User
Pass
2FA

Unban Nexusone..

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message531
Nexusone

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-09-2014 10:46)

Votes: 4

Post Posted: 01-06-2011, 23:26:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mah joc wow de cv vreme ,cam de 1 an si jumate pe sv asta cunosc ce e ala exploit ,bug etc . u imi zici cv de genu practici exploit arena si eu nu fac decat 10 arene pe saptamana . ala e un bug pe care poti sa il faci la orice ora? cand vrei? , inceark u sa vezi dak reusesti .adica eu as intra pve in arena sa imi testez sansele la bug si na poate mai castig . e ceva de care se stie pe server de bug la priest spirit form cum sa dai ban, .pt ce? am dat in ei? nici nu ma pot misca . unde am gresit eu ca nu inteleg? zi-mi ce erea de facut in cazu ala?

http://forum.wow-freakz.com/Unban-Nexusone-t81449.html
http://forum.wow-freakz.com/Unban-Nexusone-t81463.html

Nu am cerut unban am cerut o explicatie si reducerea banului . da nici macar explicatie nu mi-ai dat, bun inteleg nu trebuie sa dai explicati actiunilor tale unui user , am citit regulamentu de 15 ori inainte sa postez nu postez doar sa va incurc treburile.

E interzis:

*Sa abuzezi de bugurile serioase care te favorizeaza (spre exemplu: un spell/item care da instant kill, un chest care merge lootat la infinit, o actiune care modifica grav felul in care trebuie sa decurca un eveniment [gen urcarea bossului Sindragosa pe scari cand se putea]) (ban 3+ zile pana la permanent)

eu zic ca nu am abuzat nu am mai intrat in arena decat dupa ce am dat relog . nu e ceva de care te poti folosi pt ca nu se intampla cand vrei tu . nu e acelasi lucru ca la lady cand se baga in stalp. si totusi mi-ai dat 60d sa am cv de stat pe banca

last post fa cum crezi, ma apuc de mario ma bate wow...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

Status: Offline
(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 01-06-2011, 23:35:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pve gear+faptu ca ati zis ca nu ati atacat desi mageul are HP low in SS. Dovezile sunt destul de clare I say. Erai constient de bug dar nu ai dat leave arena inainte sa inceapa macar, kek.

Cam astea ar fii motivele, no unban.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alexander0810, 01 June 2011 21:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-08-2025, 21:15:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password