User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
metode de copiat :D
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Homework zone
Author Message78670
tweetty

[Screwed Freak]

Post Posted: 24-02-2011, 11:52:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skittles wrote:
Preferabil la lucrarile la mate/fizica/chimie...
Faceti un msg cu ce va trebuie si il salvati intr-o ciorna.Ii spuneti lu profu/profa ca calculati ceva pe telefon si ta-dam -

Chiar minti.La mate daca-i zici ca, calculezi ceva pe mobil, n-o sa te lase niciodata.
0 0

RockOn45

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-02-2011, 12:43:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Caietu pe/sub banca e cea ma buna metoda(cel putin pentru mine care stau in ultima banc)
0 0

Ganja*

[Shameless]

Post Posted: 27-02-2011, 14:49:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Prin Bluetooth : Ii fac semn aluia care a facut corect,il pun sa faca poza cu telefonu` la foaie apoi mi-o trimite prin bluetooth. -
2. SMS-ul : Daca nu e mult de scris la rezolvare scriu de acasa sau in pauza pe telefon la "Mesaj Nou" si il salvez la "Sabloane"..la test sau teza ce este scot telefonu` si ma uit la mesaj cu scuza ca imi trimit aia de la Cosmote mesaje sa reincarc cartela.. -
3. "Clasica"-Caietul pe picioare/in banca:Daca aveti un profesor/profesoara care nu se oboseste sa plimbe prin clasa sau sa isi ridice capul din catalog , incercati cu incredere metoda. -
Spor!
0 0

nenead
[Banned user]

Banned
Post Posted: 12-03-2011, 21:34:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca nimeni nu a pomenit de metoda cu, caietul sub sezut. Pe mine nu m-a prins niciodata cu, caietul sub fund, din simplul motiv ca atunci cand trece profesorul pe langa banca ta, strangi picioarele unu langa altu si nu se vede nimic.
Caietul sub banca este riscant din 2 motive: - Se aude fasaitul cand il scoti/bagi (caietul)
- Ai mainile sub banca si se vede cum le misti, asta atrage atentia.

Also: SMS Method always works pentru ca e usor de manevrat un telefon, dar ca sa reduci riscul de a fi prins, il pui intre picioare si la fel, apropii picioarele cand se apropie profesorul.

GL!
0 0

kRz

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-03-2011, 14:53:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

metoda mea pt matemathica :
zic ca ai nevoie la baie si plec cu telefonul in buzunar,pun o ciorna sub tricou la inceputul testului.
te duci la baie si calculezi tot ce-ti trb...ca doar nu vine sa vada ce faci u la baie. sau:
lafel te duci la baie si eu am un prieten de la 9 c care nu este in tura cu mine. el stie ca la teste il sun si mereu este pregatit si il intreb tot ce vreau,el se uita in carte si eu scriu pe ciorna. cu caietul nu ma mai risc dupa ce am luat 1 la biologie -
0 0

j0skiez

[Drug dealer]

Post Posted: 19-03-2011, 11:40:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poi la mate:poti sa scri diferite formule pe palma pe chiar si pe incheietura daca ai maneca lunga,poti scrie pe banca sau mici copiute pe care le bagi in maneca sau le ti in pumn sau ti copiuta intre palma si o guma de sters ca sa nu te banuiasca ceva ca ti o copiuta in mana

Posturi unite automat, 19-03-2011, 11:35:20

tweetty wrote:
skittles wrote:
Faceti un msg cu ce va trebuie si il salvati intr-o ciorna.Ii spuneti lu profu/profa ca calculati ceva pe telefon si ta-dam -

Chiar minti.La mate daca-i zici ca, calculezi ceva pe mobil, n-o sa te lase niciodata.

Uni profesori te mai lasa - dar poti sa umbli pe telefon si fara sa te vada depinde de unde esti pozitionat in clasa ;)

Posturi unite automat, 19-03-2011, 11:40:49

tweetty wrote:
skittles wrote:

Uni profesori te mai lasa - dar poti sa umbli pe telefon si fara sa te vada depinde de unde esti pozitionat in clasa -
0 0

skorpionuzz

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-03-2011, 17:33:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu pun fituica in penar in loc de orar .si nici nu se uita profresorii acolo
0 0

maro

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-03-2011, 09:57:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa fiu sincer sunt in clasa a 7-a nu prea copiez doar la materile astea m-ai usoare cand nu invat gen istorie religie etc.. la romana si mate 10 pe linie fara sa invat nimic dar cea m-ai buna metoda este : Iti deschizi caietul la lectia respectiva si il lasi deschis il pui in ghiozdan te prefaci ca bei apa si te uiti la raspunsuri..
P.S: Faza cu ala de clasa a 4 -a a fost prea penala cum sa copiezi in a 1-a nici macar naveai la ce sa copiezi .. atunci nici nu sti sa citesti sau tabla inmultirii..
0 0

RaZzOr*

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-03-2011, 11:29:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ma bazez mereu.. la ora de fizica , istorie , romana , contabilitate , biologie .. scot caietu pe banca.. il deschid.. si copiez - doar la orele astea pot face asa cev.a. in rest.. mai greu
0 0

Krieg

[inMyh3ad.]

Post Posted: 23-03-2011, 01:08:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pun caietul in ghiozdan sau il pun sub picioare , dar problema e ca se aude cnd il misti ..
0 0

V3T3RANU

[WHISKY]

Post Posted: 23-03-2011, 16:27:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnule in era asta high Tech e foarte usor sa copiezi
Telefon cu TouchScreen care citeste word cu subiecectele pe el,si netu bagat si te doare la basca -
0 0

NoOne

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-03-2011, 19:35:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu cand copiez am un stil unic=)) la romana scriu pe o foaie lectia sau ce imi trebe si o pun sub ciorna si dupca ce incepe testu dupa 5 min scot foita si copiez si daca vine profa la mine ii zic ca le-am facu acuma.. e simplu asa
0 0

Spooky^^

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-03-2011, 17:09:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la franceza folosesc google translate pt propoziti si restu
engleza nam nevoie
romana si mate caitetu in banca si copiute
restu caut pe net pe tel
cel mai bine
0 0

Shpace

[742617000027]

Post Posted: 13-04-2011, 20:35:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cel mai bine copii cu telefonul.
Eu am bafta ca niciodata nu am primit test neanuntat....intotdeauna il anunta. Sunt a 10-a. Si imi fac de acasa in notepad si le pun pe telefon- telefonu in buzunar/pe banca...pt ca stau in penultima banca.
0 0

DaN!eL^
[Banned user]

Banned
Post Posted: 19-04-2011, 20:54:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. de pe banca
2. acum 1 an stateam la perete , imi puneam fituica pe scaun langa mine, spere perete si numa ma uitam pe fituica , numai note mari luam -
3. zgariam cu pixul pe hartie formule.. etc si cand terminam testul rupeam pagina. (odata la mate ne-o dat test din formule, si le-am scris pe toate , si cand mo intrebat nu am stiut niciuna - si mi-a dat 3 )
0 0

-xdM-Diablo

[Admin Sa:Mp ]

Post Posted: 27-04-2011, 11:59:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copiatul la mn e joaca de copil..iau caietu il pun pe bank si copii din el -
0 0

marcurazvan

[Wow Teacher]

Post Posted: 28-04-2011, 23:44:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nush io mereu aplic scarita si merge:-??
0 0

FirstTime

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-05-2011, 16:59:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trimitem sms in timpul testului cu raspunsurile daca testul este tip grila , daca nu CAIETUL LA PUTERE -!
0 0

Canabis

[i love Haters]

Post Posted: 18-05-2011, 21:28:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Noua metoda , in clasa avem o harta uriasa cu europa , la romana la teza , am luat de la pronumele demonstrativ , personal , bla bla , si am facut un fel de tabel , pe o foaie mai amre ca a0 , 150x200 cm , si cum ii deasupra tablei , profa nu o vazut , ghinion am avut cu diru , care o vazut ca am schimbat harta , da am zis ca ni leo pus profa -
0 0

Cosmos

[*Fast and Furious*]

Post Posted: 20-05-2011, 10:11:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trimit sms si stau cu caietul deschis>-
0 0

wickie

[Welcome in Jungle]

Post Posted: 20-05-2011, 22:07:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si eu tot cu sms copiez de la colegi
0 0

Sector Clear.?!
[Banned user]

Banned
Post Posted: 24-05-2011, 19:49:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ati incercat vreodata sa nu mai copiati si sa incercati sa invatati.....
0 0

Mouz'

[Forever young !]

Post Posted: 24-05-2011, 20:17:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sector Clear.?! wrote:
Ati incercat vreodata sa nu mai copiati si sa incercati sa invatati.....

Asta ar fi trebuit sa fie o intrebare?

Tu asta care faci caterinca la toate orele vrei sa-mi spui mie ca tu inveti ?
0 0

bSp

[Criminal]

Post Posted: 29-05-2011, 17:05:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu n-am de la cine copia am un prost langa mne nu stie mai nimik asa ca copiez super simplu!!

Caietu sub banca deschis,o haina ceva peste el si gata tragi caietu cand poti -!!

Asa am facut si la teza la mate!!
0 0

Pretiosu

[A**hole]

Post Posted: 29-05-2011, 18:08:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

metoda simpla de copiat: La toate lucrarile va luati o ciorna (foaie dubla) si scrieti cu creionul ceea ce va intereseaza(partile esentiale) sau daca nu pur si simplu luati din caiet
0 0

Tudose_Ionut
[Banned user]

Banned
Post Posted: 04-06-2011, 11:23:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fiti atenti daca dati un test si stiti subiectele copitati pe o foaie tot o bagati in ghiozdan si cand va cere foile o dati pe cea din ghiozdan - foarte bun
0 0

chixovici

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-06-2011, 18:09:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bSp wrote:
Eu n-am de la cine copia am un prost langa mne nu stie mai nimik asa ca copiez super simplu!!

Caietu sub banca deschis,o haina ceva peste el si gata tragi caietu cand poti -!!

Asa am facut si la teza la mate!!

și ãla poate sã spunã la fel despre tine -

@Tudose_Ionut (genial sã-ți bagi numele real - ): cum e cu ”copitați”??? -

ziceam și eu c-oți fi inventat ceva mai interesant, da' cucu, tot cu metode de pe vremea lui Mihai Viteazu umblați...

cea mai tare metodã e ”servita”.
am avut un coleg de faculta care a luat 4 ani de zile bursã de merit, și ãsta copia la mai fiecare examen sau parțial lãsat de Dumnezeu...
am aflat toți (inclusiv profesorii) abia în anul 5, dupã licențã...
tipu' avea bafta cã scria întotdeauna exact la fel indiferent cã se grãbea sau nu, scria pe genunchi, sau stând ca barza într-un picior, etc... și cum se dãdeau liste de ”posibile subiecte de examen”, tipu scria liniștit astfel încât sã încapã un subiect pe cât posibil pe o singurã fațã de A4, și la examene le strecura, și în caz de ceva, ”e ciorna, dom profesor”, și te uitai, și vedeai 5-6-7 foi, toate scrise de aceeași mânã, dar care pãreau trase la xerox, pe cuvântul meu!!!
mai greu i-a fost când a început balamucul cu semnatul foilor, dar s-a descurcat mumos...
și dupã cum am spus, gagiu și-a dat bine-mersi licența... asta acum 5-6 ani... -

cât despre chestia cu mp3-ul sau colegul care-ți dicteazã prin telefon... mai scutiți-mã!!!
e strãvechiul ”suflat” pe hi-tech!!! -

P.S. am fãcut o vreme ceva bani buni cu ”sisteme fãrã fir de copiat la examene”, și tot ce vã pot spune e cã am avut clienți studenți la electronicã/automatizãri care nu înțelegeau cu nici un chip cum funcționeazã ”minunea”, și e chestiune de electronicã elementarã!!!
la amãrâții de la drept sau agronomie nu mã așteptam nici mãcar sã mã întrebe, dar ãia, cicã ”viitori specialiști” în electronicã???
muriți, mã!!! -
deh, prostia se plãtește: între 200 și 500 de roni un ”sistem”, investițiile aproape nule, trai pe vãtrai!!! -
0 0

slacker

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-07-2011, 10:31:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De pe telefon.
0 0

Black Puma

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-07-2011, 11:52:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Yo iau un caiet cu coperta putin mai taransparente bag fitzuica ijn coperta deasupra si citesc......next time 10*

[
0 0

bSp

[Criminal]

Post Posted: 11-07-2011, 10:00:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chixovici wrote:
și ãla poate sã spunã la fel despre tine

@Tudose_Ionut (genial sã-ți bagi numele real ): cum e cu ”copitați”???

ziceam și eu c-oți fi inventat ceva mai interesant, da' cucu, tot cu metode de pe vremea lui Mihai Viteazu umblați...

cea mai tare metodã e ”servita”.
am avut un coleg de faculta care a luat 4 ani de zile bursã de merit, și ãsta copia la mai fiecare examen sau parțial lãsat de Dumnezeu...
am aflat toți (inclusiv profesorii) abia în anul 5, dupã licențã...
tipu' avea bafta cã scria întotdeauna exact la fel indiferent cã se grãbea sau nu, scria pe genunchi, sau stând ca barza într-un picior, etc... și cum se dãdeau liste de ”posibile subiecte de examen”, tipu scria liniștit astfel încât sã încapã un subiect pe cât posibil pe o singurã fațã de A4, și la examene le strecura, și în caz de ceva, ”e ciorna, dom profesor”, și te uitai, și vedeai 5-6-7 foi, toate scrise de aceeași mânã, dar care pãreau trase la xerox, pe cuvântul meu!!!
mai greu i-a fost când a început balamucul cu semnatul foilor, dar s-a descurcat mumos...
și dupã cum am spus, gagiu și-a dat bine-mersi licența... asta acum 5-6 ani...

cât despre chestia cu mp3-ul sau colegul care-ți dicteazã prin telefon... mai scutiți-mã!!!
e strãvechiul ”suflat” pe hi-tech!!!

P.S. am fãcut o vreme ceva bani buni cu ”sisteme fãrã fir de copiat la examene”, și tot ce vã pot spune e cã am avut clienți studenți la electronicã/automatizãri care nu înțelegeau cu nici un chip cum funcționeazã ”minunea”, și e chestiune de electronicã elementarã!!!
la amãrâții de la drept sau agronomie nu mã așteptam nici mãcar sã mã întrebe, dar ãia, cicã ”viitori specialiști” în electronicã???
muriți, mã!!!
deh, prostia se plãtește: între 200 și 500 de roni un ”sistem”, investițiile aproape nule, trai pe vãtrai!!!

Da poate numai ca stie ca sio ia si nu o face -
Si oricum el copiaza de la mine nu eu de la el
Ar vrea sa aiba notele mele eu iau 8,9,10 iar el 4,5,6
0 0

Rochy^
[Banned user]

Banned
Post Posted: 29-07-2011, 02:29:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi'e mise pare ca' cea mai usoara metoda este ce`a cu telefonul, scriu din inainte un mesaj cu ceea ce cred ca'mi da la test sau trimit sms.
Daca dau test la Matematica... nu mai merge nimic...doar daca imi mai aruca vri-un coleg o foaia cu ex. rezolvate -
0 0

lashu's

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-08-2011, 13:48:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S1dur wrote:
Cea mai originala metoda de copiat ... Sa copii de la vecinu, care la randu` lui copie din caiet -

cea mai buna metoda -
0 0

Apathy
[Banned user]

Banned
Post Posted: 24-08-2011, 22:06:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu daca a postat careva metodele asta dar dau roade ...

Pentu asta ar trebui sa ai o banca de culoare mai inchisa (gen albastru) , nu una mustarie sau maronie.:Incerci sa obtii o pozitie la geam, sau o pozitie la un loc luminat cumva (o reflexie in geam etc-cu un unghi bun) si scrii cu un creion cu mina mai subtire ce ai nevoie , direct pe banca. Apoi iti rotesti capul pana la unghiul in care vezi perfect. Profii nu o sa vada ce ai scris tu daca stau in picioare , chiar si atunci cand vin in fata ta.
Alta metoda e sa iti lipesti cu banda izolera o copiuta pe talpa papucului sau pe limba papucului ( si stai picior peste picior la teste).
0 0

speeder96

[speeder]

Post Posted: 25-08-2011, 00:36:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

foarte simplu,de-a lungu timpului nici un prof nu m-a prins copiind,si chiar daca m-a prins nu a facut nimic,totul e sa cunosti profesorii.
1.Daca stii ca e unu de treaba mai scoti fituica te mai uiti,bagi la loc(din bun simt)
2.Daca e nu pot sa zic prost,fraier dar naiv va sfatuiesc sa copiati la greu,de ex colegii mei la civica stateau cu cartea pe banca.
3.Daca profesorul e sever,atunci e de recomandat ca,daca stai pe randul de la perete sa copiezi,putin si eventual sa ii spui colegului sa-ti dea un "ghiont" cand se uita profesorul.
4.De pe fituica este cel mai simplu sa copii,pur si simplu o pui sub foaia de test si aia e.
5.Daca ajungi cu genunchii la banca tine cartea acolo si cand vrei sa copii dai scaunu in spate si te prefaci ca citesti lucrarea(cand defapt tu faci cu totul altceva)
6.Daca profesorul e sever dar naiv se aplica punctul 2,dar nici chiar.
7.Daca profesorul e plecat/intors/nu aude prea bine,nu evitati sa va intrebati intre voi si sa copiati.
8.Cand vrei sa copii de la vecinu' pui mana pe frunte,ca si cum te-ar durea capu' si tragi cu ochiu(ma rog,m-a prins de cateva ori,adica,mi-a spus:[Numele], te doare capul? dar si atunci,pui o vrajeala ceva).
9.Penarul,pui fituica in penar frumos si cand vine profesorul inchizi penarul.
10.Daca profesorul sta in spatele clasei este indicat sa trageti cat mai apropiate bancile,daca aveti banci fixe,bad luck.
11.Profesoara de romana se plimba prin clasa la teste/teze,pur si simplu cand e cu spatele copii.
12.Daca cineva iti trimite o fituica,este bine sa o faca pe jos.
13.Daca profesorul vede fituica si te intreaba ce-i cu ea,zici pur si simplu ca asta ai scris tu in momentul acela.

Cam atat ce-mi mai amintesc,practica e cel mai bun mod de a invata.
0 0

Catal1n

[>The Magnificent]

Post Posted: 31-08-2011, 08:21:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la fizica noi toti bagam caietu in banca si scriem frumos pe foaie profu este un mos si la lucrari doarme -
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Homework zone  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

The time now is 01-08-2025, 15:07:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password