User
Pass
2FA

Filme 2012/Discutii.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies
Author Message2199
*Just*John*

[Assasin]

Status: Offline
(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-11-2011, 04:38:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

The Amazing Spider-Man
The Avengers
The Dark Knight Rises
Madagascar 3
A Thousand Words
Underworld: Awakening
Ice Age: Continental Drift
Red Tails

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
kolick

[] SUD []

(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 28-11-2011, 11:47:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Diaz
Ho ho ho 2

ca apar si eu in ele X_X

0 0

Back to top
rAuL.
[Banned user]

Banned

(since 28-11-2011 15:45)

Votes: 2

Post Posted: 28-11-2011, 15:34:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Just John pe tine te intereseaza multe filme din 2012 -. Mie nu mi se par asa interesante -
Asteptam si alte pareri.

0 0

Back to top
Coffe

[Account disabled]

(since 16-01-2012 18:33)

Votes: 17

Post Posted: 04-12-2011, 10:35:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[REC] Apocalypse (2012)
0 0

Back to top
DIMooN

[Mentally Stable]

(since 31-03-2013 11:24)

Votes: 4

Post Posted: 01-01-2012, 06:34:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*Just*John* wrote:
The Amazing Spider-Man
The Avengers
The Dark Knight Rises
Madagascar 3
A Thousand Words
Underworld: Awakening
Ice Age: Continental Drift
Red Tails

The Amazing Spider-Man Poate soarta lui nu va fi cum arata thraileru, ca atunci nimic nu ma mai convinge de a-mi da baniii de tigari pentru filmu asta.
Totusi era ceva daca continua cu actorul care l-a jucat pe Peter Parker din primul film.

Si The Avenger pare bun......Dar are partile lui proaste....De ce il baga pe Thor ....daca trec de la eroi pamanteni , la zei..de ce nu il baga si pe Hercules sau pe Kratos sa ii bata pe aia...De Chuck Norris nu mai vorbim ca ala i-ar bate pe toti legat la ochi. Sau chiar trupa constipatilor din Mortal Kombat ! Si ce cauta acolo Capitanu Americii cu capacul cui de bere care pretinde ca e scut ? Ala ar trebui sa fie in armata sa se ascunda in transee in al 2-lea razboi mondial. In rest filmul e OK -

Si inca un comentariu despre un film pe care nu l-ai specificat , Gost Rider 2. Am vazut filmul Gost Rider 1 si mi-a placut. De fiecare data cand il vedeam pe ala care isi arunca lantu ca sa ii stranguleze pe baietii rai ma ducea cu gandul la Mortal Kombat 4 ... si ma asteptam sa zica "Get over here!" ...Filmul nu are parti rele ....asta este un film pentru care mi-as da banii de paine pe 2 zile pentru a-l vedea -

0 0

Back to top
SS.11

[Freakazoid]

(since 18-01-2016 17:09)

Votes: 27

Post Posted: 03-01-2012, 07:58:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cel mai mult ma intereseaza Underworld:Awakening.Chiar mi-au placut primele 3 parti si vreau sa vad ce intorsatura mai ia povestea.Asta e un film bun cu vampiri si varcolaci, nu Twilight si altele de genul.(in opinia mea,evident)
0 0

Back to top
tranda

[bazi]

(since 05-09-2015 22:04)

Votes: 12

Post Posted: 03-01-2012, 14:29:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

The Divide -> https://youtube.com/watch?v=LJCxT2d5hzk:

A Thousand Words -> http://www.cinemagia.ro/trailer/a-thousand-words-6849/

"Cheers to those who wish us well, and those who don't can go to hell"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 03-01-2012, 14:48:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DIMooN wrote:

The Amazing Spider-Man Poate soarta lui nu va fi cum arata thraileru, ca atunci nimic nu ma mai convinge de a-mi da baniii de tigari pentru filmu asta.
Totusi era ceva daca continua cu actorul care l-a jucat pe Peter Parker din primul film.

Si The Avenger pare bun......Dar are partile lui proaste....De ce il baga pe Thor ....daca trec de la eroi pamanteni , la zei..de ce nu il baga si pe Hercules sau pe Kratos sa ii bata pe aia...De Chuck Norris nu mai vorbim ca ala i-ar bate pe toti legat la ochi. Sau chiar trupa constipatilor din Mortal Kombat ! Si ce cauta acolo Capitanu Americii cu capacul cui de bere care pretinde ca e scut ? Ala ar trebui sa fie in armata sa se ascunda in transee in al 2-lea razboi mondial. In rest filmul e OK -

Si inca un comentariu despre un film pe care nu l-ai specificat , Gost Rider 2. Am vazut filmul Gost Rider 1 si mi-a placut. De fiecare data cand il vedeam pe ala care isi arunca lantu ca sa ii stranguleze pe baietii rai ma ducea cu gandul la Mortal Kombat 4 ... si ma asteptam sa zica "Get over here!" ...Filmul nu are parti rele ....asta este un film pentru care mi-as da banii de paine pe 2 zile pentru a-l vedea -

Hai sa-ti spun 2 vorbe ca nu stii ce vorbesti..

1. The amazing spider-man: e trailer nu thrailer / uau fumezi? / nu baga acelasi actor pentru ca seria (nu stiu termenul in romana dar pun cu copy pasta ce s-a intamplat : [The verb reboot, in media dealing with serial fiction, means to discard much or even all previous continuity in the series and start anew with fresh ideas.] ) si asa au fost nevoiti sa renunte la tot castul precedent. Nu este Spider Man 4 daca credeai asta.

2. The avengerS: il baga pe thor pentru ca thor este un super erou creat de cei de la MARVEL si filmul THE AVENGERS se vrea a fi o reuniune a super eroilor (gen personajele principale sa fiu mai clar) creati de MARVEL .. problem? Stii vreun film facut de ei in care personaj principal este hercule sau mama omida? Capitanul America (pe care nu l-ai vazut sau ai vazut doar ce ai vrut tu) a avut un final care te ducea clar cu gandul la o continuare din moment ce dudu s-a trezit in viitor.

Pe langa asta , Nick Fury , jucat de Samuel L. Jackson , are aparitii scurte in toate(cred) filmele. In iron man 2 chiar mentioneaza ca vrea sa creeze o liga a super eroilor care , eventual , va fi prezentata in The Avengers.
Sper ca te-am clarificat.

3. GHOST rider.

Cel mai mult vreau sa vad Underworld -.

0 0

Back to top
tranda

[bazi]

(since 05-09-2015 22:04)

Votes: 12

Post Posted: 03-01-2012, 19:18:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

The avengers si el va fi un film bun,can`t wait:)

"Cheers to those who wish us well, and those who don't can go to hell"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-01-2012, 02:22:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vlad nu fi nervos.omul se uita la 3lar facut de creatorii robotzilor,nu spun site ca probabil iau amenda pentru reclama.Tipul ala de acolo mai are expresii cu banii pe tigari si pe gume turbo - si omul care comenteaza gusturile mele incearca sa fie interesant.Aia cu guma turbo e de la mine nu de pe net -
Ceea ce nu pricepe el e ca The Amazing Spider Man e gen REMAKE!Are alt regizor,alti actori,dar o sa fie 3D,exact ce ai zis tu acolo.Mai pe scurt avem un regizor care ia seria de la zero.Sunt curios daca se bate tot cu Green Boblin -
Eu am crescut in era Cartoon Network asa ca orice film facut dupa animatii,desene animate,benzi desenate ma atrag.Astept multe filme din 2012 pentru ca am imi plac multe genuri de filme.

The Amazing Spider-Man Remake dupa Spiderman I.Daca ala mi-a placut sigur imi place si asta
http://www.imdb.com/title/tt0948470/
The Avengers - O mana de eroi stransi pentru a lupta pentru a salva lumea.Iti dai seama ca binele invinge dar cand vezi actori ca Robert Downey Jr,Chris Evans,Samuel L Jackson,Scarlett Johansson si restul lumii si nu ai cum sa nu vezi acest film.
http://www.imdb.com/title/tt0848228/
The Dark Knight Rises-te gandesti la primlele 2 filme din aceasta trilogie,te gandesti la Christofor Nolan care a regizat primele 2 parti,a mai regizat Inception,The Prestige in care au jucat actori precum Christian Bale si DiCaprio.
Madagascar 3-ca si primele doua animatii si asta ma va da pe spate.
http://www.imdb.com/title/tt1345836/
A Thousand Words o comedie cu Eddy Murphy
http://www.imdb.com/title/tt0763831/
Underworld: Awakening-cui nu ii place seria Underworld in care joaca Kate Beckinsale
http://www.imdb.com/title/tt1496025/
Ice Age: Continental Drift-O animatie care e mult peste madagascar deci place si mai mult -
http://www.imdb.com/title/tt1667889/
Red Tails - un film despre pilotii de culoare care nu prea primeau atentie in razboi cu Cuba Gooding Jr.
http://www.imdb.com/title/tt0485985/

Lista mea de filme era o selectie din ce a prezentat un individ care acum are contul blocat.nu am stat sa vad ce apare anul asta.Probabil o sa mai adaug cateva filme ca sigur vor mai fi productii bune anul asta.

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
Ganja*

[Shameless]

(since 13-12-2024 19:51)

Votes: 155

Post Posted: 05-01-2012, 17:20:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

The Dark Knight Rises promite multe , sa speram ca va fi la fel de bun ca ultimul.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies  

The time now is 04-08-2025, 10:32:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password