User
Pass
2FA

20 Best WotLK PvP movies
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message13361
Reverse

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-05-2011 18:09)

Votes: 2

Post Posted: 27-04-2011, 20:51:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.dexonline.news20.ro/cuvant/criticist.html
CRITICÍST, -Ã, criticiºti, -ste, s.m. ºi f. Adept al criticismului.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Gotflow
[Banned user]

Banned

(since 24-08-2011 08:45)

Votes: 31

Post Posted: 27-04-2011, 20:55:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LOL,my bad.
0 0

Back to top
chixovici

[Mentally Stable]

(since 29-12-2018 13:28)

Votes: 9

Post Posted: 26-05-2011, 16:46:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Pentru ca froster sa poata spune ca Arenele au stricat PvP-ul / PvP-ul este usor trebuie sa intre in top 5 3v3 @ AT, prin analogie, ca tu sa ai voie sa spui ca pve este usor, iti trebuie 34534534 addons, trebuie sa ai MACAR lich king 25 heroic facut..ceva gen top 5 dps pe server, dar eu nu cred ca esti niciuna din astea, si nu vad nici LK kill pe armory tau? Esti doar arogant sau ai vreun alt caracter uber pve-er?

1. wow e un mmorpg, nu un rpg single-player. asta înseamnã cã 100% din questuri (de cele ante lvl 80 nu pomenesc, nu ãla e subiectul) sunt special fãcute sã nu te poți descurca singur nici cu ubergear și scriptat la maximum (de ce credeți cã blizz bagã toatã ziua fixuri peste fixuri care au la mijloc alte fixuri??? cã n-au ce face???)
2. LK25H... ia sã vedem ce înseamnã asta:

a. mai întâi trebuie sã aduni alți 24 de inși, și, de preferințã, sã nu stea nici unul degeaba. pentru cã...
b. e vorba de big bossul jocului, cu HP kklãu și damage nesimțit din motive de ce-am spus la 1. apropo, de minionii care apar din pãmânt, la propriu, și sunt doar nițel mai slabi ca el, am pomenit???
c. mai e și heroic, așa cã ridicãm ”hp kklãu și damage nesimțit” la cub, și-l mai înmulțim cu 1000, la care adãugãm crit chance 101% (bine, am exagerat puțin, da sunt foarte aproape -)... restul de ”bunãtãți” cu care-i delecteazã pe cei care-l deranjeazã în cãutare de faimã sau iteme, înșirați-le voi...
d. și ãsta e cel mai delicios: sã vã vãd pe voi cum adunați 24 de inși ȘI cu skill ȘI cu gear, ȘI care sã asculte ȘI sã facã ce li se cere ca sã-i dea omor kingului înainte sã le dea el lor!!!
pariem cã vor apare chestii gen ”peste 5 minute, cã tre sã plimb cãtzelul”, ”afk, cã mã pish” (asta mai ales dacã e singurul healer din party, și l-a apucat fix când e mai mare nevoie de el!!!), sau dacã se stabilește cu o sãptãmânã-douã mai înainte, discuții de tipul: ”nu luni, marți, cã sunt la sovata”, ”nu marți, miercuri, cã marți fatã vaca”...
bineînțeles, discutãm despre freakz, care se aflã în țara aia care-i ocupã lu mebe tot timpul...

2. mã gândeam sã-l pun pe ãsta ca e., dar chestia cu ”nu vad nici LK kill pe armory tau?” sunã ca și cum ai fi uitat sã pui un punct pe undeva...
uiți cã e mai mult chestie de baftã sã dai ultima loviturã când alți 24 de disperați dau și ei în neștire, sperând sã obținã ei achievul???
și dacã ai DOAR healing role, cam câte șanse ai sã obții un kill??? -
o idee mai bunã ar fi clasificarea funcție de damage dat, dar e iar cu ”sã vedem, sã ne mai gândim” aici...

și PvP-ul e cu dus și întors...
dacã ziceai de 1v1 (care am senzația cã nu existã, oficial), mai ziceam, așa chiar ar fi fost o idee, depinde doar de tine, de skillul și gearul tãu dacã pierzi sau câștigi, dar mai sunt și altele:
- dacã vrem ca factorul decisiv sã fie skillul, atunci presupunem cã cei doi au iteme echivalente... sau mãcar considerate echivalente, pentru cã io nu cred cã o armurã plate poate fi la fel de ”solidã” ca una cloth...
- ambii au cum contra eventualele vrãji/talente/etc care-i handicapeazã într-un fel sau altul. și din câte am vãzut pânã acum, nu prea existã multe ”contre” din astea. (mai ales pentru TOATE clasele și specializãrile, fie ele ally sau horde, ar însemna sã ai încã vre-o 100 de talent tree-uri în plus, și/sau vre-o 50 de alternate gearsets, pe care sa le schimbi instant când vrea mușchii tãi...)
- mai sunt și itemele unice, cele care nu merg decât dacã ai o anumitã meserie, și ai un anume nivel, etc, etc... (eu am boalã la magii și ranged damage, și țin minte cã-mi plângeau ochișorii odatã dupã un satâr care nu dãdea cine știe damage, dar mãrea spellpowerul și alte câteva staturi de caster de numa... dar era dk only, așa cã, șterge-te pe bot, bãiete!!! - )

e o bulibãșealã totalã, moa respecte cui e în stare sã ținã minte fãrã greș toate amãnuntele astea, și sã le foloseascã 100% când e nevoie....

mie mi s-au pãrut mai interesante PvP-urile celor din top din aceeași clasã, pentru cã presupunem cã discutãm despre oameni care știu ce fac și când fac... chit cã și acolo pot apare diferențe de la bun început, de pildã un meci între 2 lock, unul gnome și unul human... ghici cine e racially favored aici???
mai tare ar fi gnome vs elf etc...

P.S. joc rpg-uri de pe vremea când se jucau text-only, cu chestii gen ”go west”, ”sit down”, ”kill troll”, ”unlock chest”, ”open door”, etc, într-o fereastrã text...
așa încât, fac calcule de genul ãsta de mult timp, dar ca sã le faci corect, ar trebui sã fii enciclopedie ambulantã de iteme, skilluri, etc, și sã ai calculator electronic în cap!!!
a, și era sã uit de ”luck factor”.
adicã majoritatea rpg-urilor mai adãugau la calculele astea și un modifier care putea foarte bine sã fie și negativ, și dacã aveai ”norocul” ãsta, praful se alegea de damage-ul estimat...
modifier random, gen zaruri, alte alea... sau dacã nu cãscai ochii la ce pui pe tine, un item care odatã echipat te handicapa serios, de ajungeai sã ai probleme și cu inamicii de lvl 1 -

0 0

Back to top
cypyy
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2011 15:01)

Votes: 29

Post Posted: 26-05-2011, 19:44:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chixovici wrote:

1. wow e un mmorpg, nu un rpg single-player. asta înseamnã cã 100% din questuri (de cele ante lvl 80 nu pomenesc, nu ãla e subiectul) sunt special fãcute sã nu te poți descurca singur nici cu ubergear și scriptat la maximum (de ce credeți cã blizz bagã toatã ziua fixuri peste fixuri care au la mijloc alte fixuri??? cã n-au ce face???)

2. mã gândeam sã-l pun pe ãsta ca e., dar chestia cu ”nu vad nici LK kill pe armory tau?” sunã ca și cum ai fi uitat sã pui un punct pe undeva...
uiți cã e mai mult chestie de baftã sã dai ultima loviturã când alți 24 de disperați dau și ei în neștire, sperând sã obținã ei achievul???

scuzama tu ce wow te joci?

http://www.youtube.com/user/cypyy2 <- o hy

http://www.freakz.ro/forum/Cel-mai-shaman-imba-t96651.html - win.
0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 26-05-2011, 21:44:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

Ca healer @bg , ai mai multe sanse sa faci honorable kills , daca la asta te referi ..

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 13 hours ago)

Votes: 770

Post Posted: 27-05-2011, 09:01:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu o sa ma chinui sa citesc wtf-u ala, daca dadea gotflow reply era altceva.

Xtkmo, modifica quote ca nu eu am zis aia.

0 0

Back to top
Ingineru

[MetalHead]

(since 16-03-2014 23:01)

Votes: 10

Post Posted: 26-06-2011, 11:24:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dec. 7, 2010 R.I.P World PVP
0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 26-06-2011, 11:42:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RIP WORLD PVP ?! YEA !
Pe freakz ,rareori vezi un player care trece pe langa tine in icecrown ( nu in fata la icc) , sau prin alte locuri in care pã blizz erau mega populate(wotlk) , si problema asta este din cauza ca populatia in general , nu prea sta sa faca world pvp , de ce?
exista random battleground, si iei mai mult honor chiar daca pierzi , decat sa faci 100 killuri ...trebuie incurajat world pvp si 3v3 queue in general (pvp)

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

The time now is 07-08-2025, 09:50:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password