User
Pass
2FA

Warr need help DS

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1159
MikySpAwNy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-08-2014 13:56)

Votes: 2

Post Posted: 06-10-2013, 13:59:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci am un warr arms 381 ilvl full pve.. la ilvul asta nu prea mai am ce face in "dungeonuri" ( spun cu " pt ca doar ET este valabil ) si as vrea sa ma apuc de DS dar cum cer invite ma intreaba daca stiu scipt si nu am de unde sa il stiu.Asa ca, e cineva care sa imi explica si mie Ca La prosti asa mura-n gura ce trebuie un warr arms ce trebuie sa faca la fiecare boss din DS?? -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Annihilan

[Mentally Stable]

(since 02-01-2019 19:12)

Votes: 9

Post Posted: 06-10-2013, 16:57:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt ghiduri cu DS la sectiunea de tutoriale. Foloseste functia de search.
0 0

Back to top
MikySpAwNy

[Mentally Stable]

(since 21-08-2014 13:56)

Votes: 2

Post Posted: 06-10-2013, 18:42:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Le stiu. le-am citit dar eu vreau sa stiu concret ce trebuie sa faca un warr in ecounterul cu bossul -
0 0

Back to top
Annihilan

[Mentally Stable]

(since 02-01-2019 19:12)

Votes: 9

Post Posted: 06-10-2013, 19:48:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Damage.
0 0

Back to top
diuss

[Mentally Stable]

(since 13-09-2022 13:16)

Votes: 14

Post Posted: 10-10-2013, 10:55:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copiat din guide-ul de aici de pe freakz a lui Fough. : http://forum.wow-freakz.com/Warrior-Arms-4.3.4-PVE-t233506-0.html

15.Sfaturi.

Morchok

-incercati sa tineti Slaughter activat tot timpul.Atunci cand pune petele...asteptati pana faceti 4-5 stacks...dati Mortal Strike si apoi Heroic Leap catre un pilon;
-daca la Falling Fragments nu puteti ataca bossul,dati un Bladestorm,un Mortal Strike,Leap dupa pilon;
-incercati sa estimati putin in cat timp va exploda cristalul,nu fugiti ca descreieratii din prima;
-stati la Stomp..sunteti plateri...rezistati;

Yor'Sahj

-pastrati cooldownurile pentru black phase;
-urmariti ce ooze sunt,daca nu e black...dati trinketul de atunci;
-asteptati sa vina toti mobii in black phase,dati thunder clap si apoi Bladestorm;
-nu e nevoie sa sariti pe mana void atunci cand il trage dk-ul...doar dati Sweeping Strikes(less effort,more dps);
-urmariti starea raidului...dati Rallying Cry cand este nevoie;
-nu dati Sweeping Strikes odata cu Bladestorm...e o prostie;
-daca sunteti pusi de leader sa stati pe boss,atunci cand restul playerilor sunt pe ooze,dati pe Mana Void;

Hagara

-in lightning phase dupa ce omorati mobul,dati shield wall..oricum nu trebuie sa dati damage pe nimic;
-va puteti da dispel si singuri la snowflake,folositi Bladestorm;
-daca aveti ice tomb pe voi,asteptati vreo 3 secunde si dati Bladestorm...magic things will happen;
-burst atunci cand bossul are stun;
-aoe pe ice tombs;

Warlord

-pastrati cd-ul de Recklessness pana in ultima faza (cea de execute)...doar pe 25 h il puteti da la inceput<asta daca nu aveti raid cu super-imba-dps>;
-vorbiti cu ceilalti warriori...in fiecare black phase este bine sa fie rallying cry up;
-nu fiti roboti si daca va spune leaderul sa plecati va duceti la hagara...daca dati dmg din laterale si aveti grija la bila n-o sa dea in voi;
-pe normal stati in cur...dati dps...va vedeti de rotatia voastra;
-pe hc depinde unde va pune leaderul.
Daca stati pe mobi:
-folositi mijloace rapide de a ajunge unde trebuie...eu folosesc charge/heroic leap/charge/intervene ca un fel de rotatie.
-va faceti treaba...treceti pe claw-ul cel mai apropiat...daca e cel de langa boss dati si sweeping strikes,additional cds.

Daca stati pe boss:
-intra black...dati putin pe el;
-pleaca bossul...va dati trinket,altceva de increase str care sa dureze 10-15 secunde;
-leap pana la boss;
-sweeping+alte cds(fara recklessness);
-imediat dupa ce se termina sweeping-ul si daca claw-ul inca este in viata,o sa dati Bladestorm.

Last edited by diuss on 14-10-2013, 13:49:55; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Lik

[Mentally Stable]

(since 30-11-2019 04:59)

Votes: 12

Post Posted: 10-10-2013, 11:26:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@diuss creca mai tare l-ai ametit pe saracu om -

ps : daca te duci in ds nu o sa fi imba din 1st try, practica face diferenta,asta e smecheria la arms " Think Before You Act " -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 27 January 2016 17:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 21:46:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password