User
Pass
2FA

Undead pvp
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Show only staff posts
Author Message6470
ArnoldLimitless

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-07-2018 00:52)

Votes: 3

Post Posted: 16-04-2014, 16:19:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca hoarda deja nimeni nu mai face pvp daca te uiti foarte putini de la hoarda is in top, ar fi foarte ok ca sa echilibram factiunile cum au facut blizzard pe mop sa puneti la undead daca puteti chestia aia cu 20% chance drain life asa ati putea echilibra pvp ca doar din cauza ca human ii prea op nu prea vezi undead cu rate mare si mi se pare o porcarie chestia asta au discriminat factiunile blizzard pe cataclysm foarte tare. Multumesc de atentie sper sa se ieie in considerare ceea ce am propus

I don't want to be the best but i try to *** the rest!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 16-04-2014, 16:38:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa prostie n-am mai citit de mult - Ba tu esti intreg la cap? Undeadul este mai bun ca humanu oricum in pvp asa ca l2p mai bine.Nu vezi undead cu rating mare? Stiu ca e moldovean...dar totusi....

http://armory.freakz.ro/team-info.xml?b=WoW+Freakz&&r=Genesis&&ts=2&&select=ONLY+HUMAN

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 16-04-2014, 17:05:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e bine undeadu unde e, nu-i trebuie raciala OP. Si asa e prea mult heal in arena, sa mai aiba si lifesteal...

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Overdozze
[Banned user]

Banned

(since 06-03-2015 02:45)

Votes: 28

Post Posted: 16-04-2014, 17:06:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ArnoldLimitless wrote:
Ca hoarda deja nimeni nu mai face pvp daca te uiti foarte putini de la hoarda is in top, ar fi foarte ok ca sa echilibram factiunile cum au facut blizzard pe mop sa puneti la undead daca puteti chestia aia cu 20% chance drain life asa ati putea echilibra pvp ca doar din cauza ca human ii prea op nu prea vezi undead cu rate mare si mi se pare o porcarie chestia asta au discriminat factiunile blizzard pe cataclysm foarte tare. Multumesc de atentie sper sa se ieie in considerare ceea ce am propus

Ma copile, tu ai jucat pe retail MoP?Cel mai probabil nu.
Raciala aia e de tot rahatul oricum.Scaleaza de rahat si in pvp si in pve.Am dat reroll Orc ca e mult mai bun la absolut orice.

ArnoldLimitless wrote:
mi se pare o porcarie chestia asta au discriminat factiunile blizzard pe cataclysm foarte tare

Vai ce pe langa esti cu World of Warcraft pvp.Dar de WoTLK ai auzit?S-a inteleg ca acolo nu era OP raciala de la human?....doar in cata e op?

Less QQ si more testosteron.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 16-04-2014, 19:27:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa te iei cu sergy de mana cu ideile voastre -)) auzi sa bagi mechanics de mop pe cata ca te bate pe tine jocul -.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
truepower

[epicFacegaming1337]

(since 10-06-2022 18:27)

Votes: 91

Post Posted: 16-04-2014, 22:04:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu zic sa astepti linistit patchu urmator
0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 19-04-2014, 13:34:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vrei tu mai bine disable la orice raciala? sa fie treaba treaba.. logic ca nu e balans deodata ce belful are un amarat de silence si humanul remove cc sau ca undeadul are 2 "trinkete"... Asta e jocul, te obisnuiesti sau iti schimbi rasa.
Off: Please remove stealth/garrote/stun la rogue. Thx

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 19-04-2014, 21:14:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

armand2oo2 wrote:
Nu vrei tu mai bine disable la orice raciala? sa fie treaba treaba.. logic ca nu e balans deodata ce belful are un amarat de silence si humanul remove cc sau ca undeadul are 2 "trinkete"... Asta e jocul, te obisnuiesti sau iti schimbi rasa.
Off: Please remove stealth/garrote/stun la rogue. Thx

Fair Server Fuhrer.

Dati TC ca ajunge si asta ca sergy.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
ArnoldLimitless

[Mentally Stable]

(since 11-07-2018 00:52)

Votes: 3

Post Posted: 20-04-2014, 15:57:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Sa te iei cu sergy de mana cu ideile voastre -)) auzi sa bagi mechanics de mop pe cata ca te bate pe tine jocul -.

Ma bate pe mine jocu?- ba distrusule tu nici nu ma atingi in jocu asta vorbesti dea **** un copil ce sufera sa se bage in seama, daca te crezi asa bun hai batema in 2s sau duel pe exodus cand vrei iti dau tie rogue cu legendare daca ma bati. Nici nu ma atingi in duel. Esti doar un copil ce isi cauta anturaju aici mai bine taci.

Posturi unite automat, 20-04-2014, 16:50:22

Overdozze wrote:
ArnoldLimitless wrote:

Ma copile, tu ai jucat pe retail MoP?Cel mai probabil nu.
Raciala aia e de tot rahatul oricum.Scaleaza de rahat si in pvp si in pve.Am dat reroll Orc ca e mult mai bun la absolut orice.

ArnoldLimitless wrote:
mi se pare o porcarie chestia asta au discriminat factiunile blizzard pe cataclysm foarte tare

Vai ce pe langa esti cu World of Warcraft pvp.Dar de WoTLK ai auzit?S-a inteleg ca acolo nu era OP raciala de la human?....doar in cata e op?

Less QQ si more testosteron.

Am jucat mop desigur si raciala ii foarte op ai 20% sansa sa iei 20+ k hp, poti da si crit. Ii foarte mult heal mai ales in arenele lungi ii o chestie foarte op pentru mage mai ales ca prea avem asa mult heal doar de la cold snap 30% din viata si iti da remove la cc, evo il ai infinit daca pui puncte pe el si iti da si damage.

Posturi unite automat, 20-04-2014, 16:57:18

bossutai wrote:
Asa prostie n-am mai citit de mult - Ba tu esti intreg la cap? Undeadul este mai bun ca humanu oricum in pvp asa ca l2p mai bine.Nu vezi undead cu rating mare? Stiu ca e moldovean...dar totusi....

http://armory.freakz.ro/team-info.xml?b=WoW+Freakz&&r=Genesis&&ts=2&&select=ONLY+HUMAN

Undead mai op ca human?-) asta o fost buna frate foarte. In pvp foarte mult conteaza one shot mai ales daca joci rogue mage si mai ai si cd dupa ce folosesti raciala pe trinket deci nu o sa te ajute daca tot meciu se desfasoara in cateva secunde. Cu human dau pana in 60 k crits cu undead dau 43 k pe 50% resil 42-43 cu human doare one shot dau singur toate arenele se desfasoara in cateva secunde daca stii juca la control. Scuze ca vorbesc de control stiu ca nu intelegi ca esti un nab ce joaca disci cu dudu= spamm spelluri de damage si spelluri de heal si cyclone si fear cateodata:))) mi se pare haios ii un combo de retardati dar ii foarte op.

Staff message (Pato):

Ai grija la limbaj!

I don't want to be the best but i try to *** the rest!
0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

Post Posted: 20-04-2014, 17:44:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca disc feral stiu cel mai bine ce inseamna cc + ca pentru noobi paraleli cu jocu asta (ca tine) damageul>cc. Raciala de la undead e practic al doilea trinket.

Nu doar damageul conteaza mare gladiator al freakzului. L2P Raised eyebrow

Cred ca uiti cu cine discuti. Arunca o privire la caracterele mele si ratingurile de pe ele si dupa vino cu de-astea. Cauta-mi si priestu/shamanu daca nu iti convin druizii mei.

Si mai lasa jignirile prietene...nu suntem pe camp. Ai facut un topic fara niciun sens...asa ca asteapta-te la raspunsuri mai "obraznice".

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

(since 07-07-2014 16:40)

Votes: 10

Post Posted: 20-04-2014, 20:58:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
Ca disc feral stiu cel mai bine ce inseamna cc + ca pentru noobi paraleli cu jocu asta (ca tine) damageul>cc. Raciala de la undead e practic al doilea trinket.

Cred ca uiti cu cine discuti. Arunca o privire la caracterele mele si ratingurile de pe ele si dupa vino cu de-astea. Cauta-mi si priestu/shamanu daca nu iti convin druizii mei.

Si mai lasa jignirile prietene...nu suntem pe camp. Ai facut un topic fara niciun sens...asa ca asteapta-te la raspunsuri mai "obraznice".

In locul tau nu m-as lauda cu un rate pe druid facut cu DPrist - , te rog frumos , tii 2 bleeduri pe target , un macro cu Cyclone focus , macro de stun + shadowmeld in caz ca est Nelf si un macro de regen in urs. Te rog frumos , nu ai cu ce te lauda.

A muri nu inseamna a fi invins.Dar a trai invins si fara glorie,inseamna a muri in fiecare zi!
Chill out.
0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

Post Posted: 20-04-2014, 21:34:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sedys wrote:
bossutai wrote:

In locul tau nu m-as lauda cu un rate pe druid facut cu DPrist - , te rog frumos , tii 2 bleeduri pe target , un macro cu Cyclone focus , macro de stun + shadowmeld in caz ca est Nelf si un macro de regen in urs. Te rog frumos , nu ai cu ce te lauda.

De-aia am zis sa caute priestu/shamanu. Iti garantez ca daca iti dau feral nu treci de 2300.

0 0

Back to top
lolexwtf

[(= i'm so high =)]

(since 31-03-2016 19:10)

Votes: 12

Post Posted: 20-04-2014, 21:53:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sedys wrote:
bossutai wrote:

2 caractere 3000 rate eu zic ca are... Nu ar trebuii sa ai tupeu sa ii reprosezi ceva.

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

(since 07-07-2014 16:40)

Votes: 10

Post Posted: 20-04-2014, 22:26:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lolexwtf wrote:
sedys wrote:
bossutai wrote:

2 caractere 3000 rate eu zic ca are... Nu ar trebuii sa ai tupeu sa ii reprosezi ceva.

Atata timp cat e FDud cu heal in carca mai ales Dprist/Rshammy , nu nu are. Da-mi dudul , da-mi 3-4 luni si iti intru in high rate.

A muri nu inseamna a fi invins.Dar a trai invins si fara glorie,inseamna a muri in fiecare zi!
Chill out.
0 0

Back to top
Overdozze
[Banned user]

Banned

(since 06-03-2015 02:45)

Votes: 28

Post Posted: 20-04-2014, 23:07:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ArnoldLimitless wrote:

Am jucat mop desigur si raciala ii foarte op ai 20% sansa sa iei 20+ k hp, poti da si crit. Ii foarte mult heal mai ales in arenele lungi ii o chestie foarte op pentru mage mai ales ca prea avem asa mult heal doar de la cold snap 30% din viata si iti da remove la cc, evo il ai infinit daca pui puncte pe el si iti da si damage.

Imi pare rau sa-ti spun dar ai dat banii degeaba.

Citeste aici http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/10195830729 .

***** (aici au cenzurat cuvantul "materie fecala") tau de raciala e useless in 5.4. Am fost copil destept si spre deosebire de tine care actionezi randomly, inainte sa dau cu un amic roll pe retail 5.4.7 mop am ales orc rogue si nu undead.El a ales undead ca mage si apoi a mai spart niste bani sa se faca tot orc.

Gandeste-te ca in 5.4.7 battle fatigue a fost buffat la 60% https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=134735 (wowhead link) ce inseamna asta?Battle fatigue afecteaza pana si healingul de la potiuni,bandaje.

Si da, la inceput de MoP 5.0.5 raciala asta era foarte awesome, mai ales pentru warlocks (de pe acolo ti-a ramas tie in cap ca e awesome probabil).

Si chiar daca o sa bage 5.0.5 pe freakz mai intai si nu direct 5.4 ,nu fii prea fericit, la cat de mult vad ca stii pvp, poti sa ai 100% proc pe raciala ta ca toti warriors si hunterii de pe server vor sterge pe jos cu tine(cum o sa faca mai cu orice alta clasa in 5.0.5).

Cat despre "evo il ai infinit daca pui puncte pe el si iti da si damage.", aici arati cat de naiv esti si prost informat esti.

http://www.arenajunkies.com/topic/247691-frost-mage-guide-547/ na si citeste cum ar trebui sa fie specced un mage in 5.4.7. Nu exista second choices.

Te rog lasa prostia asta de thread balta si nu mai da reply.

Comunitatea Freakz iti multumeste anticipat.

/closethread

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Bacchus, 02 May 2014 07:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 27-02-2025, 17:06:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password