User
Pass
2FA

ceva interesant! help

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Resources
Author Message1387
No_CodeX

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-10-2009 16:52)

Votes: 4

Post Posted: 07-10-2009, 10:03:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa va explic ce a-si dorii. Ma intereseaza foarte mult doua pluginuri care stiu ca se pot face si le-am mai intalnit pe servere dar din pacate nu am reusit sa dau de ele pe net sub nici-o forma , ele sunt asa:

1.
Vreau un anticamp dar care sa nu dea slap la CT team cand sta in zona "X"-ului dar in restul hartii sa-i dea daca face camp si de asemenea echipei T sa nu-i dea slap dupa ce pune bomba dar pana atunci sa i-i dea daca face camp. cred ca trebuie sa bag coordonatele fiecarei harti dar ma ocup eu dupa un exemplu dat de cineva care stie.

2.
Ma intereseaza un plugin care in momentul in care intra un jucator pe server si are unu sau mai multe chestii de genu asta : BunnyHop sau SilentRun sau BurstFiree sau NoRecoil sa i-l dea afara automat .

Va rog foarte mult sa ma ajutati cu aceste pluginuri .
Astept un raspuns (poate e pozitiv ).
Multumesc anticipat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 07-10-2009, 10:46:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o sa incerc sa iti gasesc eu pluginurile.

numai sa iti zic ceva:
- "a-si" de fapt se scrie "as" (pui cratima doar cand legi doua cuvinte, "a" si "isi" care nu se regasesc in contextul tau)
- "dorii" se scrie "dori" (citeste aici)
- nici-o se scrie nicio (citeste regula lui pruteanu)
- "sa i-i dea" se scrie "sa ii dea (lui , ii)"
- "sa i-l dea" se scrie "sa il dea (pe el, il)"

trecand peste astea, pluginul al 2-lea referitor la scripturile enumerate de tine, nu exista. pluginul de care zici tu este hl-guard care are implementat in el asa ceva, dar el doar detecteaza in momentul in care folosesti acele scripturi. si din cate stiu da ban direct.

anticamp-ul zonal ... cam greu de gasit. daca imi zici pe ce servere le-ai vazut poate te pot ajuta mai mult.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
Tyger

[Born Wild]

(since 17-05-2014 22:04)

Votes: 10

Post Posted: 07-10-2009, 11:17:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gramatica de clasa a-III -a - .... tare asta, gg SeaGer -

Edited: Fara reclama in semnatura
0 0

Back to top
No_CodeX

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-10-2009, 12:19:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mi-a placut scoala asa ca nu ma intereseaza comentariile despre felul in care am scris macar nu scriu cu sh,th tz si mai stiu eu ce alte tampenii dar trecand peste aceasta mica problema multumesc pt ca te oferi sa ma ajuti e un inceput pt mine.

despre hl-guard care da ban poate fii schimbat sa dea kick in loc de ban cand depisteaza unu din acele scripturi? ca daca stau sa ma gandesc mai bine era intradevar un hl-guard care ii scotea afara pe jucatori care aveau unu din acele scripturi dar cred ca nu depista norecoil.

si legat de server sincer nu prea am fost atent la numele serverului pe care am observat dar stiu ca doua din ele nu mai sunt ca aveam ip-ul in pc dar daca vreau sa ma conectez zice ca nu e adresa buna si daca stau sa ma gandesc bine am mai vazut pe un server care se numea ceva de genu bcn sau becene sau mai sigur berceni da cred ca berceni dar sa zic tot numele nu il mai stiu acolo am vazut sigur acest anticamp si daca nu ma insel cred ca acolo avea si acest hl-guard care le dadea kick la aia cu scripturi.

inca o data multumesc de ajutor

0 0

Back to top
No_CodeX

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-10-2009, 12:42:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am incercat sa modific un plugin anticamp dar nu reusisem decat sa fac sa nu dea slap echipei t dupa ce punea bomba si echipei ct nu ii dadea slap deloc indiferent de locul in care era pe harta si banuiesc in mintea mea ca trebuie sa iau hartile din server la rand si sa introduc coordonatele pentru a stabili zonele in care ct sa nu ia slap dar aici apare problema ca nu stiu cum sa fac treaba asta poate daca vad cum se face pe o harta cu restu ma descurc (sper)
0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

Post Posted: 07-10-2009, 15:12:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

No_CodeX wrote:
nu mi-a placut scoala asa ca nu ma intereseaza comentariile despre felul in care am scris macar nu scriu cu sh,th tz si mai stiu eu ce alte tampenii dar trecand peste aceasta mica problema multumesc pt ca te oferi sa ma ajuti e un inceput pt mine.

nu e vorba ca tin sa te corectez ca as avea eu ceva cu faptul ca nu ti-a placut scoala. singura problema e ca suntem obisnuiti sa citim repede si ne este greu sa citim cu dezacorduri sau orice fel de greseli gramaticale. nu o lua in nume de rau. dar scriind corect este foarte bine pentru toti forumistii care trec pe la topicul tau.

0 0

Back to top
No_CodeX

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-10-2009, 15:49:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
nu e vorba ca tin sa te corectez ca as avea eu ceva cu faptul ca nu ti-a placut scoala. singura problema e ca suntem obisnuiti sa citim repede si ne este greu sa citim cu dezacorduri sau orice fel de greseli gramaticale. nu o lua in nume de rau. dar scriind corect este foarte bine pentru toti forumistii care trec pe la topicul tau.

da mane am inteles ideea si nici nu m-am suparat , nu am motiv e normal sa scrii corect.
legat de cererile mele crezi ca ma poti ajuta? sau e cineva pe aici care poate sa ma ajute? ca am vazut ca va pricepeti la chestii de genu asta si sper si eu sa rezolv -

0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

Post Posted: 08-10-2009, 13:14:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu am gasit nimic din pacate. eu sunt cam newbie la pluginuri si programare. ca ti-as fi facut eu pluginul. insa eu fac chestii simple, editez, imi dau seama cat de cat ce e in neregula etc. poti sa faci cerere pe forum la alliedmods. cauta cu gugal. faci cont si topic. aia sunt mai meseriasi.

0 0

Back to top
No_CodeX

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2009, 23:15:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da mane dar e o problema ca eu inteleg engleza , o mai si vorbesc , o mai si citesc cat de cat dar de scris in engleza nu reusec -)))))) am incercat sa fac ceva cu ajutoru unui tranzlator dar se pare ca nu prea inteleg ei - oricum multumesc mult de ajutor si daca stii pe cineva care sa-mi scrie cererea asta in engleza sa poata intelege aia ar fi ceva .
0 0

Back to top
No_CodeX

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-10-2009, 15:50:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se pare ca nu ma poate ajuta nimeni - asta e mai incerc si in alta parte poate nu ma lasa balta. salutare tuturor
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Resources  

The time now is 31-07-2025, 19:45:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password