User
Pass
2FA

Un mic ajutor

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message948
vBitza

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-03-2018 20:59)

Votes: 5

Post Posted: 28-06-2011, 08:20:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu sigur daca asta e sub forumu potrivit dar oricum are legatura

As avea si eu nevoie de addonul din acest video de mai jos...acela care are cat mai e cd la o magie si daca se poate sa imi explice si mie cineva cum fac binduri pe mouse..adica sa apas click stanga pe unu si sa casteze regrowth pe el automat

https://youtube.com/watch?v=xZHNopyT7Ns:

Multumesc anticipat

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dushmi94

[Mentally Stable]

(since 05-07-2011 06:16)

Votes: 2

Post Posted: 28-06-2011, 09:18:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca te referi la bara aia de sub cast bar pe care apar spelluri care se indreapta catre 0, sunt o gramada de addoane care fac asta, printre care si Sexy Cooldowns daca nu ma insel.

In legatura cu binds pe mouse, si aici sunt multe, dar cel mai folosit si cel mai bun( in opinia mea) este Vuhdoo

0 0

Back to top
Silenz

[MindControled]

(since 28-05-2018 09:51)

Votes: 22

Post Posted: 28-06-2011, 10:18:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ceea ce vezi in video este HealBot, un addon care dupa parerea mea nu ar trebui sa ii lipseasca nici unui healer.

Il descarci si il configurezi dupa preferintele tale. Iti poti binda atat mouse-ul, cat si taste+mouse. Poti binda doar helpful spells.
Deasemenea iti arata si ce desease / poison / magic are playerul respectiv pe el, cat si debuff-uri si buff-uri prin intermediul unei iconite micute in dreptul playerului. (aici poti selecta tu din optiuni ce anume sa iti arate).

Screenshot cu addon-ul despre care vorbesc:

[PvE] Druid TANK Guide
0 0

Back to top
vBitza

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-06-2011, 11:50:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dushmi94 wrote:
daca te referi la bara aia de sub cast bar pe care apar spelluri care se indreapta catre 0, sunt o gramada de addoane care fac asta, printre care si Sexy Cooldowns daca nu ma insel.

In legatura cu binds pe mouse, si aici sunt multe, dar cel mai folosit si cel mai bun( in opinia mea) este Vuhdoo

Mersi era bun sexy cooldown ala numa ca am incercat eu sa il configurez da nu am reusit sa il fac sa imi arate cd-ul de la inervate -

Vudho am bagat si nu stiu nu arata nimic..nu e nimic schimbat si nici in esc-> interface -> addons nu-l gasesc

@Silenz thx exact ce cautam revin cu intrebari daca nu ma descurc -

0 0

Back to top
Silenz

[MindControled]

(since 28-05-2018 09:51)

Votes: 22

Post Posted: 28-06-2011, 11:55:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu pentru cooldowns folosesc Cooldowns (click me). (screen gasesti acolo in link)

[PvE] Druid TANK Guide
0 0

Back to top
vBitza

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-06-2011, 12:03:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Silenz wrote:
Eu pentru cooldowns folosesc Cooldowns (click me). (screen gasesti acolo in link)

Aham...thx...app am bagat heal bot si imi arata frameul meu am dat pe options si m-am uitat eu pe acolo si am zis sa scot aia cu show options si dupaia am iesit din aia si acu nu mai stiu cum sa intru iar in options acolo ca la interface-> addons nu imi arata heal botu si intrebare e cum fac sa intru iar in options? si a 2 a intrebare cum pot schimba bindurile gata facute ?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 20:39:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x