Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Vurtne
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
WoW Movies
Author
Drain
[fan nrultimate]
Status: Offline
(since 30-04-2020 22:31)
,
Topics: 29
Votes
: 32
Posted: 12-06-2011, 19:43:24
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nu zic ca nu sunt lente si uneori chiar plictisitoare, dar pentru mine mai fast paced nu inseamna higher level.
Bineinteles wotlk a adus o diversitate mai mare a combourilor/specurilor, abilitati in plus. Din pacate insa nivelul de dificultate nu a ramas acelasi, a scazut drastic, parerea mea in mare parte din cauza itemelor si a talentelor. Fa'ma elitist sau cum vrei, dar arenele nu au ajuns la un nivel mai inalt, ci au devenit mai casual; ca s'au descoperit chestii noi, ca vechiile smecherii acuma sunt invechite, nu zic nu, dar astea se puteau intampla si daca aveam o dificultate mai mare a jocului.
0
0
Back to top
Gotflow
[Banned user]
(since 24-08-2011 08:45)
,
Topics: 33
Votes
: 31
Posted: 12-06-2011, 20:33:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Poate ar trebui sa incerci sa joci altceva in afara de spellcleavuri infecte. Poate si alta clasa care nu a fost godlike in fiecare sezon.
Degeaba zici tu din perspectiva unui LSD care poate fi jucat de maimute retardate la 2k+ ca jocul a scazut drastic in dificultate. Erai nou in tbc asa ca probabil tot parea mai greu ( daca jucai sl/sl warlock la fel, argumentul cu maimutele retardate e valid ) dar nu existau arena123 macros, nu erau atatea interupturi si silenceuri si stunuri,nu toti jucau cu binds pe tot + focus, nu se faceau atatea switchuri, puteai sta pe loc sa castezi in fiecare meci, ca mele nu aveai asa multe probleme in a sta pe tinta, totul se juca pe fata nu existau strategii in care iti creeai o fereastra scurta in care puteai omora pe cineva samd.
Daca stai sa compari chestiile usoare din LK ( spellcleavuri ) cu rmpuri din tbc normal ca rmpu era mai greu de jucat dar daca stai sa compari jocul in totalitate atunci vezi ca inainte era mai usor atat ca strategii/playstyle cat si mecanic aveai mai putine chestii de apasat si mai putine chestii la care trebuia sa fi atent.
Mai uitet-te la niste campionate 3 v 3 de pe tbc si dupaia uite-te la astea de pe LK ( in sezonul 7-8 )
ideea e ca mereu o sa fie pt cineva mai usor indiferent de expansion
0
0
Back to top
Drain
[fan nrultimate]
,
Votes
Posted: 12-06-2011, 23:13:20
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Gotflow wrote:
Poate ar trebui sa incerci sa joci altceva in afara de spellcleavuri infecte. Poate si alta clasa care nu a fost godlike in fiecare sezon.
Degeaba zici tu din perspectiva unui LSD care poate fi jucat de maimute retardate la 2k+ ca jocul a scazut drastic in dificultate. Erai nou in tbc asa ca probabil tot parea mai greu ( daca jucai sl/sl warlock la fel, argumentul cu maimutele retardate e valid ) dar nu existau arena123 macros, nu erau atatea interupturi si silenceuri si stunuri,nu toti jucau cu binds pe tot + focus, nu se faceau atatea switchuri, puteai sta pe loc sa castezi in fiecare meci, ca mele nu aveai asa multe probleme in a sta pe tinta, totul se juca pe fata nu existau strategii in care iti creeai o fereastra scurta in care puteai omora pe cineva samd.
Daca stai sa compari chestiile usoare din LK ( spellcleavuri ) cu rmpuri din tbc normal ca rmpu era mai greu de jucat dar daca stai sa compari jocul in totalitate atunci vezi ca inainte era mai usor atat ca strategii/playstyle cat si mecanic aveai mai putine chestii de apasat si mai putine chestii la care trebuia sa fi atent.
Mai uitet-te la niste campionate 3 v 3 de pe tbc si dupaia uite-te la astea de pe LK ( in sezonul 7-8 )
ideea e ca mereu o sa fie pt cineva mai usor indiferent de expansion
Rofl de ce trebe tu totdeauna sa presupui ca eu joc spellcleavuri retardate si alte celea? Am jucat tot TBCul destro warlock, spriest si rogue. Nu sl/sl, nici macar un ***** de UA, DESTRO. Wotlk am jucat cam orice combo posibil la 3v3 in care se putea juca warlock, n'am jucat spriest si nici rogue, n'am avut chef de farmat gear pe freakz. rofl @ warlocks, spriests and rogues godlike every season.
Nu inteleg cum poti spune ca jocul era mai usor inainte. Exemplu:
Mage pana in 2.3 nu avea haste, 2.5 seconds cast time. De la 2.3 pana la 2.4 mai faceai ceva haste, din 2.4 ajungeai sa faci poate 20% haste dar cu putin resil. Mage pana in s7 facea 10%+ haste cu sacrificii de resil, are fingers of frost, instant fireball, deep freeze. De la s7 incolo are lots of haste inclusiv resil. Si tie ti se pare ca acuma e mai greu ca pe tbc nu? Si cu cataclysm a ajuns si mai greu de jucat cu 15k ice lance spam asai? Rofl.
Si srsly daca tu ai aflat de binds, counterspell, stuns &co doar in season 4 iti mai zic odata, asta nu inseamna ca toata lumea a aflat atunci, poate ar fi trebuit sa joci si pe retail nu doar pe private de ***** unde dadeai un fire blast si dadea rogueul advers cloak. Uita'te la filmul lui Vurtne care iti juca in perioada aia de la inceput de TBC mai bine decat iti joaca acuma unii magi de 2k rating, si gandeste'te ca nu e singurul, sunt multi care jucau foarte bine inca de la inceputul TBCului.
0
0
Back to top
Gotflow
[Banned user]
,
Votes
Posted: 13-06-2011, 00:16:23
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Daca ar fi sa sa comparam aroganta cu skillul esti un jucator de 2 bani, nu faci nici o fractie din cat iti latra gura. Am vazut in uber filmele tale cate poti si e penal sa ai asa un ego sincer. stai dai zoom si slow motion la dispel pe self, fake casturi , silence pe focus si chestii banale care le face orice jucator si ai impresia ca reprezinta vreun fel de skill extraterestru si in arena iti faci rotatie pve pe orice e in LOS.
mage in 2.4.3 nu avea deloc haste, esti paralel dar vorbesti din cur pt ca iti place sa te auzi si crezi ca spui ceva inteligent.
again, tragi la discutii retardata pt ca acolo esti campion incontestabil, n-ai concurenta.
tu din " nu toti jucau cu binds pe tot + focus " ai inteles " Si srsly daca tu ai aflat de binds, counterspell, stuns &co doar in season 4 iti mai zic odata, asta nu inseamna ca toata lumea a aflat atunci "
+
"poate ar fi trebuit sa joci si pe retail nu doar pe private de *****
unde dadeai un fire blast si dadea rogueul advers cloak
"
LOL
0
0
Back to top
Drain
[fan nrultimate]
,
Votes
Posted: 13-06-2011, 10:55:16
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Gotflow wrote:
Daca ar fi sa sa comparam aroganta cu skillul esti un jucator de 2 bani, nu faci nici o fractie din cat iti latra gura. Am vazut in uber filmele tale cate poti si e penal sa ai asa un ego sincer. stai dai zoom si slow motion la dispel pe self, fake casturi , silence pe focus si chestii banale care le face orice jucator si ai impresia ca reprezinta vreun fel de skill extraterestru si in arena iti faci rotatie pve pe orice e in LOS.
mage in 2.4.3 nu avea deloc haste, esti paralel dar vorbesti din cur pt ca iti place sa te auzi si crezi ca spui ceva inteligent.
again, tragi la discutii retardata pt ca acolo esti campion incontestabil, n-ai concurenta.
tu din " nu toti jucau cu binds pe tot + focus " ai inteles " Si srsly daca tu ai aflat de binds, counterspell, stuns &co doar in season 4 iti mai zic odata, asta nu inseamna ca toata lumea a aflat atunci "
+
"poate ar fi trebuit sa joci si pe retail nu doar pe private de *****
unde dadeai un fire blast si dadea rogueul advers cloak
"
LOL
Hahaha zoom pe self devour? Unde ***** ai vazut asa ceva in filmele mele? Ca's de rahat pentru tine stiam nu'mi zici nimic nou, da sa stii ca imi pasa enorm de mult de parerea unui tampit care la filmul editat de zmr zice ca a fost frumos si apoi cand a cautat zmr player sa faca altul se contrazice singur, dand replica clasica cu "sclipici de ***** pe margini".
Also, mage nu avea haste in 2.4.3, laughed my *** off, da t6 offparts, 40 haste trinket/illidan trinket, guardian neck & ring offset, ce naiba erau? Ca sa nu mai zic de swp weapons si sockete.
Ce urat vorbesti cand stii ca ti'am dat mucu' cu arma battered, stiu ca era buguit howl of terror, dar totusi, cand nu l'am folosit ai ramas la 1k hp, pro mage. Imi zicea Darkalex cum te batea cand ramanea pe warr singur in arena cu tine. Te'a batut Implied cu TSGul lui de randomi (Bckinbussine) de 2 ori in *****, si tu vorbesti?
N'am nici un ***** de ego atata timp cat nu ma provoci prin idiotenia ta, dar cand vad ca faci pe prostu' nu ma pot abtine sa nu imi scad si eu un pic mmr-ul.
0
0
Back to top
DeadBeat
[Account disabled]
(since 21-08-2011 10:32)
,
Topics: 51
Votes
: 11
Posted: 13-06-2011, 12:33:00
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
golan mare drain asta.
r:Knock Knock!
r:Who`s there?
r:Sex!
r:Sex who?
r:Sex with me!
r:BANG!
f:That`s so romantic..
r:Whatever
http://www.youtube.com/watch?v=NIGJbFMCcfk
!!
0
0
Back to top
Gotflow
[Banned user]
,
Votes
Posted: 13-06-2011, 12:46:31
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
mage in tbc nu se juca cu pve gear deloc, esti idiot si din nou nu stii ce vorbesti.Poate mai avea cate unu un item ratacit prin gear pt ca facea mult pve dar sa spui ca magii aveau haste in tbc e ca si cum ai zice ca magii acum baga mp5 din gear.
Si am uitat ca esti genu ala de copil fara viata care tine socoteala de fiecare data cand bate pe cineva, nu conteaza ca dupaia tu ai pierdut dar m-ai batut odata. La fel si tsgul ala, din 10 meciuri pierdute a castigat si el 1, dar ala 1 conteaza pt ca asa functioneaza logica voastra.
A mai venit aum cateva zile un retardat din speta si si imi zice daca mai tin minte cand m-a farmat si i-am spus ca nu era adevarat, ca eu castigam 4 din 5 meciuri la care mi-a spus ca atunci cand ne batea defapt juca el si cand pierdea juca altcineva pe caracter, hahahahaha.(tonydatiger, best keyboardturning backpedling clicker shaman )
Iti sugerez sa-ti cauti pe cineva la fel ca tine care tot ce face in viata este sa joace wow si sa tina scoru la alte persoane ca pe mine tare ma plictisesti. De fiecare data cand vorbesc cu tine ma simt ca atunci cand eram mic si radeam de maimute la zoo, e amuzant la inceput dar la fel ca maimutele de la zoo, esti limitat in ce poti sa faci si plictisesti repede.
0
0
Back to top
molly
[LegenD]
(since 26-09-2012 07:56)
,
Topics: 2
Votes
: 7
Posted: 13-06-2011, 12:57:24
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Vaiii ce ma distrez
citind.
0
0
Back to top
myt42xxx
[Ace of Spades]
(since 30-01-2016 17:46)
,
Topics: 253
Votes
: 101
Posted: 13-06-2011, 13:13:41
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
myt42xxx wrote:
Mai este pus o datã, aici:
http://forum.wow-freakz.com/Top-10-Best-PvP-videos-t43456.html
Locked, sunt unii copii care nu ºtiu cã aici se comenteazã un clip cu Vurtne, nu despre evoluþia de cÿÿÿt a WoW-ului.
- Retired -
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
myt42xxx
, 13 June 2011 11:13
Freakz Forum Index
->
Trash Bin