User
Pass
2FA

[rezolvat]Bug la salvarea creditelor la zombie plague 5.8.0

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Plugins - Help / Support
Author Message811
belgiuflorin

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-11-2014 11:49)

Votes: 1

Post Posted: 09-10-2014, 10:40:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut am si eu o problema la salvarea creditelor... nu vrea sa le salveze pe nick , am adaugat un plugin care zice ca salveaza pe nick dar nu este adevarat salveaza pe steamid... si am mai gasit un plugin de la alliedmoders care zice ca e bun si pt 5.0 dar cand al pun si intru in joc orice as scrie imi apare asta : [ZP_Bank] ML_NOTFOUND: BANK_ERR , ajutatima sa rezolv si eu problema cu salvarea creditelor pe nick, am sa postez sursele de la ambele pluginuri in special aia care salveaza pe steamid ca sa vedeti ca asa este pusa sa salveze ,daca poate cnv sa mi-o faca si mie sa se salveze pe nick...

Link sma SteamID :http://www72.zippyshare.com/v/76499303/file.html

Link sma cu eroarea [ZP_Bank] ML_NOTFOUND: BANK_ERR (aici nu am precizat ca atunci cand am downloandat pluginul asta de pe alliedmoders mia dat mai multe chestii ,iar eu am adaugat doar pluginul , uitativa daca trebuie sa adaug si celelalte chestii, voi pune linkul de dpwnloandare pentru .rar) :http://www61.zippyshare.com/v/9102129/file.html

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

Status: Offline
(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 09-10-2014, 11:59:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tot ce trebuie sa faci e sa
1. pui txt-ul in data/lang ca sa nu-ti mai dea eroarea aia cu ML_notfound
2. deschizi sma-ul la banca, si modifici asa:
Code:
//#define IM_USING_ZP50

ii scoti alea 2 linii, sa apara asa:
Code:
#define IM_USING_ZP50

apoi modifici
Code:
get_user_authid

si pui in locul lui

Code:
get_user_name

il recompilezi si-l pui, ar trebui sa mearga.

daca nu reusesti, uite aici o banca facuta de mine
https://forum.wow-freakz.com/PLUGIN-Yet-Another-Ammo-Bank-t298946.html
doar trebuie sa deschizi sma-ul si sa faci acelasi lucru, sa scoti alea "//" unde vezi ca scrie //#define ZP50 .
have fun -

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by EDUTz, 05 December 2014 11:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Plugins - Help / Support  

The time now is 28-07-2025, 18:11:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password