User
Pass
2FA

acount pierdut

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message619
kidrog
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 12-12-2011 00:55)

Votes: 4

Post Posted: 04-03-2011, 15:51:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut , am pierdut un acount pe care am jucat timp de 6 luni nu stiu daca il mai pot recupera deoarece tipul care mi la furat a schimbat si adresa de e-mail pe care era acountul.

Acount name : Silveru

Main char Kid rog human ally ...este primul meu caracter si dupa nick am facut si userul de forum kidrog...

Dovezile singure ramase sunt ... posturile care l-am facut cu userul de forum .
In aceste posturi am si poze cu main charul dupa acount si alturile care erau pe acel acount.
Am jucat mult timp in To Meany Buttons *(Guild Master Amina) acum respectiv GM
Acesta esti userul de forum

Avertizari: 0 / 5
Numãrul total de mesaje: 27
[0.00% din total / 0.09 mesaje pe zi]
Cautã toate mesajele lui kidrog
Total subiecte: 17
[0.03% din totalul subiectelor / 0.06 Subiecte pe zi]
Cautã toate subiectele lui kidrog

Rog daca se poate sa va uitati la posturile mele doarece acolo apar dovezi ...contunl silveru a fost al meu.

Cateva posturi :

http://forum.wow-freakz.com/view-post-680938.html?#680938

http://forum.wow-freakz.com/view-post-734189.html?#734189

Aici mai sus am recupeta incodata cateva charuri pierdute.

Sunt mai multe topicuri puteti verifica ca am fost postate toate in legatura cu acountul Silveru

Acum o mica nelamurire am si aceasta ma sacaie cum de a putut schimba cel care ma hackuit adresa de e-mail? ACEASTA FIIND ACTIVA . A trebuit sa duca dovezi ca adresa este a lui . Adresa initiala a acountule a fost [email protected]

Se intelege ...tipul este donor"CRED" a trecut charul KID la horde asta se poate numai prin donatie si datorita banilor a fost posibil sa imi modifice si e-mail

Astfel un User vechi si "normal" pierde acountul, pt mine nu se poate face nimic.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 04-03-2011, 18:03:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-am citit toata drama, dume din start
kidrog wrote:
Salut , am pierdut un acount pe care am jucat timp de 6 luni nu stiu daca il mai pot recupera deoarece tipul care mi la furat a schimbat si adresa de e-mail pe care era acountul.

Emailul nu poate fi schimbat.

http://forum.wow-freakz.com/AI-O-PROBLEMA-CITESTE-AICI-GOT-A-PROBLEM-READ-THIS-t55875.html

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 04 March 2011 16:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 02-12-2024, 06:00:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x