User
Pass
2FA
 
 

Începe Turneul Campionilor

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message363
Fair

[^^ Events MC ^^]



Status: Offline
(since 28-08-2022 08:30)
Joined: 25 Jun 2011
Posts: 8598, Topics: 638
Location: City Of God <3

Reputation: -374
Votes: 414

 
Post Posted: 08-11-2014, 02:07:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Duelul dintre Roger Federer si Novak Djokovic pentru supremația în tenisul mondial își va derula o nouã etapã la Turneul Campionilor. Competiția de la Londra va începe duminicã și va fi în direct la Digi Sport 2. Cei doi ași trebuie sã fie atenți la surprize, înainte de posibila confruntare directã, din fazele superioare ale turneului.

Primii doi clasați în ierarhia ATP s-au mai întâlnit de trei ori în cadrul competiției de sfârșit de an, în 2010, 2012 și 2013 și liderul mondial s-a impus în ultimele douã meciuri. Totuși, Nole este condus de Roger cu 19-18 la capitolul întâlniri directe.

"Sunt câteva schimbãri în tenisul profesionist. Au apãrut jucãtori noi, s-au schimbat generațiile și alți tenismeni le pun probleme celor patru care au câștigat cele mai importante titluri din ultimii ani. Era de așteptat dupã atâția ani în care Federer, Nadal și cu mine am dominat tenisul mondial", a declarat Nole la o conferințã de presã.

Roger Federer va intra în arenã încã din prima zi. Joacã duminicã, de la ora 22.00, împotriva canadianului Milos Raonic. Elvețianul are șase victorii în disputele cu rivalul sau. Raonic a câștigat însã ultima confruntare cu elvețianul, in urmã cu o sãptãmânã, la Paris.

"Dacã pierzi un meci, nu simți cã e sfârșitul lumii, dar cam e. Nu m-am simțit niciodatã bine sã fiu învins și totuși sã rãmân în turneu. E foarte ciudat pentru cã de obiecei pierzi și pleci. E foarte interesant și lucrurile se pot schimba în orice moment, de aceea prefer sã nu-mi fac planuri din timp. E frumos sã vezi fețe noi la acest turneu, precum Raonic, Cilic și Nishikori", a spus numãrul doi mondial.



source - http://www.digisport.ro/Sport/TENIS/Incepe+Turneul+Campionilor+E+frumos+sa+vezi+fete+noi+in+aceasta+




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 02-07-2024, 18:55:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password