știți cã se meritã clar sã vã dezvoltați pe cataclysm decât pe pandaria unde mechanicile sunt mult mai grele, scripturile sunt mult mai complicate și meritã sã vã depuneți tot efortul sã îl faceți mai dezvoltat. A avut o idee zypher sã facã twinks de 70 și toatã lumea era mulțumitã, lumea s-a apucat de așa ceva pentru cã mergeau toate dungeon-urile și majoritatea scripturilor ce erau în acea vreme(poate chiar toate, eu n-am jucat cu ei), am încercat și eu sã fac guildã de twinks de lvl 80, ce e aiurea e cã a venit vremea madness-ului și mi-am atras toatã atenția asupra acestui lucru și n-am putut sã dau drumul la treabã, aveam o grãmadã de chestii de fãcut, dungeon-uri(cu excepția toc-ului și a hor-ului toate merg), raiduri, battleground-uri, skirmirsh-uri și da, aveam ce sã facem. Ceea ce are nevoie serverul este de activitate, nu de custom chestii, nu de idei venite din senin, ce s-a adãugat pânã acum este cu mult superior oricãrei comunitãți.
  • Quest lines, cum merg clasele și etc. În ultima vreme s-au fixat o grãmadã de broken-mechanics de care profitau mulți și e clar o schimbare fațã de cum era pe 4.0.6, am stat într-o zi cu Nero și ne uitam la preview-uri cu raiduri de pe cataclysm și fãceam o comparație de dps cu ce era pe vremea aceea pe retail și ce este pânã acum, un lucru identic nu va exista niciodatã, dar e clar o asemãnare și e clar cã toate merg ok, poate mai sunt niște chestii broken pe partea pvp-ului și poate posibile chichițe de care poți profita prin raiduri, nu intru în detalii pentru cã nu cunosc și nu vreau, dar da, se apropie de realitatea ce a fost o datã și trebuie sã profitați și voi de chestia aceasta, comercializați mai mult comunitatea, video-uri, preview-uri prin encountere, nu neaparat encountere fãcute doar de o anumitã guildã, nu bat la poarta nimãnui, hkp e clar o guildã care mi-a plãcut sã fac parte pentru o perioadã, nu intru în detalii, am fost nesimțit(n-aveam cum sã nu fiu, în orice guildã am fost am ținut partea membrilor din acea guildã în orice conflict) și m-au primit cu brațele deschise acolo. Trebuie sã faceți preview-uri, nu știu, la battleground-uri, eventuri, arene, raiduri, spellurile care funcționeazã, mechanicile care sunt. Sunt atâția care au calculatoare de la NASA(exagerez) și care știu sã editeze un video, de ce nu se face chestia asta, chestiile acestea atrag jucãtorii, câți credeți cã nu s-au uitat la preview-ul Ragnarosului de pe Molten și au preferat sã se ducã acolo pentru cã pãrea excepțional la prima vedere? Profitați de orice chichițã, sunt de ajuns toate chestiile custom care au fost aduse pe server, expuneți-vã marfa.
  • Ce mai poate oferi comunitatea? Momentan oferã mai mult decât oferã altele, dar chiar mai trebuie ceva și aștept cu nerãbdare sã vãd acel nou site pentru server și sã aparã o datã și o datã un armory cu caracter sheet și preview 3D/2D etc.

Cam atât am vrut sã spun, am scris o grãmadã de chestii, sper ca majoritatea celor din staff sã citeascã și sã o trateze ca un sfat, probabil ați mai auzit ideile acestea și am spus și eu foarte clar în topic sã nu se vorbeascã de script-uri etc, știu cã e o muncã grea dar numãrul playerilor scade, nu neaparat din cauza delay-ului etc, din cauza activitãții pe care o cãutãm fiecare atunci când vrem sã facem ceva productiv/neproductiv pe server. Mã scuzați pentru eventualele greșeli, am fost la douã concerte, printre care am bãgat(pentru necunoscãtori, a bãga ceva la un concert= a cânta) și eu într-unul, la mine în oraș.

,,Angel Among demons"

5 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 21-09-2014, 22:48:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclama nu mai avem. Descrierile sunt outdated pe site-urile cu top 100/500/jdemii si sunt banale fata de alte servere. Zilele trecute era sa incerc o janghina de server (nu dau nume), care are mai multe voturi ca noi si o descriere care m-a atras, desi joc wow de ceva vreme. Am cautat ceva filmulete cu cei ce se joaca acolo si am fost atent la tot, vai steaua lor.

Cand te uiti ce numar de jucatori are cata mol10, unde iti fug spellurile prin textura (flame orb) si nu stiu unde se duc asa departe ca nu fac nimic pana la urma -, altele se blocheaza random sau mecanicile sunt de PTR server.
Calitate proasta, dar stiu sa-si faca reclama si sa-si vanda "marfa".

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 21-09-2014, 22:50:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mulțumesc pentru cã mi-ai citit ce am scris. -

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
Alex_x

[Owner of something ]

(since 10-10-2019 20:26)

Votes: 60

Post Posted: 21-09-2014, 23:17:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Partea aceea cu reclama ar fi foarte folositoare pentru ca nu suntem ca alte servere care fac reclame false .
Lumea e atrasa de descrierea unui server . Eu cand m'am apucat de wow cautam zeci de servere si ma duceam pe ala cu mai multe prostii scrise in descrieri ca si cum ar fi avut mai mult content , chestii custom si toate cele . + ca la ceea ce ai spus tu legat de playeri cu pc'uri rachete . Am vazut ca intr'un timp chiar se postau videoclipuri in care se afisau tot contentul Freakz. Ar fi fain daca s'ar mai face ceva in genul si s'ar premia cel mai bun review daca tot s'au adaugat lucruri noi pe server . Sunt oameni care au facut foarte multa reclama serverului gen Myth cu tutorialul lui pentru clientul de 4.3.4 . Acel "How to Install [wow.freakz.ro] " , cred eu ca a adus multi playeri pe freakz , avand in vedere ca are 72k de viziualizari sau guildele care posteaza 1 fight din DS gen HKP care are peste 10k de vizualizari la la fiecare boss de pe 4.3.4 . Vorba lu Snoop , omul trebuie sa stie sa faca reclama la marfa daca vrea sa o vanda .

Workshop Semnaturi !

0 0

Back to top
justyn17x

[KONVICT]

Post Posted: 21-09-2014, 23:22:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:

Calitate proasta, dar stiu sa-si faca reclama si sa-si vanda "marfa".

Cantitatea > calitatea pe serverele private. Pentru calitatea trebuie sa scoti banu'.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Juhziz, 28 September 2014 16:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24  Next    

The time now is 14-04-2025, 04:22:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password