User
Pass
2FA

[Warlock] Pet movement and los and bugs

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1590
Groovy

[PIErate]

Status: Offline
(since 12-12-2017 07:45)

Votes: 60

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-12-2011, 14:27:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: Summon felhunter , Summon succubus , Summon imp , Summon voidwalker , Summon Felguard ,
Descrierea bugului / Bug description: am sa le iau pe rand:
1. Orice pet este impiedicat de orice colt al unui obiect (ex: pillar) si nu pot da silence, seduction, devour magic etc..., pentru ca "Target not in line of sight".
Dovada: dovada1 dovada2 dovada3

2. Cand targetul meu este in los si ii dau petului comanda de a ataca, acesta ar trebui sa mearga spre target si sa-l atace.
Dovada: Dovada1 Dovada2

3. Cand castezi orice spell al petului pe un target, acesta ar trebui (in caz ca petul nu este in range) sa se duca spre targetul respectiv, sa casteze spellul si apoi sa se intoarca la ultimul target si sa-l atace sau la mine. (in poza se vede clar ca ma folosit comanda "go to", punctul in care am pus petul este cel din poza "dovada1")

4. Cand folosesc Seduction, iar targetul care vreau sa primeasca seduction este prea departe de pet, aceasta (succubus) ar trebui sa se mearga catre target si sa-i dea seduction.
Dovada: Dovada1

5. Cand orice pet ia fear si este langa un pillar in majoritatea cazurilor intra in pillar, iar daca targetul caruia vreau sa-i dau silence sau seduct sau orice alta abilitate de'a petului face hug la pillar, petul nu-i face nimic si imi apare eroare cum ca petul meu este in los fata de target.
Dovada: daca este nevoie neaparat aduc si dovada doar sa ziceti

6. Cand petul a atacat un target (cand a dat dmg, nu cand a plecat sa atace), eu , playerul care i-a dat comanda sa atace, ar trebui sa intru in combat.
Dovada: daca este nevoie neaparat aduc si dovada doar sa ziceti

7. Daca ii dau comanda petului (succubus) "go to" si apoi ii dau comanda "seduction" pe un target care este in los, aceasta se intoarce inapoi la mine.
Pentru seduction eu folosesc urmatorul macro:

/cast [mod:ctrl] Whiplash(Special Ability)
/cast [mod:shift, @focus] Seduction(Special Ability)
/cast [nomod] Seduction(Special Ability)

Nu are nicio treaba macroul cu faptul ca petul vine inapoi la mine dar l-am pus sa nu existe suspiciuni ca din cauza macroului petul vine inapoi.

8. Daca am un pet si ii dau resummon folosint Soul Burn, petul ramane cu Summoning disorientation si ii dispare action bar la pet, asta pana ii dau comanda sa atace, si ii revine la loc.

9. Atunci cand folosesc un spell al petului (ex: Spell Lock) si dau resummon la alt felhunter, acesta ar trebui sa numai aiba cd la abilitati.
Dovada: Dovada1 Dovada2 Dovada3
Prima poza am facut-o inainte sa dea Spell lock din greseala, daca este nevoie mai fac un set de poze pentru a confirma ca bugul exista.
Code:
 de la secunda 20 cand zice "blanket cs" pana la secunda 32 se vede cum da summon (cu cd pe spell lock) si urmatorul felhunter numai are cd la nimic si este si full hp/mana

https://youtube.com/watch?v=VtrEWrfDCJA:

10. Daca eu vad un target in stealth,camouflage,invisibility etc... si pun petul pe el sa-l atace, acesta ar trebui sa vada targetul si sa continue sa-l atace chiar daca eu nu-l mai vad.
Code:
 La inceputul filmului se vede cum petul la warlock se duce pe hunter chiar daca acesta are camouflage......la 0:29 se vede clar

https://youtube.com/watch?v=w1ycwxjYses:

11. Viteza petului este prea mica, petul ar trebui sa fie la maxim 2-3 yards de master cu o viteza putin mai mare de 100%, iar cand sunt pe mount, petul ar trebui sa aibe viteza marita cu mult (sa faca rush).
P.S. Nu comentati cu "+1", "bump", "confirm" si alte commenturi fara valoare decat daca vreti sa adaugati ceva ce am omis si sa aduceti si dovada pentru a putea fi reparate aceste buguri in totalitate.

Break the rules, don't break the law.But *** the law, that's what I always say

Last edited by Groovy on 20-12-2011, 13:08:41; edited 3 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Azwraithz
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 01-12-2011, 18:09:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E aceeasi problema si la hunter pets,dar din cate stiu problema asta nu poate fi rezolvata prea curand pentru ca e nevoie de un numar mare de resurse;Din cate stiu pentru a repara problema asta e nevoie de reducerea numarului de npc mobs(adica costul unor resurse,cum e pe " *** " unde nu sunt mobi/npcs,deaia acolo petii nu intra in los si etc,din cauza ca toate zonele din joc nu contin npc/mobs ci doar orasele,asta insemnand un cost foarte redus de resurse.
0 0

Back to top
Maladoi

[Gødmôdê]

(since 21-07-2015 13:15)

Votes: 6

Post Posted: 02-12-2011, 07:41:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Majoritatea bugurilor postate sunt la majoritatea petilor . E tare enervant de picat impotriva unui team care face hug pillar si petul se baga in pillar si nu face nimic , eh ... trebuie manual de scos cu stay/follow insa el merge incetisor asa ca consuma mult timp ...
0 0

Back to top
warlockpvp

[Mentally Stable]

(since 20-01-2013 11:19)

Votes: 2

Post Posted: 04-01-2012, 17:25:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da e f bine facut, dar cand dai de la pet ,,move to,, si apoi casteaza seduction dupa terminarea seductionului ar trb sa stea tott in locul unde l-am trimis eu nu este asa?
0 0

Back to top
Bendover

[Mentally Stable]

(since 03-09-2015 19:22)

Votes: 6

Post Posted: 04-01-2012, 18:34:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aceiasi problema si la mage pet -

0 0

Back to top
webberas

[Big Booty Lover]

(since 19-10-2020 12:03)

Votes: 9

Post Posted: 05-01-2012, 12:52:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

unde scrie ca atunci cand dai spell lock si resummonezi petul numai trebuie sa aiba nici un CD ? vino cu ceva dovezi de pe blitz cu privire la asta..dont u think ?

nu dati click >>> Scrubilicios <<<

0 0

Back to top
Groovy

[PIErate]

Post Posted: 05-01-2012, 13:03:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Groovy wrote:

Code:
 de la secunda 20 cand zice "blanket cs" pana la secunda 32 se vede cum da summon (cu cd pe spell lock) si urmatorul felhunter numai are cd la nimic si este si full hp/mana

https://youtube.com/watch?v=VtrEWrfDCJA:

ai dovada de la r1 lock @ blizz, have a good day sir.

0 0

Back to top
Jairu

[Mentally Stable]

(since 08-07-2019 18:42)

Votes: 8

Post Posted: 05-01-2012, 13:10:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

webberas wrote:
unde scrie ca atunci cand dai spell lock si resummonezi petul numai trebuie sa aiba nici un CD ? vino cu ceva dovezi de pe blitz cu privire la asta..dont u think ?

asta este o smecherie a warlockilor folosita de foarte mult timp. nu mai posta daca nu sti despre ce e vorba

0 0

Back to top
ciobuzzz

[Mentally Stable]

(since 23-06-2018 11:48)

Votes: 10

Post Posted: 01-03-2012, 10:27:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bump
destul de important

IF IM SO WRONG WHY DONT U PROVE IT!
0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 01-03-2012, 11:08:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte multi abuzeaza de chestia asta cu no los la pets, si iti baga petul in perete(acesta oprinduse din atacks) => el iese din combat si poa sa bea/manance in arena(sau sa foloseasca abilitati/spells care nu le poate folosii in combat)
0 0

Back to top
Lifetap

[Furious Gladiator]

(since 29-07-2017 08:10)

Votes: 43

Post Posted: 01-03-2012, 11:09:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1, e foarte important!

You hate your life, while some people dream of having your life.
0 0

Back to top
Groovy

[PIErate]

Post Posted: 29-03-2012, 02:54:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bump

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 22-07-2025, 05:21:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password